Midsommar.

Midsommar är över, igen, och helgen har faktiskt varit kanon.

Fredagen, midsommarafton gick resan från älmhult vid 11 efter en frukost på café derés. Vid 14, är vi framme vid mattes stuga, efter att ha inhandlat midsommar maten. Packar in våra saker i friggeboden och sätter och sedan inomhus, då det spöregnar. Öppnar upp första cidern och väntar på bättre väder. vid 17 åker grillen fram och potatisen kokar, äter gott och leker lite lekar.



Efter lekarna och en god måltid bestående av nypärer, grillat kött och sill tog drickandet över och vi dansade och hade riktigt roligt.



Vid 23 snåret begav vi oss med taxi till peppes bodega. Det var riktigt kul, den första timmen, sen strömmade det in folk och det var så mycket backslicks, brats, ja allt, och vi kände inte riktigt att vi passade in. Joel blev rätt full och någon idiot slog han i bakhuvet, en backslick höll på att skalla Mattias och Henke trillade i en trappa ( han hörde "när vi gräver guld" och skulle springa in till dansgolet, men snubblade.) och fick bära ut av vakterna. Ingen taxi kunde vi inte heller få tag i, så vi fick lämna henke med Mattes syster ( hon hade taxi hem) och så började vi gå hem, efter en bra bits promenad kommer en taxi körande, vi stannar den och får skjuts hem.



Lördagen börjar riktigt segt. Vädret är på topp, men alla är riktigt bakfulla. Sitter i solen, åker och handlar mat och sitter sedan ute hela kvällen. Grabbarna bestämmer sig för att dra till peppes igen, men jag väljer att stanna hemma. David mobbar ner mig för att jag inte ska med, men i sista minuten bangar David med ut ( full som ett as) och vi stannar hemma båda två, jag för att sova, och David för att kräkas ( mohahaha) Vid 03 kommer grabbarna hem igen, utan Oscar ( som missade taxin ^^).

Söndagen vaknar vi vid halv 10, en av mattias systers vännera unge kommer in i friggeboden och börjar kasta fotboll på oss, vilken jävla helvetes dampunge, kastar skithårt, slår henke, kastar ner allt som ligger i sängarna osv ( och han är bara 4 år...) David försöker vara lite social mot den lille parveln och uttrycker " Du skulle väl velat sova här inatt?" med världens pervoröst. Alla i hela friggeboden brister ut i skratt. Det var så jävla roligt. Skrattar fortfarande när jag tänker på det.
Vi drar ner till havet vid 14 , och sen hem igen vid 15.30 för att packa ihop våra saker och möta upp Oscar som var rätt sur för att grabbarna hade kört ifrån honom. Men det ordnade upp sig rätt snabbt, tack och lov, hatar när folk är sura på varandra.
Vid 16.30 åker vi från stugan, tar en pizza och åker sedan hem.

Är riktigt skönt att vara hemma igen, ska bli skönt att få sova i en säng som är större än 80 cm bred och ja, att få sova utan grabbarna som fiser stup i kvarten.
Lite segt att gå tillbaka till jobbet imorgon dock, men hey, 11 arbetsdagar sen har jag semester ^^

Nu blir det duschen.

/ MLY

Kommentarer
Postat av: Hysterika

Haha, pervoröst. Fan vad jag skrattade :D


Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback