Längtan

Ojojoj, så trött jag är.
Har först kört en heldag på jobbet, sen blev det upp till Växjö för att dumpa bilen på Peugeot. Snyft. Jag hoppas verkligen de finner vad som är fel på den, och att det inte kostar skjortan. MLY är pank den här månaden...
Amanda tog snällt följe med mig upp till Växjö och efter att bilen lämnats så åkte vi ner till Samarkand för att jag skulle kunna köpa solglasögon. Vilket jag även gjorde. Hurra!

Sen blev det Systemet såklart, och Donken, sen åkte vi hem och jag tillbringade 1 ½ timme med att se på när familjen samt Joel la ut gräsmattan. Så fint det blev, roligt för mamma och pappa att de blir de första som har gräsmatta i Paradiset.

Imorgon tänkte jag färga håret. Jag är egentligen i stort behov av att klippa mig, men jag är riktigt osäker på om ekonomin tillåter det, så jag nöjer mig med att färga det nu, så kanske jag kan klippa det lite längre fram när man ser hur mycket pengar som går åt den här månaden.

Jag måste erkänna att jag har en sådan hemsk längtan efter att det ska bli lördag. Jag har liksom börjat planera hela dagen i huvudet redan ( jag vet, jag är kocko...) men jag tänkte typ melon, ost, kex, filtar, kubb, alkohol, grill, musik och det underbara sällskapet. Åh, det ska bli så sjukt roligt. Till och med kläderna har jag börjat fundera på. Det märks väl inte att jag behöver socialiseras?? ;)

Nu ska jag ställa in dipen i kylskåpet och bege mig så smått mot sängen, det är en lång dag imorgon med.

/ MLY

Vidrigt.

Idag är jag ledig, riktigt, riktigt gött. Har hunnit med att ta hand om soporna, diskat och torkat rent balkongräcket. Givetvis några avsnitt av Desperate Housewifes med, och lite slötittande på internet OCH en gudomlig sovmorgon.

Igår hade vi finbesök av Jessika, Mattias och Aron. Drack lite öl och planerade inför våran grillfest på lördag. Ska bli så jävla roligt. Grilla ute på gården, spela kubb och andra spel och dricka massa alkohol. Tjoho vad jag längtar!

Igår hade jag tidernas värsta städ på jobbet. Jag lovar, det var så svinigt så jag tänker inte ens skriva mer om det. Usch. Mådde ruskigt illa när jag kom tillbaka till kontoret kan man ju sammanfatta det hela med iaf. Linda, du vet nog vad jag menar?

Nu ska vi alldeles strax bege oss ner till byn för att ta en glass med Holm. Sedan ska jag träffa Johanna.

Imorgon är det jobb som gäller. Har städ hos en av tjabbisarna imorgon. Suck. Kommer ta tid.

/ MLY

Det löste sig...

Snusproblemet löst sig. Tack och lov. Jag smög förbi bilen i i lördags morse och plockade väck den lilla rackaren. Sådär. Nu är mitt samvete rent och fint igen.

Idag arbetar jag kväll, jag hoppas det går fort. Kvällen igår gick faktiskt i ett enda nafs, kan ju bero på att vi hade så jäkla roligt. Det var ju Jag, Sandra och Emil som jobbade. Helt sjukt kul. Det bästa var när E trodde han tappat bort nyckel nr. 4 och vi letade som galningar, sen låg den på golvet framför hans fötter. Smidigt.

Det tråkiga med att jag jobbar kväll ikväll är att Joel jobbar dag. Dvs han slutar klockan 14 och jag börjar klockan 14. Jag tycker att praktiskt taget alla våra dagar ser ut såhär. Jag jobbar dag, joel jobbar kväll, jag jobbar kväll, joel jobbar dag, jag jobbar helgen, joel är ledig osv.

Vi pratade förresten lite om marklägenhet igår. Kan en 4a vara för stor tros?

Well, this is just a typical MLY moment...

God helg, kära bloggen.

Idag har jag arbetat. Det gick, trots att mitt söta face somnade in på kudden inatt vid klockan 02 och att klockan sedan ringde klockan 06.10. Men med 9 minuters snooze och 3 minuters tänkande så var jag uppe. Påsarna under ögonen var dock inte att leka med, men hey, mina vårdtagare tror att det är för att jag sliter så hårt, jobbar så mycket, som jag ser så trött ut, bra det, så de inte börjar misstänka att jag sysslar med andra aktiviteter, såsom galen sängkammarbrottning mitt i natten osv. Eh.

Jag har hunnit glassa på torget med grabbarna idag. Glassa, alltså, äta glass. Och steka armarna i solen. Jävlar vad hett det var, det brände på rätt så bra den där timmen man satt där.

Nu har jag hunnit se en film, och såklart även göra en sån där typsik "Åh, MLY!" grej.

Jag hade bunkrat upp mig på balkongen. Kuddar, bok, snus och vatten. Läste i godan ro medan snuset gjorde sitt. Sen när snusen var färdig så tog jag som vanligt ut den och slängde den över balkongräcket. Vad som var så konstigt i det hela var att jag hörde när snusen landade. Ett ljudligt floppande och en sekund senare stod jag lutad över balkongräcket för att se vad som hade hänt. Och ja, där låg min snus. På ett biltak. På bilen som står precis under våran balkong.

Till saken hör att vi bor på en ganska trafikerad gatan. Mainstreet som vi brukar kalla det, här i mitt distrikt. Och inte nog med det. Rätt över gatan ligger det ännu fler lägenheter. Så alla ser ju allt här. Men jag satte genast min plan i verket. Jag började fläkta med armarna från balkongen, i hopp om att snusen skulle blåsa av, men hallå? Jag bor för fan på andra våningen, en mussla hade kunnat räkna ut att det inte skulle funka. Så jag fick ta till plan nummer två.

Jag spejade över balkongräcket, inga människor i rörelse, inga bilar på vägen. Bra. Så jag sprang ut, snabbt som katten. Styrde stegen mot den stackars vandaliserade bilen och stannade till. Ett ljud. Två killar kikar ner på mig från en balkong. Jag får lite smått panik och går vidare till J´s bil. Sen traskar jag runt hela lägenhetsraddan och smyger in igen.
Plan två rätt i stöpet.

Plan tre bestod i en ny smart strategi. Jag skulle smyga ut när det blir mörkt för att avlägsna min snus. Så helt plötsligt i mitt tänkande så ringer J. Bra, tänkte jag, då kan ju han säga om han vet vem som äger bilen. Och jo, det visste han. Det är killen som alltid kör iväg på kvällarna. PÅ KVÄLLARNA! När det är mörkt!
Plan tre rätt ner i soptunnan.

Så nu förlitar jag mig blint på plan fyra, fem eller sex..

Fyra: Att en fågel ska tro att snusen är en insekt, och förhoppningsvis plocka väck den från bilen.

Fem: Att det ska komma en stor vindpust precis vid bilen och blåsa iväg snusen.

Sex: Att ägaren helt enkelt inte ser snusen på taket.

Hallelujah Moment

Min första kväll sen min återkomst på jobbet är avklarad. Och jag överlevde.
Linsen skavde bara lite, lite grann i ögat under personalmötet, men det gick bra. PUH!

Jag gjorde ett besök på PCsjälvservice, för att checka nästkommande lön och då, i den stunden, satte jag nästan snusen i vrångstrupen. Jag kommer ju inte överleva den här månaden. Jag har en bil som ska lagas, sen har jag en hyra och räkningar som ska betalas, och sen vips, så har jag inga mer pengar.

Är det inte ett Hallelujah Moment så säg?


Blod, svett och tårar.

Kära bloggen.
Idag är jag lite vresig. Jag har haft mitt första stora bråk med mina linser, och det resulterade i blod, svett och tårar. Eller, ja svett och tårar iaf.

Jag hatar när det fastnar sådana där små dammkorn, små trådliknande saker och annat gojs på linserna, hur mycket man än sköljer så försvinner det inte alltid, och idag var en sådan dag. Jag tog in och tog ut linsen säkert 4 gånger och inget hände. Jag studerade linsen noggrant under starkt ljus, men såg inget.

Tillslut tog jag ett djärvt beslut. Jag slängde linsjäveln och satte i en ny.

Det funkade.

Så nu kan jag ju faktiskt gå till jobbet idag, jag var lite osäker där ett tag...

Pimpat balkongen

Igår var jag riktigt ambitiös. Köpte lite söta blommor till balkongen samt tre ljuslyktor i olika storlekar. Satt ute och pysslade medan regnet smattrade på taket. Sedan när det blev mörkt tände vi ljusen i lyktorna och nickade glatt åt mitt mästerverk ;)
Till och med Hubban tyckte det var spännande.

