I´m a surviver!

Jag överlevde storshoppingen på Maxi, fast min plånka blev väl aningens mindre glad. Hittade ingen bok som föll mig i smaken, tyvärr. Men nu är det påfyllt i kylskåpet iaf. Hurra!

Har bakat cheesecake idag igen, Joel blev så glad när han kom hem från jobbet :)
Nu lagar vi fin fredagsmat, sen får vi väl se hur kvällen blir. Jag mår ju inte sådär på topp idag, så jag lär nog bli hemma i soffan. Ska ju ringa fröken E med. Längesen sist nu.

Imorgon är det kort jobbdag som gäller. Skönt det. Tänkte röja i lägenheten sen, om jag mår bättre imorgon vill säga.

Måste tvätta håret med, får inte glömma det, det ser förjäkligt ut, inte glömma, MLY! Och när jag ändå är igång så måste jag komma ihåg att ta bort nagellacket, it doesn´t look pretty today!

Nu, Mat!

/ MLY

image243
Hubbe i påsen, var är du? Vad har du för dig? Sover du?

Fredag. Ledig. Förkyld.

God middag.
Idag känner jag mig allt annat än pigg. Förkyld, huvudvärk och jag fryser som fan. Toppen. Det  var väl inte direkt det som jag ville ha på min lediga dag, men men, det går väl förhoppningsvis över.

Ska strax ner och handla, måste bara klä på mig. Och det kan ta lite tid, morgonrocken är alltför bekväm sådana här dagar ^^

Återkommer nog i eftermiddag.

/ MLY

I´m watching you breathing...

God kväll, kära läsare.
Har nyligen traskat hem från jobbet, glad över att allt har gått bra, med några smärre missar dock. Inget som jag har kunnat påverka eller förvärra iaf, då jag inte befunnit mig på jobbet på dagtid idag. Men attans, det ser ut att bli en förjävla jobbig helg. Jag längtar INTE till på lördag.

Traskade hem i den mörka, kalla natten med mobilen tryckt mot örat, i ett försök att få tag på fröken E. Det gick inte så bra dock. Gör ett nytt försök imorgon.

Och när jag nu pratar om imorgon så kan jag meddela att jag är ledig då. Sköööönt. Sovmorgon, shoppa fika inför helgens arbete och laga mat med underbara Joel. Härligt.

Läste ut "Är det någon där?" för någon dag sen, så nu har jag ju inget att läsa. Får kika i bokhyllan på Maxi imorgon om jag kan hitta något av intresse.

Nästa vecka tar jag och Joel tag i våra liv och skriver upp oss på marklägenhet.. Ska bli riktigt skönt att äntligen vara igång och i jakt på något nytt. Jag är trött på vår lägenhet, även om läget är utmärkt så vill jag helst bort härifrån. Vill inte bo i en lyhörd tvåa där man hör allt vad grannarna sysslar med. Vill ha tillgång till trädgård, vill kunna sitta ute på sommaren i bikini och sola, vill inte ligga på gården och sola med en massa pensionärer som kikar ondskefullt på en. Och jag vill ha något större. Där jag får plats med mina saker, ja. Allt det där. Det ska bli NAJS!

Nu ska jag päsa ner i soffan och invänta mannen, sen blir det nog sängen, får inte somna i soffan ikväll igen, gjorde det visst igår, hade snarkat som en gris och dreglat, mysigt MLY! Men Joel sa att jag iaf gjorde söta små dreggel ljud. Heja!

/ MLY


Update

Oj, det var fasen ett tag sen jag skrev här. Illa, MLY!

Vad har jag då hunnit med sen sist?

Onsdagen 19 mars begav jag mig till Växjö för att tatuera mig. Det gick finemang, trots att jag inte hade någon att hålla i handen medan jag fördrev tiden till det blev dags. Sen blev det en shoppingunda där jag hittade en vårjacka, en sjal, 3 par nya skor ( tacka vet jag skopunkten där man slipper ruinera sig när man får skosug), 2 nya nagellack. och ja, det var väl allt, typ.

