Say what?

"Hej. Vi ringer från blablabla..." Så började ett väldigt spännande telefonsamtal för bara någon minut sedan.
Det var en helt vanlig dag här hemma, jag gick och plockade här hemma. Telefonen ringer, jag skruvar ner musiken och lufter upp luren.
"hej det är MLY"
"hej ( med en jätteöverdriven glad röst) vi ringer ifrån blablabla ( någon telefonförsäljarskit..)"
det blir tyst i luren.
sen kommer det konstigaste av allt.
"För tillfället har vi inga säljare lediga, då detta är en automatisk telefonröst, så vi återkommer till dig så fort vi kan" -klick-

Say what? har telefonförsäljarna automatiska telefonröster som ringer upp och förvarnar att de ska ringa? Helkonstigt.

Har tvättat färdigt nu, allt hänger på tork, så jag ska snart bege mig ner till systemet och sedan in på konsum och handla snus. Sen hem och hälsa på päronen snabbt för att sedan slänga mig in i duschen och försöka se anständig ut för ikväll.

My hoe´s and bitches, I see you later/ MLY

Stressig.

Jag känner mig lite stressad idag.
Ska tydligen på möhippa ikväll, vilket ska bli kul, men, stressad som sagt.
Samlas vid 17. hoppas jag hinner.

Har  tvättstugan nu vid 11.30. mycket att tvätta. suck.
Sen systemet, sen dusch. sen smink. sen naglar. och skor. damn.
men jag ska hinna. det ska jag.
inte glömma att äta mat heller, mly. glömde visst det igår.
Var så uppe i flytten. Bära massa saker, le över hur fint huset är och låta syster provköra bilen ( hon är duktig!) och ja, bara vara glad. Så gick och la mig 23.30 och hade då inte ätit sen middag. Konstigt, men var inte hungrig.

Nä. sortera tvätten nu.

What to do?

Mitt tandkött är helt fucking misshandlat.
Kan ju konstatera att snus inte är bra för tandköttet, men det vet ni väl redan, kära läsare?
Konstigt nog så kan jag inte sluta. det går inte. Jag är inte redo. Än.

Ikväll har jag inte gjort mycket vettigt alls.
♦Legat i soffan.
♦Löst korsord.
♦Snusat ( why????).
♦Druckit cola.
♦Filurat.
♦Kelat med katten.
♦Samtalat med mannen på telefon.
♦Kollat ut i mörkret.
♦Kollat in i en lampa och sett mörka fläckar när jag kollat bort ( eh, uttråkad?).
♦Ätit mariannesnacks.
♦Druckit lite mer cola.
♦Tagit en ny snus ( again? some people never learn...)
♦Löst ett till korsord.
♦Och ett till.
♦Och ett till.
♦Ny snus ( hey, come on...)
♦Bloggat.
♦Snusat ( eh. som sagt, det är min hobby)
♦Pratat med Erica på msn.
♦Tänkt på snus.
♦Sneglat på tvn.
♦tänk på snus så mycket att det kom en liten prilla som kröp upp och la sig bekvämt under läppen... ( jag lovar, jag gjorde det inte själv...)

Äh, jag ger upp.

God natt.

/ MLY


Utmaning

Jag utmanar er som läser min blogg.

REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar".

Här är mina svar:


1. Vilket år är du född?
image121

2. Hur definierar du din sexuella läggning?
image122

3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner? ( oj, den här var svår, eller, rent av omöjlig för er att lista ut.. :P)
image123

4. Och din sämsta?
image124

5. Vad söker du hos en partner?
image125

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?


7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?
image126

8. Vilken kändis är hetast enligt dig? ( han, inte hon ^^)
image127

9. Vad gör dig avtänd?
image128

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?
image129

11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?
image130

12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?
image131

se så, bara att sätta igång! Länka gärna eller skriv en kommentar så jag kan se era svar :)

You are the one

Nu har jag varit där. Nu har jag traskat på dess kalla, kala golv och dragit mina händer längs de nytapetserade väggarna. Pillat på lampknappar och kikat ut genom fönster.
Ja, jag prata om föräldrarnas nya hus som de fick tillgång till idag.
Jag måste säga att jag är otroligt glad för deras skull. Äntligen har de fått det som de har sett fram emot i så många år, närhet till centrum, men ändå lite lantligt, grannar ( fler än en!) och ja, ett helt färdigbyggt hus som ingen annan bott i.

Jag kan ju dessutom säga att jag är grymt avundsjuk. Jag vill med ha hus. Men inte nu. Vill  nog bo i en ny lägenhet till, en störra tvåa, gärna med balkong med eftermiddagssol, sovrum som inte gränsar till en psykiskt sjuk jävel och kanske en uteplats så jag kan gå ut med min Hubbe. Men sen vill jag ha hus. Har hittat ett mysigt område i Älmhult med underbart söta hus. Där skulle jag vilja bo. Eller lite mer ut på landet. Jag vill ha en härligt grönskande trädgård med fruktbuskar, stora träd och en uteplats full av klätterväxter, stenplattor och keramikkrukor med vackra blommor i. Åh. När den dagen kommer, då är jag lycklig :)

Har arbetat hårt idag. Hann knappt med allt, hade en bil för lite, ny vårdtagare OCH personalmöte vid halv två. Kom givetvis försent eftersom vi fattades en bil. Men det fick gå.
Har dessutom äntligen pratat med chefen om schemat, och han skulle lösa det. TACK.
Vet fortfarande inte när jag börjar i Älmhult, men jag slutar ju förmodligen den 10 september i Göteryd. Det är ju inte alls långt kvar nu när jag tänker efter.

Igår hade jag och min älskade våran myskväll. Kollade på Rosa Pantern, rätt löjlig, men den fick duga. Vi mös långt in på natten, tror inte jag somnade förrän efter 1, men det var det värt. Vi behövde det. Känner att efter varje slentrian vi hamnar i så går allt upp i stjärnglitter och fanfarer efter en underbar myskväll och håller sig på det stadiet riktigt länge. Min älskade hade till och med skrivit ett brev till mig som låg på bordet nu när jag kom hem. Damn. Jag älskar dig Mannen. You are the one, and there is no regrets at all  ♥

Fick dessutom mail från Erica idag. Mitt ängel som jag tycker så mycket om. Vad vore jag om inte hon kommit in i mitt liv och dragit upp mig från allt elände? ♥

Nu ska jag äta snickersglass som mitt hjärtegull har köpt hem.

/ MLY

God, why does it feels so...?

"Love me, love, love me." Ja, så sjungs det här hemma för tillfället.
Hubban låter mer "Mjaaaaaaaaaau" och jag måste komma ihåg att ge henne sitt piller ikväll efter jobbet. men hon är mysig, hon kommer fram till mig så fort jag visar mig, kelar, hoppar upp i soffan bredvid mig, sover på min mage och busar så sött med min pappkasse från Vero Moda. Gullkatt.

