Äntligen

ÅÅÅÅ, som jag har längtat till denna dag. För er som inte vet så är det dagen-för-nya-bilköpet :)
Ska ner till banken om ett tag, sen åka och handla mat, har fått låna päronens bil så länge, man känner sig lite handikappad utan bil måste jag säga. Sen vid 17.30 är det dags att hämta hem min nya pärla.
Weiiii :)

Är så jäkla skönt att vara ledig idag, vaknade dock av att katten satt och stirrade på mig, samt jamade som en galning, ingen sovmorgon för matte här inte.

Insåg lite hastigt att jag inte var påklädd när jag satte mig vid datorn, det upptäckte jag då jag såg grannen mittemot som började öppna fönstrerna för att putsa de. Så jag fick snällt smyga ut och klä på mig. Kan ju inte sitta här och blotta mig för okända människor.

image164image165image166
image167

/ MLY

She´s gone

Jahapp. Så var hon borta nu. Lilla Bettany.
Men det gick bra, köparen var trevlig, ville absolut inte pruta och tyckte allt var kanon, hon kommer nog hamna i ett bra hem.
Och på tisdag får jag ju som sagt min nya älskling ^^

Ska tillbaka till jobbet om lite mer än en timme. Känns inte sådär jättekul att jobba kväll, men det får gå.
Har mest gått runt och oroat mig för bilköpet idag, och nu känns det faktiskt som om en sten har lämnat axlarna, ja, nu känns det riktigt bra.

Lite jobbigt dock att inte ha någon bil fram till tisdag, men det får gå. Får se till att inte handla hem något tugnt nu bara, för jag orkar då inte kånka på det över halva byn.

Nä, mys med katten nu och äta lite mat.

/ MLY

Att behärska sig...

Åhåhåhåh. Fu bubblan för att jobba helg. Eller nej, egentligen inte, då man faktiskt tjänar lite mer kosing än vanligt, men hey, jag är trött som en söndersprungen gnu och jag har ingen lust att stiga upp imorgon för att torka bajs. Höhö. Nädå. så farligt är det inte, men jag är så trött så jag vill helst sova till 1300 imorgon och sen bara slappa. Men det går ju inte, för jag måste jobba, och sen ska jag förhoppningsvis sälja bilen imorgon. Håll tummarna för mig.

Jag fastnade i sängen, i sisådär två timmar med en bra bok och två härliga snusar. Älskling sprang in titt som tätt för att se så jag levde och tillslut kröp han under täcket och försökte mörbulta mig. Men jag sa snällt nej, för jag är så förbaskat hungrig, så måste ha mat i kistan innan det beger sig mot andra aktiviteter.

Jag hittade dessutom godispåsen från i torsdags, gissa om jag blev glad, så nu har jag något att göra hela kvällen då de tuffa grabbarna dricker öl. Då kan jag sitta där med mina lakritsbåtar och njuta och veta att jag inte blir bakfull, möjligtvis sätter det väl igång magen om jag nu skulle kränga för många, men hey, jag får behärska mig ^^

Jag kanske borde hoppa in i duschen, känner mig lite sliskig och varm, ja, det måste jag göra. Sen ska jag laga mat och krypa ner i soffan. Great. Vilken härlig lördagskväll.

Och, inte glömma bort att det är vintertid som gäller imorgon. Vill INTE sitta på jobbet en timme för tidigt.

det rullar vidare...

Det var med en liten känsla av vemod som jag satte mig bakom ratten för en förmodad sista åktur med Bettany the Car. Att våran resa faktiskt slutar här. Efter tre år som ett troget sällskap. Ja det var ju så, Bettany + MLY= sant. Typ.
Som jag har vårdat henne, tvättat henne när hon var smutsig, fyllt på olja när hennes oljohilistaktiga beteende slog till. Det enda som inte var roligt under vår tid var när vi krockade med det där fördömda vedklabben som den där gubben tappade ur sin last.

Med en sprucken lykta, bucklad huv och en minst sagt vettskrämd och skitförbannad MLY vid ratten blev det en vansinnesfärd genom de småländska skogarna. Jag fick ju till slut fatt i han, den där idioten som gjorde det här mot Bettany, och när han anklagade mig för det som hänt så ville jag helst av allt köra över honom och mata honom till några hungriga hundar eller liknande. Mitt fel? Att det var mitt fel att han tappade ut sin last som studsade oroväckande över vägen för att i en våldsam fart träffa min bil och göra den trasig. Ja, det måste ju ha varit mitt fel. Idiot. Jag skulle ha polisanmält honom, det ångrar jag att jag inte gjorde. För man får faktiskt inte köra med osäkrad last. En rättegång och saftigt skadestånd till mig hade ju suttit fint.

Jag är faktiskt fortfarande rädd när jag kör, efter den händelsen. Så fort ett litet löv blåser upp på rutan får jag panik, för då kommer minnet tillbaka, från när vedklabben for fram och tillsist träffade vindrutan. Hade den träffat vindrutan hade den med gått sönder, och då hade det kunnat gå riktigt illa, både för mig och Linda som satt i bilen. Usch, jag vill faktiskt inte tänka så långt.
Sammanfattning: Gubbjäveln har förstört mig. Jag är ju för fan rädd för små asplöv nuförtiden...

Hur som haver, det var ju inte det här jag skulle skriva om. Jag skulle ju mest skriva att det känns konstigt att sälja bilen, om hon nu blir såld, om han som kommer och kollar på bilen vill ha den, för det priset som jag har tänkt mig. Jag hoppas det, för jag behöver varenda liten slant då jag köper min nya snygga bil på tisdag.

Oj, nu ringde en gammal vän på bilen med. Nu har jag ju hela tre som är intresserade av den.
Det hade jag då aldrig trott.


She´s leaving me...

Vilket tråkigt väder det blev på min lediga dag :/ en aning besviken, men hey, det får gå.
Min Bettany gick igenom besiktningen igår, så jag la ut henne på annons på blocket. Efter bara två timmar har redan två killar ringt om bilen, en ska kolla på den idag, den andra på söndag, om hon nu finns kvar då.