Torsdagen var det först jobb som väntade, sen bar det iväg till Växjö ännu en gång för att kolla på underbara, bästa KENT! Väl på plats hittar vi söta Karolina och Marlene. Konserten var underbar! Dock hade jag så ont i ryggen efter halva tiden hade gått ( det är inte bra att ha olika långa ben i lägen då man måste stå upp länge...) och var törstig som en gnu på torrbete, men det gick. Kom hem vid midnatt, och klarade oss tack och lov från snöstorm och dylikt. Stupade i säng, men vaknade vid 01 av att någon höll på med vårat brevinkast. Sen började denna någon hojta " Hallå? HALLÅ? Hallåååååååå!!!!!!" och då insåg jag att det var F. Frågade " Vad vill du?" men fick inget svar förutom " Hallåååååå? Hallååååå? Vad gär ni där inne????". Tillslut gick F och då vaknade ju såklart Joel och svarade " Älskling, jag vill!" Haha. han trodde jag hade pratat med honom. Sötnos!

Fredagen var det dags för jobb igen. En aning trött när jag steg upp, och värsta snökaoset ute. Jobbade till 13, gick hem för att vila, men det gick inte så bra. Mattias och Jessika kom vid 15 och jag fick snällt hoppa in i duschen. Sen blev det förfest här hemma. Hur jäkla roligt som helst. GItarrspelande och allsång i sovrummet. Minttu snapsar och massa skitsnack.

När efterfesten nått sin topp begav vi oss till Wärkstan för att svänga våra lurviga. Det var dock kallt som tusan där. Frös som fan och mådde illa, trots att intaget av alkohol tog slut för ett bra tag sen. Funderade starkt på att gå hem, men tvingade mig själv att stanna kvar, vilket var tur, för jädrans vad kul jag hade. Träffade massa gamla känningar och annat trevligt folk.

När det väl blev dags för hemgång blev det kaos. Behöver ju inte dra upp alla detaljer här, men jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Stod nog ute i över 1½ timme för att reda upp saker, samla ihop vännerna och försöka ta oss hem. Vid halv 4 var vi hemma hos Mattias. Frös fast jag hade filtar på mig och drack hett te, utan resultat. Telefonen ringde stupalöst och det var riktigt jobbigt. Vi somnade alla 4 ( Joel, Mattias, Jessika och jag) i mattias soffa, för att sedan vakna och inse att Jessika gått någon annanstans för att sova och att jag kurat ihop mig på mattan och sov där. Helsjukt.

Lördagen bestod av påskmiddag hos familjen Johansson. Var så trött och fortfarande frusen att jag inte orkade vara särskilt social. Satt mest där på min röv och huttrade. Kom hem vid 21.30 och stupade i säng.

Söndagen var det fotboll som gällde. Jessika och jag kämpade tappert ute i kylan för att stötta Dif/Pif som självklart vann! ( heja!) och sedan åkte jag och Joel till familjen Lewis för att äta söndagsmiddag. Sen blev det filmkväll hemma hos oss.

Idag blev jag väckt av att telefonen ringde. Galet, tänkte jag. Undrar vem som vill mig något? SÅ jag svarade ju såklart. Det var ju självklart jobbet. Kan du jobba idag? "Nej!" tänkte jag, inte idag, min sista lediga dag innan jobbet drar igång igen, jag som skulle vila upp mig idag. Men icke. Blev inbeordrad och fick snällt åka till jobbet. Trodde dock att klockan var typ 10 och att jag skulle jobba fram till 16 eller något sådant, men när jag lagt på insåg jag att klockan var 07.30 så det var ju bara att stressa på lite kläder och skotta fram bilen under snön och köra till jobbet. Härliga tider. Flera vårdtagare som är misstänkt magsjuka. Flera arbetskamrater som är magsjuka. Kan det bli bättre? Jodå. Kommer in på toaletten precis när jag slutar jobba och då är det så jäkla grisigt där. någon som mått rätt kasst kan jag tro. Backar ut och dränker mig i handsprit. Usch.

Fikade med Mattias, Jessika och Joel efter jobbet och nu sitter jag här och är fortfarande frusen. Och det snöar. Igen. Jag är trött på snön. Jag vill ha vår nu!

Grattis Syster!

Idag är en bra dag. Syster fick sitt körkort, stort Grattis till dig Amanda! Så hon kom hit, vi körde ner för att hämta ut paketet och sen fick hon köra tillbaka. Duktig kicka!
Bikinin passade, puh! Var lite orolig när jag fick upp underdelen och såg att den var i storlek minimal. Men det var ju snörning, så det var ju bara att ändra på den, så satt den som ett smäck.
Beställde ju ett läppglans med, Candy Baby tror jag namnet var. Det doftar underbart, lite vaniljaktigt med en svag doft av hallon. Mumma.