Ska åka till jobbet om ca 5 minuter. Inte laddad för det idag, heller. Som vanligt. brukar gå an när man väl kommer dit, men just innan man ska åka och alltid tänker "jag vill vara ledig" så blir det alltid lika motigt. Men jag är ledig fre-sön, och det ska bli jäkligt skönt.

Planerar att ha lite mys med min kärlek ikväll. Det var på tok för längesedan vi ens låg i varandras armar och bara hånglade, så det tänker jag göra ikväll. Kanske kika på någon halvkass film, bara så att man kan börja kyssas och glömma bort att man ens ser på film. Ja det låter bra.

Imorgon är chefen tillbaka igen. Ska bli spännande att se vad han har att säga om nya jobbet, eftersom jag fortfarande vet ungefär NOLL om det. Inser mer och mer att jag är rätt kluven till att börja på nytt, men samtidigt vill jag bort från det gamla. Kommer iofs sakna alla därute, men det är för mycket snack om alla och det är rätt tröttsamt nu. Sen ska det ju självklart bli kul att börja på nytt. Nya arbetskamrater, nya vårdtagare. Allt. Men det är så mycket att lära sig, så mycket att ställa om. Kommer jag trivas? Kommer jag inte trivas? Har jag gjort ett bra val?
Ja det får vi se.

/ MLY

Ny vecka, nya tag.

Morgonsnusen är på plats, och jag likaså.
Har precis varit nere på aktivitetshuset och inhandlat min biljett till IKEA festen som äger rum nu på lördag. Är fortfarande lite tveksam om jag vill dit. Men hey, biljetten kostade ju bara 20 kronor, så ingen större förlust om jag bangar ur.

Nu tänkte jag slappa ända fram till klockan 14, för då kör jag till jobbet.
Ska bädda sängen, tömma kissekattlådan och äta mat. Och titta på tv.
Vilket härligt liv man har.


Still very, very B A K F U L L

Darn it. Jag är fortfarande bakfull. Det måste ha varit en sjuhelsikes suparkväll igår. Inte för att jag lider av minnesluckor eller grava uppkastningar, men jag insåg nog inte hur full jag var igår förrän imorse när jag vaknade.
Well well, synden straffar sig självt heter det ju ( väl?) och jag får väl stå mitt kast och L I D A.

Har varit hemma hos Mattias nu och kikat på Turtles-filmen. Helt ok, faktiskt.
Ätit lite kycklingtallrik och krängt cola. Smaskens.

Nu sitter jag här och degar. Funderar på att gå och lägga mig.

God natt / MLY

underbar kväll

Håhåjaja. Jag är bakfull. Det är jobbigt. Jag har ont i huvudet och känner mig febrig. Och nu röker någon här i närheten, yuck.

Gårdagen var så jädrans kul så det knappt går att beskriva med ord.
Men jag ska försöka.

Vi började hemma hos oss med lite öl och slitz. Sen skulle vi ner på Sorello med Henke x3, Joel och Amanda.
Var tvugna att ta ett stop vid utblåset där jag skulle göra en Marilyn Monroe, alltså låta klänningen blåsa upp sådär lite oskyldigt. Men det funkade inte riktigt så eftersom jag hade en ballonklänning på mig. Istället fylldes klänningen med luft och jag såg ut att ha ökat med sisådär 40 kilo i vikt. Inte charmerande. Alls.
Sen begav vi oss till Sorello, beställde in cider och mat, hade riktigt trevligt.

När vi var mätta och belåtna gick vi hem till Tody, men Amanda och jag ångrade oss och gick hem till Jocke istället.
Det var en mycket roligt förfest, bästa på länge.

Vid 23 traskade vi ner mot Silverdalen. Dansade, drack cider, träffade massa gamla goda vänner och en del som man inte ens har träffat på år. Träffade en som jag inte trodde jag någonsin skulle prata med igen. Men det gjorde vi. Och det gjorde ont. Så många minnen från en tid då allt var mycket lättare. Usch vad jag ångrar att det slutade som det gjorde mellan oss. Ja, jag gör faktiskt det.

Min man höll mig sällskap på dansgolvet och vid tryckarna försvann han lagom ur synhåll, så grabbade åt mig Sasse och Sitz och körde tryckare med de båda, men Sitz övergav oss för två tjejer så Sasse och jag fick fortsätta själva. men det var lika trevligt det. Sen kom äntligen min man tillbaka och vi dansade en het dans ^^

Vid hemgången mötte jag upp Becca och sen skiljdes vi åt för jag höll på att svälta ihjäl och skulle ta mig till torggrillen. Fick sällskap av någon kille som kände igen mig från någonstans.
Mötte sedan upp Joel, Sasse och Sitz och Becca. Köpte pommes och en cola och satt och flamsade i säkert 1 timme om hur det gick till första gången jag träffade Sasse ^^

Traskade hemmåt vid 03, barfota med skorna i handen, mötte upp min man på cykelvägen och somnade gott.

Vaknade av att Hubban levde rövare här hemma. Fick panik, kunde inte resa mig för huvudet gjorde så ont, så fick snällt ligga kvar och låta henne vandalisera lägenheten.
Gick tillslut upp vid 11.30 för att sedan möta upp Mattias och Jessika på stationen. åt pizza och hade trevligt.

Har hunnit med en sv'ng hemom nu för att hälsa på mormor och nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka och se på fotboll.

Så ska göra mig iordning nu.

Tack alla för en helt underbar kväll igår, den bästa på mycket länge!

smörja lådan?

Aber, darn it!
Jag tappade min hudkräm i kattlådan. Dum dum dum.

Nu ska jag snart ner och möta upp Becca för en fika. Måste få på mig lite kläder. Sen måste jag verkligen tvätta håret.
Sen blir det Sorello och förhoppningsvis hänger syster med :) ska bli riktigt roligt.

Nä. kläder.

Paramore - misery business. U N D E R B A R.

lördag

PERSONLIGT:
Vad heter du: Emily
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Hade jag vart ponke hade jag fått heta Filip, men eftersom de misstänkte att jag var en tjej så fick det bli Emily.
Vart bor du: Älmhult. Kan det bli värre?
Hur lång är du: 157
Ögonfärg: Mörkt blågrå med inslag av grönt. Svarta ibland, men då är jag riktigt arg!
Hårfärg: Någon tråkig brun färg som tydligen är min naturliga hårfärg.