Visst känns det lite trist att sälja sin ögonsten, men jag får ju min nya bil på tisdag.
Frågan är ju bara hur jag ska ta mig ut till banken på tisdag om jag inte har någon bil... men men, det löser väl sig på något sätt.

Borde ringa pappa nu, måste ju hämta vinterdäcken.

Jag har letat som besatt

Snart dags för jobb. Jag är inte riktigt på humör. Snart slåt det om till vintertid, då blir allt mörkt. Mörkt inne, mörkt ute. Jag vill ha ljus. Jag vill ha värme. Sommar, vore inte helt fel.
En värmande kropp mot min, en vänlig hand som smeker undan en hårslinga från ansiktet, ett leende, någon som pratar och frågar. Ja, det hade suttit fint.

Någon som satt där bredvid mig, med en kopp te i handen, någon som var villig att öppna sig, precis som jag. Någon som kunda förstå mig, någon som vet hur jag tänker. Hur jag känner. Någon som DU. Varför kan du inte vara här? Jag saknar dig. Det vet du att jag gör, och jag vet att du saknar mig med. Varför finns du inte här? Jag hittar en självfrände, och så finns du inte här, hos mig. Eller jag hos dig. Jag skulle verkligen behöva dig i mitt liv.
E, du behövs hos mig!

Igår var det städning som stod på listan. Så jag begav mig hem till Linda och Björns gamla lägenhet. Putsade fönster, skrubbade element osv. Roligt att få hjälpa till. Önskar jag hade samma energi här hemma, men det är som om luften här inte är densamma. Den sugen musten ur mig. Jag blir trött, deppig, det är något fel här på eaststreet. Det är nog gift i luften här. Det hjälps inte vad jag gör. Det blir inte bra för det. Det här känns inte som mitt hem. Usch, jag vill inte bli långvarig i den här hålan. Jag vill vidare på färden. Hitta mitt hem. Där jag trivs, där jag kan andas fritt. Där jag kan uppskatta allt, vakna upp och må bra. Känna mig trygg. Finns det något sådant ställe?

Och jag drog med dig i mitt fall
och sen gled jag bara undan
så förlåt, förlåt för allt
för min förbannade kluvna tunga
jag har ett foto någonstans
där vi är drottningar och kungar

Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina
tårar är behärskade och lugna


Tisdag

Åh så skööööönt att redan har jobbat klar för dagen.
Fick tyvärr ingen middagsro alls idag, då jag ständigt fick rycka ut, sista gången på grund utav att vissa är så jäkla lata och skyller på "jag har ju inte börjat jobba än" Nej, ok, men vafan gör du redan här då? Typ.

Ska snart till Linda och Björn. Ska bli så kul att se huset. men innan dess ska vi städa lägenheten. Och jag måste tanka min bil. Så det så.

Igår var jag och baby så duktiga så. Vi blev sugna på godis, så vi sa att vi enbart fick äta godis om vi gick ut på promenad, så det gjorde vi. Klockan 8 på kvällen stegade vi ut mot byn. Så himla mysigt. Köpte lite godis, några filmer och gick hem och slappade i soffan.

Han är söt, min Joel. Och vacker. Och ja, bäst, på allt. Ok, förutom SingStar,( men hey, jag kan ju inte heller sjunga, men på någon lustigt sätt prickar jag ju in tonerna iaf)
Hoppas på lite mys med mannen ikväll med. Jag är så förbaskat kär i honom.

Måndag

Så var det ny vecka, nya tag. Ledig idag med, skööönt. Skulle egentligen tvättat imorse, men jag kom inte ens upp ur sängen. Tack och lov att man har en så underbar sambo som orkar stiga upp och fixa sånt då jag är för klen.
Så nu är tvätten iaf klar. Ska nog ta mig en promenad idag, är så fint väder ute,  har redan varit nere på byn en liten runda.

Igår var riktigt trevligt. Först spelade jag och älskade SingStar, sen kom Becca hit och sjöng med mig. Efter Becca gått kom syster över och vi fortsatte på sången långt in på kvällen, för att sedan spela Buzz.  Riktigt, riktigt trevligt.

Fille o Emelie kom inom och grattade mig i efterskott, tack snälla ni :)

Nu ska jag käka lite frukost och sen får jag se, om det blir promenad direkt, skulle ju hjälpa Joel att skjutsa ner lite däck med. Så kanske blir promenix efter jag skjutsat däcken.

Orange kräftor med stora ögon

Måste börja med att tacka alla sötnosar som kom ihåg mig på min dag :)
smsen bara dröste in, men det sötaste var faktiskt ifrån hjärtat, som sjöng för mig. Så jäkla sött.

Hade en riktigt, riktigt trevlig dag igår.
Först blev det uppvaktning hemma av älsklingen. Sen packa in Hubban i kattlådan, vilken faktiskt gick jättebra och köra hem till mamma och pappa. Väl framme blev det lite slagsmål mellan katterna, så efter maten fick jag köra hem med Hubban igen. Sen blev det presentöppning och tårta.

Fick så bra saker igår, en hushållsassistent med avtagbar elvisp, en locktång, kents nya skiva, en badkudde och halkskydd till badkaret i form av små orange kräftor med stoora ögon ^^

Drack vin, åt fläskfilé med potatisgratäng, gick på en kvällspromenad och hamnade slutligen hos Mattias där vi kollade på film.

Somnade tätt ihopslingrad med mannen på ena sidan och Hubban på andra sidan. En underbar dag, helt enkelt,

Nu har svärföräldrarna precis varit här. Ätit lite tårta och fått present, presentkort på Ikea och ett ljus med fat. Så imorgon ska jag och älskling till IKEA och kolla lite.

Idag ska jag mest ta det lugnt. Ska hämta hem min bil, köpa kattmat, spela lite sing star och städa lite här hemma.
/ MLY

MLY 22 år! Grattis till mig

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!
Grattis till mig själv :)

Har redan fått fin uppvaktning av min älskade, Grey´s Anathomy säsong 2 samt Sing Star. Nu jäklar ska vi nog få igång våra fester ^^

Nu blir det duschen, sen hem till mamma och pappa.