Nu håller tvätten på att tvättas, så jag tänkte diska lite.
När jag kom upp i lägenheten så hade Hubban the Cat lekt rövare med mina linser. Hon hade puttat under ett paket längst under badkaret. Så det var ju bara att gräva fram. Men hittade bara en lins. Den andra hittade jag efter många svordomar och skrik i min väska. Konstig katt det där.

Nä. disk och bra musik så jag kommer igång.

/ MLY

Snöhelvete

Det har snöat idag. SNÖAT!!!!!
Jag vaknade vid 10, gick upp för att hämta snusen så jag kunde börja min läsning som är en trevlig start på morgonen, passarer alla fönster i lägenheten som är fria från persienner men ser inget ovanligt. Men så går jag in i sovrummet där persiennerna är neddragna, och bara sådär, så slänger jag ett öga på en glipa i persiennen och ser att det är vitt på marken. Snyft! Sen har det snöat mer eller mindre hela dagen. Skittrist.

Jobbet har gått bra idag, aningens slö bara. Men nu är jag ju ledig två hela dagar. SKönt. Ska tvätta imorgon, sen hämta ut mitt paket från Victorias Secret, vilket betyder att min nya bikini har kommit :) Wihoo. Håll tummarna att den passar!

Nu blir det tv och mys med älskling!

/ MLY

Fredag 14 mars

Kära blogg. Idag har jag varit duktig. Jag har varit på utvecklingssamtal, det gick bra. Efter det köpte jag snus, det satt fint. Sen gick jag hem ( eh, läs körde..) för att bada katten Hubban. Det gick utmärkt. Jag är förvånad.

Vi käkade lunch på Café Olé med Mattias, mycket trevligt, sen kom jag hem hit. Slängde på 4 avsnitt av vänner och hamnade sedan här för prat med Erica och läsa lite random bloggar. Nu ska jag duscha, vill inte lukta skunk inför kvällen.

Var är världen påväg när 17åriga småfjantar pratar om vad som är rätt och fel, ska föreställa förebilder trots shopping för tusentals kronor i veckan och restylaneinjektioner i läpparna, hatattacker mot mysbyxor och annat som klassas som "fattigklädsel"? Det kan man undra.

Jag tycker det är SJUKT!

Powerslave

Har fått min efterlängtade sovmorgon nu, men det var ju inte sådär jätteskönt att sova. Jag blev väckt av Joels telefon som ringde, sen har jag drömt så sjuka drömmar inatt. Vi var på något ridläger och man fick välja ut varsin häst om man skulle ha. Jag valde en orange häst med extremt lockig päls. Inte manen, utan hela hästan var lockig, tänk er gamla damer med pappiljotter, sådana lockar var det. Hahah. Jag hann dock aldrig rida på hästen, för jag skulle på toa, och låste in mig. och kom inte ut. Sjukt.

Nu har Joel precis kommit hem och han har köpt mat till mig. Söta lilla mannen är så söt!

Idag har jag den
här låten i tankarna. Nu ska jag duscha, sminka mig och sedan äta lunch innan jag beger mig till jobbet.

/ MLY

Trouble

Trouble is her only friend and he's back again.... Ja, jisses. I måndags lyckades jag ännu en gång på mindre än ett halvår att backa in med jobbilen i en stenmur. Dock inte samma stenmur. Men historian är ju den samma. Fast denna gången behövdes dock ingen omlackering, ni list, ja en helt ny front... Den här gången var det "bara" stänkskyddet som rök. Tack gode gud. LIte pinsamt dock att än en gång förklara för chefen. Men han tog det bra. "Vad är det med dig och stenmurar egentligen?" Ja, den som det visste. Men jag har ett nytt kall nu, att krocktesta bilar vore kanske något som passade mig bättre?

Idag skulle jag ju egentligen ring E, men när jag kom hem hade Joel lagt upp planer för värsta myset. Hyrt tre filmer, köpt massa godis och så vidare. Jag skissade lite på tatueringen, och sen blev jag yr vilket resulterade i vila och sen mat. Så imorgon får jag göra ett nytt försök att ringa fröken E och prata om allt vad livet har att erbjuda.