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: Nu? Ingen, men snart ska jag börja använda min höstjacka
Vad använder du just nu för skor: Bruna Converse. men ikväll åker de svarta pumpsen på.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Allt som min plånbok tyvärr inte godkänner
Hur mycket köper du kläder för i månaden: Ingen aning.
Vad har du för skostorlek: 37

HAR DU NÅGONSIN...
...sagt "jag älskar dig" och menat det: Ja
...bråkat med ditt husdjur: Nej, vi är bästa vänner.
...drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, tack och lov.
STUFF:
Är du ensam nu: Ja, fast.. räknas katten så är jag inte ensam, för hon står just nu och blockerar tangentbordet.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Bra låtar och störiga låtar.
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja
Tar du droger: Nej.
Vad är du mest rädd för: Hajar och spyor/att kräkas
Vilka kläder sover du i: Naken
Vem hatar du verkligen: -
Varit kär: Är kär
Kör du bil: Ja, dagligen
Gillar du att ha folk omkring dig: Beror på
Har du någon tatuering: Ja, två. En svart ros på skuldran och en heartagram tribal i svanken. Nr. 3 är på gång.
Har du någon piercing: Ja, två. En i naveln och en rook i örat.

VILKEN...

...tidning läser du: Skvaller tidningar, Cosmo, Vecko Revyn och Solo
...buss åker du oftast: Jag åker ALDRIG buss.
...frisyr har du: Slarvigt uppsatt, men det ska bli till en frisyr sen, när jag väl orkat duscha
...dag fyller du år: Ingen aning. Men datumet är den 20 oktober.

SENASTE...
...film du såg: Bad Boys
...mat du åt: Åt en kvarts pizza igår, idag, en smörgås än så länge
...gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig



Idag ska jag fika med Becca, sen skjutsa henne till Liatorp
Sen blir det mat och dryck på Sorello och sen förfest och sen utgång.
Trevligt.

Just another day

Det är helg. och jag är ledig!
Great.
Jobbet har gått bra, både idag och igår. Jobbade ju bara två dagar denna veckan, oerhört skönt.

Igår stack syster, jag och Tesse till Växjö. Blev en hel del shopping, som alltid. Därav ny vinterjacka och höstskor.
Sprang på Sara på Gina Tricot och vi bestämde vidare över den snabba lägenhetsvisiten som skulle göras under dagen.
Sen sprang jag på Lina på Vila. Roligt!

Hälsade sen på Sara i hennes och Anders lägenhet efter all shopping. Jag vill med bo så jag har uteplats. Måste absolut komma upp och festa arslet av mig hos dig sen, Sara ^^

Ikväll ska jag kika på fotboll med Oskar. Och sofie ska med komma. så roligt.
Oskar hämtar mig vid 18-tiden, så måste göra lite mat innan dess. Och duscha.

Imorgon blir det fest för hela slanten. SKa på förfest hos Jonas och sen blir det Silverdalen. Trevligt. Synd att ingen av mina flickor kunde följa med :(


image120

/MLY

Korsett - den lilla extra under klännningen, eller?

Jag kom att tänka på en sak vi diskuterade på jobbet för ett tag sen.
Mest poppade det väl upp i huvudet på mig för att jag helt enkelt använde det vi pratade om.
Korsetter.
Ja det var samtalsämnet vid eftermiddagskaffet den där grå eftermiddagen.
Vi kom att tala om en av tanterna som var mycket fin i sin ungdom, alltid använde korsett för hållningen och för att få kläderna att sitta sådär snyggt.
Alla pratar på som vanligt, och såklart så börjar jag skratta. Och säga för mycket. Som alltid.
Så här lät det ungefär
"Men (hahahaha) jag har ju med korsett, men (hahaha) det är inte för att vara ( hahahah) fin."
Sådär. Smidig som alltid.

Tack och lov var det bara de yngre med öron som tål att höra allt som lyssnade på mig. De gamla hade väl satt eftermiddagskaffet i halsen och bannlyst mig från arbetet för alltid om de hört min ordspya.

Men det är ju ändå relativt konstigt att förr i tiden ansågs korsetten som fin och för att hålla formen under kläderna medan den nu för tiden ska agera som en del av sexlivet, något att piffa upp sig med inför sin partner osv.

Finns det någon nuförtiden som använder korsett för att kläderna ska sitta bättre?
Är jag ensam om att använda korsett för att pigga upp sexlivet med min karl?


Happy Days.

Tjingeling.
Ambitiösa MLY är i farten. Igen.
Hämtat ut min dyra ögoncreme idag, "say goodbye, purple eyebags" typ. Har även lämnat tillbaka filmen jag och älkling hyrde igår. Parfymen. Den var helt ok. Helt jävla sjukt galen var han iaf. Gör parfym av kvinnor. Läskig man det där. Joel undrade lite försiktigt om han kunde få göra en parfym av mig. Jag sa tack, men nej tack. Ingen mördande här inte. Även om jag misstänker att jag skulle lukta oerhört gott som parfym så är jag inte riktigt vilig att ge upp allt för att bli en. Nej.

Har även inhandlat olja till Bettany The Car, 350 jäkla spänn. Men jag ska ju iväg och shoppa med sis imon och då måste oljan fyllas på.

Ska även ta itu med gårdagens disk nu innan Joel kommer hem från jobbet.

Erica tipsade om BMI idag och jag blev glad då jag låg på 21.5. Happy Days!

3e snusen för dagen är på plats, b-vitaminerna är nertuggade ( kan inte svälja de längre igår fastnade de i strupen och gjorde ONT) och mackan är på plats nere i kaggen. Jag är nöjd, en aning varm, men annars är allt på topp.

Igår kikade vi även på fotboll. Göteryd mötte DIF/PIF och VANN. Glädje.
Mindre bra var att fröken ångest var där, bredvid min man. så jag stack. Till Sofie som stog 100 meter bort, och där var Ida med så vi hade trevligt. Ska se matchen nu på fredag med, och hoppas att min älskade ska vara med och spela.

Nä. Disken var det ja.

Free as a bird

Fortfarande ledig.
Skönt skönt skönt.
Strömmen gick imorse så jag och älskling fick tillbringa en skön mysstund i sängen. ( förresten gick förförarplanerna helt underbart bra igår ;))

Nu ska vi strax ner och handla och fixa lite, sen ska jag hämta ut ett paket klockan 17. Najs.

Kattlådan är bytt och jag är påklädd och fixad, redo att möta världen. typ.

Vädret kunde ju dock varit lite bättre...

And that´s the truth

Sitter här i full förförarmundering ( korsett, knästrumpor, strumpeband och värsta porrfejset)

Jag förväntar mig ett skjut ikväll ^^

Mad world.

Har precis sett Donnie Darko nu. En så jävla bra film. Var några år sedan jag såg den sist och missade den när den gick på tv för någon dag sen, så tack så hemskt mycket för lånet, Filip!

