Skål.

Hej och skål. Här sitter jag med en kall öl i handen och inväntar tiden. MIn mage skriker efter julskinka, det är fanimej det som är godast på julbordet, så gissa om jag ska kränga skinka ikväll :P

Har strukit min kloj, lagt sminket, håller på att torka håret och är allmänt, eh, seg.
Har dessutom varit och hämtat hem min bil från Ditec. Wow, vilken pärla hon blev. Så blank. Kan hon inte alltid vara sååå?

På torsdag ska jag ut och fota, då börjar jag inte förrän 16.15, sen på fredag är jag ledig, vilket betyder ännu mer tid med kameran, samt försöka få en tvättid.

Nä, om kläderna skulle på nu, snusen in och luggen plattas så jag är reda för julskinkan?
Ja det låter bra.

/ MLY

Julbord

Ikväll ska jag kränga årets första julmat. Mums.
Julbord med jobbet klockan 18.30. Ska bli trevligt. Hoppas man hinner träffa på några av de gamla arbetskamraterna, det hade varit perfekt.

Ska dessutom hämta hem min bil från ditec idag, vilket betyder att den kommer vara blank och fin, så då blir det en massa bilkort som ska tas nu i dagarna. Så jävla roligt.

Nu blir det väl lunch och sen välja ut kläder till ikväll.

image175

/ MLY

Helg i Halmstad

Fy sören vad jag är trött. Och fy sören en sån helg det har varit.
Spenderade ju helgen i Halmstad hos Mattias. Helt underbart, det mesta iaf ^^

Åkte ner vid 2 tillsammans med Jessika, blev en rolig biltripp med bra musik och ett relativt bra väder. Anländer i Halmstad lite efter 3 och inspekterar Mattias lägenhet. Sen drog vi ut på stan för att käka, blev pizza på en liten pizzeria mitt i stan. Sen mötte vi upp Simon, Janni och Henke och medan de gick för att äta så gick vi hem och gjorde oss iordning för festen.

Korkade upp vinet och sminkade mig, medan folket trillade in med jämna mellanrum.
Blev en trevlig och livad förfest, men som alltid så är det någon som ska tappa glas, hälla ut öl över någon annan osv. Och tyvärr är jag inte förtjust i just den delen av fyllan.
Däremot så bjöd jag och Jessika på en fin liten show som killarna uppskattade och de ställde sig praktisk taget i kö för att få kolla på ^^ HAHA.

Runt midnatt gav vi oss ut för att göra stan osäker. Tyvärr var det ganska hög åldersgräns på ställena ( allt från 23 till 28) så till slut hittade vi en pub där det var 20års. Vi bänkade oss vid två bord och insåg att de inte ens hade något dansgolv, men det gjorde inte så mycket då man istället kunde sitta och samtala.
Killarna droppade av en efter en och tillslut var det bara jag, Joel, Jessika, Mattias och Oskar kvar. Vi hade livade diskussioner ända till puben stängde och sedan begav vi oss till donken för fyllemat.

Väl på donken börjar irritationen växa, jag och Jessika som är rätt fulla blir arga på Aron som försöker snylta våran mat och går iväg från killarna med maten i högsta hugg. Vi tjurar hela vägen hem och när vi kommer innanför dörren till lägenheten så har alla de som gick hem tidigare slagit upp läger i hela Mattias lilla etta, det ligger alltså folk över hela golvet. Det tog lång tid innan vi ens fick upp bäddsoffan och det slutade med att jag slog mig sönder och samman om fotknölen på Mattias element.

Stämningen i lägenheten blir allt mer högljudd och pojkarna förstår inte att man faktiskt får försöka hålla volymen nere någon när klockan är halv 4 på natten. tyvärr fattar de inte det och jag och Jessika blir ännu argare och frustrerade. Jag bäddar upp mina saker och går in på toa för att byta om. När jag kommer ut har Fabbe och Oskar slängt iväg mina saker och lagt sig och däckat på min plats. Jag blir rosenrasande och ingen lyssnar. Jessika blir arg för att ingen lyssnar och det slutar med att vi låser in oss på toaletten där vi gråter en liten flod över att killar är svin ( hahaha, man blir SÅ patetisk när man är full!) När vi väl kommer ut från toaletten har fabbe däckat i Mattias säng och Joel och Oskar har somnat i bäddsoffan. Men jag fick min plats till slut.

Men tro inte att man fick sova bara för att man hade sovplats. Nej nej nej. Hälften av pojkarna har grava snarkningsproblem och de snarkade så högt och i otakt. Det slutar med att jag, Jessika och Mattias är de enda som inte sover och vi fick nog inte många timmars sömn inatt.

Vid 9 imorse var alla vakna, Fabbe var extremt fyllesjuk och bodde på toaletten ända fram till klockan 13. Vi andra gick ner och åt, kom tillbaka till lägenheten, packade ihop och sen åkte jag och Jessika hem vid 16tiden.

Nu ska jag och Joel hem till hans föräldrar, få våra presenter från Gran Canaria och sen åka hem och mysa/ sova.

/ MLY

Min nya kärlek!

Jävlar i havet så glad jag är.
Min kamera har kommit :) Visst är jag många slantar pankare, men fan va gött!
Har vart nere på byn för att köpa ett minneskort, tyvärr hade de inte några 2 gigs kort, så fick bli ett 1 gig istället. Ska köpa hem ett större så fort de har fått in.
Har tagit några testkort och jag måste säga att jag är kär i den här kameran. Så underbara bilderna blir. Längtar till jag har en hel dag som jag bara ska ägna åt kameran, me like!