Det ÄR tråkigt på eaststreet

Känner mig en aning uttråkad just nu. Det är så tyst här hemma. Älskade jobbar, djuret sover. Bara jag som gör ljud ifrån mig. Eh, eller datorn spelar ju musik, det var nog så jag menade.
Funderar på att hälla upp en grogg, sjunka ner i soffan och bara päsa hela kvällen.
Ja, det blir nog bra.

Var hemma hos päronen innan, åt lite mat, gosade med katterna osv. Planerade inför morgondagen, ska nog bli trevligt, men jag känner inte riktigt för att fylla år nu. Men men, måste man så måste man.

Mina 3 brev som jag fått på posten står på fläkthyllan och väntar på att bli öppnade. Att till och med farmor har skickat brev hit känns bra, var på tok för längesen jag träffade henne, måste verkligen åka över till England snart igen för att träffa släkten.

Nä, nu blir det Bacardi Melon med jouice, idol och myspys med mig själv.

Sometimes

Vilken underbar dag. Vaknade upp med min älskling tätt intill. Bestämde med Mattias att vi skulle ner och luncha ihop, så vid 12 befann vi oss på Café Olé och åt. Bakad potatis med tonfiskröra, så jäkla gott. Killarna åt som vanligt tacotallrik, och tog mat av min tallrik när jag inte såg ^^

Sen nu i eftermiddag ska jag träffa Johanna och ta en fika med henne. Var så längesedan vi sågs nu, så ska bli kul att träffas, uppdatera varandra osv. Så ska sminka mig lite nu och städa undan lite i lägenheten med.

Sen blir det slappekväll med mig själv. Ska kolla på Idol, som jag knappt sett ett avsnitt av nu sen fredagsfinalerna satte igång. Sen får jag se. Joel slutar 23, så blir väl lite mys.

Imorgon ska jag firas. Tänk att jag redan blir 22, det här går alldeles för fort. Men iaf, ska hem till mamma och pappa vid middagstid, äta mat, kela med katterna, öppna paket. Sen vid 21 ska vi hem till oss och spela spel med mattias och jessika, samt kika på någon film. Ska bli riktigt trevligt.


"How long can you keep a secret from yourself
Like that storm that blew me back two years
To that first step I took away from you
And the hope that you left
It's hidden in my room and I'm a strong woman
But sometimes I'm weak for you
And on and on, I close my eyes and
I'm still there, I'm still there"

Fikatajm.

God morgon, eller god middag passar nog bättre.
Älskade och jag tog oss en lång sovmorgon. Som vanligt blir jag arg då han rullar över mig sådär valrossaktigt. Jag är iaf graciös när det vankas mys, men älskling, han hoppas liksom över mig. Jag borde snart bli platt som en pannkaka.

Nu ska vi snart ge oss ner på byn för att äta middag tillsammans. Blir nog en räkbaugette på Hartmans, med en skogsbärspaj till efterrätt. MUMS.

Jobbar 16.15-21.30 ikväll, sen ledig i 4 dagar. Så jäkla skönt. Ska städa lägenheten, vara ute och röra på mig, samt mysa med mannen då han väl är hemma.

Ska förresten ta med mig Hubban the Cat till mamma och pappa på lördag, så hon får träffa sina syskon igen. Hoppas det går bra. Men det gör det nog. Annars får jag köra hem henne igen.

Nu, snus och fixa mig iordning.

I´m soon turning 22, I still don´t know what I want for my birthday :/

Jag fyller ju faktiskt år på lördag, har nästintill glömt bort det.
Såhär långt har jag kommit på min önskelista hittills:













Ja, som ni ser, jag har inte kommit så långt. Hade ju lite taffligt skrivit ihop en önskelista i slutet av förra veckan, men nu när jag tänker efter var det inte på saker jag önskar mig...

Pimpin´ my blogg ^^

Oj. nu lyckades jag pimpa till min blogg. Ha, jag är riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades.
Tips mottages tacksamt för hur jag kan förbättra den ännu mer ^^

Nu ska jag klappa djuret, ge henne lite mat och en MASSA kärlek!

Eaststreet is the shit ( NO WHAY!)

Eaststreet is so fucking boring.
For sure.
Jag har inget att göra. Har suttit och fiffulerat lite här på cyberspace och nej, här finns inte heller något att göra. Så jag har läst mina egna blogginlägg i säkert en timme nu. Hallå? Psycho..

Ska kika på Grey´s Anathomy strax. Mata djuret och klappa henne lite. Slänga iväg ett sms eller två till någon som vill höra om min vardag. Ja, får se.

Snusen rinner, jag är trött.

Undersökningen kom, med hemska resultat

Oh my, oh my, oh my... det här var deprimerande.
För ett tag sedan skrev jag om våra livstilsundersökningar vi gjorde på jobbet. Vi fick tillbaka resultaten idag.
För att sammanfatta det positiva inom livsstilsfrågor:
Rökning och livsstilsrisk. Alltså inget som oroar min hälsa.
Och det positiva inom hälsa/medicinksa frågor:
Känslomässigt, blodtryck, diabetes, vikt, alltså inte heller något oroande.

Men nu till det oroande. Väldigt oroande.
det negavtiva inom livsstilsfrågor som ligger på gränsen mellan dåligt och riktigt dåligt är motion, kost, stressbenägenhet samt utmattning. Jag är med andra ord lat, äter fel mat, tål inte stress samt är nära en kollaps av all utmattning. Och jag riskerar att få hjärt/kärlsjukdomar. Wihoo.
Men nej, det är inte det som var det värsta.
Inom hälsa/medicin hade jag även en totalt kass nack/rygg besvär som kan leda till ännu värre plågor då jag inte tränar regelbundet ( eh, typ inte alls...) Men nej, det är inte heller det som är det mest oroande på mitt papper.

Det är nämligen så att längst i högra hörnet, på den mörkröda delen av diagrammet står ALKOHOL. Att jag har en alkoholkonsumtion som innebär en ökad risk för hälsoproblem. Kanske inte ett missbruk, men ett risk för hälsan. Ja! Vad glad man blir.