Vi kollade förresten på Gone baby gone i förrgår. Det var en mycket bra film. Mycket bättre än No country for old men, den var k a s s !

Om exakt en vecka ska jag tatuera mig. Det ska bli nice. Synd bara att jag inte har något sällskap som kan följa med mig. Joel jobbar, syster har skolan och my homies har ju sitt att sköta. Snyft. Men jag är stor flicka nu. Det går bra. Sen får jag ju ägna mig åt shopping med. Aldrig fel. Sen på torsdag blir det Kent med Becca och syster skulle nog med upp. Trevligt värre! Jag längtar.

Den här veckan har jag dock inte så mycket inplanerat, typ jobb. Utvecklingssamtal ska jag med ha, på fredag, och sen på kvällen ska jag till Mia. Ska bli så kul! Synd bara att man jobbar tidigt på lördag, att jag alltid lyckas jobba när det väl händer något. Trist!

Nu ska jag läsa. "Är det någon där" med Marian Keyes. Mycket bra bok som jag fyndade på bokrean. Den första boken jag köpte läste jag ut på ett nafs, men den andra vart så seg, så den la jag ifrån mig, den får vänta till jag är redo.

image242

/ MLY

Don´t eat my bananas...

Ny vecka, nya tag. Hej och hå... Har ju varit piggare i mina dagar måste jag säga. Lördagens kalas tog nästan kål på mig. Kalaset var dock mycket trevligt, men jag misstänker starkt att det blev lite för mycket av det goda, och då menar jag inte den underbara tacosen som vi blev bjudna på.

Vid 01-tiden bestämde jag mig för att gå hem. Vilket jag gjorde. För att ångra mig direkt när jag kom hem. "Jag vill ju tillbaka till festen och till Joel" tänkte jag, och traskade genom halva byn för att komma tillbaka till festen. Stackars, stackars Erica fick utstå miljoner fyllesamtal från mig. FÖRLÅT! Tack och lov för att du inte hade mobilen med dig dock, men med alla miljoner meddelanden som jag pratade in på din mobil så måste du ju ha trott att jag var knäpp. Men det vet du ju redan att jag är ^^

Hur som helst. Jag kom tillbaka till festen och insåg att jag verkligen inte missat något, och att jag verkligen ville hem. Hur patetiskt är inte det, jag gick hem för att sedan vilja gå tillbaka till festen och när jag kommer till festen inser jag att jag vill hem? Så jag gick hem, en andra gång på typ 1 timme. Fick sällskap av Sasse den här gången, och vi tog en lång paus på gräsmattan utanför hans flickväns lägenhet där vi filosoferade om livet, för att sedan inse att man frusit röven av sig och fick traska för att möta upp Joel. Sen kom jag äntligen hem och fick krypa i säng vid 04.30. Så ni kan ju gissa om jag var trött/bakfull/sleten igår.

Nu ikväll har jag och älskade bestämt mys. Vi ska laga mat, kika på tv och avsluta med en film. Ska bli så mysigt.

Nästa vecka, det längtar jag till. Tatuering på onsdag och Kent på torsdag! Fy fan, vad härligt!

/ MLY

Can you read my mind?

Jag vaknade faktiskt tidigt idag. Klockan 08 närmare bestämt, var riktigt pigg, planerade en promenad, men ville verkligen inte gå upp. När Joel åkte till matchen sjöng jag en sång för honom, så fin så  fint, sen somnade jag om och vaknade 11.08. Illa. Men nu har jag kommit upp och ätit frukost iaf.

Rotade fram min gamla mobil, där fanns så många minnen, så mycket som jag hade kunnat ägna en helt dag åt att bara gråta. Ja, det var så illa. Usch. 2006 var nog året, ja. 2006. Det är ju evigheter sen, men jag minns det så väl. jag minns allt. Eller. Jo det gör jag. 2005 hänger med på ett hörn. Det var då allt bröt ut, då ändrades hela min värld. Vänner försvann, sa upp kontakten, min allra bästaste vän svek mig, övergav mig. Nya vänner som kom, nya svek och massa konstiga saker. Jag tror att det jag vill säga är, som E tog upp i sin blogg, tänk om man kunde vrida tillbaka tiden, bara lite grann. Undrar hur allt hade utspelat sig då? Hade man varit mycket klokare och gjort sina val lite mer välplanerade, eller hade man fuckat upp allt rejält, ´bara för att man redan visste hur allt skulle sluta?