Var även nere och handlade en skjortklänning till imorgon, jättefin i ljusgrått med små fina linjer med silver i. Jag kommer bli så het imorgon ^^,
Dessutom sitter jag just nu med färg i håret och väntar på en uppiffning av min bruna färg.

Ska laga till köttbullar och makaroner sen så fort färgen är ute ur håret, sen blir det grönsaker och dip till idol. Vilken härlig fredag!

/ MLY

It´s Friday!

God middag. Jag känner mig som värsta slöfocken idag. Glömde ställa klockan igår, så vaknade först vid 7, gick segt att somna om, men jag lyckades och vaknade vid 10.54. Great. Började dagen med att ringa Ditecsnubben. Det var lugnt, bilen skulle fortfarande in på måndag. Bra bra, hoppas nu bara att det blir gjort gratis, som Claes hade blivit lovad.

Hade en så jäkla konstig dröm inatt. Jag var tydligen busschaufför, och så var vi på någon fest och jag lyckades sätta mig på min arm så att jag bröt den. Sen skulle jag ju självklart köra bussen, och när jag stod i kön för att skaffa växelpengar till busskassan så var det några som trängdes och jag klämde armen mitt i kaoset och började storlipa och skrek "akta armen, den är bruten". Sen blev jag rädd, för de måste ju ha trott att jag var galen som skulle köra buss med en bruten arm så jag sprang därifrån och ringde Joel för att fråga hur det känns om man brutit armen. Sen vaknade jag och insåg att jag bara drömt. Armen var hel. Haha.

Min kamera är i Jönköping nu :) då måste den ju vara framme i Ä-hult på måndag. Great, great, great!

Nu ska jag käka och glo på tv lite innan jag tar tag i allt det andra som ska göras idag.

/ MLY 

Djävulens påfund.

Så var kvällen avklarad på jobbet. Det gick smärtfritt, förtom att jag blev helt matt och orkeslös ungefär sådär när halva arbetspasset var avklarat. Kan bero på att min middag enbart bestod av två små korvar, den ena med bröd och den andra utan. Ja, det måste ha varit det.
Att älskade Joel ringde och sa att Ditec konkat gjorde ju inte saken bättre, då min bil skulle in på behandling på måndag. Brööööl. Så nu måste jag ringa dit imorgon för att fråga massa jobbiga frågor. Blä. Jag hatar sånt. Blä Blä Blä.

Efter jobbet hann jag med en tripp hem till mamma och pappa. Skulle kidnappa med mig en tub kortison hem då mina vintereksem håller på att döda mig och inte alls vill läka. Men då hade syster med drabbats av eksem from Hell, så jag fick snällt ta en liten burk att lägga den värdefulla salvan i. Så nu ska jag bara komma ihåg att smörja in de förbaskade eksemen ikväll och be till högre makter att de försvinner ( nej inte de högre makterna, eksemen..).

Imorgon är jag ledig. Det är SKÖNT. Jag har planerat hela min dag. Jag är duktig.
Jag tänker gå upp vid cirkus 10.00 för att äta frukost samt dricka Blutsaft och Silicea ( smasken. Eller, nej, jag ljög, Silicea är djävulens påfund och det vet nog alla som har provat det. Som att käka en påse gipspuvler, ungefär).
Efter frukost ska jag dammsuga/lättstäda lägenheten, samt tömma kattlådan.
Sen ska jag laga mat, lutar åt köttbullar och makaroner.
Efter det ska jag åka till Maxi och handla hem kvällsmat. Vet inte vad jag ska laga än, men något kommer jag väl på. Men jag vet att det blir morötter och sockerärtor som jag ska dippa till kvällen.
Sen ska jag hem till mamma och pappa och lämna nyckeln till lägenheten så de kommer in och kan mata katten i helgen.
Sen ska jag hem och ha fredagsmys med mig själv.

Berättade för syster om mitt kommande kameraköp. Hon blev allt lite avis ^^ Men vi får ge oss ut på fotostråt sen. Och det ska ju jag och Kary med göra, när hon väl är hemkommen igen. Åhåhåh, så roligt!

Nu är jag trött.
Godnatt!
/ MLY


Har du några lögner kvar?

Vilken gå, dimmig och extremt tråkig dag det är idag.
Trött är jag med.
Igår kollade vi på fotbollen här med E o F. Drack lite öl osv.
Somnade tidigt igår med, är så jädrans slö fortfarande.

Idag blev det upp vid lite innan 7 då vi hade tvättid vid 7. Sen har jag inte gjort så mycket vettigt, spelat lite GH, kikar på en film nu samt pratar med min sötnos på MSN. Ska väl laga till lite mat sen.
Sen är det dags för jobb.

Beställde kameran igår. Så hoppas den kommer i början på nästa vecka.



September, och jag fattar ett svårt beslut
min nedräkning börjar nu
där allt en gång tog slut

Oktober, och jag håller din hand för hårt
har du nåra goda råd
innan klockan byter år

Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en allra sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång

November, vi avslutar sagan snart
har du nåra lögner kvar
att pudra dina svar

December, har du nåra hjältar kvar
då är du en sällsynt art
den sista i sitt slag

Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång

För trång

[ Kent - December ]

400D

Åh, har hittat något som jag ska köpa inom en snar framtid. Åhåhåh. Jag blir helt lyrisk bara jag tänker på det ^^
Ska bara se så ekonomin tillåter det först, men det gör den nog, men som min kära mamma sa "sov på saken" och det är ju bäst att man gör det. Man brukar ju alltid komma på de bästa besluten efter en god natts sömn.