Men nej, jag tänker ta den här undersökningen med en nypa salt. Det är ju inte så att jag bäljar i mig alkohol, fettig mat, aldrig rör på mig osv. Jag rör på mig, i viss mån, är inget träningsfreak och har aldrig gillat träning, men jag promenarar ju numera till och från jobbet och går på promenader då jag har tid. Jag har även dragit ner på mitt intag av onyttigheter, köper inte längre massa godis och andra sötsaker, utan försöker hålla det till helgen. Sen äter jag mer frukt och försöker laga till mat så ofta jag kan, och äter knappt pizza osv längre.
Så de punkterna lär nog fler ha hamnat i riskzonen på, bara för att alla inte är träningsfreak och hälsomänniskor som aldrig äter mat som innehåller fett. SÅnt är ju bara konstigt. Dessutom var frågorna rätt knepiga, antigen var man aktiv eller inte. Fanns inte sådär himla mycket mellanting att välja på.

Det som däremot st'ämmer är stressen samt utmattningen. Jag blir lätt stressad, särskilt nu när vi har så mycket att göra, och jag är alltid trött när jag kommer hem från jobbet och känner mig aldrig riktigt utvilad. Det kanske beror på att jag inte rör på mig så mycket, så ska försöka bättra mig på den punkten, just för att bli piggare och må lite bättre.

Så imorgon innan jobbet ska jag ta mig en långpromenad. Ska faktiskt bli skönt. på med mp3n, bara strosa runt och rensa tankarna. Ja det låter bra.

Ikväll blir det dock en lugn kväll. Joel är med Filip och kollar på fotboll, så jag ska vara hemma själv. Kolla på de programmen jag vill se. Kunna krypa ner i sängen och läsa en bok utan att ha en söt man som ligger bredvid och ber om att vi kanske kan göra något annar ^^

Well done, well done...

Oj. Det var ett tag sen jag var här nu. Har haft en del att göra, eller, kan ju försöka skylla på det iaf.
Helgen var väl ok, utgången var skittrist. Men stod ut nästan hela kvällen, sen fick ajg äntligen sova vid sådär 02.30, för att sen stiga upp 06.30, pigg och glad för att gå till jobbet.

Dagen idag har mest bestått av massa duktiga saker. Har städat badrummet, skurat badkar, handfat och väggar.
Sen blev det biltvätt och storstädning av bilen, så nu är hon SÅ ren och fin.
Nu har vi precis ätit mat som jag lagat, sen diskat och nu ska vi mysa till någon film.

imorgon blir det en lagom slapp dag på jobbet, men tyvärr har vi personalmöte imorgon, jag som var inställd på att jag slutade 14.15 imon, men icke!

Sen imorgon ska jag tvätta vinterdäcken, sen nästa vecka ska bilen besiktigas och sen blir det ut på annons. Här går det undan!

Smell you later!/ MLY


It´s a mad world.

Let´s get mad. OK?
Håller på att göra mig iordning inför kvällen. Utgång med Becca, trance/technokväll på Wärkstan. Ska bli riktigt skoj, även fast jag kommer vara i princip nykter.
Mina 3 cider står på kylning, sminket är lagt och nu försöker jag välja några kläder att ha på mig ikväll.

Gårdagen var mysig. Vi åkte ju på bio, jag, älskling och syster.
Stardust var faktiskt bra. Lite tjejig film kanske, som Anders sa. Vi träffade ju på Sara och han på videomix och det visade sig att de med skulle se filmen. Tyvärr satt vi ju inte på samma rad, men vi får väl göra om det någon gång.

Kommer vara så slö imorgon på jobbet. Var slö redan idag, råkade iofs börja 30 minuter för tidigt, läste fel på schemat, så tar igen det imorgon bitti och börjar 30 minuter senare. Great!
Har lyckats sova lite nu i eftermiddag, närmare bestämt 2½ timme. Så skönt.
Blev väckt av Fille vid 15 då han ringde på för att låna rakapparaten. Fick snällt masa mig upp ur sängen med dubbeltäcket lindat runt mig. "är du sjuk?" undrade han. "Nej, jag sov!" svarade jag.

Nä, nu får jag göra mig iordning, Becca kommer nog snart!

I huvudet på MLY, Joel och Amanda under bilresan igår.
Joel
: Ah, Donken, måste ha hamburgare!
MLY: Undrar om det fryser på och blir minusgrader, vi har ju inga bra däck, samt en bakhjulsdriven bil, det är ju som upplagt för sladd.
Amanda: Någon som har lite mer snytpapper?

Är det bara jag, eller låter jag alldeles för vuxen för min ringa ålder?

One more time to ease the pain.

Nytt upplägg för kvällen.
Vi ska på bio, jag och min älskade Joel, samt syster Amanda. Ska bli riktigt roligt.
Tänkte åka vid 19.30, hinna med ett donkenstopp innan med ^^ Var evigheter sedan jag åt där.
Och sen kika på Stardust. Blir kanon.
Kunde faktiskt inte tänka mig en bättre sak att göra denna gråa, tråkiga fredagskväll.

Detta är faktiskt mitt inlägg nummer 300. Tänk att jag orkat plita ner så mycket ord, så många tankar, så mycket händelser. Jag är nästan imponerad av mig själv.

Sitter för stunden och funderar vad jag ska ta på mig ikväll. Lyssnar på Eric Clapton och kikar nyfiket på min vackra Joel som sover i soffan bakom mig. Ska väcka han snart, så vi kan börja göra oss iordning.
Tänkte vi tar min bil till Växjö ikväll, kanske blir sista långresan med Bettany? Just det, måste ju lägga ut annonsen snart. MLY, gör det i veckan!!!

"I wish that I could hold you, one more time to ease the pain.
But my time´s run out, I got to go, I got to runaway again.
Still I catch myself thinkning, one day i find my way back here
You´ll save me from drowning, in a river, drowning in a river of tears."
[ River of tears - E. Clapton]


 


Slackerbitch

Ledig och uttråkad. Vilken bra kombination. Verkligen.
Men jag har varit igång idag iaf. Tvättstugan mellan 11.30 - 16. Träffade på Joels mormor och morfar där nere och pratade lite, sen var det bara att köra igång alla tvättarna. Så nu har vi rena sängkläder och övriga kläder med för den delen ^^ Men nackdelen med att tvätta så mycket är att det alltid är en del kläder som inte torkar, så nu hänger det kläder på tork lite här och var i lägenheten.

