Förkylda MLY

Well, här sitter jag och snorar. Härliga förkylning.. NOT!
Tack och lov att jag bara hade en kort dag på jobbet idag. Imorgon är jag tack och lov ledig, men ska infinna mig hos tandläkaren klockan 11.20. INTE KUL!

Ska laga gottemat till mannen min ikväll. Myskväll deluxe :D Det betyder att jag måste hoppa in i duschen snart och raka benen. Det har ju liksom blivit lite bortglömt den senaste tiden, vilket gör att min älskade nog snart misstar mig för katten eller liknande om han råkar nudda mitt ben.

På tisdag går jag på nya schemat på jobbet. Det ska bli jätteroligt med nya vårdtagare, får ju ha några av sötingtanterna. Härligt! Måste bara läsa på ordentligt på måndag så jag vet vad jag ska göra hos de på morgnarna, och så jag hittar till de jag inte varit hos ännu.

Nu funderar jag på en stor, varm kopp med te, för att sedan krypa ner i soffan en stund och slökika på tv innan jag hoppar in i duschen. Låter som en utmärkt idé.


Why So Serious?



Ja det kan man ju fråga sig.. Hubban är ju i vilket fall som helst inte seriös. Hon hade harkranksjakt innan. När jag såg att hon började äta den lilla rackaren så sa jag till henne "Skyll dig själv om du äter den, du kommer ändå bara kräkas sedan!" Men eftersom hon är en katt så lyssnar hon ju inte särskilt bra, och tar inte mina råd och direktiv seriöst.

En promenad genom hallen senare och jag trampar i hennes kräk. Där har hon lämnat tre små kräkhögar. Tack Hubban!
En kvart senare ulkar hon för glatta livet och ser på mig som om hon försöker säga "Ok, du hade rätt", men då fick jag dåligt samvete och var tvungen att pyssla lite med henne.

Idag har jag varit på IKEA, köpte väl inget märkvärdigt egentligen, eller JO, sådana där magneter med en klämma på, skitpraktiskt att ha på kylen för viktiga papper, likaså vid datorn där jag kan hänga upp våra räkningar som ska betalas. En kaffe- och en teburk fick med följa med hem samt lite smått och gott. Sedan blev det hälsokosten och en ny laddning Silicea Gel. Sen Ica Maxi och handla hem lite snäll mat. Allt gick bra, och min mage höll sig relativt lugn. Lite panik i köerna bara, när man står still och allt tar sån tid. Då får jag kramp direkt och nästintill panikångest, men då blundar jag och tänker på annat, det lättar lite, men man är fortfarande småskakig när man kommer ut ur butiken.

Nu håller tvätten på att tvättas och jag är trött. Ska laga lite mat sen, och ligga i soffan och päsa. Försöka att inte skapa ångest inför helgens arbete. Lättare sagt än gjort dock...


Godis

"Nu tänkte jag mest bara påminna dig om hur mycket jag tycker om dig. Du är verkligen godis både för öron och ögon, inte inte minst som godis för själen. Kärlek baby. ♥"

Det är sådant här som får en att orka med när det blir för tungt i själen, tack hjärtat!


Att göra...

Saker att ta tag i de närmaste veckorna:
-Sluta snusa ( för tillfället har jag snusstopp under arbetstid, ska börja skära ner på snuset hemma med)
-Skriva matdagbok över hur jag reagerar på olika sorters mat.
-Vänta på provsvar
-Kontakta läkare om hur jag går vidare med allt ( dietist osv)
-Försöka klara mig utan Loperamid ( det kommer bli stentufft, men jag behöver ju lära mig min kropp, istället för att proppa den full med medicin som gör mig både extremt kissnödig och uttorkad)


Möjligtvis IBS

Efter sisådär två veckor av oro för att min mage ska haverera sådär som den gjorde för 14 dagar sen, så har jag äntligen tagit tag i problemet. Efter ännu en haveriattack på jobbet igår ringde jag äntligen vårdcentralen och fick en tid samma dag, wohej. Fick tyvärr byta bort mitt städ som jag hade igår, så jag ska ha det imorgon istället, men men.

