"Det här händer då aldrig män..."

Helt plötsligt blev det söndag, och om cirka 1½ timme är min Joel hemma igen. Som jag har längtat efter den här dagen. Har varit så tomt utan honom, men jag har haft fullt upp hela veckan så det har gått bra.

Fredagen bjöd på grillfest hemma hos mig. Som först började i massa tjabb och krångel. Som sen fortsatte i att våran grill var felproducerad och enbart hade två hål för benen, inte tre, så där satt vi, jag, Sara och Mia och skakade på huvudet och undrade hur grillfesten skulle bli. Tack och lov har vi ju en grill på gården, i cement. Där hade nog ingen grillat på ett tag för det växte lite gräs och andra gröna saker däri.
Att vi sedan knappt fick fyr på grillen den här gången heller kanske vi inte ska skryta med direkt. Och att vi knappt fick till någon glöd.
Det slutade med att jag och Sara fick sitta vid grillen och blåsa för kung och fosterland för att skapa lite glöd medan vi surt muttrade "Det här händer då aldrig män..."

Maten blev tack och lov klar tillslut och sedan anlände Lina i lagom tid till vi huggit in på maten. Satt ute i kvällssolen och njöt och drack vin för att sedan gå in och spela Sing Star, Guitar Hero och Buzz. Det var en mycket trevlig kväll, tack så hemskt mycket tjejer!

Lördagen var hot, hot, hot så jag och Lina bestämde oss för att dra ner till Bökhult och sola. Där premiärbadade jag dessutom för detta året. Heja mig!
Vid 3 var jag hemma igen, diskade och duschade och gjorde mig iordning för kvällen.
Vid 19.3o ringer Mia och säger att de kommer och hämtar mig om en kvart. En kvart som senare blev till 1 timme och lite mer. Så där satt jag, på en bänk i solen och hade riktigt jäkla tråkigt. Vid 21 anländer vi till Thomas, och alla är så trötta, inget vidare drag med andra ord. Vid midnatt åker vi hem.

Och nu är det som sagt söndag och jag har spenderat dagen i Bökhult med syster och fick sedan fint sällskap av söta Johanna. Badat, solat och snackat. Nu återstår det att städa lägenheten och duscha innan Joel kommer hem.

Som jag längtar efter dig Darling! ♥

Ungar på Systembolaget = big no no

Ibland blir jag trött på ungar. Riktigt förbaskat trött. Men mest trött blir jag på föräldrar som inte ser över sina ungar.
Var nere på Bolaget innan. Vid nummerlappsmaskinen står en liten knodd och trycker ut nummerlappar för fulla muggar. När hon har hela näven full med lappar vänder hon sig om och visar stolt sin pappa. Då märker mamman ( som står i kassan) att ungen har tryckt fram sisådär 15 lappar och springer fram och säger till ungen.

Dessvärre var ju familjen tysk, så jag fattade inte vad de sa, det enda jag förstod var nicht. typ.

Men jag fick tillslut min bag in box.

Så nu ska jag väl dra fram dammtrasan och dammsugaren. Får ju hålla mig sysselsatt till Joel kommer hem igen.
Det blir 5 låååånga dagar, eller är det fem? ja det är det nog. Men jag jobbar ju imorgon, torsdag och på fredag, sen blir det väl fest här på fredag, så tjejer ( sara, rebecca och jessika om du läser det här ) var så snälla och kom hit och drick vin med mig då :)

Tvestjärtar

Nu har min älskade åkt till Halmstad, eller, han åkte ju redan vid 12, och jag saknar honom redan! Snyft!
Har varit på VC och fått konstaterat att min svullnad på ärret inte var någon infektion. Troligtvis en sutur eller ett hårstrå som inte kommer ut ordentligt dock. Så får pilla upp det. Hurra...

När jag värmde min mat i micron innan idag så upptäckte jag en tvestjärt som kröp runt under den där snurrande glasskivan. Den upptäckte jag dock efter att jag ätit upp maten och skulle rengöra micron. Nu mår jag fortfarande illa och får för mig att den har lagt små tvestjärtsbarn i min mat, som i sin tur kommer äta upp mig innifrån. Uääärk!

Nu tänkte jag köra ner till systemet, köpa en box guntrum och supa mig full. Ha. Eller inte. Men ta ett glas vin eller två medan jag städar lägenheten. Sedan ska jag sitta bänkad vid tvn. Ni har väl inte missat att kanal 5 sänder underbara Queer As Folk på kvällarna. Ah, lovely. Jag tvingade Joel och Mattias att se det med mig igår, de satt och plågades under sexscenerna ;) haha.

