... här kommer besvikelsen...

Min koloskopi visade sig inte vara en koloskopi. Det visade sig vara en röntgen. Vet inte riktigt vart på vägen som min önskan att få göra en koloskopi vände och blev något som jag inte hade efterfrågat. Är rätt besviken då jag ville veta hur det står till med min stackars slemhinna i tarmen, antar att sådant inte visas på röntgen.
Men hur som havrefras så överlevde jag. ont gjorde det väl inte direkt, men det var väldigt obehagligt att få en jädra tratt inkopplad i baken som transporterade in kontrastlavemang medan man snurrade runt i alla dess ställningar.
Injektion med något avslappningsmedel i armen, sen såg man bra suddigt. Fick dock jädrigt obehaglig hjärtklappning av den medicinen och det var svårt att andas.
Sen in med luft i tarmen, obehagligt till tusen. Sen röntgen i 30 minuter i olika vinklar, jobbigt som fan att ändra ställning när man har en slang som man måste knipa fast i röven...

Nu känner jag mig mest som en ballong. Har klarat få i mig lite mat, men det gör så ont i tarmarna. Känns som ett bra val att vara hemma i morgon med så jag hinner få ordning på magen igen.

Och så till nästa besvikelse då ÄBO ringde och meddelade att vi inte får flytta in förrän på måndag. Inte vidare roligt när jag precis bett om ledigt på söndagen, samt att Joel jobbar kväll på måndagen. Så jag fick avboka min ledighet och Joel fick ta ledigt istället. Irriterad irriterad irriterad. Fy fan så jävla dålig stil!
Med andra ord har vi en dag på oss att flytta ut våra saker ur lägenheten, städa den och lämna in nyklar. 1 dag! Vi som hade blivit lovade hela helgen för att flytta ut och in i nya lägenheten.
Åh, så besviken jag blir, besviken och arg!

Så var det dags. Huuu...

Idag är det dagen D, koloskopin. Kan inte påstå att jag mår överdrivet bra idag.
Gårdagen var hemsk. Phosphoral smakar rävgift och det var med nöd och näppe som jag kunde få i mig de två doserna.
Att bo på toaletten var inte heller någon höjdare, men vad hade man för val?
Vid 18 tiden fick jag en sådan enorm frossa att jag inte visste var jag skulle ta vägen. På med raggsockor och filtar, men inget hjälpte, skakade som ett asplöv. Det höll i sig ända till i morse, och nu kommer det sakta tillbaka igen. Sov till och med med raggsockor på ( jag som absolut inte kan sova med strumpor på i vanliga fall)

Hade inte Joel varit hemma hos mig större delen av dagen hade jag nog inte klarat laxeringen. Om man har magproblem som består av diarré och kramper så är det ingen dans på rosor att behöva laxera en hel jävla dag. Särskilt inte när man sprungit på toaletten runt 40 gånger, man blir inte särskilt stark av det, varken i psyket eller kroppen. Men Joel var så underbar som kramade mig, pussade mig, kom med dricka till mig och såg till att jag drack, bäddade ner mig, höll min hand och viskade små söta ord.

Nu är det ungefär 2 timmar till undersökningen. Nervös? Jo för fan! Magen gör ont så in i helvete, dels är den ju så tom, så det värker, dels krampar hela nederdelen av magen och jag har svårt att gå upprätt. Klarade ställa mig i duschen och det var underbart. Kokhett vatten som värmde upp min iskalla kropp och som lugnade kramperna i magen.

Hoppas nu att undersökningen går fort, för jag vill äta. Och komma hem till mitt lugn igen och packa ner i flyttlådor, gosa med Hubban och ta en snus.

Packa, packa, packa!Packandet är i full gång
.  Har än så länge fyllt 7 kartonger, varav 3 är med bara filmer i, 1 med böcker och resterande med kökssaker som glas, skålar osv. VI HAR PÅ TOK FÖR MYCKET SAKER!!!
Men det är roligt att gå igenom allt, så mycket man har glömt bort att man har, så mycket som man inte sett skymten av sen man flyttade hemifrån. Kan ju även tillägga att det har slängts en heeel del påsar med skräp med, skönt att få rensa ut.

Lite ledsen är jag allt, att jag jobbar helgen då vi flyttar. Vill inte behöva missa ännu en flytt, men jag har ju en del ledig tid under helgen som jag hinner vara med och flytta på. Och på så vis känns det ändå skönt att jag redan börjat packa ner i kartonger, så jag med får vara delaktig.

