Skrämmande

Blev med gummistövlar igår. Hittade mig ett par bekväma tretornstövlar, så nu jäklar är jag redo för skogsäventyr i torpet ;) Köpte även på mig en mjukisdress, haha. Man kan aldrig ha för mycket mjukiskläder, särskilt nu på hösten är det så skönt att mysa runt i.

Blev en sen uppesittarkväll med Hubban igår för att följa valvakan. Vad deprimerande att se SD få en vågmästarroll. Fy katten, vart är Sverige på väg? Tragiskt är vad det är. Och vad som är mer tragiskt är de som faktiskt valde att inte rösta, hur kan man vara så dum som inte utnyttjar sin rösträtt? Vi har ju fått våran rösträtt för att kunna påverka det landet vi ska leva i. Och så väljer folk att rösta in ett rasistiskt och främlingsfientligt parti, medans andra nötter sitter hemma i soffan och skiter fullständigt i vart Sverige är på väg. SKRÄMMANDE!

Nä. Usch. En kopp te, lite smink och sedan drar jag mig bort till jobbet och spenderar kvällen där.

Adjöss!


Stöveljakt

Idag är det val, om någon har missat det? Inte? Nä, ok, tänkte bara påminna lite sådär, jag menar det har ju inte varit så himla mycket snack om valet de här senaste månaderna, så man får ju liksom hojta ut en liten påminnelse ;)
Jag var nere i fredags och förtidsröstade efter mycket om och eftertanke. Seriöst, första gången jag har brytt mig över politik och faktiskt läst på och kännt efter. Inte illa pinkat av en trähäst må jag säga!

Och medan alla håller till i vallokalerna idag så ska jag ge mig ut på gummistöveljakt. Eftersom jag och Fredrik åker iväg till torpet nästnästa helg så behövs det ett par gummistövlar. Converse var tydligen förbjudet ( någon har visst något emot converse.. förstår inte varför ;)), men det kan jag ju förstå när man ska klaffsa runt i skog och mark, lär ju bli blött om fötterna. Mysigt ska det bli i vilket fall som, supermysigt!

Nu kommer ju bara den stora frågan, var katten hittar man gummistövlar?

Mysväder

Vilket höstväder veckan har bjudit på. Eller som jag skulle sagt det, "vilket mysväder". Jag gillar hösten, det är tillåtet att vara inomhus, krypa upp i soffan tätt intill den man tycker om och bara ha det mysigt, glo på tv, läsa en bok eller ha en intressant diskussion. Finns det förresten något mysigare än att somna tätt intill någon medan regnet smattrar mot rutorna och vinden viner? Nä, tror faktiskt inte det!

Jag har snart avklarat 2 av 3 tuffa veckor på jobbet, och det känns i kroppen att vila står på menyn. Nacken är öm, skuldrorna värker och huvudet känns ganska tungt. Därav bjuder min fredagkväll på middagsmys och vinkväll med mina sötnosar Maria och Johanna. Var längesedan jag hade en riktigt tjejkväll, så det ska bli supermysigt.

Får nog dra en runda med moppen nu innan Mia kommer, får alltid panik när mina allergiska vänner ska komma hem till mig, jag menar - Hubban fäller ju hår som bara den, vill ju inte att någon ska få ett anfall och dö här hemma.

Så, städa lite till, sen blir det fredagsmys ♥

J...

Jobbig kväll igår med mycket ångesttankar. Tänk att när man försöker göra rätt, så blir det bara fel, är inte livet konstigt?
Somnade tätt intill min älskling, han höll om mig så varsamt hela natten, det är så skönt att slippa vara ensam med sina tankar, att någon faktiskt finns där och vill ta hand om en.

Förlåt J, förlåt att det blev så fel. Hade du varit närmre hade jag rusat över till dig och kramat och pratat och rett ut, gjort rätt. Gör om, gör rätt som jag brukar säga! Jag hoppas bara att det går att göra rätt! Förlåt! ♥


Land of confusion

Oh superman where are you now, when everything´s gone wrong somehow?

Har varit på utbildning idag, fått lära mig lite om Feng Shui och Mindfullness.
Och efter lärdom om mindfullness så sammanfattar jag mig kort och accepterar mitt tillstånd:
Jag har ångest.

Punkt slut? Ja, enligt mindfullness så ska man acceptera det tillståndet man befinner sig i, inte grubbla mer, för det kommer tids nog svänga över till något helt annat. Jag får väl bara hoppas det svänger över till något bra då?
Jag grät i morse av rädsla för att behöva träffa min före detta svärmor på utbildningen. För ärligt så vet jag inte vad jag ska säga till henne när jag väl träffar henne. Nej usch och fy, sån jädrans ångest kan jag gärna vara utan.
Nu var ju inte fd svärmor på utbildningen, så jag kunde ju rätt så snabbt slappna av och ta in informationen istället. Tack och lov!

Nu stundar helgjobb, känner mig inte överdrivet taggad inför det, känner att det har hänt för mycket saker i veckan som jag istället skulle behöva lägga min tid på. Att reda ut och fixa saker, skapa lite lugn i mitt alldeles för kaosfyllda huvud.

This is the land of confusion

RosorMin älskade pojkvän är väldigt duktig på att skämma bort mig med vackra blommor. Trots att jag sagt ett flertal gånger att de enda blommor som borde komma över min tröskel är plastblommor så blir jag uppvaktad med levande blommor. Jag har ju inte direkt de mest gröna fingrarna i världen, eller det bästa minnet heller för den delen, så det glöms ju bort att skötas ibland.

Jag blir ärligt rörd när någon lägger ner tid och tanke på mig, när jag får känna mig lite ompysslad och uppvaktad så mår jag nog som allra bäst ^^ Jag behöver få känna mig lite tjejig ibland, och känna hur man rodnar lite lätt när det ringer på dörren och när man öppnar står pojkvännen där med en bukett blommor i famnen. Oerhört romantiskt ♥


Gbg

Jag lever!

Shit vad tiden knallar iväg. Redan september, hur kunde det gå till?
Har som alltid på tok för mycket att göra för att sitta ner och plita ner tankar och funderingar, men jag har det så bra som man kan ha det.

I helgen var jag och Fredrik i Göteborg och hälsade på Ludde. Riktigt, riktigt kul! Shopping, restaurangbesök och utgång, solskenspromenad och glädje kan väl bäst sammanfatta vår helg. Jag vill tillbaka igen, det var så himla härligt!

Men även om det är roligt att åka iväg så är det skönt att komma hem till sitt vanliga lunk igen. Idag har jag min enda lediga dag för den här veckan så då passar jag på att tvätta, städa och dona. Ska även försöka hinna tvätta bilen med. Sen kommer förhoppningsvis min älskling hit ikväll när han väl slutat jobba och slita för dagen!
Livet kan inte bli mycket bättre än vad det är nu ♥