Troligtvis finns det tre olika alternativ som gör att min mage hatar mig;
1) gluten
2) laktos
3) IBS

Min doktor trodde ändå att det verkar som att det är IBS som är problemet, och efter att ha tillbringat någon timme framför olika forum för ibs-are, sjukvårdsrådgivningen osv så tror jag faktiskt med att det är det. Tyvärr. En ofarlig, men obotlig sjukdom som kan gå i skov, kan vara för alltid eller bara dyka upp för att sedan försvinna för gott efter ett tag. I mitt fall är det nog permanent då jag så länge jag kan minnas har haft problem med min mage ( det kanske inte är så konstigt att jag kallades för Pumba hörrni ;)).

Jag tror ärligt talat att jag aldrig har haft en smärtfri dag för min mage. Och om jag nu har haft det så kan jag nog räkna de dagarna på en, möjligtvis 2 händer. Tänk alla besök jag gjort hos doktorer som påstått att jag lidit av magkatarr, men att medicinen helt enkelt inte hjälpt har de inte brytt sig om, att man har fått höra att det nog inte är något. Men det är ju något som inte stämmer när man får sådana kramper i magen att man ligger dubbelvikt på toastolen och kallsvettas och tror att man ska dö. Nu är ju tack och lov inte alla "anfallen" sådana, vissa dagar molar det "bara" i magen, medans andra dagar får spenderas mestadels på toaletten.

Min största rädsla nu är att det ska sätta sig psykiskt. För det händer ju att det gör det. Rädslan av att inte kunna komma till en toalett, rädslan för att äta något och inte veta om man kommer reagera på det osv. Men när jag väl har fått mina testsvar tillbaka och vet om det är just gluten, laktos eller ibs så ska jag kontakta dietist så jag kan lägga upp en diet för vad jag klarar äta osv. Möjligtvis träffa någon att prata om för oron, för den finns alltid där, jag har ångest när jag vaknar på morgonen, för jag vet inte hur min mage kommer bete sig under dagen, ångest när jag kommer till jobbet för att magen börjar märkas av och sedan ångest hela dagen till jag kommer hem och vet att jag har tillgång till toalett.

Om ni är nyfikna på ibs så finns det bra information
här

Måste fixa:
Loperamid
Minifom
Prata med doktor om att möjligtvis få Egazil Duretter utskrivet
.


Findus

Findus må vara världens biffigaste katt, men ack så vacker han är!

F I N D U S


Hängde och klängde...

Dagarna bara trillar förbi, en efter en, och jag insåg idag att det snart är september. Hu? Var fan tog sommaren vägen? Hur kunde allt gå så fort?
Ångest än en gång för att jag inte gjort något vettigt i sommar, mer än att pimpla vin...

Har en arbetsdag kvar den här veckan. En kort sådan dessutom. SKÖNT! Ska ge mig ut på joggingtur imorgon, gick rätt dåligt igår då jag fick håll nästan direkt. Men jag klarade rundan ut, med två andningsstopp. Men men. Imorgon är det nya tag.
På kvällen blir det fotboll, om jag hittar dit de ska spela vill säga ;) sen är det väl inte omöjligt att det slinker ner något glas vin eller så.

Lördagen förväntar jag mig att det blir fest. Så det så. Nu när jag äntligen är ledig. Sugen på en riktig fetefest där alla gamla godingar är, där det hinkas mycket fett ( obs, vårt favvoyttryck inför fest!). Men får väl se vad som händer. Min box med Guntrum står hur som helst i kylen, redo att plockas fram och avnjutas.

Min lilla Hubban går inte på sina piller för tillfället, vilket har gjort henne till en extremt pratig katt, och galen. Under mitt och Ericas telefonsamtal anföll hon mig ( Hubban alltså...) två gånger, varav ena då hon hoppade upp och hängde sig med klorna i mitt lår. Får se om vi börjar med pillrena igen, kanske lugnar hon ner sig något om några dagar?

Nu ska jag entra soffan, slå igån tvn och vänta på att Joel kommer hem så vi kan äta mat.


På vågen, på shoppingtur, på joggingtur, på...

För 19 år sedan fick jag en lillasyster. 19 hela år sedan. Mamma påstod att jag var en gladare unge innan Amanda ploppade ut, men det har jag svårt att tro. Hon är ju allt bra söt, min lilla, lillasyster ;)

Vi har haft en underbart mysig dag i Växjö tillsammans, och nu har vi lite kalas hemma i huset.
Dricker vin och kollar på teve med hela familjen samt Tesse och David.

