Killing Loneliness

Sitter uppkrupen i datorstolen med ett glas rosé och inväntar att sömnen ska slå till, eller att jag ska bli trött i varje fall. Kvällen har bjudit på ett jobbpass ( av det trevliga slaget, så glad jag är att jag äntligen trivs enormt bra på jobbet, att det skulle ta ett uppbrott för att jag skulle förstå det...) och nu borde jag egentligen städa lägenheten då jag tänkte ta hit min lilla mormor på besök imorgon. Bara hon klarar av trapporna vill säga...

Min myspys Fredrik befinner sig i torpet så jag har haft fullt upp med massa egentid de senaste dagarna, eller hela den här veckan om vi ska vara petiga! Det är viktigt att vara själv och kunna vara ensam, så långt är jag med, men fy tusan så tråkigt det är! Jag är verkligen inget vidare sällskap, och att försöka föra en diskussion med Hubban en hel dag får nog folk att börja prata om min mentala hälsa... Nej, jag är nog en sådan som behöver ha lite rörelse och närhet runt omkring mig.

Så veckan har bjudit på massa dejter med mina underbara sötnosar. Först på tur var Mia, sen Johanna och sist Becki. Och imorgon väntar nog en dejt med Kary med som det ser ut nu! Jisses så underbara tjejer jag har, och så mycket skoj vi hittar på, och så mycket knasigt som görs och blir sagt!

"Hjulet snurrar, men hamstern är död" har verkligen fått en helt ny innebörd efter onsdagens lilla dejt med Johanna. Hahaha, så sjukt kul vi hade det! Och så kom den där frågan hemma hos Becki, om zebror verkligen finns, på riktigt. Ja, jag säger då det. HAHAHA!

Nu hoppas jag bara på att det blir söndagkväll fort som attan, för jag längtar så efter min mys, att få krama om honom och myspysa hela kvällen. Åh. Ge mig söndag. NU!


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Jag brukar ALLTID kissa innan, men det blev liksom inte av i dag. Var väl ivrig att prova det matta lacket, I guess (:


Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback