Killing Loneliness

Sitter uppkrupen i datorstolen med ett glas rosé och inväntar att sömnen ska slå till, eller att jag ska bli trött i varje fall. Kvällen har bjudit på ett jobbpass ( av det trevliga slaget, så glad jag är att jag äntligen trivs enormt bra på jobbet, att det skulle ta ett uppbrott för att jag skulle förstå det...) och nu borde jag egentligen städa lägenheten då jag tänkte ta hit min lilla mormor på besök imorgon. Bara hon klarar av trapporna vill säga...

Min myspys Fredrik befinner sig i torpet så jag har haft fullt upp med massa egentid de senaste dagarna, eller hela den här veckan om vi ska vara petiga! Det är viktigt att vara själv och kunna vara ensam, så långt är jag med, men fy tusan så tråkigt det är! Jag är verkligen inget vidare sällskap, och att försöka föra en diskussion med Hubban en hel dag får nog folk att börja prata om min mentala hälsa... Nej, jag är nog en sådan som behöver ha lite rörelse och närhet runt omkring mig.

Så veckan har bjudit på massa dejter med mina underbara sötnosar. Först på tur var Mia, sen Johanna och sist Becki. Och imorgon väntar nog en dejt med Kary med som det ser ut nu! Jisses så underbara tjejer jag har, och så mycket skoj vi hittar på, och så mycket knasigt som görs och blir sagt!

"Hjulet snurrar, men hamstern är död" har verkligen fått en helt ny innebörd efter onsdagens lilla dejt med Johanna. Hahaha, så sjukt kul vi hade det! Och så kom den där frågan hemma hos Becki, om zebror verkligen finns, på riktigt. Ja, jag säger då det. HAHAHA!

Nu hoppas jag bara på att det blir söndagkväll fort som attan, för jag längtar så efter min mys, att få krama om honom och myspysa hela kvällen. Åh. Ge mig söndag. NU!


Du är som jag

Min min min

Jag har hittat någonting vackert vännen, ser du vad jag ser?


tiden går fort...

... Och på ett litet vips så var semestern slut. Hur kunde tiden gå så fort? Troligtvis är det för att jag har haft det så himla roligt, trevligt och bra - helt enkelt!

I och för sig så går tiden verkligen fort nu, jag sa det till F idag, hur mars månad känns så avlägset, som om det var ett helt annat liv eller något. Och F höll med, och var glad åt min förändring och uppgång. Viktuppgång mest kanske ;) Nädå, skämt och sido, men det var ju inte mycket kvar av Mly när april månad närmade sig sitt slut, då var jag bara en liten speta, och ett vrak, för den delen. Skönt att kunna guppa med i vågorna istället för att ligga på botten och inte kunna ta sig upp!

Det känns som det händer mycket nu, både i mitt liv och för andra som jag tycker om och bryr mig om, och det glädjer mig, att vi alla på något vis hittar något nytt att greppa tag i och satsa på! Ett Grattis vore väl ett bra ord att använda, det passar in på så mycket. Så Grattis -  till nya jobb, till nya tider och till nya planer!

Nu hägrar en lång dusch, för att sedan avrunda min sista semesterkväll lite lugnt med en kall öl och en bra bok, imorgon är jag pigg och glad, och utvilad!


m l y


kär


Gone fishing!

2 veckor av semestern har knatat iväg, tiden går verkligen fort när man har roligt!
Har hunnit med en hel del, det är rätt ovanligt då jag nästan aldrig gjort något vettigt på semestern innan, nu har jag ju hunnit med utflykter, havet, tältning, fester, minigolf, massa grille och en hel del båtturer, för att inte glömma vindejter och balkonghäng. Och jag har lärt mig fiska. Haha.

Sista veckan av semestern har börjat, och varje liten stund ska tas tillvara på. Kickstartar veckan med lite sötnoshäng hemma hos Linda. Sen vindejt med Johanna ikväll. Det här blir najs!"Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.
  Varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är"
 

F - tack, fina du, för allt du gör för mig!