Idag var första dagen på jobbet. Det gick bra, jag fick byta och trixa lite, men vi fick ihop det och jag kunde glatt traska hem vid 13.45 och känna att jag faktiskt klarade dagen. Lite ont i ryggen har jag dock nu, måste få nya övningar av sjukgymnasten så min rygg inte för så förbannat ont.

Annars går allting faktiskt framåt. Jag är mycket piggare, såret läker, men jag har tyvärr fortfarande ont i det. Precis när jag ska sova så brukar det börja mola i såret, och på morgonen har jag ont i hela vänstra sidan. Men det släpper ju tack och lov efter ett tag. Nu väntar jag bara på att såret ska mjukna, det är ju tokhårt, och fortfarande rätt svullet. Ser allt bra roligt ut.

För er som är intresserade så träffade Hubban sin första hund igår. Jag skulle nämligen ut på promenix med Johanna och Malte och hon tog med sig Malte i trappen. Hubban skulle ju modigt fram och hälsa, men Malte kände sig nog lite hotad av ett djur som var i hans storlek så han började morra. Hubban fick värsta tjocka svansen och vi fick skilja de små djuren åt.

Nu ska jag dammsuga. Första gången på över 1 månad. Wohoo.

Pimpat balkongen

Inte längre sjukskriven!

Idag blev ju en bra dag ändå.
Jag har varit så nervös inför mitt återbesök. Ja, helt sjukt nervös. Det började redan igår när vi var hos F & E, jag blev rädd. För att konfontera läkaren. Rädd för att börja gråta och skrika. Men det gick bra.

Jag fick svar på mina frågor, sållade dock bort en hel del, kände att jag inte ville ställa alla frågor, utan jag vänder mig nog direkt till patientnämnden ( hette det så? direkt med det. Så får de ta smällen åt mig. Usch vad konflikträdd jag är, särskilt för auktoriteter.
Men hur som helst. Såret läkte bra, jag fick ett stygn borttaget, och förklarat för mig exakt vad bråck är och hur det hade uppkommit. Lite nedstämmande att veta att jag alltid kommer leva med rädslan för att det kan komma tillbaka. Antingen på samma ställe, eller på andra sidan. Tunga lyft, graviditet. Ja, jisses. Men det kommer ju inte hindra mig från att i framtiden skaffa barn eller jobba normalt. Jag får bara tänka mer på arbetsställning och lyssna mer på min kropp.

På tisdag får jag börja jobba igen. Det ska bli skönt att få komma tillbaka igen, det har ju gått en månad nu. Visst kommer jag få mjukstarta ett tag, inga tunga lyft på ytterligare 1-2 månader, men jag är iaf tillbaka. Heja!

Imorgon ska jag tvätta, wow. Det har jag inte kunnat göra på 4 veckor. Jag får ju självklart hjälp av mannen. Annars hade det inte gått. Bära tunga tvättkorgar är inget jag ska göra nu.

Det blir nog grillning imorgon, om jag inte ska ha vinkväll med J. Inte bestämt ännu. Och sen blir det födelsedagsfest på lördag. Trevligt. Inhandlade ett lager på systemet idag.

Var förresten ute och fotade m3:orna i veckan. Skickade över bilderna till F innan. Han var till och med så snäll att han frågade om lov innan han publicerade bilderna, inte illa! ( kanske berodde på att jag copyright-märkt det, men ändå!)

Bjuder på en bild, bara för att. Det är lite för lite bilder i min blogg.


Vi åkte ut på en biltur och så fotade jag bilarna i det soliga vädret

Socialiseras

Igår var en plågsam kväll, var så oerhört rastlös, somnade i någon obegriplig ställning i soffan och blev nästintill inmasad i sängen av Joel. Lyckades iaf hinna tvätta av mig sminket och slänga linserna den här gången ( det har ju hänt att jag glömmer bort det där annars..)

Sov dåligt inatt med. Vet inte vad det beror på. Vaknar så ruskigt tidigt och somnar om men sover jättelätt och vaknar av minsta lilla. Kanske uttråkad på att bara gå hemma? Jag behöver nog socialiseras mer.

Fick finbesök av Linda idag. Hon kom lite tidigare än planerat, så fick panikduscha och sen laga mat som jag var i full gång med när hon kom. Sen pratade vi om hennes resa och om jobbet och så. Sen fick jag skjuts ner för att hämta mitt H&M paket, allt passade. hurra!