Hur som helst så läste jag ett gammalt sms. Jag minns precis när jag fick det, jag minns till och med var jag var någonstans när jag fick det. Nu får jag aldrig sms. Inte av den här personen iaf. Brööööl.

Nä, nu får jag sluta rabbla massa gammalt groll. Idag ska ju vara en bra dag. Vi ska på kalas. Sen ska vi supa oss redlöst fulla. Det låtér ju som en bra plan. MÅste bara duscha, välja smink, fixa hår, välja kläder, äta mat och lyssna på bra musik så jag kommer igång. Typ den här
låten

Eggplant Daydreamer

Vad skönt att den här veckan snart är slut. Jobbar kort dag i morgon, så ska bli skönt att komma hem i lagom tid och kunna njuta av fredagen utan att behöva upp och jobba på lördagen. Gett mos!

Jag fick skjuts hem från jobbet idag, mötte Joel när jag precis var klar med mitt städ, så han lovade att komma och hämta mig på jobbet, vilket han även gjorde. När jag åker M3an tänker jag automatiskt på sommar, soliga dagar då man sitter med solbrillor och läckert läppglans, glider runt på gatorna och lyssnar på skön musik. Sedan stannar man för ett glasstopp på torget, för att sedan glida vidare, och sen hem för att korka upp en öl eller två. Åh. Nostalgi! Jag vill ha sommar. NU!

Eftersom Joel har träning ikväll så rotade jag som vanligt fram sminket. Blev sugen på en ganska mörk makeup, men samtidigt en liten glimt av något ljust, så vad passar inte bättre än att kombinera en isgråblå skugga vid namn Daydreamer och sedan en mörk, djupt lila skugga vid namn Eggplant. Jag blev nöjd. Men sen ville jag testa mina lösfrallor, som dessvärre inte ville testa mig. Så jag bråkade, fick en tumme i ögat och när jag för första gången lyckades få hela lösfrallan på plats så började en flod välla upp i ögat och sedan rann det heldlöst från ögat, vilket direkt löste upp limmet som skulle torka och jag blev arg och slet av mig hela skiten och svor högt för mig själv. Jag kommer aldrig lära mig det här med lösfrallor. SNYFT!
( kanske berodde floden av att jag fått limm på tummen, samt att jag precis plockat ut snusen och använt tummen....kanske...?)

Aja, tårfloden är stoppad och här är resultatet. Utan långa, vackra ögonfransar, dock!

image241

This is me!

Jag tänkte såhär att jag kanske borde sammanställa en liten lista om mig själv, för mina gamla vänner, för mina nya (?) vänner och för övriga som är intresserade av att ens läsa min helt bedårande blogg ( hahahaha...)

Jag börjar rätt och slätt med det negativa. PÅ så sätt har ju ni läsare något positivt att se fram emot i slutet iaf.

THIS IS ME.

MINUS:
» Jag har ett ganska bångstyrigt temperament, vilket alla som känner mig säkerligen har råkat ut för någon gång ( för er ber jag om ursäkt, ni som inte har träffat på det säger jag Grattis, vad trevligt för er!)
» Jag är lat. Behövs det någon närmare förklaring på det?
» Jag snusar mer än vad jag borde, men något ska man väl sysselsätta sig med?
» Jag har kass humor, det är oftast ingen som skrattar åt mina skämt ( SNYFT!)
» Jag är gnällig och ibland pessimistisk
» Jag är kort. Och har dessutom ett ben som är längre än det andra ( "Men det ena når ju ner till marken i alla fall, kontrade
Sara med...)
» Jag har fått det fina öknamnet Pumba. Resten kan ni ju räkna ut själva.

PLUS:
» Jag kan vara söt, om jag bara lägger ner tid och energi på det, vill säga
» Ibland är jag tillochmed snygg, men då krävs mycket tid och energi
» Jag lyssnar gärna på andras bekymmer (men då vill jag gärna att någon lyssnar på mina när det behövs)
» Jag är en sjuhelsikes bra GH-spelare
» Jag är snäll ( när det inte är i ett temperamentsutbrott, vill säga)
» Jag är kort, jag kommer in i de flesta små utrymmen, vilket är perfekt då man ex. är många intryckta i en bil, då kan jag med lätthet ligga intryckt i någon hörna
» Jag har en snygg röv!