Har även hunnit ner en runda på byn med syster som var här på besök innan. Köpte enbart snus ( usch, jag som skulle sluta..) och kikade lite på kläder, men nu har jag ju precis fått mina kläder som jag beställde, så får vänta ett tag till nästa klädinköp.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma med älsklingen. Ska bli så mysigt. Kika på tv och ha tända ljus ( så länge inte hubban försöker brinna upp igen vill säga..)

Imorgon blir det jobb mellan 7-13, sen hem och sova. Sen ska jag faktiskt ut imorgon, även fast jag börjar 7 på söndag med, men jag vill inte sitta hemma. Däremot ska jag dra ner på drickat, bara dricka 3 cider, får inte bli bakis.

Erica, hoppas flytten går bra. Me miss you!

/ MLY, slackerbitch

Jag ska bryta mig ut

"Ingenting, först kom ingenting" Men nu kom ju något. Ett litet blogginlägg från lilla, lilla mig.
Har varit alldeles för trött för att blogga. Det känns att man jobbar längre dagar nu och att man går upp tidigare. Ja jisses, de där 20 minutrarna gör klart skillnad, och jag kommer aldrig i säng i tid heller, lägger mig alltid för sent. Dumma mig.
Men idag börjar jag inte förrän 16.15, så underbart skönt. Ska kanske ta mig en promenad nu innan jobbet, om vädret tillåter.

Vaknade tidigt idag, när Joel gick upp för att gå till jobbet. Sträckte förnöjt på mig och kände att det var något mjukt i fotändan, något lurvigt. En duns senare insåg jag att jag sparkat ner djuret från sängen. Stackarna, är det inte för att Joel råkar rulla över henne i sömnen så är det för att jag sparkar ner henne från sängen. Inte undra på att hon aldrig vill sova i sängen längre. Men när jag vaknade upp nästa gång så... vänta, skit. Nu välte hon ner duken på bordet och hade ner ljuslyktan.... Sådär. plockat upp efter ännu en raid av Hubban the Cat. Får nog busa ordentligt med henne snart så hon inte blir alltför galen här hemma.
Iaf, hon låg så sött i fotändan och sov, och nu innan jag steg upp så hoppade hon upp i sängen för att se så jag var vaken.

Inte nog med att djuret leker rövare och är söt. Hon är kinky med. Här hemma får man inte stänga några dörrar, hon blir så ledsen då, så varje gång man ska på toa måste man lämna dörren lite öppen annars skriker hon och skrapar på dörren, så man får ju inte dirket någon ro när man ska uträtta sina behov. Så kommer hon då in i badrummet. Ser på en med sina stora fina ögon och...hoppar upp i knät och lägger sig. Jag blir lite stött, för jag har inte kunnat uträtta mina behov på flera dagar då jag haft en ullig katt i knät. Helt galet.

"Jag gör vad jag kan, drömmer mig bort". Inatt drömde jag. Om avslut. Ja, jag tror det var det jag har gått och väntat på. Jag tror jag har fått mitt avslut nu. Det var fint, men samtidigt så sjukt jävla sorligt. Hur X höll om mig ute i regnet, viskade till mig allt det där som jag länge velat skulle bli sagt. Hur vi stod där, vid slutet och visste vilka vägar vi skulle ta, bort ifrån varandra. Det är här det slutar nu. Vi kommer inte längre. Jag känner mig lugn, det känns bra.

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
som att vara beväpnad
Och under belägring kan jag skjuta dig ut


What a lovely day!

Vilken härlig dag!
Jobbet har gått kanon idag. Har jobbat med Linda, vilket alltid är lika trevligt. Litet minus att vi inte hittade någon skrapa till fönstrena på bilen då det faktiskt var frost på rutorna när vi skulle köra ut. Men Linda är fyndig och fann ett cdfodral, det var ju bättre än Nino som använde sitt personalkort.

Har även klarat av mitt första städ, det gick jättebra. Inte för att jag är dålig på att städa, utan för att de jag städade hos har en viss förmåga att klaga på folk, inte när man är där då, utan dagen efter. men de verkade nöjda, så hoppas att klagomålen uteblir.

Nu börjar jag bli hungrig, så ska laga till mig lite kvällsmat. Blir kokt ägg, sill och smörgås och några körsbärstomater.
Tänker ju bli lite nyttig nu. Igår var jag dessutom helt inställd på att sluta snusa, men sen snusade jag 5 snus igår, men det är så mycket mindre än vad det brukar bli. Så har köpt en dosa till, och efter den ska det vara slut.

Det bra, det dåliga och MLY mittemellan.

Godmorgon, M F. Jädrar vad arg jag blev i morse när telefonen ringde. Någon konstigt nummer som jag inte kände igen och inte kunde jag se vad klockan var heller. Svarade och insåg att det var resurspoolen. Vad fanken. Hur många gånger ska jag berätta för de att jag inte vill bli inringd mer. Jag har redan sagt till om att jag har ett fast jobb, att jag inte vill tillbaka till Göteryd, och nu när Bettany har ett stendött batteri så kommer jag ändå inte så långt. Så sa, tack, men nej tack och la på så fort jag bara kunde. Åh, då insåg jag att klockan bara var 07.00, på min lediga dag.

Det tog lång tid innan jag lyckades somna om, men när jag väl gjorde så väcktes jag av ett sms från Telia. Tack, kära telia, samt resurspoolen, för erat bidrag till min dåliga sömn. Tack, tack tack, M F.

Idag ska jag inte göra ett skit, eller jo, jag ska städa ( försöka), och sen måste jag köpa tandkräm, för den är slut och min käft luktar inte hallontårta direkt. Kanske mer åt möglig hallontårta med lite bajs på, ja, ungefär så.

