Sådär ja.

Efter en något svettig natt så mår jag faktiskt bättre idag. Febern har lagt sig, och jag är tillbaka på 36,7, min normaltemp. Förkylningen har däremot slagit till rejält, men det har väl ingen dött av? hoppas jag...

Planerna för idag är inte så många, försöka röja upp här hemma, duscha, ringa jobbet, samt träffa Johanna.

Bäst att börja nu, det kan gå långsamt det här...

Tjocka barn, och snusen den bara rinner...

Jag har inte ens varit hemma ett dygn, och jag är redan less. LESS! Febern går lite upp och ner just nu, men jag är fortfarande helt matt i mina små kroppsdelar, och i de stora med för den delen.
Har haft ovanligt mycket besök här idag.
Det började med mormor Silva och morfar Kjell som kom förbi med en förlovningspresent. 3 ljuslyktor med julmotiv som skulle symbolisera tro, hopp och kärlek, och så var de ju röda såklart, så snällt av de!
Sen kikade F inom för att låna hårtrimmern.
Ett tag senare kom mina föräldrar och lämnade över lite ingefärste till mig - tack snälla!
Ytterligare några timmar senare kom F igen, den här gången för att köpa ett flak öl, och undra varför jag fortfarande var klädd i morgonrock. DAH? Jag är ju för tusan sjuk, och då är morgonrock obligatoriskt, sådetså!

Har försökt spela lite GH, men jag tappar orken och koncentationen så lätt, så gav upp rätt snabbt. Messat lite med Johanna med, hon kommer nog hit imorgon och håller mig sällskap, efter hon jobbat vill säga. Tror hon skulle jobba för mig imorgon, hon blev lite ledsen, hon hade sett fram emot att få jobba med mig, och jag hade ju så gärna velat jobba med henne med, det var tider det, när vi jobbade i Göteryd ihop. SKOJ SKOJ SKOJ!

Nu är det tjocka barn på tvn, men inte ens det vill jag kolla på. Och snusen bara rinner hela tiden. Dreggel, dreggel och åter dreggel. Blä. Suck.

Jag önskar jag orkade sova!

Sjukling.

Brööl. Vaknade med feber i morse, men vågade inte lita på vår temp, så åkte hem till mamma och pappa för att testa deras, japp, feber. åkte hem igen och kollade tempen, fortfarande feber, jämförde med Joel, han hade ingen feber, så då måste ju tempen stämma. Tänk vilka procedurer jag utför bara för att intala mig själv att jag faktiskt är sjuk, eller snarare försöka bevisa att jag inte är sjuk, för jag hatar att vara sjuk.

Men nu har jag ringt jobbet, blir hemma idag och imorgon, och som vanligt har jag dåligt samvete, men fan, jag mår piss. MLY - lyssna på din kropp för helvete, har du feber så ska du stanna hemma! Det värsta är bara att jag var ju sjuk redan i början av den här månaden, och nu är jag sjuk igen. Jag måste vara en riktig vekling för bakterier.
K som jag skulle jobbat med ikväll är med sjuk, så det är väl något som går. Och både mamma och pappa var med sjuka, härliga tider.

Så nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra idag, lederna ömmar och jag svettas som en gris. En dusch låter lockande, och sen krypa ner i sängen med en bra bok och ett paket alvedon.

Härliga tider...


Time pass me by...

Så var även denna helgen över. Och det går så sjukt fort varje gång jag är ledig, vilket är trist, men kul har jag haft iaf.

Fredagen började med jobb, sedan hem och satte mig vid datorn och snackade med Becca ett tag, och vi spånade lite på om vi kanske skulle fylla kvällen med alkohol och att svänga våra lurviga. OM vi hade skjuts vill säga. Och det fixade sig, då snälla Björn ville köra oss ( eller ville han det? vi kanske hotade han? ^^) Så sen var det ju bara att panikduscha, då jag alltid skjuter upp saker och hittar andra, mer onödiga saker att göra.. Så vid halv sex står jag med hårfönen i högsta hugg och försöker få iordning på håret, och det gick ju, över förväntan.

Sen kom Becca över, vi pratade, åt julgodis, drack alkoholhaltiga drycker och lyssnade på Queen och hade lite allsång. Sedan kom Björn över och sen var det dags att åka. Till Balders. Där jag inte varit på säkert två år. Lite folk, men billig dricka. Och mycket plats på dansgolvet. Det var ju inte direkt som på våra glansdagar då man fick plöja sig in på dansgolvet och sedan mest gunga från ena sidan till den andra, då det inte fanns någon plats för benrörelser. Men, nja, det hör väl inte hit nu...