Sen spelade vi Singstar, vi skrålar så fint ihop ^^

Nu har Linda åkt och jag väntar på Joel. Vi ska kanske grilla med f & e ikväll. Mysigt. Jag är sugen på grill.

igår träffade jag ju förresten Johanna. Var så skoj att se henne igen och vi hade så mycket att prata om, det hände rmycket på 8 månader. Vi ska ta en uppföljning på våran date snart, och den ska innehålla lite vin med ;)

Nu får jag nog städa lite, så mannen min blir glad när han kommer hem.

/ MLY

Två saker

Två saker som skrämmer dig
1. Den där känslan precis innan ångest slår till, när man känner hur det först blir ett oerhört konstigt lugn i kroppen som senare blossar upp till fullkomligt kaos
2. Vad som händer efter vi dött. Jag är inte rädd för att dö, snarare just att man slutar finnas, att allt tar slut. 

Två saker du har på dig just nu
1. Bh
2. Hotpants

Två av din favoritlåtar just nu
1.  The Knife - Heartbeat
2. Dj Ross - Emotions

Två saker du vill ha i ett förhållande
1. Stabilitet
2. Ömhet

Två sanningar
1. Jag hatar att stiga upp tidigt på morgnarna, och snoozar alldeles för länge.
2. Jag har ett 7 cm långt ärr på ett ställe jag garanterar att Du inte har ett ärr på.

Två saker som du attraheras av
1. Vackra kroppar
2. Någon som vet vad de vill. ( här skulle egentligen stå "Ett snyggt paket nertill" men det kändes lite för illa för att skrivas ^^)

Två av dina hobbys
1. Fotografera
2. FIka med mina vänner

Två saker du verkligen verkligen vill ha
1. En marklägenhet på 3 rum och kök.
2. Pengar

Två saker som gör dig till en stereotypisk tjej
1. Jag älskar shopping och hade säkerligen shoppat ännu mer, om ekonomin tillåtit
2. Jag blir knäsvag för små söta, ulliga kattungar.

Två saker som gör dig till en stereotypisk kille
1. Jag har inga problem med fisar och rapar, vare sig från andra eller mig själv ^^
2. Jag kan prata om mina erövringar utan att behöva cencurera det grövsta.

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna
1. När någon går i trappan kollar jag i nyckelhålet vem som kommer, spela roll att det inte är till oss, jag snokar ändå.
2. Jag älskar blodpudding.

Två saker du tänker på just nu
1. Vad jag ska ha på mig för dagens fikadate med Johanna
2. Att inte klia på mina eksem...

Två saker du kräks av
1. När andra kräks
2. Maginfluensa.

Jahapp

Nu har min blogg bytt plattform. Ska väl se om det blir en positiv eller negativ reaktion från min sida.

Jag har lovat mannen lite mys innan jobbet, så jag får väl snällt ställa upp!

/ MLY

Kylfläktshelvete

Snyft! Igår skulle jag testa köra bil för första gången på 3 veckor. Hade bränt en skitbra skiva och begav mig ut. Det gick bra att köra, men det stramade rätt så bra när jag skulle backa och var tvungen att vända på huvudet.
Körde lite och sen skulle jag hämta upp Joel på jobbet.
"Du, nu blinkade det till något angående motorn på displayen"
Fan jävla shit. Stoplampan börjar blinka helt galet och jag stannar. På nolltid har temperaturen gått upp på MAX.
Motorn kyls inte och MLY blir mycket ledsen.
Så där blev vi stående på IKEA´s parkering med en överhettat motor. Kanon.

Mamma och pappa fick komma och hämta oss, sen hämtade jag hem bilen 2 timmar senare, då hade temperaturen gått ner till 70 grader. Men på den lilla sträckan från IKEA och hem till oss rusade temperaturen upp till 90 grader innan jag ens kommit iväg från parkeringen.

Nu är det så att kylfläkten inte slår till alls, så jad hade tur som inte brände topplocket iaf. Men fan jag är så jävla förbannad. När jag köpte bilen fick jag höra av min mekaniker att han hade för sig att min bil hade fel på kylfläkten då han jag köpte bilen av med hade samma mekaniker. Vi ringer upp och kollar, men nej, det var absolut inget fel på kylfläkten. BULLSHIT!