Jag återkommer, om jag inte blivit uppäten av tvestjärtar vill säga ( ... )


Ölmage, infektion (?) och JF

Just i skrivande stund har jag precis avslutat kvällens första öl. Jag har JF ikväll ( Joel Fritt, det är sak samma som föräldrafritt egentligen, fast mycket, mycket tråkigare...) så jag tänkte pigga upp min kväll med en öl, eller två.
Dessutom har jag inte kommit över graviditetsmissödet ( läs inlägget nedan...) så jag tänkte att jag i annat fall kan dra till med en rejäl ölmage, för att ha något att skylla på ifall frågan någonsin dyker upp igen.

Filip skrattade sig halvt ihjäl igår när Joel berättade att en tjej på jobbet trott att jag var gravid. Sedan satt han och småfnissade för sig själv ett bra tag efter det. Jag ville mest sjunka genom jorden. Men det gjorde jag inte, jag somnade i soffan istället med VildeValdemar tätt intill mig. Ja, jag spoonade med Vilde. Det var mysigt.

Jag har jobbat hela helgen, det har varit rätt lugnt, men det värsta är att jag har varit så trött på morgnarna, och sovit grymt dåligt på nätterna, men imorgon får jag sovmorgon... Eller.

Nej, det får jag ju inte. Mitt stackars operationssår har fått en böld, som efter förband med alsolsprit har minskats och istället ligger kvar som en stor, röd blemma över ärret. Därför måste jag stiga upp o8.oo imorgon för att ringa VC och boka en tid. Jag hoppas verkligen att det inte är en ny infektion, men hey, det är ju jag, så det lär ju vara en infektion.
Hurra! ....

MLY skålar för allt som är värt att skålas för. Exempelvis att Guntrum är så förbaskat gott.
/MLY

Gravid?

Idag frågade en tjej på jobbet om jag var gravid.
Liksom, stannade upp, såg grundligt på min mage och var på väg fram med handen mot den medan hon sakta frågade
"Ursäkta, men är du.. gravid?"

Jag tog det inte som en komplimang, om ni undrar...

Jag som har kämpar så hårt sedan i vintras och lyckats gå ner en bra massa kilo ( närmare bestämt 8 kg!) och så kommer någon och förstör hela min kroppsliga lycka. ( inte för att jag var "tjock" innan dess, men tyckte att jag dragit på mig alldeles för många onyttiga kilon på senare tid.)

OK, jag är lite svullen, det är den tiden i månaden ju... men det ger väl ingen rätt att spekulera om något sådant?
Hade jag haft en jättemage så hade det varit ok att fråga, men med mitt lilla put tycker jag absolut inte det är ok att ens fråga en sådan sak.

Det enda som räddade min dag från att gå under var att en av tanterna som ja städar hos kläckte ur sig
"GUUUUUUD vad smal du är! Flicka lilla, du måste äta något!"

Nähä. Om jag ska deppa i en flottig pizza eller peppa med en 2 mils joggingtur. Det är frågan.

Ångest över att semestern snart är slut, del 2

Goddag.
Idag tog jag mig en jäkligt välbehövd sovmorgon. Mådde inte sådär tiptop igår när jag väl gick och la mig. Allt snurrade, magen försökte vända sig själv ut och in, men jag klarade att somna, och steg upp vid 12.30
Det började ösregna, hagla och åska innan. Och jag är så extremt rädd för åska, så låg tätt, tätt intill Joel i sängen och låtsades att jag inte hörde något. Men det skär in i märgen på mig när det åskar. Usch, så löjligt rädd man är egentligen.

Igår var det hur som helst fest. Hos Mia. Jag anlände, svettig som en kalv och med andan i halsen, klockan 17.35. Vi lagade mat vid 18 snåret och sedan sminkade jag Mia och sen blev det Beccas tur att bli sminkad. Sen satte vi oss ute och drack. Efter ett tag kom Kary, Marlene och Stina och då drog vi igång lekarna. Fy satan så kul det var. "Twister" typ, bara att man skriver lappar om vilken kroppsdel man ska hålla emot någon annans kroppsdel och så lägger man lappen emellan ex hand och rumpa. Och så fortsätter man så till man antingen tappar någon lapp, eller om man inte lyckas genomföra det som står på lapparna. Sjukt kul.

Sen kom killarna och vi spelade något spel som jag inte minns vad det hette. Men vi tjejer vann nog? Eller? När alla gått hem hjälpte jag Mia att städa undan allt och så satt vi och pratade ett bra tag innan jag slutligen trampade hem på cykeln. Var hemma vid o4 ungefär och mådde som sagt inte på topp.

Idag ska jag ha ångest. Hela långa dagen. Min semester tar slut imorgon. Sen börjar jag jobba klockan o7.15 på måndag. Fy fan. Sen väntar jag på det där samtalet med. Som gör mig nervös. Men det blir nog inget av det. Så jag borde väl sluta oroa mig.