Så vad är det då som har fångat mitt hjärta denna gången.

Jo, en sån här skönhet

image174

Ska bli så kul att kunna fotografera igen. Ge sig ut i naturen och bara låta fantasin flöda. Det har jag saknat. Min gamla kamera är jag trött på, dels för att det inte finns någon blixt = jag kan inte få fram några bra bilder om det inte är tipp topp ljus ute, så med andra ord kan jag inte fotografera inomhus, hur mycket jag än ändrar på inställningarna så har det inte blivit några bra bilder, dels är kameran så gammal, så kvaliteen på bilderna har inte varit den bästa. Sen är det ju bara en systemkamera, inget digitalt, så jag kan ju inte granska bilderna förrän jag har fått tillbaka rullen. Vilken kan göra en rätt besviken, då man kanske tar med kameran på någon resa och kommer hem med en rulle skitkassa kort. Sen är det ju alltid kul att kuna fixa och trixa lite med bilderna i Photoshop, men då krväs det ju att få in bilderna på datorn, vilket jag inte kan med den nuvarande kameran. Så där har jag ju mina argument. Nu ska jag bara sova på saken som sagt ^^

Rutan tutan

God morgon.
Ska strax bege mig hem till Rut för att ge henne mat. Gud så snäll man är ibland ^^
Vaknade faktiskt redan vid 9 idag, hubban levde rövare här hemma, så gick inte sova längre.
Men rätt skönt att inte ha sovit bort hela dagen för en gångs skull.

Igår var vi på kalas hemma hos mamma och pappa. God mat och tårta, och sitta i sköna soffan som man nästan inte kommer upp ifrån när man väl satt sig. Jag vill med ha en sån soffa!

Nä, får väl ta tag i det jag ska göra nu, och hoppas på att Joel slutar vid 11 idag, så vi har mycket mys att se fram emot.

/ MLY

Bukfetma

Fy fan vilken kväll det var igår. Riktigt längesen jag hade så roligt, och riktigt sjukt jävla längesen jag var så full.
Det där med att börja dricka redan när maten ska börja lagas var ingen bra idé, för sisådär lagom till vi skulle hugga in på maten så var vi nog aningens fulla alla 3.
Sen spelade vi SingStar och sjöng för kung och fosterland. Och så blev det mer vin. Och sen tog vinet slut och då blev det cider.
Joel kom in, vi bildade två lag. Becca kom hit. Mitt och Karolinas lag förlorade. Sen däckade Joel i soffan och jag kämpade som en gnu för att lyfta upp han, vilket inte var det lättaste och det förklarar med stor sannolikhet mitt förbaskade ryggont/nackont idag.
Masade mig in i sängen efter att flickorna åkt hem, däckade rätt jävla hårt.

Vaknade vid 08.20 av en huvudvärk som inte var av denna värld. Och en blåsa som skrek "nu måste jag tömmas" så jag stapplade in i badrummet, fortfarande full som en kastrull och kissade. Huvudet orkade jag inte ens hålla upp pga värken. Spolade. Tvättade händerna. Masade mig tillbaka till sängen och däckade. Igen.

Vaknade upp igen vid 10 av att Joel var vaken. Han kom in med en flaska cola och så delade vi på den samtidigt som vi knaprade alvedon. Sa till Joel att jag skulle ta hand om disk och liknande och somnade sedan om och sov till 11.37 då jag vaknade av att Joel gick iväg till träningen.
Jag masade mig upp, en aning lättare i huvudet och beskådade röran som var från gårdagen. Spelkonsoller låg över hela vardagsrummet, spelfodralen låg utspridda lite här och var. Två dipskålar stod och luktade på bordet samt 3 glas med lite vin kvar i och några flaskor cider och en hel skål full med använda snusar. i köket såg läget inte mycket bättre ut då där låg massa klyftpotatisar, tallrikar med intorkad mat och massa massa bestick.

Tog tag i skräpet först, slängde, plockade, började på disken. Fick yrsel, blev kallsvettig och nacken värkte som om den ville se mig död. Så jag kröp ner i sängen igen och återhämtade mig. Drack lite mer cola. Tog sen tag i resten av disken för att sedan äta en gurka. Kikade på 2 av Pirates filmerna och mådde piss.

Joel kom hem och somnade i soffan bredvid mig. Jag var dock på tok för bakfull för att orka vara trevlig, var mest bara snäsig och ångestfylld. Men sen åkte Joel och handlade mat, clementiner och choklad till mig, så då blev jag glad igen.

Nu har jag kollat på Deal or no deal, The Good Girl och väntar på Ett hål i mitt hjärta.
Joel är på fest, så det är bara jag och katten här hemma. Är trött, men kan inte sova. Mår fortfarande rätt pissigt, ska nog inte festa så här hårt. Det får bli några vita helger framöver nu.

Sara och Karolina - tack för en sjuhelsikes rolig kväll igår. Vi får verkligen försöka göra om det snart.
Becca - vad roligt att du hann med oss mediehoror med :)
Joel - tack för att du står ut med mig, och för att du köpte hem mat till mig, me love you long time!

För att sammanfatta gårdagen i ett välanvänt ord:

B U K F E T M A ! ! !

Full rulle.

