Uppsala

Allt gick så fort...

Nu har helgen passerat. och den har varit bra. känns konstigt att vara tillbaka i verkligheten igen. men men, sånt är livet. ska sammanfatta min härliga resa..

Torsdag klockan 13.01 begav sig tåget mot uppsala. resan gick bra, inga konstigheter. jättetrött när jag kommer fram. mormor och morfar möter mig på stationen och sen får jag mat. tyvärr har min mage totalvägrat denna helgen. knappt fått i mig någon mat alls :/. vid åttasnåret så ringer Petter och vi bestämmer oss för en heldag på fredagen. Somnar tidigt i soffan..

Fredag, vaknar jättetidigt. borde ha förtsått att man inte kan sova länge hos pensionärer, de vaknar ju så grymt tidigt. går upp coh duschar och kämpar i mig ett knäckebröd, magen strejkar fortfarande och jag har huvudvärk till tusen. Mormor och jag åker ner till stan vid 10 och traskar runt där i 2 timmar. Vid 12 träffar jag Petter på torget. Så roligt att träffa honom igen. Vi strosar runt på stan, sen blir det glass vid fyrisån, och sen drar vi hem till honom. Ligger och solar på gården. pratar gamla minnen. "Du vet väl att det var du som förförde mig?" oj, jag trodde verkligen inte det var jag som påbörjade våran romans. men så var det visst :P haha. sen spelade vi basket ( på vårat eget vis) och jag sög totalt. skulle ju trixa lite snyggt, kasta medan jag blundade, och satte den :P wohej!!! sen skulle vi på vernisage hos Petters mamma Eva. jättefina bilder, vin och prat. sen drog vi till en Grekisk restaurang och käkade. var gott, men magen sa nej, så blev inte så mkt käk. blev däremot något glas vin. konstigt att sånt alltid går ner?? Sen traskade vi hemåt och mötte någon polare till petter. han såg lite filurig ut när han såg oss, och önskade oss ett lycka till ( sagt med glimten i ögat...) hmm. vi gick hem till Petter och kollade på fear and loathing in las vegas, fast vi pratade igenom halva filmen, så vi satte på Borat istället. mycket skratt. sen vid 10 begav jag mig hem till mormor, trött och slö. somnade på soffan, sov bra.

Lördag vaknar jag tidigt ännu en gång. vi åker ut till högarna, det är kallt, så vi stannar inte så länge. Sen åker vi och kollar på domkyrkan, och sen på Evas vernisage igen. sen går jag och mormor på stan och så fikar vi på ett mysigt café. Vi äter kvällsmat och sen kommer Petter och hämtar mig. Vi kollar på Mr. bean på semester ( hahaha, ME LOVE! typisk mlyhumor) och sen The last king of scotland. mkt trevlig kväll. sen visar Petter bilder från sina resa och sen blir det dags att skjutsa hem mig. Vi säger adjö och jag kryper ner och somnar som en stock även denna natten.

Söndag, vaknar tidigt igen!!! hopplöst. Äter frukost, sen åker vi ner till slottet. köper biljett till sthlm och lite färdkost. sen hem och äta middag, packa och sen bär det av hemmåt vid 17.20. var hemma i Älmhult vid 21. joel mötte mig på stationen, och sen drog vi hem och umgicks med Mattias, Jessi och Aron. lite myspys och sen sov.

Möttes av en så rolig syn när jag kom hem i söndags. på bordet låt en orange hårfön och en knallgrön hårborste. i badkaret låg ett balsam som inte var mitt.. "Joel??, varför ligger det tjejsaker här??" då sticker Aron ut huvudet och säger "Eh.. det är mattias hårfön.. jag var tvungen att låna den..." kan ju tillägga att Aron har mkt längre hår än mig :P haha.

På vägen hem ekade Brustna hjärtans höst i öronen. vet ej varför, men det framkallade en liten flod av tårar. och jag förstår inte.

Ikväll är vinden stilla
det var så stormigt hela dan.
Bakom Västerbron går solen ner i rött,
det är nästan tyst.

Som ett obehagligt allvar
drar sig hösten in i stan.
Det finns en doft av allt i mörket, kallt och blött,
och nästan tyst.


Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i ditt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans höst.

Här är timmarna av ovisshet
poeternas bensin
här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

Stress, "försovning" och semester

Jag känner mig SÅ stressad idag. Vetefan hur jag ska orka hinna med allt som måste göras innan jag åker. måste fixa klart packningen, måste stryka kläder, måste plocka undan i lägenheten. måste jobba, måste sova, måste umgås med joel. måste måste måste. bara massa måsten. jag hatar att stressa. min kropp tål inte det. magen är inte vän med mig idag, som oftast, och jag har fortfarande ont i nacken. Blööö. och så är jag grymt nervös för tågresan. jag gillar inte tåg. men någon gång måste jag ju bli vuxen och klara åka långa tågresor själv. sist jag åkte från stockholm själv var säkert 3½ år sedan, och då lipade jag hela vägen hem ( ok, det var inte för att jag var rädd och hade ångest, nej det var för att jag åkte ifrån P, och han sa att det aldrig mer skulle bli något mellan oss, att jag inte var hans typ och att det nog var bäst så..1 månad senare träffades vi igen. haha. men sen hittade jag tillbaka till min älskade joel. allt har ett lyckligt slut på ngt sätt) så ja, denna gången ska vara utan tårar, men ångesten får nog följa med. åå. blir kallsvettig bara av att tänka på att sitta på tåget så länge, att råka missa avgångar osv. åå.