Idag är förresten, på tal om något helt annat, första dagen utan medicin. Det känns sådär. Har haft ruskigt ont i magen, massa toaspring osv. HOppas jag klarar av den här veckan, jag MÅSTE klara av den här veckan! Så är det bara.
På måndag är det dags för undersökning, hoppas innerligt att det går bra, är jäkligt nervös inför det måste jag säga. Men det är ju enbart max 45 minuter, så det ska jag väl förhoppningsvis klara av. Hoppas jag...

Nu bilr det nog bingen snart, är helt slut efter idag. Känner mig inte riktigt på topp heller, frusen och snurrig, så ska bli skönt att lägga sig tidigt, läsa en bra bok och sova ut innan jobbet börjar imorgon.

YEAH!

So fucking sweet!
Telefonsamtal från ÄBO idag, vi får flytta in i nya lyan den 1 september.
Så jäkla skönt.

( lite småpanik dock att det bara är cirkus två veckor dit och då måste vi ha packat allt, totalstädat lägenheten, adressändrat, ändrat med flytt av telefon/internet/tvkanaler och hela fadderuttan.)
Men det tänker vi inte på nu, nu är vi glada!

Kissnödig!

Snor från Erica.

 Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
______________________________________________________

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jaa ^^

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Som fan!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Btw.

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Och alltid!

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?

Du är jag.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?

Vi får försöka tillsammans!

7. Vad vill du höra mest av allt?
Hej söt!

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Nice :)

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Hejsan baby!

10. Om du ser en ligist slå en gammal tant vad säger du då?

Bättre dag idag.

11. Din pappa ringer dig klockan 7 en söndag morgon,vad svarar du?
Vi kommer vid 12 tiden.

12. Din vän ber dig om flytthjälp, du svarar?

Hejsan vännen.

13. Vad säger du till ditt ex som ber dig komma tebax?

jag gråter av ditt sms.

14. Med vilka ord gjorde du slut?
Stanna hos mig.

15. Vad blev reaktionen?
Du är hälften av mig.

16. Chefen frågar varför du är försenad till jobbet,ditt svar är?
Hej, kom på att jag skulle skicka till dig.

17. Vad är det mest romantiska du hört?

Hejsan älskling.

18. Vad svarade du?

Härligt!

19. Hur svarar du i telefonen?

hur går det med festandet älskling?

20. Du får en otrolig orgasm, vad skriker du?

Kom precis hem...

21. Ditt livs kärlek friar, hur svarar du?

Hej!

Aldrig andas med finfodral på!

Tragedi!

Jag provade just outfit inför fredagens Växjöliv. Det slutade i blod, svett och tårar.
Eller iaf svett och tårar.

Jag insåg att mitt fina lilla fodral från Gina Tricot ( forffarande oanvänt och med prislapp kvar) var snäppet för litet.
FÖR LITET!!!! Jag var ju för fan större när jag köpte den än vad jag är nu.
Men efter några öl och många stånk och stön med att få upp dragkedjan så gick det på.
Det var en snygg liten lila/rosa-sak med svarta detaljer på.

NOTE to SELF: Kom ihåg att inte andas på fredag!

Runtslussad... jag gillar inte sjukvården...

Panik panik. 19 dagar kvar till min koloskopi. 12 dagar till jag ska sluta med Inolaxolen för att rensa bort alla fibrer som skymmer tarmen vid en undersökning. Hur ska jag klara en vecka utan Inolaxol?
Har idag spenderat min tid i telefon först med röntgen och sen med sjukvårdsrådgivningen för att försöka få svar på om jag möjligtvis får äta loperamid under den här veckan.
På röntgen kunde de inte svara på min fråga, hon jag pratade med visste inte ens vad Loperamid var för något. Hon hänvisade till min läkare.
Läkarens telefontid slutar 11. Så det gick ju inte att ringa dit.

Nytt försök på sjukvårdsrådgivningen. De kunde inte heller svara på min fråga och  hänvisade mig till röntgen. Sen fick jag ett annat nummer till en avdelning i Växjö som jag kan ringa imorgon. Hur svårt ska det vara att svara på en fråga? Ska man behöva bli runtslussad hela tiden?

Dagens status mage:
Kass.
Vikt morgon: 51.1
Vikt middag: 50.0

Jag vill bli frisk. Nu!

Sommaröl

sommaröl på balkongen. Gott.