Nu är det full rulle på östergatan. Mina älskade flickor Sara och Karolina är och underhåller mig.
Vi har lite reunion idag, från gamla medietider. Lagat mat har vi gjort. Mycket gott, skickligt arbete från kockarna :) ( bilder kommer imorgon).
För tillfället, sisådär när hälften av vinet är uppdrucket och vi är lite halvfulla så spelar vi singstar, sen ska vi spela Guitar Hero och Buzz.
Det här kommer bli en alldeles underbar kväll, och är redan nu. Tänk så jäkla roligt vi har ihop.
Helt sjukt.

Nu får jag återgå till sången. Snart min tur.

/ MLY

Säg att du älskar mig

God middag. MLY är en aning trött idag. Kunde inte sova inatt. Dels för att Hubban tog upp största delen av min del av sängen, sen dels för att Joel pratade i sömnen. Det lät iofs rätt så roligt. "Älskling, du älskar väl mig? Säg att du älskar mig! Älskling ge mig en kyss som bevis på att du älskar mig" Haha, jag fick ju snällt göra det, och sen somnade han som en stock. Han är söt.

Nu har jag redan hunnit med att laga mat, äta maten, kolla på Shrek och kelat med Hubban. Ska hoppa in i duschen nu, för att sen kolla på Shrek 2 och sen gå till jobbet.
Skönt att jobba kväll ikväll, det går alltid så fort när man jobbar kväll. Sen imorgon lär ju dagen med gå fort. Fullsatt schema med städ på eftermiddagen. Men det är bra, jag gillar att ha att göra, hellre det än att ha massa luckor som man måste försöka fylla ut med saker som inte finns att göra.

Imorgon ska jag storstäda lägenheten, så hinner inte åka ut till KG som planerat. Sorry. Får bli en annan dag, men det måste se snyggt ut till mina flickor kommer  hit ^^


1, 1½.. vad hände sen?

Fy, jag är så slö. Två öl har jag orkat dricka, sen blev jag helt fucking slö.
Med en snus på plats, och jag är riktigt sjukt jävla trött.
Sova står nog överst på min lista.
Säng, säng säng, sova, sova, säng säng säng.

Jag har väl inte direkt åstadkommit något vettigt ikväll. Rostade lite bröd medan Joel var inne hos F. Åt mitt bröd, drack mitt vatten. Ringde Joel som bjöd in mig till F. Packade ihop min Lapin Kulta och stövlade in till grannen. Satt i soffan och glodde på det extremt intressant FIFA spelandet. Öh. Nej, det var inte så där värst intressant, men med lite alkohol i kroppen blir ju nästan allt intressant, inte sant?
Så där satt jag, till min 1a och min halva 2a öl var drucken, för att sedan traska in hit till oss och bänka min söta röv i datorstolen för att.. inte göra ett skit. Kolla på facebook, det där fördömda stället som jag inte ens vet varför jag är medlem på. Jag gör ju inget där. Jag attackerar inga med mina vampyrer, jag skriver inget, jag kommenterar inget. Jag bara läser. Ha, jag är så tråkigt. Jag bara snokar. Så roligt liv man har.

Sen har jag läst lite bloggar av diverse Älmhultsfolk, men finner ingen som tilltalar mig direkt. Jag saknat hjärtats blogg. Det är så ledsamt att inte kunna följa hennes dagliga uppdateringar om allt. Men vi nöjer oss med sms, det går fint det med. Jag skänkte henne en låt för någon dag sedan. Varning för ras närmare bestämt. Som jag inte bara spelade, utan jag sjöng. Hör och häpna, jag sjöng. Jag borde dra fram guran oftare, spela mina låtar, sjunga mina lungor tomma på luft. Tänka. Ja, det ska jag göra.

Nu har Joel krupit i säng, och jag känner att jag med borde göra det. Tids nog. MÅste plocka ut linserna, måste komma ihåg att det är endags jag har i nu så jag inte slänger ner de i fodralet igen. Tvätta av sminket, kissa, borsta tänderna... Ja, fy, det är jobbigt med alla dessa sysslor som måste göras innan man kryper ner i bingen. Kanske bäst jag börjar nu, annars blir det väl aldrig gjort. Jag har nämnligen en tendens att lätt glömma allt det ovanämnda, utom kisseriet. Så nä. Nu tar jag tag i mitt liv. Nu tvättar jag av mig sminket, borstar tänderna, tar ut linserna, kissar och kryper i säng.

Det låter ju bra.

/ MLY

Shopping, shopping, shopping...

Vilken dag det har varit.
Vaknade vid halv 6 av att Joel sa "Det är snö ute", trodde inte på honom och somnade om, lite orolig för att vår shoppingresa till Växjö kanske var hotad av hemsk, äcklig snö. Vaknade vid 10 och kollade ut och såg att det faktiskt var snö ute. Typ snö. Det mesta hade ju smält bort, så låg bara lite, lite vitt på gräset.

Vid 12 åkte vi till Växjö, där jag fyndade en svart tunika, en randig t-shirt, en vit skjorta och svarta byxor ( till serveringen), en ny maskara, synundersökning samt nya linser ( ska testa endags denna gången, hoppas det funkar bra.) och så köpte jag Pirates Boxen, alla tre filmerna. Så nu jäklar ska det bli filmmaraton, med mig själv ^^
Köpte även upp ett litet vinförråd, samt två öl, då jag nu faktiskt börjat tycka någorlunda om öl, så de står på kylning och ska intas om en stund.

Vi köpte även temuggar, vi har ju blivit riktiga tenissar nu, jag och Joel. Och en present till mamma, en ljuslykta som man hänger i fönstret. Så tjusigt.