Dagens bra: Jag är ledig och det är fint väder, kanske en promenad sen? Jag har dessutom inte snusat en enda snus ännu.
Dagens dåliga: Jag är ledig och det är fint väder, det blir nog inte en promenad sen, för jag är så jäkla lat. Jag har dessutom inte snusat en enda snus än, vilket gör mig lite tjurig och sugen på typ Godis.

What a night...

Vilken kväll det var igår, inte riktigt på topp, men det dög.
Vi hamnade på förfesten vid 19.30 tiden, kände inte alls många där, men det gick bra ändå. Hamnade i taxin vid 22, och det blev en jobbig resa, då tjejen bredvid mig började spy, stackars Jessika som satt på andra sidan skulle vara hjälpsam och fick det mesta på händerna. Yuck. Hamnade på Granade vid 22.40 tiden ungefär, var hur mycket folk som helst så tog lång tid att komma in.

Väl inne skulle jag hänga in jackorna åt mig och Joel. Då kommer två killar fram och säger "nejmen, hon har ju snus" och lyfter upp min överläpp för att kolla, sedan ropar han dit sin kompis som gör precis samma sak. Vad fanken är det för fel på folk? Inte gör man väl så? Går fram till någon okänd människa och rotar runt i munnen? Nej fy, äckligt.

Vi beger oss sedan upp till dansgolvet, jag, joel och mattias. Där är det smockat med folk, får lite smått panik av så stora folksamlingar. Joel köper dricka till oss i baren och precis när han ska räcka över min cider till mig knuffar någon till Joel så den flyger ut över oss och golvet. Great. Vi går sedan ner, och ut. Möter upp Filip, Tobbe och Emelie. Går sedan in med F o T för att dansa, möter Becca och Björn som med följer med oss upp. Fortfarande skitmycket folk, folk som dessutom inte tar hänsyn. Man blir trampad på fötterna av vassa klackar, spetsad i ryggen av armbågar och diverse andra knuffar. Sånt gör mig arg. Så puttade tillbaka på en av tjejerna som försökte mangla sig fram. Hon vände sig om och såg förbannad ut, vilket jag med gjorde. Tack och lov gick hon vidare. Hade inte velat hamna i slagsmål. Vi försöker dansa lite till, sen kommer en ny tjej och knuffas och håller på, knuffar tillbaka, lite för hårt, så hon trillar omkull på dansgolvet. Mohahaha. Tobbe och jag high 5ade på det, så tuffa är vi ^^.

Sen vet jag inte var tiden tog vägen, gick ut några rundor, och sen helt plötsligt var klockan 01.15 och jag fick ge mig in för att hämta ut jackorna. Joel köpte nattamat åt oss, och sen gick vi till bussen.
Fick vänta i evigheter innan bussen gick, Joel däckade i mitt knä så jag satt där i min ensamhet och skickade konstiga sms. Jag ber faktiskt om ursäkt för dig som jag utsatte för detta. Det var knäppt.

När vi närmar oss Älmhult har smsen blivit riktigt konstiga, Joel fortfarande däckad, så jag och Johan väcker honom. Och så börjar Joel kräkas. Great. Tack och lov hade vi en påse hängande vid sätet, så där satt vi och hjälpte min älskade att kräkas. Mums.

Kom hem, skulle ha det lite mysigt, Joel tände ljus och så helt plötsligt hoppar Hubban upp vid ljusen och skriker och springer därifrån som ett skållat ollon. Den lilla stackaren brände klart sig. Så fick leta rätt på henne och undersöka henne så hon var ok. Det var hon, tack och lov.

SOmnade vid 03.30 och vaknade vid 9 imorse av att jag fick sms. Hade svårt att somna om efter det, då bakissymtomen började smyga sig på, men det gick.
Steg upp vid halv 1, har lagat mat och kollat på tv. Snart kommer pappsen hit och ska se om han kan hjälpa mig med bilen. Sen ska vi hem till mina föräldrar ikväll och äta mat. Ska bli trevligt.

Imorgon är jag nog ledig, om jag inte minns fel. Hade varit skönt.

Nu kom pappa, så vi får väl ta oss en titt på Bettany.

image163

Fishdicks

Sminket är på, håret ska nu plattas, sen jäklar blir det fest!
Har valt ut kläder nu. Det blir mina nya snygga shorts, svarta knästrumpor, ett svart linne med livsfarlig urringning och svarta pumps. Mjao! I´m gonna be SO hot ^^

Joel o Mattias drog in till Fille, så jag sitter här helt själv, spelar techno på MAX och snusar en snus i godan ro.
Mat har jag med fått i mig. Potatismos och fiskpinnar, eller fishdicks som Joel alltid kallar de. Fichdicks ^^

Nu får jag nog värma på plattången om jag ska bli klar iår.
Ska bara skriva en liten rad till min ängel med, som jag saknar. Tack för ditt underbart söta sms igårkväll. Du är och förblir den bästa på denna jord!

/ Partyprissen MLY med fishdicks i maggen ^^


Hubbie.

Duktig flicka jag varit idag. Har handlat hem mat som jag ska laga snart, samt hämtat mina nya kläder, det kommer bli så tjusigt så. Ska tvätta håret nu, så det hinner torka, så ska jag faktiskt ha rakt hår ikväll, var allt för längesen nu.
Åkt en runda i babys bil med, och kört förbi min bil ^^ Jag längtar så! Hoppas lagningen går fort, så jag får den snart. Åh, lovely!

Joel är på Sorello med familjen nu och käkar, firar Lisa. Själv ska jag röja upp här hemma lite med. Stoppa in allt nytt i garderoben osv.

Hubban hon bara jamar, men söt är hon för det. Inatt sov hon på min mage. Hon är så go. Så fort jag lagt  mig i sängen så hoppade hon upp, precis som om hon precis visste vad som hänt, och tröstade mig, somnade med henne tätt intill mig. Älskade KisseKatt, vad du är underbar.