Kan nog konstatera för mig själv just nu att jag inte är på topp. Det är något som inte känns rätt, det är något som gnager inom mig, jag får ingen ro av att bara sitta still, blir rastlös direkt och vet inte var jag ska ta vägen. Det känns ungefär som att bit för bit av mig faller bort, och kvar lämnas ett stort hål av mörker.
Igår var rent helvetiskt, vet inte hur många gånger jag fick stanna jobbilen på en ödslig väg bara för att lugna ner mig, för att torka tårarna och försöka samla ihop mig själv. Det gick väl sådär bra, ända till jag kom hem, för då bröt jag ihop totalt och just då, i det ögonblicket önskade jag att allt bara skulle sluta. Som på film när filmen precis tar slut och allt blir svart. Så ville jag att det skulle bli. Svart. Tyst. Borta.
Men det blev ju självklart inte så.
Jag fick samla ihop mig än en gång för att försöka ta mig an dagen, syster fyllde ju faktiskt 18. Och det gick bra. Känslan försvann tillslut. Men nu är den lika påtaglig som igår. Och jag vet inte varför. Jag vet faktiskt inte alls varför. Den bara finns där. Och påminner mig om något. Något.

Vad ska man göra?

All around me are familiar faces
Worn out places, Worn out faces
Bright and early for the daily races
Going nowhere, Going nowhere

Their tears are filling up their glasses
No expression, No expression
Hide my head I want to drown my sorrows
No tomorrow, No tomorrow

And I find it kind of funny, I find it kind of sad
The dreams in which i'm dying, Are the best I've ever had
I find it hard to tell you, I find it hard to take
When people run in circles its a very very
Mad World, Mad World


Segt och tråkigt.

Fy hunnan va seg jag är i huvudet.
Har legat i soffan nu och slappat framför 4 avsnitt av vänner. Sedan läst Slitz och filosoferat över vad jag ska göra här näst.
Och inte kommit på något alls.
Tråkigt att vara hemma själv. Tråkigt att det regnar. Tråkigt att jag har så ont i huvudet att jag knappt orkar sitta upp.

Ska lägga mig i sängen och sova lite, se om jag mår lite bättre sen kanske.

Ledig

Det är helt otroligt, jag är ledig i tre dagar nu. Vad ska jag hitta på?
Idag ska jag gosa med katten, åka ner till Maxi och köpa hem lite mat och kanske köpa någon ny film att glo på. Sen ska jag försöka dra mig in till IKEA med, se om jag hittar något nytt att få in i lägenheten.

Igår var det stora dagen för syster. Hon fyllde ju 18. Var där vid 15 och gav henne den största kramen och den bästa presenten ( sminkrådgivning samt make up på Make Up Store). Sen drack vi Asti och åt lite plockmat samt tårta. Kollade på filmer från när vi var små och pratade gamla minnen.
Vid 19 var bordet bokat på Sorello så vi gick ner, tog en cider och inväntade maten. Lövbiff med bea och stekt potatis, mums.

Sen traskade vi hem, hela familjen Lewis, glada och mätta och satte oss vid tvn och inväntade Joel som kom vid lite över nio. Åt lite mer tårta och sen gick jag och min älskade hem till oss. kelade med katten, kikade lite på tv och la oss sen och somnade.

Vaknade imorse av att någon idiot till inge sjöng "He got the whole world in his hands" sisådär hundramiljoner gånger. Great. När både jag och Joel vaknat sa jag att det  var någon unge som sjungit hela morgonen, och då skrattade Joel och sa att han med hört det, och så började ungen sjunga igen. Sjukt.

Nu ska vi nog mysa lite, mannen och jag, innan det blir dags för jobb för hans del.

/ MLY

Kräftskiva

Jag är full av kräftor nu. Jag och Johanna har precis avslutat våran 2mannakräftskiva. Hade riktigt. riktigt trevligt. Drack vin, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Ja herre jisses, vilken härligt brutta hon är. Så otroligt synd att hon ska bege sig ut på långresa ( tråkigt för att jag inte får se henne på så länge)

Ska diska upp disken nu och sen krypa i säng, är så jädrans trött.
Jobbar 7.30-14.00 imorgon, sen fira syster som fyller 18.

God natt!

Halva avklarad.

Nej men, se där. Första delen av den delade dagen är avklarad. Framsteg.
Längtar så till ikväll då vi ska äta kräftor, ska bli så jädrans gott. MUMS.

Igår hade vi GH turnering, med två gitarrer. Var skitkul. Och jag slog alla pojkarna ^^
Utmanade Fille eftersom vi är på ungefär samma nivå, och jag slog han rätt stort med poäng, men vi hade samma procent. Men ändå :)

Nu ska jag laga lite käk, duscha och städa undan lite inför ikväll.


Min HATLISTA

Okej. Så här är det. Det finns två saker jag stör mig på. Rejält.
Det är vad min blogg kommer handla om just nu.

Nr. ett på listan:
Bilister som inte kan hålla farten. Och då menar jag inte de som kör för fort, nej ni får gärna köra fort, det spelar inte mig någon roll, utan det här inriktar sig på de som inte gör det. De som ligger och sniglar sisådär 20 km under den angivna hastigheten. Tack för att ni finns och förpissar min dag helt enkelt.
Jag förstår mig faktiskt inte på hur man ens kan få körkort om man inte kan gasa upp sig till den angivna hastigheten. Är det 90 väg, varsågod kör 90 förihelvete, inte 65. Är det 70 väg så kör 70, inte 55. Är det 50 väg så snälla, kör inte i 25, det är otroligt påfrestande. Det värsta är dock vid de här förbannade fartkamerorna som finns uppsatta lite här och var. SIst jag skulle köra till Växjö hamnade jag bakom en gubbe ( i keps såklart, de kör ALLTID sakta...) och vid varje fartkamera så dalade bilen ner till 65 ( på 90 sträckorna då) sen gasades det upp till 75 för att stanna så till nästa kamera. Och tro mig, det blev värre. För vid 70 sträckan så dalade bilen ner till 50. Hallå? Vågar man inte ens köra den angivna hastigheten så har man inte på vägarna att göra. Punkt slut.