Sara ringde innan, och vi bestämde att återträffen för oss mediehoror ska ske hemma hos mig på fredag. Mer vet vi inte, eller jo. Vi ska dricka vin och spela spel såsom Singstar och liknande. Roligt, roligt. Laga mat ska vi nog med göra. Riktig mysig tjejkväll. Ska bara få väck Joel med. f kanske kan adoptera honom för kvällen?

Nu är jag trött, så det blir väl soffan.
Så otroligt skönt att jag jobbar kväll imon. Då slipper jag stiga upp allt för tidigt. Men ska unna mig lite mys med mig själv imon, då Joel jobbar tidigt. Gå upp vid 9, äta god frukost, kolla på film. Laga middag och pyssla lite här hemma. SKönt skönt skönt. Sånt är mycket roligare att göra när man är själv. Det finns liksom inget annat som stör en då. Förutom katten då. Söta lilla katten. Hon hade spatt imorse. Härjade runt i hela lägenheten, men den här gången välte hon inte ner något iaf.

På tal om det så hittade jag ett par skitsnygga ljusstakar som jag ville ha. Men eftersom lilla katten gärna ska gosa med allt som kommer in i denna lägenhet så kommer de nog inte vara hela i längre än 5 minuter, tyvärr. Men ack så fina de var. Vill ha, vill ha, vill ha. Kanske kan man limma fast de?

/ MLY

Generation EX

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet att jag får panik av dina tårar
Gör nånting,
gör nånting nu
Förstör nånting
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
Du skulle alltid, alltid vara..

Den som går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Söndag

Åh.min jobbhelg är nu slut. Så jävla skönt. Eller, ja den slutade ju iofs redan vid 13.00 idag, men men. hur som haver är den slut och det är så jävla skönt, för jag hade inte orkat jobba mer denna helg.

Igår hade jag och älskade Joel mys. joel hade hyrt filmer och så gjorde vi pizza i ugnen. Drack öl gjorde vi med. Sen blev jag sjukt trött och somnade vid midnatt.

Vaknade och mådde riktigt konstigt i morse. Var yr, helt matt i kroppen, kände mig jättevarm samt mådde grymt illa. Min magkatarr blir inte bättre. Det finns där jämt. Tvingar i mig frukost. Mår illa. Kommer till jobbet och är redan hungrig igen. Äter en clementin. Mår illa, igen. Får svinont i magen och kallsvettas. Om vartannat. Hela tiden. Det är så jävla sjukt, för det är såhär varenda jävla dag. Alltid den här sugande känslan av hunger, alltid illamående så fort jag ätit som sen följs av smärtande kramper i hela magen. Det är fan sjukt. Men jag läste att Silicol Gel ( eller vad den nu hette) skulle vara bra för "stressmagar" så det ska jag banne mig testa. Allt för att kunna må bra och kunna känna mig pigg och kry varje dag. Det är ingen hit att gå till jobbet och må piss med krampande mage och ett illamående som gnager en i svalget.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Djuret har somnat i mitt knä, så jag lär väl sitta här vid datorn ett slag. Ska mata vilddjuret Rutan ikväll då svärföräldrarna är på Kanarieöarna och sen hämta hem Joel från jobbet och sen ska vi ha filmmys ikväll igen.

Lördag.

Jobbat halva min dag nu. SKa bl skönt att traska hem ikväll och veta att det är en kort dag som väntar på jobbet imorgon. Skönt skönt skönt.

Hur kommer det sig att det alltid blir fel.

Fucking

jävla

fel.
 
Jämt.


Just an ordinary friday evening

Så... här händer inte mycket vill jag lova.
Jag har iofs varit duktig kicka och fixat upp de nya sakerna jag inhandlade. Har klippt och lagt upp gardinerna. Har ställt fram ljusen, hängt upp skoförvaringen och stoppat undan sommarskorna. Jag har lagat till min sallad och ätit. Jag har gått ut med soporna och sprang där på F som såg ungefär lika död ut som jag. Länge leva jobb på helgerna. Not.

Så vad händer nu då. Jag ska väl glotta på Idol här i min ensam het. Peta in en ny snus och vänta på bättre tider. Typ. Lyssna på Come What May och tänka på glada, fina dagar. Ja. ungefär så.

Det snöade förresten innan. Men det har slutat nu. Skönt det, vill inte ha snö ännu.

Come What May

(Jag bara älskar Moulin Rouge, den är fucking fantastic)

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song, and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide

But I love you (I love you)
Until the end of time (until the end of time)

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Oh, come what may
Come what may
I will love you, oh I will love you

Suddenly the world seems such a perfect place

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

(Joel, den här går ut till dig ♥ )

Raindrops keep falling on my head...

Morning! vilket pissigt tråkigt väder vi har. Grått, grått grått. Nu minns jag varför jag hatar hösten. Jag har alltid försökt inbilla mig att jag gillar hösten, främst för att löven blir så vackra, det är lite ruggigt ute och man har en anledning att sitta inomhus. Men nej, jag ångrar mig. Jag tror jag missade när löven skiftade färg, det är ju jämt ruggigt i Sverige och jag sitter ju jämt inne, så det är ju liksom ingen skillnad. Så varför inte bara hata hösten. Det enda bra är ju att jag fyller år på hösten, men eftersom jag redan passerat min födelsedag för detta året, så har jag ingen anledning att glädjas hösten.

Jag är trots min tjurighet, ledig idag. Jag tänkte ge mig ut på gardinjakt. Köpte hem en snygg löpare i brunt, med grönt mönster på till köket. Men tro fan att gardinerna inte alls passade, så måste ge mig ut efter nya. Sen handla hem mat, och kattmat. Sen ska jag ligga under min filt i soffan hela dagen och bara slappa. Man får ju ta vara på sina lediga dagar.