Men jobbet gick ju bra idag iaf...om man bortser från att alla trodde att jag försovit mig. hmm. på mitt schema hemma står det att jag börjar 8.oo, men på arbetsschemat står det 7.3o. så vid 7.53 så ringer de och undrar ifall jag tänker komma till jobbet idag eller inte. var ju lite panik. och ångest. jisses, tog jag fel på tiden?? uu. men sen kollade jag schemat och då stod det ju 8.oo. så tji fick de. men annars har det gått bra. städ hos kravtanten. inte alltid så kul. särskilt med torkade hundbajsar på mattan. yuck! skulle slutat 16.3o egentligen, men vid 16.11 gav jag upp och åkte hem.

Så nu har jag handlat allt inför resan. 3 bananer, 2 päron, 3 pingvinstänger och en ramlösa skogshallon får bli min färdkost. sen lite kakor med ^^ kaktanten MLY.

12 semesterdagar får jag. Betalda! härligt, tar jag då de v.28-30 så blir det exakt 12 arbetsdagar som ryker bort. härligt. 3 veckors semester har jag nog inte haft på år och dar. nu jäklar ska det planeras inför sommaren! måste bara kolla med chefen först om jag får ta de 3 veckorna, men det borde jag ju få, hon som jag skulle gått för har ju med valt de 3 veckorna.

Borde kanske stryka nu. Så har man det gjort i alla fall. kan vara skönt. och sen packa klart. och sen slänga mig i soffan och försöka vila lite. å. nu blir jag stressad igen :/

Tiiiirsdaaag.

Tisdag. eller tirsdaaaag om hellre vill säga så. man väljer själv ^^
Jobbet har gått bra. men ack så stressigt idag. var en man kort + att en började halv 10 istället för halv 8, pga att hon måste få ihop sina timmar, det var ju möte, då blev det senare. åå. så stressade totalt. och första tanten hade panik när jag kom.
"Åh, ska du ta proverna på mig idag?"
"Vilka prover?"
"Waranproverna?"
"nej det vet jag inget om"

här följs av en lång sekvens panik, fula yttranden om sjuksköterskorna och att vi inte kan göra ngt alls...
"Men vi kanske ska ringa om du är orolig?" får jag till slut chans att lägga in mitt i en svordom.
"ok..."
ringer sköterskan som tack och lov är på väg ut. sen blev det att kila vidare ( dvs gasen i botten) till nästa där sonen stannade mig i dörren.
"mamma mår inte bra, du måste prata med sköterskan. hon har så ont i ryggen"
så det blev säkert 10 minuter bara prat om värk och tabletter osv osv osv.
sen vidare till nästa, då var redan klockan halv 10. skönt att veta att man fortfarande hade 2 morgonhjälp kvar + ett städ och handel. och sen middagshjälp på 2, sen personalmöte vid 13.30. åh. men vi hann. var uppe på the sunyard, 5 minuter innan mötet skulle börja. höll på att dö av hunger, så in med maten i micron och käka käka käka.

Mötet gick iaf bra. blev varmt välkomnad tillbaka i gruppen igen ( för typ femtonde gången) av chefen. är han senil eller ngt??
sen pratades det på. och vi åt tårta. fast den var inte god :/

hämtat ut mitt smink på gullvivan idag. 2 nya ögonskuggor, glittriga. fina. åh. och läppglans/rouge i ett. praktiskt :P
Hunnit med en sväng till solariet med. så nu är man lite brunare.

Nu väntar jag på att pappa ska komma hit och hjälpa mig deklarera. att jag inte lär mig själv någongång. men jag är nog ett hopplöst fall :P

Sen måste jag duscha håret!!! orkade inte gå upp så tidigt imorse för att duscha, sov en timme längre istället (LAT)

Försöka hålla mig vaken till joel kommer hem med. han slutar 23. kommer jag klara det??

Och den där fruktsalladen lät ju inte som en alltför dum idé. Jag och Erica diskuterade ehm. frukter och grönsaker innan ^^

Nä, nu ska jag slänga ut mina vissna blommor. det har kommit hit en flock bananflugor, och de är INTE välkomna!

medium och skurvatten

Nu är det kväll. och jag är så satans trött. förstår inte. ögonen hänger inte med. linserna klibbar verkligen fast. jobbigt. men orkar inte ta ut de.
Snusen sitter fint i alla fall. härliga snus. min livräddare de flesta dagar. förutom när jag är pissigt bakfull och bara hulkar av tanken på snus. men sådana dagar har man ju inte allt för ofta ( tack och lov)

Hade en sån sjuk dröm inatt. drömde att jag och joel hade analsex. haha. på morgonen när jag vaknade så berättade joel att han hade gått ner på mig inatt^^ och det är ju säkerligen i samma stund som jag måste ha drömt om sexet. haha. Hjärnan är allt lurig när man sover.