Så nu blir det verkstan på måndag. Min stackars, stackars bil, och min stackars, stackars plånbok. SNYFT!

image255

F U !

Det här inlägget skulle egentligen handla om hur mycket jag uppskattar det fina vädret och hur glad jag är, men jag ångrar mig och tillägnar det här inlägget till Ljungby Lasarett.

Fuck YOU!

Igår på posten kom ett handskrivet, tattigt brev till mig. Från Ljungby Las. Där skriver de att mitt återbesök är inställt på grund av strejken. Tack. Det kändes mycket betryggande då min sjukskrivning går ut på söndag ocg läkaren som opererade mig inte har kollat på såret ens, han vet inte ens om min megainfektion som jag fick då Vårdcentralen tydligen är privat och ingen kan ta del av deras journaler. Så därför skulle jag ju ta upp det imorgon när mitt besök var planerat. 

Eftersom jag är sned i ryggen efter all felbelastning då jag hade så ont i ljumsken ( som konstigt nog släppte helt när infektionen härjade som mest....) så kan jag inte stå allt för långa stunder och jag vågar faktiskt inte göra särskilt mkt hushållssysslor ( dels för att jag inte får lyfta tungt, där rök diska stekpannor i gjutgärn och dammsuga...) eftersom jag inte ens har fått några klara direktiv på hur jag ska bete mig.
Jag fick inte ens förklarat för mig vad "lyfta tungt" innebar. Är det 1 paket mjölk ( som mormor fick order om när hon hade opererats och inte fick lyfta tungt) eller är det en matkasse? Hastiga rörelser la jag själv till på listan, för det gick bara inte, och att röra sig över huvudtaget blev väldigt begränsat då valken i ljumsken både var i vägen och gjorde fruktanssvärt ont.

Jag sökte ju till Ljungby Las. när valken gjorde som mest ont, när inte ens mina smärtstillande hjälpte. De klämde lite, tog ett HB för att kolla så att jag inte hade blodbrist, men de kollade inte ens sänkan. Hade de kollat sänkan hade de förmodligen sett att jag hade en infektion på gång i kroppen, för när infektionen började och varet läckte ut så minskade valken i ljumsken med halva sin storlek och som sagt, smärtan försvann på 2 dagar. Skäms på er!

Att till och med Vårdcentralen, som jag aldrig har haft något hopp för innan, involverade sig så mycket i mitt fall. 4 besök har jag gjort där inom loppet av 1 vecka, och de har varit så trevliga, tagit hand om mig, varit oroliga för mig och märkt när jag har gjort framsteg. Ljungby Las. har inte gjort ett skit!

Jag fick hur som helst tack och lov min sjukskrivning förlängd så jag iaf kan träffa läkaren innan jag går tillbaka till jobbet. Så den 15 ska jag på återbesök, sen får vi se. Jag ska skriva en lista på alla fel som de på Las. har gjort, både när de behandlade mig och eftervården, för jag tycker det är för jävligt hur allt har gått till.

Nu har jag iaf meddelat chefen att jag blir sjukskriven ytterligare 4 dagar, det känns bra att ha en så förstående chef, och att han är så insatt i allt som har hänt.
Jag hoppas bara jag kan få gå tillbaka till jobbet snart, bara jag kan börja fungera som en människa igen, jag är ju trots allt på jobbet för att hjälpa andra, men först måste jag ju kunna ta hand om mig själv helt.

Det är konstigt att ett så simpelt ingrepp kan leda till så jävla stora komplikationer.

End...



I´m here to end a game...

Sommarklänning, borttagna stygn och hästar

Idag har jag faktiskt masat mig ner till byn. Heja mig!
Var först på VC där de tog stygnen, sen gick jag en sväng på Lindex där jag hittade en jättesöt sommarklänning, den kommer definitivt hänga med på syrrans student.

Nu sitter jag hemma och redigerar lite bilder som jag tog igår.

image251

image252

Vilka tider.

Nu sitter jag återigen uppkrupen i min datorstol. Natten har jag spenderat hemma hos päronen, jag var ruskigt trött och somnade i soffan innan klockan ens hade slagit 22. Sen gick jag och la mig. Blev väckt vid 00.36 för att vara exakt av att F ringde och undrade var Joel var. Hur fasen ska jag kunna veta det? Nä.
Nästa väckning blev 02.15 när Joel smsade.