Nä, nu får jag sätta igång om jag ska hinna.

image162
Här har vi henne, MIN bil. Åh, som jag längtar till jag får sätta mig bakom ratten och köra.
Att äntligen få en NY bil, som jag kan tvätta och sköta om, och som bara är min, min min.
Ja jisses.

lördag

Jag lever. Är lite sleten bara. Var en jobbig natt inatt. Jag tror dock det ordnat upp sig nu. Hoppas jag.
Ska strax ner till Maxi och försöka hämta ut mitt paket, måste ju ha kläder till ikväll.
Igår var det kalas, god mat och vin. Var dock lite för slö för att vara social.

Ikväll ska vi tydligen på inflyttningsfest, för att sedan åka till Granada, ska nog bli kul. Om jag kommer i feststämning. Men vädret är på topp, så det ska nog gå.

Dessutom så har jag bestämt mig nu. Wiee. Jag längtar. Om några veckor så ^^

Kärlekens bergochdalbana ( verkligheten är inte alltid vacker)

Lakanet klibbar mot min nakna hud, täcket tynger ner över min späda kropp, kväver mig långsamt,
får mig att hamna i någon slags dvala.
Och där, i dvalans grepp ser jag dig.
Så verklig, så nära så äkta.
Ditt leende, riktat mot mit, menat till mig.
Dina ögon som ser mig, betraktar min utstråkning, som avgudar mig från topp till tå.
Jag kan spegla mig i dina ögons glans, bländas av hur de glittrar mot mig, drukna i dess dova färg. Bottenlös.

Dina läppar  rör sig, du säger något, men jag kan inte höra dig, kan bara se på dig, se dig, rakt in i dig.
Ser hur jag finns där inom dig, i varje tanke, varje andetag, varje hjärtslag och jag vill skrika så hela världen hör att du är min, att du ska vara min och jag ska vara din, att det ska vara vi.
Jag tar sats, fyller mina lungor med luft för en sista kraftansträngning, ett bevis på vår samhörighet,
men i samma sekund som jag ska stöta ut den första luften och forma orden, orden om oss, så slits jag ur dvalan.


Jag öppnar ögonen. Ljuset från fönstret svider till och jag måste blunda några gånger för att vänja ögonen.
Jag ser dig där i ljuset, men du är bara suddiga kontraster.
Din glöd är borta.
Ditt leende är inte mitt längre, din mun är stel, sammanbiten.
Dina ögon undviker mina, du ser mig inte längre, betraktar inte längre min kropp med passion utan fokuserar på något bortom mig.


Ju mer jag fokuserar tycks du bara bli mer och mer diffus och jag kan inte längre se mig själv där i dig.
Jag finns inte kvar i dina tankar, du andas inte mig längre, ditt hjärta arbetar utan mig som drivkraft.
Längs mina kinder rullar små fina tårar, spegelblanka som kristaller färgar de mina kinder i ett svagt skimmer. Jag blundar hårt, vill inte sköljas ut med sorgen som sakta rinner ner för kinderna, vill tillbaka in i dvalan.
I dvalan där ingenting någonsin förändras, där du är min och jag är din.
Där ingenting någonsin kan förstöra det vi har.

MLY  280607


Det går inte undvika

Mat i kaggen och snus på plats. Jag är slö. Så förbannat slö. Har en antydan till huvudvärk och nacken är stel, måste ha sovit obekvämt inatt.
Tvätten är upphängd, jag borde göra mig iordning till jobbet, men ska ju inte dit förrän om två timmar, så har ju tid på mig. Skönt.

Haket fungerar igen, har läst igenom allt gammalt. Alla minnen. Allt. Jag minns fortfarande allt som om det var igår. Vartenda inlägg spelas upp i mitt huvud och jag kan inte undvika det. Det kommer alltid finnas kvar.

Ska lägga mig i soffan och vila lite, se om huvudvärken släpper, sen in i duschen och fixa till mig lite.

/ MLY

Ett litet kollage


Elgitarren

image154
En GT med kärlek i


image155
Djuret Hubbe sussar sött


MLY ♥ RUSSIA


MLY goes EGO

image161
MLY ♥ RUSSIA, forever


Onsdag

Första tvätten i maskinen, jag är uppe och relativt pigg. Hey, it´s nice.
Ska jobba min andra kväll för denna veckan, hoppas på att det kommer gå bra. Men det måste det göra, jag ska ju kunna det här nu.

Kollade på film med F o E igår, Revolver hette den nog, den var väl sådär. I början var den bra, men sen blev den mest bara konstig. Men det blev inte så sent iaf, så la mig i vettig tid, men kunde inte sova. Har vridit ocoh vänt på mig hela natten. Joel hade med svårt att sova inatt, vi snurrade mest, muttrade saker och pustade av ansträngning efter att ha vridit sig 15 varv i sängen innan man hittar en skön ställning att försöka somna i.

Nu ska jag snart ner och ta ur tvätten, hänga upp på tork och sen duscha. Great.


Lat jävel

Darn it. Så har denna dagen med bara flytit förbi. Poff pang, borta. typ.
Jag som skulle städat till joel kom hem. Icke. Så får ta tag i det nu, han är hemma hos hans päron en runda, hinner jag snygga till innan han kommer hem? Vi får la hoppas.

Jag är aningen rastlös idag. Finner ingen ro i något idag. Började kolla på en film, gick ifrån efter halva, fastnade vid datorn och läste massa bloggar. Hubban däremot, hon har haft fullt upp. En skalbagge har just fått sätta livet till. Hubban har lekt med den i säkerligen 30 minuter nu. Hon är inte klok, men hon är söt, och det är det som räknas.

Jag är hungrig och lite snurrig i huvudet. Borde kanske äta något? Lagade mig en skål makaroner innan, men det var inte alls gott, så åt bara 2 skedar. Så lite mat skulle nog inte alls sitta fel.

Inser att jag måste svara på hjärtats mail snart, så fort jag finner ord att skriva ner. Jag saknar henne. Ja, jag saknar dig Erica. Tänker på dig och hoppas du har det bra, i din del av Sverige.

nu, städ.