Syster fick en superfin digitalkamera av mamma och pappa, och av mig och Joel fick hon en väska till kameran, samt nya batterier och en laddare, och ett minneskort. Hon blev så glad, så glad!

Har shoppat loss lite för mycket idag. Smaljeans har jag köpt. I storlek XS, Mah! Det känns bra. Kränga ner sin lilla kropp i XS jeans ( att syster kom i ett par XSS par ska vi inte nämna...) Men jag menar, XS är ju sådana storlekar som alla tunna människor har, inte jag, med min rumpa, midja osv. Men tydligen får jag plats. Hurra.
En svart kofta fick följa med mig hem med, lika så ett par apsnygga ( och apdyra) pumps med smaaaaal klack ( I´m in loooove!). Ja jisses.

Jag har ju börjat springa med. Heja mig! Har satt upp mål nu att jag ska komma i form. Jag ska hålla min nya vikt och få upp konditionen. Tyvärr tjuvvädge jag mig på Oscars våg igår ( Erica, du vet problemet med vågar och att man måste väga sig..) och den sa liksom fel. Den sa inte alls de siffrorna som jag skulle väga utan fel. Jag testade igen och den sa fel igen. Jag deppade lite och vägde mig idag igen. Mamma och pappas våg sa med fel. Den sa inte de där magiska siffrorna som de sa sist. Så nu blir jag faktiskt lite ledsen. Ja. Nu måste jag nog ta av mig alla kläder och väga mig igen, bara för att...

Imorgon ska jag hur som helst jobba. Jag har druckit lite vin nu, så jag borde nog sluta med det, så jag mår bra på jobbet imorgon. Sen efter jobbet ska jag ut och springa, sen köpa hem frukt. Massa frukt. Så jäkla gott. Försöka slå fröken Gråberg en signal med kanske? Om hon är hemma?

Nä,vågen nästa.


Fika, Tennis och Öl

Efter en smått pilsk dröm vaknade jag upp idag inklämd mellan katten Hubban och mannen Joel. Det var varmt och svettigt och jag fick inte ut något av det, så jag rotade fram min bok Snabba Cash och läste några sidor. Efter några sidor blev det dock alldeles för varmt i sängen så jag gick upp och försökte istället få tag på chefen för att säga att jag var bättre nu och kunde jobba i helgen, men det var stört omöjligt när han hela tiden tryckte upptaget när jag ringde. Så jag ringde Johanna istället och bestämde träff klockan 14.

Stapplade in i duschen för att sedan sminka mig och äta frukost i godan ro, när Joel och Mattias stövlar in med tennisrack i högsta hugg. Önskar de lycka till inför sin träning och äter vidare på min frukost.
Får tag på chefen och lämnar klartecken om helgen. Bra, då var det gjort.

Vid 14 kommer Johanna och vi åker ner till Hartmans. Äntligen! Jag har längtat så efter deras citron och marängpaj. Tyvärr var där värsta getinginvasionen, och både jag och Johanna är rädda för getingar, så vi måste ha sett rätt roliga ut där vi blåste och viftade och pep små pip av rädsla så fort en geting flög förbi.

Efter våran date så blev det tennis för min och Joels del. Jag måste erkänna att jag suger på tennis och inte kammade hem några set, eller vad det nu heter... Men jag blev glad bara jag lyckades få över bollen på rätt sida av linjerna. Mattias och Oscar däremot spelade som om det gällde liv och död, och när Mattias förlorade så visste man att man gjorde bäst i att inte säga något alls ;)

Nu har jag krängt en halv pizza. Oj, fan, jag skulle ju ställa in de i kylen med lovade jag ju Joel.. vänta lite.. så. Det är ju inte lätt när hela kylen är knökfull av öl.. men efter lite ommöblering så gick det ju faktiskt.
Pratat en sväng med Fröken E har jag med gjort, alltid lika trevligt <3

Nu hägrar min öl, samt långläsning innan jag släcker lampan och sussar sött.


Livet i krampaktigt tillstånd.