Träffade på en del gammalt folk som man inte sett på länge, mycket trevligt!
När sen hungern slog in siktade vi in oss på hamburgerbaren, som till vår stora besvikelse var stängd. Men de sålde pizza, så vi satsade på det. Dumt val. Väl in på första bettet så gled halva fyllningen från pizzan av och landade på tröja samt jeans. hurra. Så resten av kvällen gick jag runt med en ostkladd på tröjan och en fettfläck på mina favoritjeans. Heja!

Lördagen spenderades med mensvärk från helvetet, och ont i halsen. Så typiskt. Har ju nästan precis varit sjuk, och så börjar helvetet om, igen. Låg och jämrade mig i sängen, så underbara Joel ryckte ut och tröstade mig. Snäll som han är.
På kvällen kom syster Amanda och syster Lisa hit, vi åt pizza och spelade Buzz. Vilket gick katastrofalt dåligt för min del. Vet inte vad som var fel, tror inte jag mådde på topp, för jag kunde inte ens läsa frågorna, eller läsa kunde jag ju, men hjärnan kopplade liksom inte ihop bokstäverna till ord, fingrarna kunde inte skilja på färgerna på buzzknapparna och ögonen var så trötta att jag knappt kunde hålla de öppna, så efter en omgång, där jag kom sist på noll, NOLL! poäng så gav jag upp och gick och la mig. Det gick bra i ungefär fem minuter. För sen fick jag en av de värsta krampattackerna jag haft på länge, min stackars mage hatar mig verkligen fortfarande.

Efter ett kallsvettigt, men överlevande besök på porslinstronen så kröp jag i säng och inväntade att alvedonen, samt imodiumen skulle börja verka, medan jag läste lite. Sen minns jag inte mer. När jag vaknar på morgonen säger Joel att han hittade mig sovande i sängen med glasögonen uppe på pannan, lampan tänd och tidningen slängd bredvid mig. Där ser man, nu har jag tillochmed kunnat somna utan att märka det. Inte illa!

Söndagen spenderades i stillhetens tecken. Fast jag var faktiskt sugen på att städa ut hela lägenheten, men Joel övertalade mig att på söndagar ska man faktiskt vila. Så vi gjorde först en riktigt ordentlig frukost bestående av julskinka, köttbullar, prinskorv, ägg och sill, mycket gott!
Sen blev det Sagan om ringen - maraton, med avbrott endast för att gå ner till Konsum och köpa mat och sen ta en dusch.

Och nu ska man väl snart krypa i säng, det är ju faktiskt jobbdags imorgon, fast jag har sovmorgon ^^


Sammanfattning

Snor lilla listan från vackra Erica, so, here we go!

Höll du några av dina nyårslöften?
Nyårslöften och jag går inte ihop sig. Jag har haft miljoner nyårslöften, och inte kunnat hålla ett enda av de...

Blev några/någon av dina vänner föräldrar i år?

Nej

Dog någon som stod dig nära?

Nej,

Vilka länder besökta du?

Gran Canaria - jag vill tillbaka!

Gjorde du någonting i år som du aldrig gjort förut?
Jag drack rödvin, och gillade det, sen drack jag för mycket rödvin, blev kanonfull, spydde, och nu är jag tillbaka på att hata rödvin.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer umgänge med mina sötnosar!

Vilket datum kommer du att minnas från år 2008?

17 december, dagen då jag och Joel förlovade oss ♥

Vad var din största framgång år 2008?

Att jag gick ner 10 kg - heja mig!

Största misstaget detta år?

Ska läggas i det dunkla förflutna och aldrig se dagens ljus igen.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Har varit sjuk mer än halva år 2008, först ljumskbråcksoperation som krånglade, sen magproblemen som jag fortfarande brottas med dagligen...

Bästa köpet?

ingen aning.. kommer aldrig ihåg vad jag köper ;)

Vad spenderade du mest pengar på?

säkerligen kläder, smink och skor

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att Erica och jag blivit så pass bra vänner som vi är idag. Joel, mina vänner!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

De som finns på mp3 spelaren ;)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare med tanke på hur dåligt jag mått det här året.

Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts med vännerna, gjort pontana saker, varit gladare.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Grät, och att ha ont.

Hur ska du tillbringa julen?
på jobbet, sen joels släkt, sen min familj.

Blev du kär under 2008?