Det nya, vuxnare jag

Ja, nu var veckan äntligen upplanerad.
Först och främst blir det jobb, ons 16.15-21.30, torsdag och fredag 7.15-16.15.
Sen tvättid imorgon mellan 11.30 och 16.00.
Och på torsdag ska jag besöka min blivande bil. Inspektera den, provköra den, diskutera vad som är gjort med den och inte gjort med den. Komma överrens om ett köpdatum osv. Oj, jag längtar riktigt.

Så efter jag har bestämt om jag ska ha bilen så måste en annons på Bettany läggas ut, måste skriva ihop allt som är gjort på henne. Sen måste jag ringa banken och boka in ett samtal och se till så att pappa kan följa med mig så jag förstår det häår banksnacket, är ju ingen van låntagare direkt. Mitt största lån har jag lånat av mamma och pappa och det var nog 1000 kronor eller något sådant. Så, måste få med pappa dit så allt blir rätt.

Sen måste jag fundera ut om bilen ska vara avställd under vintern eller inte, kanske vore det bästa, men sen å andra sidan vet man ju aldrig hur vädret är på vintrarna längre. Vi har ju inte snö så ofta här nere, så ska avvakta och se, det är ju trots allt saltet jag är orolig för, lacken får ju inte bli skadad.
Men annars har jag ju garage till bilen under vinterhalvåret om jag vill, där joel och filip ställer sina bilar. Så det är ju bra att veta, och veta att det inte kostar skjortan heller.

Och eftersom jag nu ska starta mitt nya, sparsamma liv så ska jag inte handla massa onödiga saker längre, bara sådant som verkligen behövs, inget "åh, det kanske man kan ha till nytta, någongång..." Bara nödvändiga saker MLY! Inte heller köpa så mycket godis och annat snask, kan ju likaväl passa på att bli nyttig när jag ändå drar igång. Och inte äta så mycket pizza och annat onödigt, det är både dyrt och rätt äckligt när jag tänker efter. Kan sätta upp en maxgräns på 2 pizzor i månaden. Ja det låter bra.

Har fört över ännu en summa på sparkontot idag. Hade rätt mycket kvar på lönen nu och har inga stora utgifter denna månaden då tvlicensen redan är betald osv, så det känns skönt att kunna stoppa undan lite extra, det lär alltid komma till användning förr eller senare,  service på bilen, lagning och kanske en utlandsresa till nästa vinter.

Har pratat med både mamma och pappa nu och de tycker det låter bra, att jag äntligen är ordentlig och har kollat upp kostnader osv på allt. Jag känner faktiskt mig rätt stolt, sån här hade jag aldrig varit för något år sedan. Håller jag på att bli vuxen tro?

Nä, nu ska jag laga lite mat av det som jag har hemma, inget mer åka ner och handla mat för att jag är för lat för att laga det som redan finns. Sen städa upp här lite och vänta hem min man och berätta den glada nyheten omden blivande bilen.

/ MLY

Sol? nej jag såg nog bara fel.

Jag är chockad. Det var sol imorse när jag vaknade. SOL. Och det såg ut att vara varmt.
Men nu har solen gått i moln och det är lite grått ute igen, så allt är väl som vanligt då.
Ska ner i tvättstugan snart och se om jag kan få en tvättid idag eller imorgon.
Sen ringa på bilen, bestämma dag för provkörning osv. Jäkligt kul.

Lite trist att vara hemma själv idag, vet inte riktigt vad jag ska göra. Att mina snus just tagit slut gör absolut inte saken bättre.

Återkommer när jag har något vettigt att skriva.

Schema hit och schema dit.

Bröööl. Jag är så slö. Fastnade här vid datorn så fort jag kom hem från jobbet, och har suttit här sen dess. ILLA.
Inte har jag gjort något vettigt heller. Slirat runt på Facebook, som jag fortfarande inte riktigt fattar. Försökt påbörja det här blogginlägget tusen gånger med, men hela tiden avbrutit mig och klickat upp någon annan sida och gång på gång blivit utloggad. Hey hoe. Roligt.

Jobbet har hur som haver gått bra. Glömde ingen, och alla verkade vara nöjda. Bra bra.
Måste dock ringa bossen imorgon med, då mitt nya schema fortfarande inte är inlagt på ps självservice, men däremot så är nu mitt gamla schema inlagt. Mycket mysko. Vill ju gärna ha rätt schema, med rätt procent, tack.

Älskling kommer hem om 43 minuter, mysigt. SKa käka lite glass innan dess, och slänga mig i soffan. Mysa med Hubban. Ja, typ.

/ MLY

Snart.

Nu kallar snart jobbet på mig. Och jag måste fixa håret innan dess.
Har suttit och räknat och räknat nu hela förmiddagen, och jag tror det går ihop sig. Ska bara vänta och se hur mycket försäkringen kommer ligga på. Sen kan jag åka och kolla på bilen, provköra den osv.

Ska bara få ut min bil på annons med. Måste bara sammanställa allt som är gjort med den. Och tvätta den, samt dammsuga den. Men nu är ju allt utrensat ur den. Skönt. Undrar bara hur mycket man får ut för lilla Bettany?

Känns lite nervöst att jobba min första kväll helt själv, men det kommer gå bra. Har läst igenom mina anteckningar, jag klarar det här. Skönt att jag bara jobbar till 20.30 med. Mycket skönt.
ledig imorgon är jag med. Ska försöka få en tvätttid, städa lägenheten, samt röja lite i garderoben. Ja, det låter bra.

/ MLY

Great.

Nu har jag pratat med banken. Jag har fått igenom min ansökan om lån.
Det känns jävligt gött. Men nu börjar jag få lite kalla fötter. Det handlar ju om mycket pengar.
Har börjat räkna lite på hur mycket jag får kvar varje månad, men det är så svårt att säga när man inte är hundra på hur mycket man tjänar varje månad. Så ska prata med bossen nu i eftermiddag och fråga om han kan räkna ut på ett ungefär hur mycket det blir. Vill ju inte bli ruinerad på det här.

Ska ta och hoppa in i duschen nu. Sen käka lite och sen jobba 13.30-20.30.
Ska man kanske ta och gå upp till heltid sen när man får välja om, för att vara säker på inkomsten?
I have no idea?

Varför ska allt kretsa runt pengar? Bajs.