Jaha. jobbet gick ju bra idag... ända till min mage sade "stopp, nu vill jag inte vara med mer"
Hade precis cyklat ut för att ta kaffeturen när jag fick så ont i magen att jag inte kunde stå upp. Kom in till nr 1 på kaffeturen, kramp i magen så jag var tvungen att sätta mig ner direkt. Sen ge medicin och försöka prata lite, såklart otroligt pratsam så jag kunde ju inte komma ifrån vidare kvickt. Satt och småpratade samtidigt som magen krampade vidare och jag kallsvettades som en gnu.

efter 15 minuter kom jag därifrån och då var jag så matt i hela kroppen att jag inte visste var jag skulle ta vägen, jo, för när nästa kramp kom visste jag. En toalett hade nog suttit fint. Så tack gode gud att jag var på hemmaplan och bara hade ett par 20 meter hem till min lägenhet. kom inte längre än så.

Efter 25 minuters krampande mage och en kallsvettig kropp fick jag fram mobilen och ringde till jobbet och sa att jag tyvärr inte kunde jobba mer idag. Jag hade tack och lov bara två personer på eftermiddagsturen idag, så de skulle ta den sista åt mig - TACK!

Sen kom ju nästa problem. Jobbmobil samt nycklar var ju hemma hos mig. Hur få tillbaka de till jobbet när jag inte kan lämna toaletten? Tack och lov kunde Joel komma bort och hämta upp sakerna och sedan lämna av de på jobbet. Efter det kunde jag äntligen krypa ner i sängen. Somnade efter ett tag med Hubban bredvid mig och vaknade upp vid 17 - snåret och mådde aningens bättre.

Nu har jag fått i mig lite mat, och det känns bättre. Magen knorrar på, men inga mer hemska kramper iaf. Misstänker att det var maten jag åt idag, den smakade inget vidare faktiskt. Tur är iaf att jag är ledig imorgon, så jag missar ingen arbetsdag, tur det.

Det tråkiga är att jag skulle ju haft min date med Johanna G idag :( nu blir det inget förrän nästa vecka om jag kan då hon är hemma. Synd. Och sen skulle ju Mattias kommit hem till oss ikväll och druckit lite öl, blir inget av det heller, och nu är Joel hos Filip & Emelie, och dit kunde jag ju inte följa med. Så jag är hemma själv med hubban. Rätt skönt iofs, får kolla på det jag vill på tv, kan lägga mig när jag vill och bre ut mig i sängen - gett!

Imorgon ska jag försöka träffa Johanna T iaf. Om jag mår bra imorgon vill säga. Men jag hoppas att en natts god sömn och mycket vatten ska ställa iordning vätskebalansen igen. KÄnner mig lite yr nu faktiskt.

Nä, äter till soffan och kurera mig.


Livet i färgskala

...och så var allt bra igen. Tacka fan för det! Ah, nu kan jag andas igen. Skönt, skönt, skönt.
Grät som ett litet barn sisådär 3 ggr innan jobbet idag, bara för all ångest och oro. Joel tröstade så fint och jag fick sitta i hans knä och ha mitt hubud på hans axel och känna hans värme. Det lugnade ner mig. Ända till jag gick därifrån för att duscha, och joel hittade mig i duschen, storgråtande. Men nu gråter jag inte mer. För nu vet jag att allt blir bra igen. Jag törs till och med säga att det kommer bli bättre än innan. hurra!

Har jobbat kväll idag. Först personalmöte på 2 timmar, varav 50 minuter gick åt till fika och se över nya schemat. Sen igång med kvällspasset som gick i en jädra fart. Det är så skönt när kvällarna flyter på sådär bra, när alla tider klaffar och man slipper så mycket dötid emellan. Slippa åka in till grupplokalen varje gång man har tid över, nej tacka vet jag när allt går hand i hand, som ikväll.

Hemma vid lite över 21.30, på med datorn, in med en snus och ringa fröken E. Underbara, rara fröken E. Som man kan prata med om allt. Pratade på i nästan en timme om allt mellan himmel och jord. Inte många som jag klarar prata så länge i telefon med, men med fröken E finns det alltid ämnen att diskutera.

Och nu sitter jag här. Väntar på min man, som borde vara hemma snart. Han har varit iväg och spelat match. Det är roligt att han har tagit upp fotbollen igen. Roligast är när de spelar hemmaplan, och jag och Jessika är på läktaren och hejar på. Fotbollsfruar, som hon brukar kalla oss ;)

Imorgon är det först jobb som står på schemat, sen ska jag träffa Johanna. Var för längesedan jag träffade henne nu. Vi som sågs så ofta ett tag. Och snart flyttar hon till Göteborg. Att alla flyttar känns så trist ( för min skull, inte för deras...) Det kommer bli så tomt här i lilla Ä när både Johanna, och sen Jessika flyttar...