Har käkat pasta med lax och sparris i nu. satt fint. äter på tok för dåligt. men som sagt, det ger ju resultat på vågen.
Skulle mäta magen idag, se om jag minskat något mer i omfång, men kom då på att jag slet sönder måttbandet för ett tag sen. Ja inte av ilska, utan att det hade fastnat i garderobsdörren, och så orkade jag inte öppna den, utan tänkte "det går säkert att dra loss", det gick inte! det gick i två delar, allt för små för att kunna mäta min mage med iaf :P ( kan ju tillägga att det inte var ett sånt där snyggt grön-gult i tygplast eller vad det är för material, utan ett IKEA-måttband i papper :P.. de är ju gratis ffs)Så nu väntar jag med spänning till jag hittar ett måttband. orka gå på ikea för att ta ett nytt. det är FÖR jobbigt.

Imorgon blir det heldag + personalmöte. sista mötet var ju inte på topp. så skönt nu att ha ett vik och gå på mötet, sen blir det tårta med. sånt gillar vi!!!

En av tanterna var grymt förbannad idag. Jag hade tydligen blivit anklagad för att ha spolat ner skurvatten i hennes bidé. ehm. det hade jag inte gjort. jag vet mycket väl att en bidé ( eller vad det nu heter..) har ett ändamål. och där häller jag inte skurvatten. det häller jag alltid i toan. så hon var rosenrasande på Hanna som var där idag. så när jag kom hade jag förberett mig på en rejäl utskällning, men jag förklarade snabbt att jag inte hade gjort det. då pustade hon ut och sa "bara så du vet så skja jag söka med ljus och lykta till jag hittar den som gjort det, hon ska inte komma undan så lätt" . Hon tar verkligen hårt på det där. ok, det hade blivit stopp i bidén, där låg tydligen grus och trådar, men sånt skurar man väl ändå inte upp? trådar?? hmm. Jag tyckte ändå att saken kunde vara ur världen nu när stoppet väl var borta, men vissa måste ju älta till det inte går att älta med ( snälla, låt mig inte bli en gammal traggig kärring!!) 

Jag ska gå till ett medium. fan vad häftigt det ska bli. har inte beställt tid än dock. men vi pratade om det på jobbet idag. och jag vill verkligen gå dit. se om hon kan spå mig. ta reda på varför jag ibland känner närvaro av "andar" och kanske få en förklaring över allt som hände i vårt gamla hus. ringde mamma, och hon var med intresserad. Kanske var det morfar som satt där på min sängkant en natt när jag var 8. ska bli intressant och se om hon kan säga ngt om det. Hanna hade varit hos henne, mediumet. hon hade sagt en massa saker om Hanna som ingen annan visste, att hennes dotter hade en loftsäng och att hon hade dille på att slå in saker. hon hade även hjälpt en arbetskamrats mamma att hitta hennes mammas katt. den hade varit borta i 5 veckor när de kontaktade medium(et?) och då sa hon att den finns nära er, den är instängd någonstans, men vid liv. 2 veckor senare hittade de sin katt i deras grannes ladugård. den var vid liv, men är på djursjukhuset nu, med dropp. Så ja, det ska bli intressant att se vad man kan få ut av det. Mest vill jag se om hon kan förklara varför jag känner en sån tomhet i mig.

Imorgon blir det tidigt uppstig. måste duscha. mitt hår ser för jäkligt ut, och orka duscha det nu och lägga sig med blött hår, då ser det ju ännu värre ut imorgon :P

God natt!


Måndag

god middag!
Idag tog jag riktigt lång sovmorgon, vaknade vid 11.56, så härligt, behövde verkligen sova ut.
tyvärr värker hela min kropp, armar, ben och rygg. dumma luftmadrass+ tung väska :/ så ska man ha en minst lika tung med sig till Uppsala i helgen :/ uää.

Insåg att jag missar allt roligt här hemma i Älmhult i helgen. Wärkstan både fre och lör. tråkigt. men men, det får gå utan mig :P

Har precis slängt i mig lite mat nu. Joel kom hem på middan, så vi lunchade ihop. blev hamburgare och potatismos. är aldrig hungrig nu för tiden. konstigt.

Var föresten en sväng hos becca igår, hon fyllde ju 22. så det blev tårta, kakor och läsk, och ouzo ( eller hur det stavas?) men fy. det satt inte gott imin bakfulla (?) kropp. sen blev det hem och kolla på titanic. men jag somnade ju som alltid. så får väl låna hem den av mamma och pappa istället. fast fan. har ju ingen vhsspelare :/ då sket sig det med.

Nu måste jag snart bege mig till jobbet. måste köpa snus innan. så jag överlever :P

Dagens klädsle går i lilarosa idag :P vinrödlila t-shirt med vitt och guldtryck, jeans och knallrosa strumpor :P supersnyggt :P

Och ingen tvättid innan jag åker heller :/ blir att tvätta för hand och hänga på tork i lägenheten. fyfan. vad jobbigt. tur man bara är borta 4 dagar, då behövs inte så mkt kläder, väl?

Har skickat iväg ett mail till erica nu med. En så härlig tös det där. roligt att ju mer vi skriver, desto mer lika är vi inom de flesta områdena :P härligt!

Nu måste jag köra, så jag hinner i tid till jobbet :P

Smell you later!!/ MLY


Kväll.

nu har jag äntligen fått iväg min dagliga dos mail till erica, lite frustrerande att allt jag skrivit försvann först, så fick skriva om allt :/

är så trött nu. vet inte riktigt var jag ska ta vägen. helst vill jag sova, men sen vill jag gärna vara lite med joel med. åh. jobbigt. och jag är nog lite hungrig med. så det så.