Sådär. Det här hade ju kunnat bli en kontaktannons. Synd man inte var singel, jag menar, hur många killar hade inte nappat på allt det här? ^^

500 gram

Igår blev jag faktiskt lycklig, jag fick ett litet paket på posten. En Eye Shadowsealant var vad jag hade beställt, och enbart det då jag fick panik, och inte kunde bestämma mig, och dels för att jag dagen innan la in en beställning på 13 ögonskuggor från Fyrinnae, så tänkte jag "Inga mer ögonskuggor nu" och sså blev det ju icke. Men jag fick ju en sample med en härlig lilaaktig färg som heter Valentine, ingen som jag dock hittade i MAD´s sortiement, men det ska bli spännande att prova, det blir nog det jag ska göra idag, jag är ju trots allt ledig.

Det gick bra att jobba igår, men jag var så trött när jag kom hem. Jag och Joel började kolla på True Romance, och jag somnade nästan direkt. Heja! Vid 00.30 kom Joel ut till soffan och praktiskt taget slet upp mig och sa att jag skulle gå och lägga mig i sängen. Tyvärr hade linserna torkat fast i ögonen, så jag fick gnugga väck de, vilket resulterade i att mina ögon rann konstant, och en massa sömn i ögonen idag.

Sedan i lördags har jag nog kränkt ett halvt kilo Engelsk konfekt. Jag älskar verkligen sådant godis. I lördags, när Joel hade lite fest här så satt jag med påsen i högsta hugg och erbjöd Sasse med Pungen att smaka. Han tackade snällt nej. Sen frågade han "men du äter väl inte sådant?" och jag höll stolt upp påsen och smekte den och sa "Jo, jag är ju engelsk, jag måste ju nästan äta sådana då" Och då brast han i skratt och menade på att han hade syftat på katten som hade haft huvudet nästan nertryckt i påsen medans jag demonstrerade min kärlek för dessa underbara godisar. Så konstigt det kan bli.

Idag är jag sugen på att gå på IKEA, typ köpa tavlor och massa småkrafs och bara piffa upp lägenheten. Kanske att jag gör det? Får se. Jag ska iaf sortera tvätt som ska tvättas imorgon, tömma kattlådan och rensa upp här hemma, så varför inte ta ett besök till IKEA och hitta något nytt och hemtrevligt? Va?

När jag ändå talade om ögonskuggor innan så såg jag att två av mina skuggor jag beställt från Fyrinnae har försvunnit ur sortimentet. Det kändes ju lite sådär, då man redan betalat och grejjor. Kanske är de bara tillfälligt slut? Det var ju de två mest härliga färgerna med, Feeling Dizzy och Kitten In Heels. Bara smaka på namnen, visst låter det härligt? En riktigt klart, gnistrande blå färg och en chockrosa med massa glitter, det var ju de jag ville ha mest!

/ MLY

Redan Mars

Vad tiden knallar på. Det är ju ffs redan mars. Hjälp. Var tog februari vägen? Men det är ju bra, då kanske det blir april, maj och juni snart och förhoppningsvis bättre väder. Fast det ser ut som att solen skiner idag ( lite svårt att säga då persiennerna är neddragna ^^)

Idag jobbar jag kväll, skönt, fick min efterlängtade sovmorgon, man är rätt mör efter helgen vill jag lova. Särskilt när man inte lyckas sova särskilt bra.

Har börjat bli förkyld. Great. Nyser, snörvlar och harklar mig. Hoppas det inte bryter ut mer, jag är för klen för att bli förkyld.

Beställde min bikini igår, en brun blev det, hoppas, hoppas att den passar! Sen skulle jag beställa ett litet kit med diverse småprylar, såsom parfym, läppglans, schampoo och lite annat, men det nobbade VS. Tack. Så det blev bara ett läppglans i en härligt rosa nyans.

Nu väntar jag på att posten ska anlända, vill ju ha mitt paket från MAD. Tycker det är alldeles för lång tid sen det leverades nu, tror det var den 19 februari.. Så det borde ju vara här tycker man. Sen Fyrinnae, men det lär ju dröja till April. Men jag vill nu.

/ MLY