Gårdagens bästa: Masken Gunnar, helt klart! "Fy fan, han luktar kondom!"

Ångest över att semestern snart tar slut, del 1

Oj vad lång tid det gått sen jag bloggade sist. Men jag skyller allt på min "semestern är snart slut" - ångest!
Jag minns inte riktigt vad jag har hunnit med sen sist, eller... gör jag det?

I fredags var vi hemma hos mamma och pappa och grillade och drack vin till sent på kvällen, sen traskade jag och Joel hem i natten och somnade nöjt bredvid varandra.  Oj, inte att glömma var att vi faktiskt var i Växjö på dagen och shoppade loss, samt skaffade nya pass inför resan i november. Att man såg mupp ut på kortet behöver jag väl inte berätta, det gör man ju alltid...

lördagen började med sovmorgon för min del och tidigt jobb för Joels del. Vid 10.30 åkte jag till Göteryds Marknad med mamma och pappa, strosade runt där och sen åkte vi hem och åt munkar och bläddrade i Göteryds Hembygdsbok som vi köpt med oss hem. Vi var ju med på ett helt uppslag! Heja oss! ;)

Vid 17 satt jag färdig och ombytt med en härligt grön tubtopp, svart kjol och uppsatt hår. Kvällen skulle bjuda på grillfest hos Fille och Emelie. Tyvärr kom ju regnet, men det gjorde inget, vi satt inne och åt. Sen svepte vi massa vin och crashade en annan fest och sedan blev det dags för hemgång.

Söndagen gjorde jag inget alls. På kvällen hade jag och Joel myskväll, lagade mat, tog en kvällspromenad och kollade på film. Jättemysigt.

Måndagen spenderades med en heldag med Mia. Åkte till Växjö, shoppade lite och strosade runt. Hemma vid 18, lagade mat och sen kom Mia över och vi kikade på SATC och spelade GH.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Får bara mer och mer ångest över att semestern snart är slut. SNYFT!

Mellan bissingarna!

Godkväll, kära läsare.
Jag kan ju börja med en trevlig nyhet, mitt tandont försvann helt plötsligt i tisdags när jag rotade runt bland bissingarna och fann något intressant. Det såg ut som typ en frökärna eller liknande som tuggats sönder och sedan lagt sig till rätta under tandköttet till min ganska ömma tand. Så efter att den avlägsnats så mådde min tand mycket bättre - vilket resulterade i mindre tandläkarångest och en glad kväll på bion. SATC var riktigt jävla bra, på tal om bio. Jag satt med en tår i ögat genom hela filmen. Ah.

Idag har jag hunnit:
* vara bakfull ( egentligen borde jag inte vara det med tanke på att jag drack 2 cider och 1 öl igår, men min skadeglada kropp satte visst in en jävuls baksmälla idag när jag vaknade när solens härliga strålar nådde mitt ansikte.). Det resulterade i att jag missade våran tvättid ( tack Joel för att du är så snäll och tvättar!) och att jag inte steg upp förrän 10.30...
* haft ångest över bakfyllan som jag inte förstår var den kom ifrån ( varken ångesten eller bakfyllan..)
* smsat med syster & johanna ( sistnämnda bjöd snällt med mig för att fixa pass i ljungby, men jag missade hennes sms med sisådär 1½ timme. Illa!)
* klätt på mig i räcerfart, samt slängt i mig 1 knäckebröd
* farit ner till playan ( eh, Bökhult) med syster för att bränna huden och ätit en banan!
* suttit på torget och ätit en munk ( gott!)
* åkt tillbaka till playan ( eh. bökhult...) för att bränna lite mer hud och lyssna på mp3
* duschat och sminkat mig
* cyklat ner till byn med Johanna
* mött upp tjejerna för våran mysiga middag på restaurang Elme
* Cyklat hem till oss med Johanna och Mia, spelat GH och sedan druckit vin
* Vinkat och kramat hej då, med mia och johanna.

Och nu spelar Joel och Mattias FIFA och jag borde tänka på morgondagen. Ska ta passfoto och fixa nytt pass imorgon. Men ett glas vatten och ett litet glas vin till, sen är jag redo för sängen.

TACK FÖR EN SJUHELSIKES TREVLIG KVÄLL TJEJER!

Tandvärk

ååå jag har så förgrymmat ont i min tand. Och tandkött och hela käken på vänster sida. Buhu.. jag vill verkligen inte behöva gå till tandläkaren. Det går nog över... och den där flisan av tanden som är borta... det är nog ingen fara...

Ikväll ska jag ta med syster på Bio, Sex and the City. Wohoo.

Nu, dusch, sen promenad med Johanna!