Filip ringde innan. shit, haha. blev helt kallsvettig. men han undrade bara efter joel. så är det jämt nu för tiden. ringer enbart för att få tag på joel. men han försökte slänga in ett litet trevligt "det var ett tag sen, hur är det med dig? jaha, bara bra, ok ha det så fint. hej hej hej" typ. som det alltid låter.

becca var här innan. hon fyller ju år idag. det hade jag nästan glömt. fick tillbaka vänner säsong 2-4 nu, så nu står alla boxarna samlade. så fint det ser ut :P och så lånade hon våra 4 pallar, hon skulle ha kalas, och hon har typ 3 stolar, räcker inte långt :P så man är ju snäll och ställer upp.

Jag är så grymt snussugen med. mitt snus tog ju slut redan igårnatt. så då blev det panik, till en snäll Tobbe gav mig en portion grov. uäck. smakade inge vidare, men vad gör man inte för att stilla suget. nu har jag snott två av joel, gbg är ju inte direkt min favvis, men wtf, krisar det så gör det, då tar man vad man får :P


en ovanlig syn, MLY uppklädd och sminkad. fyfan vad jag är lat egentligen :P

Home, sweet home!

så har helgen passerat. en fartfylld helg.
åkte med 14.55 tåget till lund. såklart funkade inte biljettautomaten, så fick köpa biljett på tåget. lite surt, men det gick. kom fram till lund 15.55, panikstressade, för visste ju inte var jag skulle ta vägen. men hittade en trevlig familj som vänligt förklarade att jag skulle gå runt byggnaden vi stod vid, och sedan gå över rälsen. och det var där min väska började göra sig påmind, den var tung. som bly. luftmadrass+2 flaskor vin + 1 stor ramlösa + kudde + sovsäck+ smink osv, det väger en del när man kör ihop att i en enda väska.
aja. men iaf.
så kommer tåget tilll helsingborg 16.22. hoppas ombord. njuter av att sitta fritt, ingen som sitter och pressar bredvid mig. sträcker ut benen. aaa. konduktören kommer. kollar bilijetten och kollar mkt undrande på mig "och vart ska du åka om jag får fråga?" eh.. till Helsingborg får lilla jag fram. "Ah, bra" säger han och går vidare. knepig typ det där. så kommer fram till hbg, möter johanna och lisa och vi börjar vandringen till johannas lägenhet.
långt upp på kullar och gator. med en megatung väska. det var jobbigt ska ni veta, i morse kunde jag inte ens räta ut armen som jag bar väskan i, det gör så syndigt ont!!!!
men men, åter till ämnet. kommer fram till lägenheten, jättesöt 2a, kollar runt, slappar, messar och ringer. och sen börjar vi göra oss i ordning och förbereda dip och grönsaker osv. och helt plötsligt kommer folket. en efter en. men alla var typ sena. med minst 1 timme. helt sjukt.
så det blir en trevlig hemmafest. ända till vi kommer på att vi borde dra ut, så då gör vi det. klockan halv 2 på natten stegar vi ut i hbg. Kommer fram till Tempel ( som vi bara måste in på eftersom slitz har rekomenderat det stället) men med vår varnliga tur så är det ju 23års gräns ( tack och lov var det inte jag som orsakade att vi inte kom in, annars brukar jag vara bra på sådant...) så vi begav oss till Tivoli istället. helt ok ställe, men alldeles för mkt småfolk :/
vi var hemma vid 4. sen bar det av att blåsa upp luftmadrassen. puh! somnade nog vid 5-5.30 och vaknade av att min mage höll på att döda mig vid klockan 8. gud så ont jag hade.
så min morgon har jag spenderat på toaletten. tjohej så roligt det var. inte.
hur kan man bli bakfull fast man inte ens har varit i närheten av att vara full?

Men jag slapp iaf åka tåget hem nu i eftermiddag. killarna var snälla och skjutsade hem mig :D ändå från hbg till älmhult. det är inte illa :P TACK! så nu ska jag snart krypa ner i soffan, slänga på en bra film och sooova. är så trött!! och skit. mina snus är slut. orka köra ner och köpa????

zzzzzzzzzzzzz

lördag.

vilken lång natt det har varit. har sovit rätt dåligt inatt :/

men jag fick 2 söta sms, så det piggade upp mig.
det första var från T:
"Hej MLY! hur är det? bara bra här, sitter hemma hos mig med broder och tvä vänner..spelar xbox..dricker lådvin o så..riktigt trevligt!!puss o kram."
det andra var från KG:
"Tja tja. Vad gör du? Jag är hos en polare och grillar och dricker pilsner. Hoppas du har det bra. Hörs kanske någon dag. Simma lugnt. Kram"
svarade så snällt på båda, men fick inga svar tillbaka. sånt gör mig lite sur ibland :P

sen nu i morse fick jag det sötaste smset av joel med:
"Hejsan älskling! hoppas du kommer att få det kul i hbg, för det är du värd. du är världens bästa sambo. älskar dig mest. litar på dig! Kyssar. hörs ikväll söt."

Jag är hungrig. men vi har inget att äta hemma. så måste ner och handla. ska handla ny tandkräm och andra tuggummin med. Mina tänder så helt freaky ut igår. Halva var min vanliga lite fesgula färg, den andra halvan på de 6 framtänderna i överkäken var.... supervita. det såg så jäkla sjukt ut. precis som om man doppat tänderna i tipex eller liknande. hjälp. så svepte två glas mjölk igår i hopp om att det skulle hjälpa. gud var helt depp igår pga tänderna :P haha. men nu när jag vaknade imorse så var de normala igen. fan så skönt!