Jag är ju alltid kär i min Joel ;)

Hur många one night stands?

År 2008? inga.

Favoritprogram på TV?

How I met your mother

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

Bästa boken du läste i år?

9 ½ månad av Annika Lantz

Största musikaliska upptäckten?

Upptäckt och upptäckt, har rotat fram Slipknot ur förrådet igen, wei!

Något du önskade dig och fick?

Ja :D

Något du önskade dig men inte fick?

Ja, en frisk mage...

Årets bästa film?

Batman - The Dark Knight

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Jobbade, blev uppvaktad av min underbara familj, åt god mat och drack gott vin.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om jag varit frisk.

Vad fick dig att må bra?

Joel, hubban, Familjen, vännerna, Erica!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Ville Valo, som alltid.

Vem saknade du?

Johanna

De bästa nya människorna du träffade?
Nya är de ju inte, men jag har kommit så mycket närmare Emelie, vilket är jättekul, och att jag börjat umgås med älskade Kary igen, lovely!

Det pinsammaste under 2008?

Det vågar jag nog inte ens tänka på.

kärlek!

MLY hjärta Russia!!!

17 december 2008 !

Det var visst ingen poltergeist...

Imorse var jag totalt övetygad om att jag var med om en poltergeist-händelse här i lägenheten.
Var på toaletten och satte i linserna när jag hör hur vitrinskåpet ute i vardagsrummet börjar klirra något fruktanssvärt.
Skriker "Hubbe, lägg av att busa" och traskar med bestämda steg mot vitrinskåpet, varpå jag finner katten i hallen, livrädd. Vi blir båda stående i hallen och stirrar på vitrinskåpet som vibrerar och glasen som slår emot varandra.
Efter en kort stund så slutar oväsendet, och jag vågar mig in i vardagsrummet, självklart livrädd för vad som kan tänkas finnas där inne. Tänder varenda lampa i vardagsrummet och slår igång tvn, och försöker tänka bort att vi har en poltergeist hos oss. Går fram några gånger till vitrinskåpet för att knuffa lite lätt på dörren för att höra klirret, jo, ett kort klirrande, men inte sådär långt som det var innan. Knuffar igen, samma korta klirrande från skåpet. Kliar mig fundersamt i huvudet och undrar om jag kanske har drömt alltihopa, för det här var ju ingen längre klirrande, utan ett snabbt, kvickt - klirr!.

När jag anländer till jobbet springer jag på en som jobbar i den andra hemtjänstgruppen, som storögt frågar: Kände du av jordbävningen imorse?
Jordbävning tänker jag först en gång, sedan två gånger och sedan går det upp för mig att självklart, det var nog ingen poltergeist, utan bara en hederlig liten jordbävning...

Nåväl, någon gång ska ju vara första gången man upplever en sådan med.

It´s partytime, dude!

Åh, åh, åh, vilken rolig kväll det var igår. Sjukt kul.
Aningens stressad dock, när ag bjöd in gästerna vid halv 7 och insåg att klockan var 6 och jag inte lagat min mat än. Men jag hann, för mina gäster är alltid trevliga och kommer lite för sent ;)

Kary och Emelie var här, vi drack vin/ öl i köket och pratade massa strunt, samt cpade oss med salta pinnar och spelade kortspel.
Sen när vi var lagom lulliga och knäppa så drog vi till Speakeasy där jag och Kary svängde våra lurviga, och Emelie försvann, men vi hittade henne i slutet.

När hungern slog på trodde vi att vi skulle avlida, stod och gnällde vid garderoben om mat, vänder oss åt vänster och ser " Korv" på en skylt, varpå vi springer för livet och köper 3 korvar, varav den ena dör och trillar i golvet, men en snäll kille plockar upp vår korv, lägger den på bardisken och säger " den här korven kan de ju inte äta" och så fick vi en ny korv. Mumma!

Promenaden hem var hemsk, kallt som tusan om fötterna, kallt om näsan, kallt om allt. Men vi kom hem, och jag fick sova som en stock, skönt, skönt skönt!

Note to self: Ha inte pumps när det är snö och minusgrader ute!

Note to Joel: Försök att komma ihåg var du lägger mina saker! hittade min hårfön i en garderob, 2 bhar bakom soffkuddarna...

Note to LB Fox och Ollie The Iller: Vi måste partaja igen snart!

Vad fina Ni är!