Någon som vill jobba min helg? Jag är nämligen inte alls sugen på att jobba. Men jag har väl inget val. Fan, jag hatar att jobba varannan helg. Det suger. Ja det suger RÖV.
Och värst av allt är att vi ska ha lönesamtal på måndag. Hu. Vi fick hem en sån hrä enkät som vi ska fylla i innan. men hur självgod ska man vara. Det är klart man vill sätta jättebra på allt. Men det kan man ju inte. Även om man tycker så. Hjälp. Jobbigt. Jag har liksom aldrig gjort sånt här innan. Hjälp hjälp hjälp.

/ MLY

Torsdag is not the shit.

Yuck, vilken pissig morgon. Lite bråk med älsklingen, mina eksem kliar och jag vill inte jobba kväll idag. Men jag har väl inget val. Nej. Det har jag faktiskt inte.

Kunde dessutom inte sova igår, Hubban spekade runt på toaletten, Joel sov som en stock bredvid mig och jag låg mest bara där och låg.

Igår fick jag ett ytterst spännande sms. Det stod typ " Vet inte om jag har rätt nr, men om det här är Johan så smsa tillbaka :) <3 hehe" Öh. Jag kollade ju självklart upp nr, det stod på något par, som bodde långt härifrån. Jag blev lite sugen på att svara att det var Johan. Jag menar, varför skriver någon från ett par "<3" till någon? Är det en otrohetsaffär på gång? Åh, varför låtsades jag inte att jag var Johan, och skrev något i stil med " Visst är det jag, vill du komma hit och knulla mig nu? Jag längtar efter dig" Mohahaha.

Nu ska jag ta mig an disken, sen planera mat, sen duscha, sen jobba. Wohoo.

82 frågor

FAVORIT-

1. Film: Girl Interrupted
2. Låt: Åh, finns alldeles för många för att bara välja en.
3. Band/sångare: Som ovanstående, finns alldeles för många bra. Men Lars W, Kent, Him, Silverchair, Takida o Manson toppar listan.
4. Tv-program: Vänner
5. Skådespelare: Johnny Depp
6. Skådespelerska: Angelina Jolie
7. Mat: Mammas potatisgratäng med helstekt fläskfilé.
8. Nummer: Inget.
9. Tecknat: Simpsons
10. Disneyfigur: Pumba.
11. Färg: Svart, och ja, det är en färg...

VÄLJ DET DU TYCKER BÄST OM -

20. Musik/TV: Musik
21. Pojkar/Flickor: Boys are stupid, throw rocks at them.
22. Rosa/Orange: Rosa.
23. Festar/Sitta hemma: Beror på läget.
24. Sommar/Vinter: Sommar.
25. Dag/Natt: Dag
26. Hänger/Tar det lugnt: Är det inte ganska ungefär samma sak?
27. Tråkigt/Roligt: Roligt.

OM DIG SOM PERSON -

28. Konstiga meningar: Det får man väl till ibland? Eller? Vad menas?
29. Vilken skola går du i: Ingen, jag är hårt arbetande kicka.
30. Har du tagit droger: Beror ju på hur man definierar droger.
31. Har du någon fetish: Tror inte det
32. Hur långt är du beredd att gå på första dejten: Har jag ens varit på en första dejt? Tveksamt.
33. Hur skum är du: Inte skum, bara knasig
34. Vilka 5 personer gillar du mest och litar på till 100%: Joel, Erica, Johanna, Linda och sen får väl resterande slåss om sista platsen.
35. Vad tycker du om själsfränder: Jag tycker det är underbart att det faktiskt finns.
36. Är det rätt att flirta när man har pojk/flickvän: Nej.
37. När grät du sist: För någon dag sedan.
38. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar/tjejer: Ganska mycket, vad rör sig där innanför pannbenet egentligen?
39. Är du glad: För tillfället? Nja.
40. Varför: That´s just me.
41. Vilken sak kan du inte leva utan: Snus
42. Kärlek eller lust: Kärlek.
43. Silver eller guld: Silver
44. Diamanter eller pärlor: Diamanter
45. Souluppgång eller solnedgång: Solnedgång
46. Har du någon gång badat naken: I badkaret - ja varje gång. utomhus - ja, då var man allt bra tuff.
47. Sover du med gosedjur: Räknas Joel?
48. Har nu några piercings: Ja
49. Vilken färg har dina underkläder just nu: Svarta
50. Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen, tvn står på
51. Vad är ditt riktnummer: 0476
52. Vart vill du åka på smekmånad: Australien hade ju inte varit helt fel
53. Vad är det mest romantiska du vet: Att bli överraskad med någon underbart av Joel. Det kan vara allt från en liten lapp på köksbordet, en blombukett, middag, bada badkar med en flaska kallt vitt vin, myskväll i soffan. Ja, listan kan göras lång.
54. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Utsrålningen.
55. Favoritsport: Sängkammarbrottning
56. Vad gör dig glad: Överraskningar, positiva sådana.
57. Vilken är nästa cd-skiva du kommer köpa: Har inte en blekaste aning.
58. Bär du kontaktlinser eller glasögon: Både ock, men inte samtidigt.
59. Vilket är det bästa råd du någonin fått: "Man lever bara en gång.. men man dör ju inte så ofta heller" Det kan man ju tolka lite som man själv vill...
60. Har du vunnit något speciellt pris: Jag vann en skoljoggen tröja i nian. Dock inte för någon vidare bra prestation.
61. Vilka är dina framtidsplaner: Familj, hus, leva lycklig med Joel resten av livet.
62. Vilken är den värsta sjukdom du haft: Ska man välja den oförklarliga yrseln eller svampinfektionerna som jävlades med mig några gånger i månaden i sisådär ett år. Svårt val. Eller mitt njurfel som liten, fast det har jag ju inget minne av, så det blir nog något av de förstnämnda.
63. Vad gillar du mest, komedi ellr skräck: Komedi.
64. Över telefon eller personer emellan: Mellan fyra ögon.
65. Kramar eller pussar: Pussar
66. Vilken låt reflekterar du dig med: -
67. Om du dog imorgon, vem skulle du lämna allting till: Allt och allt. Bilen skulle Mamma få, datorn skulle Amanda få och Joel skulle få pengarna. Alla mina böcker samt filmer ska delas upp mellan mina vänner. Mina skor ska gå till Erika, hon kan behöva lite pumps i sin skohylla :)
68. Har du några fiender: Kanske den där bruttan som tror hon kan få Joel, hon är nog inte så glad i mig. Men å andra sidan är jag inte glad i henne heller.
69. Vad är du mest rädd för: Att någon ska skära av mig hälsenorna.
70. Skulle du heller vara rik eller berömd: Rik.
71. Vad är klockan i Albanien just nu: Jag vet knappt vad klockan är här nu.
72. Om du hade 24 timmar kvar att leva, vem skulle du tillbringa med tid med: E, jag måste ju hinna träffa min soulmate innan jag traskar vidare.
73. Har du mött jultomten: Nä, han finns inte.
74. Om E.T kom och knackade på din dörr, vad skulle du göra: Fråga om han vill låna telefonen?
75. När var det senaste du pratade med personen du tycker mest om: För någon timme sedan, men prata var inte det enda vi gjorde ^^
76. När känner du dig som vackrast: Vid Joels sida.
77. Har du många husdjur: Ett djur. Hubban.
78. Vad har du för E-Mail adress: Den som bryr sig kan ju fråga?
79. När var det sist du var ledsen: För någon dag sedan.
80. Är du en alkoholist: Nej.
81. Väldigt onödig info: Min snus rinner.
82. Har du haft tråkigt när du gjorde detta test: Nej, syftet är uppfyllt, jag har tidfördrivit.