Nr. två på listan:
Idioter som parkerar på vår parkering fast de inte bor i den här lägenhetslängan.
Här finns alldeles för många som parkerar här trots att de har en egen parkering vid deras eget hus. Ser minst 2 varje dag som kommer trippande över vägen från lägenheterna på andra sidan för att snorkigt kliva in i bilen och köra iväg. Hallå? Vet ni hur irriterande det är när man kommer hem från jobbet en regnig kväll och inser att den enda parkeringsfickan som finns kvar är minimal och det enda som skulle få plats att parkera där vore en smartcar eller en moppe. Så då får man istället köra bort till den andra längan och ställa där, och då måste man gå över hela jävla gården ( i blött gräs) för att komma in i värmen. Och varför, varför varför bygga en hel radda med nya parkeringsplatser ( som vi först blev jätteglada för) för att sedan besluta att "ja vi kopplar in motorvärmare och låter alla som vill få hyra en plats", plus att de gör 2, TVÅ!!! handikappsparkeringar med, för säkerhets skull. Hallå? om man nu är handikappad, säg rullstolsbunden, varför bo i en lägenhet där det inte ens finns hiss? det är ju för fan trappor överallt.
Nä, fy skäms.
Fixa mer platser åt oss som verkligen bor i lägenheterna här, se helst till att alla får varsin, som vi slipper betala sisådär 175 kronor i månaden för. Och håll borta de små snyltarna som snor våra platser.

Så, nu kändes det mycket bättre när jag skrivit av mig, nu kommer jag inte tänka mer på detta förrän imorgon bitti när jag sätter mig i bilen, ser någon idiot från ett av de andra husen hämta sin bil från våran parkering och sedan hamna bakom en väglus på väg till jobbet.

Great!

Jag vill, jag vill, jag vill...

Tröööött.
Vill INTE jobba kväll. Vill INTE!
Vill ligga här i soffan, käka pizza och glo på tv hela jävla dagen. Vill snusa mina snus ifred utan att någon klagar, vill kunna dricka en flaska guntrum, vill kunna lägga mig och sova utan att tänka på att "imorgon ska jag börja tiiidigt" BLÄ. Ledighet, tack.

Joel försov sig imorse. Stackarn.
Själv sov  jag kvar, men har vaknat hela tiden av att det blåst en liten vindpust ute, att en bil kört förbi, att en fågel pep. Ja allt har banne mig väckt mig idag.

Nu ska jag äta pizza, kolla på vänner och förmodligen tvätta håret.

Värmande rus

Sådär. Ett glas grönt te och en kopp kaffe senare, och jag är fortfarande trött som tusan.
Nu börjar jag bli varm med, måste vara all den varma drycken som rusar runt i kroppen.
Har dessutom tepåsat mina svullna ögon. Det hjälpte...Inte. Så i ren trotsighet beställde jag en ögoncreme från Clinique, dyr var den. Men hey, jag får ta mig råd. Jag behöver få bort mina påsar, och operation är väl inte högst upp på listan än.

Nu ska jag snusa.

Nu är det bevisat

Åhåjaja, ett gott skratt förlänger livet har jag hört, så tack erica, nu lär jag ju bli 150 år...
Har precis haft den mest skrattanfallande diskussionen på msn med denna underbara tös. och dessutom läst hennes enastående blogg. Skulle ju gärna be er läsa den, men hey, sorry. VIP only ^^

Eftersom vi då snart ska på galapremiär över vårat efterlängtade bokutsläpp så måste ju klänningar provas, autografer ska testskrivas och benen ska vaxas. Ja, som ni förstår har jag fullt upp.
Jag har ju precis kammat hem titeln med flest godhjärtade och bra gärningar. Bra på disk och städ samt att skicka uppiggande sms till sina vänner. är det inte superb så säg.
Erica hon kammade ju med hem en fin titel "inga hål i tänderna" och jag vet många som kommer stå utanför hennes dörr ikväll och ge hennes rosor och berömm för perfekt skötsel av bissarna.
Så, alla som vill ha autografer redan nu kan ju höra av er, det kommer ju kosta en massa kosing, men den blir värd miljoner framöver. Come on.

Ah, jag älskar sådana här dagar. När man kan flamsa runt och skratta sig halvt fördärvad. Grannarna måste tro att jag är knäpp. "men det är du väl?" sa hjärtat. "Jo men det vet ju inte de..förrän nu..."
Gah. jag hade kunnat fortsätta hela dagen. Om det inte vore för att jag måste leva upp till min titel.

Jag ska städa.

Dagen då jag träffade Joel.

Den 16 augusti 2002 inträffade en viktig händelse i mitt liv. Det v ar då jag träffade Joel. Det var den dagen vi hade bestämt dejt ( vi hade ju bara setts en gång innan, på fyllan och då hade vi bara hälsat på varandra). Han kom och mötte upp mig på busstationen ( jag var så nervös att jag trodde jag skulle dö, hade dessutom cyklat till bussen så svettig och varm var man med) Och när jag klev av bussen stod han där, i beiga knälånga pösbyxor, gul tajt tröja och vita sneaker. Håret var sådär snyggt fixat och hela han sken. Jag föll för honom redan då jag klev av bussen och såg han så där. Själv hade jag en jeanskjol, ett vitt linne och adidas sneakers ( min favoriter som tyvärr ligger i en garderob och ruttnar)

Vi gick till torgrillen och Joel bjöd mig på en glass ( piggelin). Vi pratade lite, det var lite stelt, men ändå flöt det på bra och jag märkte att vi passade ihop som handen i handsken.

Efter glasstoppet begav vi oss till IKEA. Där kom vi inte långt förrän vi damp ner i en av sofforna ( den var plå och vitrandig, bäddsoffa tror jag bestämt att det var) och det var där vi kysstes första gången. En sådan underbar känsla det var. Efter den kyssen var jag fast, ja, jag var kär redan då.

Han följde mig sedan tillbaka till bussen, då sista bussen gick hem vid 18 snåret. Han vinkade av mig och så fort bussen rullat iväg fick jag ett sms från honom.
Bara någon dag efter det började skolan, han började ettan på gymnasiet och jag började tvåan. Då var vi officiellt tillsammans och livet lekte. Vi träffades tyvärr inte så mycket, det var svårt att få ihop när ingen av oss hade körkort och jag inte bodde i Älmhult, men någon dag i veckan träffades vi.

Och så höll det på, vi träffades, hånglade och myste ända fram till den 23 september då allt tog slut.
Det kom helt oväntat från min sida. Jag som var så kär, ja, jag älskade verkligen Joel och trodde han gjorde detsamma, men han hade börjat få kalla fötter och kände att han behövde vara fri.

Det var här allt började bli extremt jobbigt, psykiskt. Jag kom aldrig över honom. Jag älskade honom så förbannat mycket, trots att det fans miljoner andra där ute. Jag gav någon en chans, det höll inte det heller, och det slutade alltid med att jag hamnade i Joels famn på någon fest, eller att vi smsade nätterna långa om vad vi ville göra och vad vi tänkte.

Tillslut bestämde vi att vi skulle göra ett nytt försök, då hade det gått ett år sedan vi gjorde slut.
Han följde oftast med mig hem med bussen och han var med och firade min 18 års fest, samt firade mig med mina föräldrar när jag fyllde 18.