MLY har precis varit nere på byn och uträttad alla ärenden inför dagen. Det vill säga Systemet, Apoteket och slutligen ICA. Köpte mig ett nytt läppglans med plumping effekt, då mitt förra hastigt tog slut pga stooort intresse från mina sötnosvänner. Så ikväll ska det plumpas igen med min söta Kary. Köpte även på mig ett julrött nagellack med vad jag anar lite holo-effekt på, ska bli spännande!

Utanför ICA springer jag på Sofie, som jag inte träffat på år och dar, och hon utbrister "Nejmen, vad fina Ni är", varpå jag vänder mig om och inser att det bara är jag där. "Ja, alltså, vad brun du är tillägger hon sen". Så med andra ord ses jag nu som MLY - och Solbrännan. Koolt.

Nu tänkte jag städa undan här hemma, inväntar ju gäster ikväll, frågan är ju bara vilka? Kary skulle ta med sig lite folk, och Emelie skulle eventuellt komma. Men det blir röj iaf. Härligt!

jaja, ha en fin lördag!


Helgen plus inbeordring

Haft en helt underbar helg. Verkligen!
Fredag: Middag hos mamma och pappa, med vin, öl och underbart sällskap. Sedan kom Joel bort, vi kollade på tv, pratade och hade det jättetrevligt.
Lördag: Bakfull som få, eller så var det bara magen som var fucked up, för annars mådde jag ju faktiskt rätt så bra. Julklappsshopping, och jag köpte faktiskt inget till mig själv.. förutom en ny mascara, ögonbrynspenna, ögonbrynsfix och hårnålar. Sen hem och duscha, göra oss iordning, möta upp mamma, pappa och syster på Elme för att äta underbart god mat. Sedan blev det en promenix hem till Daniel där vi söp, spelade Guitar Hero World Tour och skrattade en massa. E kom dit, och hon var sådär sötfull. Pratade massa strunt och hade seriöst toalettprat. Sedan gick alla hem, och då fick ju jag med gå hem.
Söndag: Slappedag deluxe. Tittade på 3 filmer, åt 1 pizza, drack massa coca cola och somnade slutligen i soffan klockan 21.

Och idag, vad har jag gjort då, om inte blivit inbeordrad på jobbet. Wei! Fucking not nice! Men men, var ju tack och lov bara en kort tur, så det fick ju gå.

Nu har jag inte gjort ett piss sen jag kom hem från jobbet. Jag som hade hela dagen planerad, typ storstäda lägenheten, men nej, jag har suttit i soffan, vid datorn och sedan på golvet med en spegel i handen och plockat mina ögonbryn, fixat och donat, sminkat mig och ja, inte mycket mer.

Pratat med fröken Gråberg, det har jag ju gjort! Massa, massa mandelmassa, baby! <3


Varför är jag inte rik?

Fortfarande krasslig, hostar som fan. Härligt värre. Hela nätterna består av en enda lång hostattack. Och så håller jag Joel vaken, och så vaknar Hubban. Jobbigt.
Och när jag väl trodde jag skulle få sova ut idag så insåg jag att jag hade bokat tvättid idag. Klockan 7. Smart.
Så nu har jag kört igång den tredje och sista maskinen.

Igår var vi och kollade på marklägenhet. Fick en smärre chock när Joel kom hem och sa " Klä på dig nu, vi ska åka och kolla på en marklägenhet" Så jag slängde på mig kläderna, och frågade " Var?"
Det visade sig att det är de nybyggda marklägenheterna uppe på maskrosen. Och det slutade med att vi kolla på hela 3 stycken. Och de var så fina. Så sjukt jävla fina. Så medan jag stod där och dröminredde så slog tanken mig att vi aldrig kommer ha råd att bo där. Och efter långt beräknande av ekonomin igår så slog det mig ännu mer att vi aldrig kommer ha råd att bo där ( om jag inte blir jävligt rik vill säga, men det lär ju aldrig hända) Så idag beslutade vi att vi inte ska ta och flytta. Inte än iaf.

Så vad gör jag nu då? Gråter en skvätt för att jag är fattig. Eller, rättare sagt att lägenheten var på tok för dyr, och att den kommer hyreshöjas redan nästa år. Och det var ju som svärfar sa " Ni kan ju inte bo bättre än i de lägenheterna, MEN för den hyran så kan ni lika gärna köpa er ett hus" Och det är ju sant. Så vi får väl hoppas att ÄBO hostar fram en marklägenhet som faktiskt ligger i våran prisklass istället.

Nä, nu ska jag hänga upp tvätt, och försöka få bort bilderna av den perfekta lägenheten från min hjärna.
Lättare sagt än gjort...