Så. hur ska jag lägga upp dagen?
ner och handla nu vid 10.
sen duscha.
smink ( den nya snygga pistagegröna ögonskuggan med svart skugga som bas, mascara, concealer, eyeliner, kajal. rouge, och läppsyl.)
ska allt ha rakt hår idag. så kanske måste köpa någon bra kräm för håret. det blir så frissigt annars.
på med den röda nya klänningen. svarta leggings och ballerinaskor, eller ska jag ta klackskorna?
packa sovsäck, luftmadrass och kudde. tandborste, tandkräm, linser, deo och ombyteskläder.
köpa biljett till tåget.
ladda telefonen så jag kan ta många bilder ikväll.
packa ner vinet.
sen är jag nog redo.

nä. nu behöver jag musik!


godeftermiddag/godkväll

god eftermiddag alternativt godkväll på er, alla trogna läsare ( hmm. dvs jag själv :P möjligtvis erica med, fan jag borde annonsera ut min blogg lite mer kanske?)

nåväl. jobbet har gått bra idag. var så trött imorse. trodde aldrig jag skulle komma upp. lyckan var stor när jag kom till jobbet och upptäckte att jag lämnat kvar snusen i väskan. jag har ju gjort en överrenskommelse med mig själv att inte snusa på arbetstid. men fan, detta gjorde min dag. great. hade aldrig pallat städa hela grupplokalen på 2 rum och kök utan mina kära snus. tack mly ( din klantröv ) för att du glömde snusen i väskan.
men dagen har gått fort, fast jag sa att den inte gjort det ( fy, man får inte ljuga) men ja. nu är jag ju hemma med. h
hann med att ta en tur på systemet, en flarra guntrum till imon. äppelvin till ikväll. mmm. sugen redan nu :P

nu ska vi snart bege oss till mina päron. äta god mat och umgås. var längesen vi var där nu ( eller har jag bara glömt när det var sist?) aja. skit samma. vi ska dit ikväll iaf. och mysa med katterna. Hubbe, Findus, och Daisy ( crazy). åh. saknat de.

det blev dammsugaren för de idag. de hårar som små bestar. stackars mamma var helt förtvivlad när jag träffade henne på systemet innan ( ok, inte riktigt, men hon varnade oss för att ta på oss mörka kläder :P) och hon klagade över allt katthår. men jag vill gärna ha katthår här, eller ok, jag har hellre en katt här. men ja. med katt kommer katthår. om man nu inte vill ha en sån där helrakat pussy. haha. katt menar jag. ha, idag är jag fyndig.

så hur som helst. nu sitter jag här. i min svarta klänning ( som mamma avrådde mig att ha..) men jag vill ju kunna vara lite uppklädd ngn gång. och vad passar inte bättre när man är bjuden på middag?

ska bli gott med mat. mitt matintag har inte varit allt för stort på senaste tiden. det är smidigare så än att träna ( fy skäms på mig, men jag orkar ju inte träna, så varför inte dra ner på allt intag, förutom frukt och vatten och några ynka bitar choklad för att göra mig glad.) så nu ser jag nästan lite slankare ut än vad jag gjorde innan. haha. men det kommer ju ryka nu när jag ska käka gärnet om 15 minuter. mat mat mat. jag längtar :P

sen kanske vi drar till med någon fest ikväll. får se om kroppen orkar. dessutom har jag fått tandvärk, på min snussida :/ uuu. insåg även idag att mina tänder är missfärgade. fy fan vad fult. kanske för att jag inte druckit mjölk sen typ nian??? hmm. kanske borde dricka mjölk. jag vill ju ha fina tänder. inte halvt vita halvt gula. blä.

imorgon blir det onödig tågresa. först älmhult-lund, sen lund-helsingborg. onödigt att åka ända ner till lund för att komma till helsingborg som inte alls ligger i de södra regionerna som lund gör. knas!!

nehep. nu måste jag kissa.

Kyss hej

shopping.

shoppingdagen är slut.
och tur det.
fan vad det regnade när vi kom fram. och inget paraply hade vi heller. och joel var som alltid tvungen att spekulera på bilen i femton år innan vi kunde gå därifrån, in mot stan, in under tak. håret var frissigt som tusan när man väl mötte befolkningen. haha. men det bjuder jag på idag :P

Så fyndade iaf en röd t-shirtklänning, typ. skitsöt var den, ska nog ha den på lördag. med det nya svarta halsbandet jag hittade på rea, och silverringar, svart diadem. svarta strumpor köpte jag med. är trött på att folk klagar på mina fula strumpor. "Men emily, varför har du gula strumpor på dig?" "De är inte gula, de är orange!!!!!!", ja ni förstår, svart är bättre, det blir inga knepiga frågor. svart är svart och kommer alltid förbli!. sen fundade jag ett par snygga string/boxer i spets med något benvitt motiv på. supersöta. tänk att man kan känna sig så fin bara man har snygga underkläder på sig, me like ^^.
hittade även sagan om ringen- trilogin. wohoo. för bara 199kr. helt fantastiskt. satt och tänkte på att jag måste se de filmerna snart, planerade att åka hem och kolla vhs. men nu slipper jag ju det. great. sen har vi ju ingen vhsspelare här i lägenheten :/ lite synd, har så många filmer på vhs som jag saknar att kolla på. Så nära får ingen är jag grymt sugen på att se nu. ååå. kan inte den finnas på dvd. nej. inte. skit. "men där är ju min kalender....(kliar sig fundersamt i huvudet).... hur kom den hit? en grymt bakis Harri i turnebussen. ÅÅÅÅ. jag vill ju se nu!!!!