Djuret.

Lilla djuret ligger just nu uppkrupen i famnen, sådär lagom till man ska börja blogga. Har inte heller hjärta att ta ner henne, så får skriva på så bra det går.
Inatt höll hon liv, må jag säga. Elgitarren som står parkerad vid min sida av sängen är en intressant plats, och jag tror hon försökte spela något för oss, då hon klöste över strängarna och fick fram små ljud. Musikkatt :)

Igår skulle lilla djuret dessutom vara med när jag badade. Satt på badkarskanten och vakade över mig. Jag väntade mig nästan att hon skulle hoppa i, men hon fegade ur i sista minuten och sprang och gömde sig.
Idag har hon sovit i garderoben hela dagen, fram till nu, då hon som sagt sover  i mitt knä.

Jobbet har gått bra idag. Jobbigt personalmöte dock, instängt, kvavt och massa skrikiga röster är inget som jag pallar en eftermiddag. Att sedan min optiker blivit sjuk och ställt in min undersökning imorgon gjorde inte saken bättre, men fick en tid på tisdag, så då ska jag och Joel åka upp.

Nu ska jag flytta över katt och mig själv till soffan för att kolla på film.

/ MLY

Höstväder

Måndag igen, och det är så grått och mörkt ute.
Ikväll planerar jag mycket mys med mannen, laga tacos, krypa ner i soffan och kika på en bra film. Ja, så ser det ut.

Ska väl inte göra något speciellt  i veckan alls, ska till Växjö på torsdag och köpa nya linser, sen händer nog inget spec. Slänga på vinterdäcken ska jag med göra. Och jobba.

Ja, så ser det ut.

Jag är för övrigt förvirrad.
Vad menar du?

Ännu mer frågor

5 SKULLE
Skulle du vilja vara längre?
Ja, gärna
Skulle du vilja väga mer? Nej tack.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Inte bara arg, jag skulle bli jävligt ledsen med.
Skulle du vilja ha sex med en kändis?  Ja, men bara om jag får välja vilken ^^
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej, är inte så värst sugen på det just nu.


10 KAN
Kan du röra på öronen?
Jo
Kan du slicka dig på näsan? Nej
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? Japp
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? När jag sover brukar jag vara tyst, så ja.
Kan du vara på fest utan att dricka? Ja
Kan dina vänner lita på dig? Ja
Kan du tänka dig att pierca naveln? Det har jag redan gjort.
Kan du suga? Suga på vad? Jag är utmärkt på att suga. På vad? gissa det du.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja, men jävlar det krävs diciplin.


15 HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Ja, det har hänt, men det var när man var ung och dum.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Det vet jag faktiskt inte.
Har du ett syskon? Japp. En lillasyster
Har du varit full den här månaden? OJA.
Har du någonsin haft sex med någon? Ja.
Har dina föräldrar ljugit för dig? Inte vad jag vet
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nä, jag behöver ett tidsfördriv.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej, inte sen igår ^^
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ja.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Nej.
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Ja.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Ja.
Har du haft sex med mer än tre personer? samtidigt eller vad? Ja, men inte samtidigt
Har du ljugit på någon fråga än då? Nej.