Fredagen bjuder på ledighet. Härligt! Har en date med Johanna T då. Hemma från Motala, så det passar ju perfa att jag är ledig då. Fika lite, uppdatera oss i vad som händer. Härligt.

Partyglad pingla posar ;)

God natt


Gråa dagar...

Jaha? Vad händer nu då? När allt man trodde var säkert och stabilt inte längre är varken säkert eller stabilt?
Igår mådde jag så dåligt att jag helst av allt ville försvinna från allt. Idag får man väl förhoppningsvis en förklaring, men den kommer inte komma som någon lugnande tröst direkt. Jag vet ju fortfarande inte vad som händer efter den sista augusti.

D E  T  H Ä R  Ä R  F A N I M E J  I N T E  R Ä T T V I S T ! ! !


Stop



[In
genting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?
Ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
Har ingenting att lämna tillbaks, inte en endaste vas
Ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks

Öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig...]




Kräftskiva

Jag sitter här med en grymt konstig huvudvärk och med en yrsel som inte riktigt ger med sig. Det kan vara alla snus jag lagt in under läppen, det kan även vara att... ja, jag kommer faktiskt inte på några fler anledningar. TIps mottages tacksamt om någon vet var huvudvärken och yrseln kommer ifrån.

Tog mig en välförtjänt sovmorgon i morse. Gjorde gottefrukost med mannen min och sedan traskade vi ner till Netto och handlade kräftor och lite tillbehör. Vi ska ju ha kräftskiva ikväll, F & E kommer över och vi är snälla och bjussar på kalaset.
Ska snart hoppa in i duschen, sminka mig, fixa iordning allt inför kräftisen och sen invänta gästerna som anländer klockan 19.30.


Tacky in Halmstad

Jag är jättedålig på uppdateringar nu för tiden, jag VET! Jag måste bättra mig...
Den här helgen har jag hur som helst varit ledig. Det har varit så sjukt skönt så det finns inte.

Fredagen spenderade vi hemma hos mamma och pappa med grill och gott vin.
Alltid lika trevligt att vara där.
Skönt när man kan gå dit med, få sig lite motion är ju aldrig fel.

Lördagen inleddes med att Mattias ringde vid 08.45 och undrade om vi skulle med och gymma. Och ja, så blev det. Vid 09.15 satt jag på en motionscykel på gymmet och förbannade mig själv för att jag glömt mina snus hemma. Efter 40 minuters hetsigt trampande på cykeln traskade jag vidare till hantlarna och biffade upp mig lite ( hahahaha...) för att sedan avsluta på cykeln och hoppa lite hopprep. Vågar ju inte göra så mycket mer med det här jäkla bråcket. Det gör fortfarande ont, ibland molar det något fruktanssvärt i ärret och ja, jag känner mig inte riktigt lika bra som jag var innan. Stackars mig.

Vid 11 snåret var vi hemma igen, åt god frukost och duschade, för att sedan packa inför Halmstad. Mattias och Jessika kom och hämtade oss vid 14 och vi anlände ca en timme senare i Halmstad. Lagade god mat, drack gott, spelade Kotte och kikade på film.
Sedan blev det lite trevlig musik för att bygga på partyhumöret, vi skulle ju ut och svänga våra lurviga sen var det tänkt.

Vid midnatt äntrade vi Moon. Och vi kom in, trots att Jessika inte hade åldern inne. Hade det varit jag som inte hade haft åldern inne hade vi glatt fått traska hem igen. Sorligt men sant. hur som helst. Vi beställde varsin öl, kände av musiken och dansade.
Men jag kunde inte koncentrera mig. Hela dansgolvet innehöll desperata människor som åmade och kråmade sig på pelare, på andra människor osv. Och det såg bara så JÄVLA smaklöst ut.

En brud, lång som satan och bred som gatan, åmade sig mot en stackars liten kille. Han såg dock nöjd ut, men hans polare fick sig ett gott skratt åt de iaf. Den här bruden var så tacky. Han skrevade över lillkillens lår, så hennes klänning alá marknad 1997 ( ni vet sådana i stretchtyg med glitter vid urringningen...) gled upp så man kunde skåda hennes privata delar. Sedan, mitt på dansgolvet så går hon ner på knä och gosigosar mot hans privata delar. Sen började hon åma sig mot en av pelarna som var vid dansgolvet. Usch och fy, det var så patetiskt.