det blev ju självklart donken med. testade mcnuggets. var längesen. var sådär. mådde illa som tusan sen. jobbigt.
hamnade bredvid en familj där pojken frågade föräldrarna om vem av de som de tyckte var fetast. frågan passades över till pojken som svarade "men du säger att du är tjock och hon säger att hon är tjock. jag säger nog ingenting" gah, så söt unge. kan inte ha varit mer än typ 7 :P

Och nu har jag slängt iväg dagens "skriva av sig mail" till Erica. Hon är så smart den stumpan. Tycker om hennes funderingar och värderingar. och hennes fina ord. du är som jag vännen :) tack

nu ska jag lämna datorn för idag. annars somnar jag nog här. och det är inte så bekvämt ska jag tala om :P

see you later, fuckers!!!!!

MLY´s gone missing! ( but hey, I just turned off the computer :P I will be back)

sådär...

sådär. 1100 kronor fattigare. men det gör mig ingenting. haha. mormor var snäll och skulle bidra med 1000 kronor. TACK älskade mormor. vilken ängel du är. ska bjuda henne på fika när jag är uppe, hon ska inte få betala allt. sådetså.

så nu åker jag till uppsala den 26 april. reser 13.01 och är framme 17.50
sen hem 29 april klockan 17.20 och hemma i älmhult igen 20.59.
känner att jag verkligen behöver lite "semester". mormor hade så mkt hon ville visa. så jag ska ladda upp film för systemkameran och fota massa :) ska bli så kul.

har invigt hemtelen nu med. först till jobbet för att försäkra mig om att det var ok att jag slutade vid 12 istället för 15 på torsdgag, alles klar! gut.
sen till mormor och meddela den glada nyheten. hon blev jätteglad!
och sen till joel för att berätta att jag inte är så pank som jag trodde. wiee ^^ fortfarande 2300 kvar på kontot. ska nog klara mig till lönen. får inte shoppa för vilt idag bara. men någon ny tröja, lite underkläder och något nytt smink skulle sitta fint. får se vad som erbjuds när man kommer upp.

Dagens frukost: polarbröd och nyponsoppa.
Dagens jobb: frukosthjälp och handel ( så otroligt slapp dag)
dagens middag: snus.. ska väl försöka göra lite mat nu.
dagens klädsel: mina nya crockerjeans, orange strumpor ( jag vet.. jag har bara fula strumpor i hemska färger :P), ljusrosa ribbat linne och en svart och vitrandig 3/4 ärmströja.
dagens frisyr: nedsläppt, med luggen uppsatt i klämmor.
dagens smink: concealer och mascara ( jag är så lat på morgnarna)
dagens parfym: gucci II, älskar den. doftar goooodis!!
dagens låt: Snow Patrol - chasing cars.
dagens bra: att få umgås med joel hela eftermiddagen och kvällen, att jag bara jobbat kort dag och att biljetten är betald.
dagens dåligt: att jag inte kommer in på haket :/

nu ska jag diska.. :P

Adjö / MLY

Torsdag

jobbat 7.30 - 12.30. riktigt skön dag, om man bortser från regnet.

ska ner och beställa tågbiljetter nu. ååå. så dyrt. går nog på runt 1400 när allt är klart. suck och suck. men men det kan det vara värt.

sen ska jag och älskling åka till växjö. shoppa!!! gett. fylla på vårgarderoben lite :)

fick mitt anställningsbevis idag. så vuxet. så ambitiöst. skönt att slippa fylla i tidrapporten för varje dag man jobbar ( laaat)

och nu är hemtelen inkopplad med. wohej.


nu så..

dagens köp blev... tamdadam...

-ett åttapack toarullar ( välbehövt)
- en liter mellanmjölk ( youck, jag dricker ju inte ens mjölk...)
- 20 frysta hamburgare
- 8 pack hamburgerbröd
- dagtidning + tvtidning
-kondomer ( välbehövt ^^)
- grillade revben. (min kvällsmat)
en 188 kronor fattigare. menmen...
fuck. jag glömde hamburgerdressing. well well. man kan inte komma ihåg allt :/ fick ju med det viktigaste iaf ^^

så... nu ska jag väl få i mig lite kv'ällsmat.. och vänta på joel.


i ärlighetens namn...

så vad har jag gjort idag egentligen???
stigit upp vid 11. datorn till 3.
duschat.
klätt på mig och på med lite mascara och concealer.
kollat på vänner med älskling.
och nu är jag vid datorn igen.
ska banne mig ner och handla nu. Kom igen MLY. sluta lata dig!!!!!!!