Sen sov jag och vaknade om vartannat och drömde om fest, att vi skulle på fest, men jag hade inga kläder att ha på mig, förutom mina mjukisbyxor. Och sedan kom nästa problem, jag hade ingen dricka. Så då ville jag inte festa.
Sen vaknade jag av att Joel väckte mig på telefonen. Och nu sitter jag här hemma. Joel sover och jag är lite sur, men mest för att jag har fått tidernas största finne på kinden. Jag som aldrig får finnar, och så poppar det upp nu, bara för att jag har varit för dålig med ansiktsrengöring och dylikt. Hurra!

Idag ska jag umgås med mannen, sen åker han till Halmstad för att festa med Mattias, som för övrigt är den bästa killkompisen man kan ha.
Igår var det ju Så Ska Det Låta, och då var ju vår favorit Patrik Isaksson med. Vi hade sms- maraton efter åt ( nej inte jag och Patrik..), jag och Mattias, och han skrev att det var synd att jag inte kunde följa med till Halmstad imorgon ( läs IDAG) Ja, det är verkligen synd. Jag trivs så bra i hans sällskap. Med hans dam Jessika. Vi 4 ( jag, Joel, Mattias och Jessika) vi har alltid så kul tillsammans, vi kan få världens tråkigaste dag att bli till den roligaste, sist var helt underbart, då Jessika och Mattias hade grillat massa god mat till oss när vi kom dit. Vi har lovat många sådana dagar framöver, och jag hoppas även att vi kan fira midsommar ihop igen. Helst i stugan, där det alltid händer saker.

Fyllefotboll där alla spelar barfota utom jag ( som både är bollrädd och får ont i fötterna när 80 kg tunga grabbar trampar en på fötterna). Ölpimplande/vinpimplande i solen i en brassestol. Grillning i gryningen. Trängas i 80 - sängar alternativt kämpa för att inte få sova på golvet, Utgång, hemgång, missade taxibussar, bakfylledagar under ett träd i skuggan alternativt någon som satte sig på bänken där någon la en pizza föregående natt.
Ja, jisses, det är tider det. Tider med de bästa ♥

Nu lät det som att mannen min vaknade, så nu får jag sluta.

/ MLY

Små steg

Äntligen börjar det kännas som att man faktiskt är levande. Men ack så små stegen är, allt är fökrympt, för smått för min smak. Men vad gör man?

Igår fick jag dock en äckligt bedövad känsla i huden över höften, sedan började det bränna i huden. Det kändes precis som när man gör Tusen nålar, bara att jag gjorde inget alls. Så nu misstänker jag att jag fått bältros med, då jag dessutom fått något konstigt utslag på höften.

Igår åkte vi hem till F & E och kollade på National Treasure II, helt ok film faktiskt. Det var så roligt att få komma iväg lite, jag kunde nästan slappna av och glömma bort att jag var invalido.

Idag har jag redan hunnit göra hela morgonrutinerna, jag har pratat med min älskade Joel, klappat kissekattHubban och grattat F på namnsdagen. Gud vad jag är ambitiös.

Nu lyssnar jag på
Kent, underbara, underbara Kent.

Och det här, det kommer för alltiv vara min favorit!

Aktivt liv

Mitt op.sår och jag är fortfarande inte bästa vänner. Såret varar sig fortfarande, och jag tjurar pga att jag inte får duscha. Jag kan ju inte ens stå böjd över badkaret och tvätta håret, så idag fick Joel agera "mannen med duschslangen i högsta hugg" och jag fick sitta nerkrupen i badkaret med en handduk hårt pressad över mitt förband ( som för övrigt är inplastat, men jag litar inte på sånt, det kommer nog in bakterier ändå. De kom ju in dit innan på något vis liksom...)

Jag skulle rekomendera alla att aldrig låta någon annan skölja erat hårt ( om det inte är en professionell frisör vill säga..) jag har fått uppleva både nedkylning och skållning inom loppet av 1 minut, då Joel mixtrade lite för mycket med temperaturen på vattnet.

Men nu sitter jag ju här iaf, med nytvättat hår, en pizza i magen och i morgon ska jag till VC och lägga om mitt förband, igen.

Det ni, det kallar jag ett riktigt aktivt och händelsefullt liv.

Nu ska jag ha lite sjukgymnastik. Min favoritövning är den när jag sträcker upp vänster armen rätt upp och får plågas av den sträckande smärtan i ljumsken.

Det blir inte bättre än såhär. Sorry.