Vid 02 hamnade vi på Kebabkungen, där världens godaste kebab finns! Mums!
När vi väntade på Joel som skulle köpa kebaben så kom det fram två pundare till oss och frågade mig och Jessika om vi hade någon röka. Som de kunde få köpa. Vi såg lite oroat på varandra och sen började de förklara att de var ute efter braj eller m. Nej, sa vi. Ser vi ut som några pundare eller? Sen gick de. Två minuter senare körde polisen förbi. Det hade varit gett om de kört förbi när de frågade. Hade varit trevligt att få sätta dit någon någon gång. Men drömma kan man ju...

Hemma lite senare, bäddade upp bäddsoffan och somnade rätt fort. Inte på toaletten dock, som en viss Mattias gjorde, lille stackare!

Söndagen gick i slapphetens tecken med härlig frukost, massa vänner-avsnitt och en film, för att sedan packa ihop och vara hemma i Älmhult igen vid 18.

Nu lutar det åt sängen, imorgon är jag ledig, så då blir det en heldag med Joel. Vi ska ha en liten kräftskiva för oss själva imorgon, ska bli så gott!

Godnatt!


Raindrops keeps falling on my head...

Det finns få nackdelar med att arbeta inom hemtjänsten gentemot att arbeta på ett boende. Idag har en av nackdelarna slagit till - REGN!

Det är ju inte sådär himskans kul att springa in och ut från bil, till hus osv när det spöregnar ute. Jag som dessutom varken äger ett helt paraply eller en regnjacka... Jag räknar med en rejält blöt kväll på jobbet...

Det är ju inte heller direkt någon idé att ha glasögonen på sig idag, man lär ju ändå inte se något för alla regndroppar. Så med andra ord får jag nog slänga p mig linserna nu.

Imorgon är jag ledig, vilket innefattar en lååång sovmorgon, uppröjning av lägenheten och mys med älskade.
Låter inte helt fel vill jag lova!

/ MLY

"Det här händer visst män med..."

I onsdags fick jag det bekräftat att grillmisslyckande även händer män. Vi var hemma hos Micke och skulle grilla och det tog sig inte riktigt. En halv flaska tändvätska och en aning flåsande senare kunde vi dock grilla. Och supa. Och sen traskade jag och darling inom lekparken på vägen hem och lekte. Det var riktigt kul!

Min lediga fredag fick jag dock spendera på jobbet, blev inringd klockan halv 8 och befann mig på jobbet halvt sönderslagen då jag ännu en gång lyckats trilla av cykelhelvetet. Självklart fick jag ju cykla även på jobbet då det inte fanns en bil till mig, "Emily, kan du cykla?" stod det på en lapp när jag kom in på kontoret, jag kände det nästan som ett hån då jag en minut tidigare druttat av cykeln. Hur kunde de veta det? Fast jag tror ju de menade om det var ok om jag cyklade till mina vårdtagare, men varför fråga när det inte ens fanns någon bil kvar...

Efter arbetet åkte jag med söta Johanna och hennes syster till Växjö för att spendera lite pengar. Kom hem med 2 t-shirts, 1 kortärmad kofta modell kort och en svart trekantsbikini-överdel.

Fredagkvällen spenderade jag i soffan, för att sedan bli telefonterrad och kallad för diverse fula ord. Att folk aldrig lär sig. "Du behöver inte förlåta mig", bra, för det planerar jag inte att göra heller. Det finns gränser för hur mycket skit man kan ta, och du passerade den gränsen för länge sedan.

Lördagen bjöd på jobb, för att sedan powernappa och bege sig till Mattias för att grilla. underbart gott, men här brast min lycka över att även män misslyckas vid grillen, för Mattias verkar vara kung på grill.
Vid 20.30 befann vi oss i Kristianstad för att kika på Batman - The Dark Knight. Så jävla bra film. Satt som klistrad i den sköna stolen och glömde till och med äta mitt godis, då är det banne mig en bra film vill jag lova.

Och nu är det söndag och jag har jobbar halva mitt pass idag. Försöker piggna till lite, har ju inte sovit så mycket inatt, så får slänga på lite smink och kamma till håret en aning.

Kvällen bjuder sedan på mys med darling, för att sedan erbjuda en sovmorgon imorgon. Hurra!