berättade för joel att petter frågat om vi kunde ta en fika när jag kommer till uppsala. reaktionen blev precis som jag väntat mig. han blev tjurig. gick och la sig och sov. skickade ett sms till han, då jag inte ens fick röra vid han av tjurighet. och efter en liten lur så var han glad igen. ( visst, jag förstår att han blir tjurig, med tanke på vår historia...) men nu verkar det vara lugnt. fick mig till och med lite mys nu innan baby stack till fotbollsträningen, så det måste ju vara ok nu.
Jag vet väl att jag själv skulle reagera likadant. men nä, jag har inga onda avsikter med petter. inga alls. jag är bara nyfiken på att träffa honom, ta en fika och uppdateras om vad som hänt sen sist vi sågs ( vilket är 3 år sen) med tanke på att hultsfredmissen var total ( damn, jag hittade ju inte dit där han bodde...)

så ja...

nä. nu ska jag HANDLA!!!

photoshop ?r kul. synd man minns s? lite ifr?n det :/

photoshop ?r kul. synd man minns s? lite ifr?n det :/

onödigt vetande

God middag.

onödigt vetande:

Namn: Emily Victoria Lewis
Född: 85.10.20
Smeknamn: Mly, pumba
Stjärntecken: Våg
Favoritfärg: Svart ( och ja, det är en fäääärg)
Favoritblomma: Gerbera
Favoritcitat: "We are breathin only to fade away, we are running just to get caught" - Ville Valo
Dagens Outfit: svarta hipsters och en grymt ful bsb tröja, urtvättat och orange är den. haha. men obligatorisk hemmaklädsel.
Dagens frukost: Snus
Dagens första tanke: ska jag redan behöva gå upp?
Dagens post: har inte orkat gå ner och kolla ännu
Låt som spelas för tillfället: Call me when you´re sober - Evanescence

Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Mörk blågrågröna
Längd: 156
Vikt: 53
Tatueringar: 2 st. en svart ros och en heartagramtribal, en tredje är på gång, emily på alviska.
Piercings: 1, i naveln.

Favoritmat: Mammas potatisgratäng och fläskfilé, min pastasås, tacos och suchi. mmm. nu blev jag hungrig.
Favoritfrukt: apelsin för tillfället. innan var det päron.
Favoritdryck: Kolsyrat vatten, Cola och Vin ( guntrum, äppelvin och aurora)
Favoritgodis: Ckoklad och sötlakrits

Detta kan jag inte leva utan: Snuuuus, mina vänner, musik, och ponken
Detta kan jag gärna leva utan: mitt magont, mens, och gaser. mohahah :)

Drömmer om att: få ett fast jobb, kanske byta inrikitning på jobb, skaffa familj, finna lyckan.


idag hade psyktanten utbrott igen. för jag vet inte hur många gånger i räkningen. man vänjer sig väl inte rikigt, men det är mer ovanligt att hon inte skriker än att hon faktiskt gör det.
Jag fick nog idag. tog mobilen. gick ut i trapphuset och spelade in hela kalaset. en 3 minuter lång skriksekvens fick jag med.den ska jag spela upp för äbo. sen jäklar ska hon ut härifrån. jag är trött på skiten nu. trött trött trött.

och jag är ledig idag. så härligt. vet dock inte vad jag ska göra.
Ska ner till maxi och se om boken som kära erica tipsade mig om finns, då har jag något att göra.
sen blir det väl snusen och jag. och inte glömma ringa pappa och be han komma och koppla in telefonen.
Och så har jag skrivit ett långt mail till Erica idag. det är som en daglig terapi att skriva mail :) haha. well done, well done.

Snart kommer väl joel hem på lunch. får väl vara lite social då. sen kanske det blir lite tv med.

det är rätt fint väder idag. men jag orkar inte gå ut. orka klä på sig, fixa håret, i med linserna. näe. jag stannar inne. slackerbitch. ah. nu ska jag ladda hem den låten med. tack för att jag påminde mig själv. ^^^

adjöken så länge.

min kravlista.

jag insåg idag,
jag vill inte bli gammal.
eller ja, iaf inte bo på ett hem. fy katten rent ut sagt.
Tänk att inte få sitta i lugn och ro att äta, utan ha massa människor runt om sig, som snorar och hostar så man tror att lungorna ska hostas upp. Tänk att inte få sitta på toa och skita ifred, utan att personalen ska stå utanför dörren och vänta på att man är klar. man kanske inte ens får gå på toa, för de kanske har frukost, städ, dusch, middag, fika, rast osv. fan jag måste ju få skita när jag vill. Att inte få ha husdjur. när jag blir gammal ska jag bli en kattant. ha massa katter, och hamnar jag på hem ska banne mig katterna med. Jag skulle vilja duscha varje dag med. hur i helskotta ska de hinna med det? sen vill jag ha målade naglar och smink. och fixa håret varje dag, men vem kommer ha tid med det? jag vill ha rakade ben, armhålor och en trimmad mus ( jag menar är det för mkt begärt även om man är gammal?) även fast det bara är yttepytte lite hår kvar som dessutom är grått, så ska det bort. jag vill även lukta gott varje dag. men då måste man ju anpassa sig efter allergikerna. Jag vill kunna spela hårdrock och techno på mitt rum. och högt ska det vara ( det lär väl krävas ganska högt då man säkert kommer höra dåligt när man blir gammal. Och så måste mina kära vänner bushwarrior och mr rabbit få en plats i min byrolåda. det är ju en självklarhet. en gammaldam måse ju få tillfredställa sig själv. och dessutom ska jag ha lås på dörren, och ingen får komma in förrän jag säger att det är ok. och jag vill aldrig äta gröt till frukost. jag ska ha nyponsoppa och kanske en smörgås. ingen ska få tvinga i mig mat. och till maten vill jag aldrig ha ärtor eller majs, det går fetbort!
sen ska jag ju självklart få ha internet med, så jag kan sitta och surfa med alla mina pensionärsvänner. och så ska jag alltid ha en kall flaska vin i kylen. och ingen ska få säga när jag ska dricka eller inte. och så ska jag bjuda över min pensionärskompisar och ha fetefest. så det så.

detta var min lilla kravlista, inte så svårt att genomföra va?