Vi umgicks intensivt från den dagen, 20 oktober, men vi var inte tillsammans.
Så en mörk decemberkväll när vi hade badat badkar och höll på att fixa iordning innan Joel skulle åka hem så sa han att han hade tänkt mycket på oss, att han ville ge det en chans, att han ville bli min pojkvän.
Så från och med den 17 december 2003 har det varit vi. Vi har gått genom eld och vatten för att rädda vårt förhållande som många gånger har varit nära slutet, men vi har klarat det varenda gång. Och jag kommer alltid fortsätta kämpa för oss. För jag älskar dig Joel. Jag älskar dig så jädrans mycket.


Unloved

Hörde en gammal låt idag. Den gjorde sig påminnd rätt starkt och jag skakade av rysningar. Kallsvettig anlände jag till jobbet och fick anstränga mig för att inte börja storlipa.
Jag vill att det förflutna ska försvinna. Jag vill inte få dessa minnen som jämt gör sig påminda. Jag vill inte tänka på hur allt har varit, jag vill leva i nuet, men det gör fortfarande ont. och jag är rädd att det alltid kommer göra ont.


"I bet you don't know how it feels
to be walking past your house at night
I bet you don't know how it feels
To stand outside and watch the lights

And I don't know why
I just can't seem to dry
the rain on my face
all the tears I've cried

I think of the day
when you pushed me away
what can I do when I still love you

What can I do
Where can I hide -
from all of these feelings I keep inside
It's dark as can be
and you'll never see
just what it's like to feel..
what it's like to feel unloved
"

dreggel

Ajsing bajsing vilken jädrans trevlig arbetsdag jag haft idag. Vi har varit på högvarv hela bunten, tror aldrig jag skrattat så mycket någonsin. Bästa helt klart var när Sofie skulle beskriva hennes favoritkaka, och börjar dreggla. Inte frivilligt då, utan flosh sa det så for det ut. Haha. satte nästan förmiddagskaffet i halsen.

Johanna och jag har föresten bokat dejt nu på lördag. Vi ska äta kräftor, dricka vin och umgås. Sofie kanske med skulle joina oss. HAde varit supernice.

Så, vad händer framöver nu då?
Ikväll ska jag ta det lugnt, kika på tv, äta kantarellmackor och koka en majskolv som jag ska kränga med smör och salt på. Imorgon ska jag sova. Och sova. För jag är ledig. Sen på fredag jobbar jag kväll. Jäkligt gett. Synd bara att man jobbar helgen...


Klimakteriet nästa?

Good Morning.
Jag är varm, sådär lite klibbig och känner mig nästan lite febrig ( men det vet jag ju att det inte är) värmesvallingar. Eh, klimakterier nästa?
hur som haver så ska jag jobba kväll idag. Det ska bli segt. Jag vill ligga på playan, jag vill dansa natten lång i vackra kläder och en perfekt frisyr som inte förstörs av värmen, skratta med underbart folk runt omkring med och sen leva lycklig, resten av livet.
Yeah. I wish.
Men istället ska jag då svettas 5 dagar till på jobbet denna veckan. blöö.

Pratade med min ängel igår. Att höra hennes röst gjorde mig så glad. underbar är du. helt fantastiskt underbar!


kränga makrill

Gah. jag borde sova. För längesedan.
men jag orkar inte krypa ner i sängen.
Joel kom hem från jobbet vid 23 snåret. Tillsammans krängde vi en rökt makrill med dillsmak. Smakade ljuvligt, men jädrarns så törstig man blir efteråt.
Så har vi försökt oss på lite mys, men mina myggbett kliar värre än värst, så att klia på de gav mig mer njutning än något annat som denna värld kan erbjuda just nu, så det blev till att riva loss ordenligt på mina sönderbitna ben/fötter/armar/panna.

Hur som haver så pratar jag och Erica om katter som löper. Oh my, är allt jag har att säga :)

Nä just det. Sängen var det ja. Men nu stoppade jag ju just in nattasnusen, så då kan jag ju inte borsta tänderna än på ett tag. Får dröja mig kvar lite till ^^

som om...

Tjingeling.
Härlig dag på jobbet, idag igen. Har arbetat med Sofie ( som fortfarande förgyller mina dagar med galna upptåg)
Har arbetat på bra idag och vi hann till och med upp till gruppis för att dricka kaffe och äta mandelkubb ( som om jag skulle behöva mer gotte efter förmiddagsfikat?)
Körde hem för att senare möta upp syster på JC, provade lite kläder och gick sen för att kolla på skor. Gjorde dock inga fynd, utan gick till Maxi och köpte vitaminer till Hubban, mat till mig och lite så.
Sen hem hit för att käka och kolla på tv.

Nu har syster precis gått och jag sitter här. Och är trött. Mycket trött.
Hade ont i hela överkroppen igår, varenda punkt från höften och upp till huvudet värkte, trodde jag höll på att få feber, men vaknade frisk imorse. Skönt det, orkar inte med att vara sjuk.

Nu ska jag slappa i soffan, vänta på att älskade kommer hem och sen krypa ner i hans famn och somna.

/ MLY

Tusen myggbett och ett brännmärke.

Ah. bakfyllan maler i mitt huvud. Ack ack ack.
Men kvällen igår var så jävla skoj.
Tyvärr var jag och min mage rejäla ovänner hela eftermiddagen och det visade sig att många som var på festen med led av samma symptom. tack och lov hade syster ett par mirakulösa tabletter som rätt snabbt gjorde min mage till min bästa vän och efter det kunde jag faktiskt dansa och dricka vin utan problem.
Promenaden hem till Jessika var underbar, skönt att gå under en bar himmel, bara strosa längs vägen och prata på. sen krypa i säng och sova riktigt gott hela natten.
Vaknade med tusen myggbett och ett brännmärke (!), en dum brud fimpade sin cigg rätt på mitt lår. Tjo tjena, det gjorde riktigt ont. Hon bad tack och lov om ursäkt. Idioten som däremot stämplade mig med sina klackar bara glodde på mig som om det var mitt fel att jag satt ner och mitt fel att hon klampade rätt på min fot. Inget förlåt, bara en sur min. Surf-i-t-t-a helt enkelt. Ingen gillade henne ändå, så jag var rätt nöjd. Heh.
Jävla roligt att stampa loss på dansgolvet med. Inhyrda DJ´s är great. Vi stampade som galningar och jisses, man var helt slut efter ett par minuter på dansgolvet ( eh, nej, jag har ingen kondis...)

Nu idag ska vi kolla på fotboll vid 17. Sen hem och laga tacos och kika på film.
Ska bli mysigt.

Gröt i små lass.