20 VEM
Vem är din bäste vän?
Det finns många som platsar där.
Vem älskar du? Joel
Vem hade du senast sex med? Joel
Vem vill du bli full med? Erica, vi skulle nog hitta på massa galna och roliga upptåg :)
Vem är den bästa artisten? Robbie Williams har en grym scennärvaro.
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vem har du en liten crush i? liten? Stor crush i Joel.
Vem är snyggast i världen? Angelina Jolie.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?  Joel, så delar vi på det ^^
Vem är snällast i världen?  Erica, hon är ju precis som jag ^^
Vem vill du prata med?  Erica, för att se så hon mår bra.
Vem sov du med senast? Joel
Vem såg du full senast? Becca, Sara, Hanna, Joel, Mattias. Listan kan göras lång.
Vem vet allt om dig? E.
Vem kysste du senast? Joel
Vem kramade du senast? Joel
Vem kan berätta allt för dig? Dom som är intresserade av att göra det.
Vem kan du berätta allt för? E och Joel
Vem hatar du? -


Ask me a question.

Tio saker om mig:

1. Är du singel?
Nej, har min älskade sambo Joel.
2. Är du lycklig?
Vad menar ni med lycklig? Jag har ett jobb, en lägenhet, bil, sambo, vänner, familj, katt osv. men inte kallar jag mig lycjlig för det.
3. Är du uttråkad? 
Rätt ofta, ja.
4. Är du ledsen?
Ibland.
5. Är du italienare?
Nej. Jag är däremot svensk-engelsk.
6. Är du gravid?
Nej, det är nog bara gaser.
7. Är du full?
Igår - ja, Idag - aningens pyttelite bakfull.
8. Är du en cooling? 
Nej, jag är en tönt
9. Är du från Irland?
Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
Ja.

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, det gör jag.
2. Har du nånsin blivit sårad?
Många gånger.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma person flera gånger under natten innan du somnade?
Ja, knäpp som man är.
4. Har du gillat en person utan att berätta det för denne? 
Självklart, man är ju inte modig direkt.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna?
Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare?
Nej, men en stalker. Jag hade hellre haft en hemlig beundrare.
7. Är du kär?
Ja.
8. Vill du gifta dig i framtiden?
Ja.

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust?
Kärlek.
2. Hår eller ögon? 
Jag skulle faktiskt vilja ha ett bra hår samt ett par ögon som jag ser bra med. Så jag måste säga både och, då varken hår eller ögon är något som vill vara bra på mig.
3. Katter eller hundar?
Katt
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? 
Jag säger nog många "vanliga", fast de är inte bara vanliga, utan underbara.
5. TV eller Internet?
TV.
6. Coca-cola eller Pepsi?
Coca Cola, har aldrig gillat Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?
Utekväll, som sedan slutar i romantik i sänghalmen ^^
8. Pengar eller lycka? 
Lycka
9. Dag eller natt? 
Dag. nätterna sover jag ju bara bort, dessutom skapar nätter ångest.
10. MSN eller mobil?
Mobil, helt klart.

Helgen som varit.

Så har den här helgen med passerat. Det går så jäkla kvickt när man väl är ledig, tiden bara flyger iväg. Men trevligt har jag haft det iaf.

Fredagen spenderade jag på lagfest ute i Juddhult. Där serverades god mat, underhållning och lotteridragning. Jag vann tyvärr inget alls, men man får väl skylla sig själv när man är så snål och bara köper 4 lotter, kunde ju köpt många fler för att öka vinstchansen. Men icke.
Kom hem vid sådär 2 tiden på natten, somnade som en stock och vaknade med den fetaste bakfyllan jorden har skådat.

Satt hemma i min ensamhet då Joel och Mattias traskar in genom dörren för att korka upp första ölen. Så jag fick snällt göra min iordning för att sedan bege mig till Becca, där gårdagens förfest hölls.

Hos Becca blev det skvaller, vin, frisyrfixning osv. Mycket trevligt.
Kvällen slutade på Wärkstan, som tyvärr bara var sådär. Vi hamnade i lite osämja med någon brud på toaletten som började hota stackars B, så jag ryckte in och försökte hjälpa till, men inte till någon nytta alls. Vi blev "lilla du-ade" både jag och Rebecca för att sedan fly in på toaletten och trängas där med Sara och Hanna. Vi kom dock ut därifrån helskinnade och nypinkade.

Slutligen hamnade jag, Joel, Mattias och Jessika på torggrillen. Köpte vår nattamat och gick sedan hem.
Var så skönt att sova lääänge i morse. Är inte så farligt sleten idag, men visst känns det att man varit ute och härjat två dar i rad. Jag är nog för gammal för det där.

Ska bege oss hem till mamma och pappa om en stund, äta söndagsmiddag. Skönt, slipper jag tänka ut vad jag och Joel ska laga för mat.
Sen ska jag och älskade hem och mysa. Allt är så bra mellan oss nu. Och det har varit det riktigt länge. Vi har inte bråkat på jag vet inte hur länge, är noga med att säga att vi älskar varandra och vi kysser till och med varandra ofta. Det var nog lite illa innan, då vi knappt ens kysstes, än mindre sa "jag älskar dig". men nu känns allt sådär himla underbart. Vi pratar mycket om framtiden. Förlovning, familj osv. Fan. Joel, jag älskar dig. Jag vill alltid ha dig i mitt liv. Du och jag för alltid!


från lagfesten, när lekarna tagit slut och vinet hade gjort detsamma.


Fina flickor som är partysugna



Sara och jag hade lockat håret kvällen till ära.

/ MLY