3 år och 4 månader.

tisdag. den 17. det betyder 3 år och 4 månader med min älskling. tiden går fort ibland. det hade jag i ärlighetens namn aldrig trott för 3 år sen, att det skule hålla så länge, men här är vi nu, sambos, genom elden och allt. vi har klarat allt än så länge, det ska nog gå vägen det här ;)

jobb vid halv 4 idag. skönt med lite ledighet innan. har orkat duscha idag, wohoo. så nu ser håret inte ut som ett skatbo iaf. skönt det.

ska jag till helsingborg i helgen eller inte????

ok, nu har jag bestämt mig. det blir helsingborg. hade gärna sett att linda följer med. håller tummarna nu.

jobbet gick bra. allt var lugnt och skönt. och det regnade till och med idag. det luktade så himmelskt gott när jag skulle gå till bilen ikväll, precis som det alltid gör på våren när det har regnat. åh härligt.

Och imorgon är jag ledig. hur ska jag spendera den dagen??????
blir till att försöka sova länge, kanske städa lite.
Ska försöka koppla in hemtelefonen imorgon med.eller rättare sagt, pappa ska komma hit och göra det. tack pappa :) snällast i världen.

Nä nu ska jag försöka kolla på desperate housewifes.

adjöken.

all that I am...

sådär. var evigheter sen jag var inne och bloggade. men tänkte att något måste man ju göra i all tristess och ensamhet.

för att sammanfatta min alldeles ypperligt trevliga (?) lediga dag:
-vaknade allt för tidigt av att joel sa, nu är klockan halv 9.. ok, tack för informationen, låt mig sova mer!
- vaknade igen av att joel var vaken. fick offra mig lite för lite hederligt mys. tack, men låt mig sova.
- vaknade igen av att F ringde. Så nu får vi nya grannar. tjohej, jag är kluven.
- åt polarbröd till frukost. och ett glas nyponsoppa. det är ett måste. nyponsoppa är bäst på morgonen!
- på med linserna, deo och kläder.
- ner till grengatan och tvätta Bettany the Car. Åh ack så fin hon blev, min vackra Bettany.
- ner till stationen och köpa en pizza. marco polo som alltid " jag chansar på att du ska ha en marco polo" sa pizzanissen. jomen visst, du läser mig som en öppen bok.
- hem och äta pizzan på balkongen med joel. det var inte så mumsigt, för joel glömde ju säga utan ananas på beställningen, så fick ju börja med att peta bort alla jävla femtusen ananasbitar.
- sitta vid datorn och uggla. ja har blivit expert på långa mail. det tar tankarna till en annan plats. det är skönt att bearbeta allt ibland.
- kollat 4 avsnitt av vänner säsong 9. åh, bara en säsong kvar, sen får jag börja om igen. kan inte få nog. måste hämta hem de första 3 boxarna bara som becca har lånat.
- suttit vid datorn lite mer och irriterat mig över att T ignorerar mig totalt. skrivit och frågat om ngt hänt, och helt plötsligt byter han namn och allt, away, blank, hos bror, då har han ju sett allt jag skrivit. Fan ta dig. Gå och dö. Åh. nu blir jag arg.
- Hämtat fram gitarren ur garderoben där joel tycker den passar bäst. själv tycker jag den passar bäst i mitt knä, så jga kan spela hela dagen lång, men efter några månaders uppehåll så känns det som fingrarna ska dödas av strängarna.
- Stämt gitarren ( några månader i garderoben har gjort den ostämd)
- spelat Balladen och fredrik åkare och den söta fröken cecilia lind. jag älskar den låten.
- tagit allt för många snus idag med.
- käkat godis ur mitt påskägg. det var inte gott idag heller.
- ätit en stor bit toblerone. det var däremot mycket gott.
- pratat med joel i telefon. han sa att jag lät sjuk. tack.
- lyssnat på massa musik. härligt.
- funderar på vad jag ska göra härnäst.

Och Chasing Cars säger ungefär allt. det påminner om en tid som inte finns längre. ska man skratta eller gråta?

Skulle behöva klippa mig. min lugg är för lång och ostyrig. mitt hår är för sletet och ja, det ser trist ut. ska dock inte göra misstaget igen att göra slingor. sist såg jag ut som jag vet inte vad. någon som vill vara blond men som absolut är brunett i kropp och själ. haha. det var en hemsk tid. vågade knappt visa mig ute första dagarna. men linda övertalade mig att det såg ok ut. det tog typ 5 veckor, sen färgade jag det brunt igen. haha. slöseri med pengarna..

Och nu är det mindre än 2 veckor till jag åker till Uppsala. ska bli kul. fast så trist att åka tååååg. själv :/ jag gillar inte att göra saker själv. inte åka tåg iaf,. är livrädd för att somna och glömma hoppa av, eller att hoppa av för tidigt. jag menar, det kan ju hända.

"Forget what we are told, before we are to old"

all that I am, all that I ever was. Is here in your perfect eyes.