Oh my GOD! Jag har precis gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra.
Jag har ätit gröt. Havregrynsgröt.
Och det gick faktiskt ner en hel liten portion.
Fick ett sådant där jäkla ryck att jag måste börja äta bättre på morgonen, och något som är lite snällt mot min stackars mage ( som jag tror hatar mig..) så köpte nyss havregryn, kanel och äppelmos och åkte hem för att koka en portion. Ok, det blev lite smaklöst ( tog för lite salt) men det gick ner utan klökningar osv. Så det här ska jag nog satsa på. Försöka iaf.
Har även handlat present till Sara till 18års festen imorgon. Ska bli trevligt. underbart att Mattias och Jessika är där imorgon.

Har jobbat med de bästaste av de bästa idag; Johanna och Sofie. Ja jävlar vilka upptåg man kan få för sig när man är med de. Sofie sjöng lite för oss idag igen och vi nynnade med. Frossade i kakor och kaffe och löste korsord och hade det helt underbart, så som man aldrig kan ha när man jobbar med de inbitna sura tanterna. SÅ underbart när sommarvikarierna väl är där, någon i ens egen ålder, som man känner sen innan och som man inte alltid behöver vara överambitiös och styra över, de vet sina uppgifter och gör de samtidigt som man kan ha lite kul och skratta och tramsa, sånt händer aldrg under de övriga månaderna på året.

Ikväll kanske jag ska till Växjö och gå på KarlOskar dagarna. Kanske. Får se lite hur vädret blir, är ju pissigt kvavt ute nu. Och det har duggat från och till hela morgonen, men har betänketid till 17..

En sista sak som måste få sägas är att Erica nog är den underbaraste som finns. och jag säger som du, varför kunde vi inte bo närmare? Tänk så galet roligt vi hade haft. Du har fått mig att äntligen kunna öppna upp mig och berätta om allt, du har stöttat och gett mig råd och ja, jag tycker så jäkla mycket om dig för att du är du, helt enkelt!

I still don´t have a reason...

Hej SOL.
Jag missbedömde vädret totalt imorse. Jeans och tjocktröja till jobbet. insåg vid 10 att det var grymt svettigt, särskilt efter att ha duschat en vårdtagare samt rullat hennes hår i år och dar. Så var en stor lättnad att få komma hem och slänga av sig alla kläderna.

Sara messade innan. Vi ska ha middag ikväll, hon och jag. Och dansa strip aerobic ^^
Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen fixa håret, välja ut ett par svala kläder ( som jag kan cykla i dessutom)
och ta på linserna.

Imorgon är ännu en slapp dag på jobbet. Skönt skönt skönt. Gick bra idag med, trots att jag fick vara i den andra gruppen. Ah, vad jag gillar mitt jobb för tillfället.

När jag kom hem skulle jag spela lite GH hade jag tänkt. Men icke, då kära djuret hade ätit sönder grenkontakten där allt till tvn, ps2 och modemet sitter inkopplat i... Fick ringa joel som snällt köpte en ny. Och han var inte ens sur på bäbisen när han kom hem. Skönt.

Nu ligger mitt söta djur här bredvid mig och sover. hon är så förbaskat söt, ni andra wannabe-hubbe-katter kan slänga er i väggen. hubban är och förblir den sötaste.

Duschen var det ja...

image119
MLY och Joel i början, när allt begav sig... och när Joel fortfarane hade hår. Mitt ser däremot
ut att vara blått, vilket det faktiskt inte var...


Hiss? Vad är det?

Hej och hå. Vad jag har kånkat idag.
Var hemma hos päronen och skulle hämta hem vad jag trodde var max 2 lådor och lite teckningar/målningar.
Men ack, så fel jag hade. Pappa lyckades gräva ut 4 lådor ( varav 3 hade en tyngd som inte var av denna värld) och en hel bunta med gamla teckningar osv.
Blev att trycka in allt i lilla Bettany och köra hem.
Bära upp allt för trapporna ( nej, hiss? vad är det?)  kika igenom lådorna för att inse att det inte fanns mycket däri som jagj ville ha i lägenheten och sen bära ner hela skiten i förrådet.
Det var faktiskt värre än det värsta träningspasset, så åt utan dåligt samvete en bit hallonpaj med vaniljssås ( igen...)

Nu har jag spelat lite GH med en katt i knät, sett på 2 avsnitt Sex and The City, och snart ska jag och darling kika på film. MYS.

Har dessutom fått hem en annan kattborste nu, så ska se om det går bättre med Hubban nu.


Då stänger jag själen, klämmer ihjäl den...

Tadam.. Bara jag. Som vanligt.
Jobbet har gått bra idag. Samåkt med Sofie hela dagen. Åh herre jisses vad vi har skrattat. Sjungit har vi med gjort. Vi började lite smått med barnvisor och sen avancerade vi oss till ja.. sommarvisor. Nynnade på, städade, lagade pannkakor osv. Sen helt plötsligt kläcker Sofie ur sig" Shut up and suck, bitch!" Bara sådär. Pang poff. Höll på att avlida av skratt.
Så dagen har gått i extrem fart, kan den annat när man har trevlig sällskap som hela tiden arbetar på för att förgylla dagen? Tveksamt.

Nu har jag hur som haver kommit hem. Hittade min älskade sovandes i sängen, så kröp ner bredvid och myste lite. Sen läst lite i nya Solo och nu har jag ätit hallonpaj med vaniljsås ( mums!) och stoppat in en snus.

Ska strax bege mig hem till mamma och pappa för att hämta hem en massa saker som jag fortfarande har kvar där. Elgitarren med förstärkare, alla mina teckningar/målningar, och annat smått och gott som jag inte hann få med i flytten. Deras flytt till nya huset börjar ju närma sig. Så roligt det ska bli. Jag längar.

Kvällen ser ut som alla kvällar. Film och sova.

"...och då kommer känslan, den stigande känslan, den enda jag inte rår på.
Då stänger jag själen, klämmer ihjäl den,
hittar en himmelsk drog"

Hittade Hagnesta Hill igår. Älskade Hagnesta Hill.
Lyssnat sönder mina öron på underbar musik och levt tillbaka i minnen.

/ MLY

Lovely!

Lovely day. Synd att man ska jobba.
Har precis tvättat håret, tvättat piercingen, tagit i linserna.
Plåstrat om mitt sönderskurna finger har jag med gjort. Klantade mig ju rätt fint igår när jag skulle öppna en blåbärssoppa med skruvkork, korken skar rätt in i fingret och det gjorde satans ont. Var ju dum nog som inte plåstrade det redan igår, så nu glipar det fint och svider bra. Extremt svårt att tvätta håret med ett finger som gör ont och som ej är böjbart :/ men det gick!

Ska strax tömma kattlådan, ge katten mat och sen ge mig själv lite mat.
klä på mig, fixa håret, handla mat till jobbet och köra och jobba.

Igår hade jag och min man mys. SÅ underbart. Beställde pizza och kikade på Jurassic Park. Sen sovtajm. Med sovmorgon ( för min del, joel stackarn började 5 imorse..)

Är lite avundsjuk för att pojkarna ska se Simpson filmen ikväll, och jag ska jobba. Buhu.

Today is a good day!

Vilke härlig dag. UNDERBAR, verkligen.
Har gått bra på jobbet. Om man bortser från det där äckliga såret på benet som inte går beskrivas i ord. SÅ stort, så varigt, så ÄCKLIGT. Fick verkligen kämpa under omläggningen för att inte kräkas, och för att inte göra vårdtagaren orolig. Det gick, men jäklar tog nog nästan 40 minuter att få allt iordning.

Nu ska jag snart gå ut på en solskenspromenad med Sara. Härligt att bara strosa runt, prata om allt och ja, släppa allt annat. Och så får man ju motion på köpet. Wei!

Ikväll blir det myspys med min man igen. Åh, så mysigt vi hade det igår kväll när alla åkt. Jag älskar dig, Joel. Det finns inget bättre än dig ♥

image118

Helgen

Åh, en sån härlig helg det har varit.
Växjö med tjejerna var kanon, så roligt att träffas igen.
Började dagen med att köpa ett sött linne av Lina och en stickad sjal som jag ska ha till hösten.
Sen drog vi hem till Marias morfar som bjöd oss på frallor och vattenmelon. La av lite saker hos honom och sen åkte vi hem till Lina.
Kikade på tv, gjorde oss iordning, beställde pizza och spelade lite spel.

Vid 23.30 blev det taxifärd till centrum. Blev Loft. Var helt ok, tyckte dock att musiken var K A S S. Sen blev jag megaslö och ville bara hem och sova i min säng. Min sköna säng där min älskade man sov. Men det kunde jag ju inte med tanke på att nästan en flaska guntrum och 2 cider hade slunkit ner. Så vid 02.30 var vi hemma hos Marias morfar och kunde krypa i säng.
Mia och jag skedade hela natten lång, haha, nädå, fast att sängen var så liten så hade vi mycket plats och inget slagsmål om kuddar denna natten ^^

Vaknade tidigt idag. Magen har inte direkt samarbetat med mig idag. Vid 07.23 började knorrandet och ontet så blev svårt att somna om. Lyckades ändå somna till lite grann runt halv 9 och sov till halv 10. Sen blev det uppstigning med frukost som Marias morfar hade fixat ( så snäll!)
Sen blev det lite ihoppackning och sen hem till Lina vid 11 för att hämta alla saker som vi lämnat kvar där, och viktigast av allt, byta till låga skor (!).

Sen körde vi ner till donken, tog en pommes med vitlöksdip och sen var vi redo att åka hem.
Var hemma vid 13, ringde Joel som precis kommit ner till Stationen, så cyklade ner och höll han och pojkarna och Jessika sällskap. Sen blev det glass på torget.
Efter det cyklade vi hem till Mattias, brände över lite filmer, flummade, jag spelade piano för de ( alla tre låtar som jag kan i huvudet...) och sen cyklade vi ner till Konsum för att handla chips och godis.
Sen hem till oss, kikade på Zodiak och Evan Allmighty.

Har verkligen varit kanon i helgen. Vädret har varit på topp, härliga härliga sol!

Nu ska jag tvätta piercingen och krypa ner i sängen med Hubban och sova.

Blir en hård arbetsvecka nu. Måndag - fredag. Men slutar tidigt både torsdag och fredag så ska nog överleva.
Sen på lördag är det systers 18års fest. Ska bli trevligt, extra trevligt för att både jessika och Mattias ska dit.

God natt.

I´m not a puppet

Hubban har fått en klösbräda idag. Hon invigde den direkt med att klösa bort sisådär 9 gamla lager av klor. Hon verkade tycka om den^^ min lilla bäbis. Sötast i världen är hon.

Har ätit pizza med Joel nu. Snart kommer nog Mattias och Jessika över och så ska vi kika på film.

Imorgon blir det Växjö. Kör vid 13. Ska bli kul att gå ut och svänga de lurviga. Inviga de nya pumpsen.







"This isn't a show, this is my fucking life
I'm not ashamed, you're entertained
But I'm not a puppet
I am a grenade "

It won´t forget...

Fuck, vad trött jag är.
Gick och la mig relativt tidigt igår.
Tog en lång skön dusch igår med, peelade, smorde in, tog väck allt smink och tvättade piercingen. Borstade tänderna supernoga och kammade till och med håret innan jag gick och la mig.
Hubbe höll mig sällskap vid läggdags och hon låg till och med kvar imorse när jag vaknade, sen flyttade hon på sig då Joel råkade lägga sig på henne ^^

Ikväll blir det nog lugnt, är inte sugen på något.
Johanna från jobbet bjöd mig på fest ikväll, får se om jag orkar.
Ska hur som helst äta pizza ikväll, riktigt längesen nu.

Nä, spela lite GH nu och mysa med katten.

"it will heal, but it won´t forget..."

Torsdag

Ah, jag är trött. Idag igen.
Sover på tok för lite.
Måste skärpa till mig.

Har precis varit inne och firat Filip, grattis! Ätit supergod mat och tårta och fått en dos kaffe.
Tog en paus nu inne hos oss med en snus, och ska snart duscha. Måste tvätta mitt äckliga hår.
Yuck.

Imorgon blir det jobb igen, orka?
Är så seg hela dagarna på jobbet, och det syns så väl på mig. Sitter jag still så blir jag helt hängig, orkar inte prata osv, men är jag bara igång så funkar det, då orkar jag till och med vara social.
Skönt då att man jobbar med folk i sin egen ålder, som förstår att man är trött utan att vara dömande, som de äldre så lätt blir.

Nä, duschen nästa då!

Ny piercing

God kväll.
Trött är jag. Som fan.
Ska nog snart krypa ner i sängen, se om katten gör mig sällskap tro?

Igår blev piercingen av, en rook i örat blev det. Är kanonnöjd.
Hoppas nu att läkningen går bra, vill inte få problem med den.

Hittade äntligen ett par svarta pumps med lite högre klack med, kanon :) köpte även säsong 1 och 2 av Sex and the City. Lite tidsfördriv måste man ju ha.

Idag har Maria varit här, har haft jättemysigt. Tycker så mycket om henne. Synd att hon ska tillbaka till USA sen...

Nu ska jag in och hälsa på grannarna lite.

God natt!

/ MLY

image117