Seg söndag

Söndag. Seg.
Var otroligt skoj igår. Var roligt att träffa er alla. Hade så himla trevligt,
Var lite kämpigt med all disk osv igår natt, men det gick :) tack och lov att det finns plastmuggar, synd bara att det ändå blev grymt mkt disk. Men nu är det mesta fixat iaf.
Är hemma hos päronen nu. måste börja med intervjun till mitt projektarbete.
MLY- ta tag i ditt liv nu.

hm... inte lätt..

underbar käftsmäll!

det värker i mitt huvud och irritationen ligger och lurar..
fick igår reda på att de inte behöver oss vikarier längre på jobbet tack vare det nya underbara schemat som de har lagt upp. men tack så jädrans mkt. här har man gått och sletet röven av sig i 3 år i hopp om ett vikariat eller ngt och nu när jag nästan är klar som undersköterska så kommer detta som en underbar käftsmäll. tack!

måndag

måndag. 2 lektioner... stort hål emellan. suck.

jobb sen ikväll. hemtjänsten. gett.

21, damn I´m old

Så var det bara 29 år kvar till man fyller 50 nu då.. muntert.
Har haft en bra födelsedag hittils iaf. Min kära sambo gav mig en ny mobil, tack baby, du är underbar!
Sen kom jag hem till mina föräldrar och de hade ordnat lite "skattjakt" och då rotade jag fram en cykel i källaren. supersnygg i svart :) så nu kan jag äntligen börja cykla om jag ska ta mig någonstans. kanon, slipper gå till skolan mer :) skönt. sen fick jag lite blommor och en vännerbox och ett snyggt etui där man kan sätta i en egen bild som man vill ha som framsida. ska rota fram någon snygg bild. kanske någon egobild? hehe.

nehe, nu får jag gå och socialisera mig.

adjö!

kompletteringsuppgift.

tisdag.
fått kompletteringsuppgift i psykiatrin eftersom linda och jag råkade samarbeta på en inlämningsuppgift. inte bra inte bra. så nu får jag väl ägna min kväll åt att plugga, jag som tänkte slappa med baby eftersom gårdagen tyvärr blev avbruten med en irriterande bror som kom på besök. Jag hatar när folk kommer oanmälda och sen förväntar sig att folk ska ställa upp på att vara trevliga och vilja umgås, man kanske inte har all tid i världen, jämt. ibland är kanske OLÄMPLIGT! förstå det.
Sen ger jag själva fan i att du måste dyka upp precis innan du ska flytta, d har haft gott om tid på dig att kontakta din "ÄLSKADE" bror, men nej, det finns väl viktigare saker. tyvärr. det är sorgligt. patetiskt. i don´t get it. at all!

Värst vad barskt det blev. he.

detta kunde ju ha varit...

Detta hade ju kunnat vara en bakissöndag, men för ovanlighetens skull är jag inte bakis. Great.
Igår var kanon, vi var verkligen så fulla allihopa. Blev väl lite för spralligt i slutet. Knock on wood och lite touching. hehe.

Idag har det bara varit slappe. Legat i soffan och kollat på film med darling, sen tog vi oss en tupplur, sen hem till mina föräldrar och äta söndagsmiddag och nu ska jag bara betala en envis räkning på 95 kronor, sen ska vi bege oss hemmåt och slappa lite till.

Sovmorgon imorgon. I like!

Tiden går...

tiden går nästan lite för fort. iaf allt det roliga. skolan går ju inte alldeles för fort, men nästan sådär lite lagom, betyder det att det är kul? ne.. inte direkt.
Det är inte särskilt långt kvar nu iaf, 11 veckor ungefär. och det går väl relativt fort.

Var ambitiös igår och sökte lite jobb här i Älmhult, de verkade väl rätt så positiva och skulle kolla referenser. sen får vi la se. hade ju vart skönt att ha gångavstånd till jobbet så man slapp ta bilen var eviga dag. tänk vad mkt pengar som man kunde få över till annat då istället för att lägga på bensin... ja tänk :)

Ikväll blir det biltripp till Värnamo. Ska följa med Linda som stöd, sen ska vi käka på donken. hehe.

Imorgon blir det Växjö och nya linser och glasögon. Det blir en dyr historia, men det behövs. Hoppas man hittar några tjusiga och snygga glasögon då :) mina nuvarande är så repiga.. och tråkiga..

måndag, huvudvärk och jobbet kallar

Så har man överlevt första skoldagen sen APU´n. det gick segt.
humöret var på topp de första 10 minutrarna typ... sen kom huvudvärken. Gud, jag hade nästan glömt hur trist det är att gå i skolan när man ska ha Etik och livsfrågor eller människan socialt och kulturellt. Tack och lov fick vi gå hem tidigare. För att plugga.. vilket jag inte gjorde. jo iofs, lite, men sen blev huvudvärken ännu aggressivare så jag var bara tvungen att kolla på tv och sen köra hem till huset och sitta vid datorn. Och nu ska jag snart jobba. var 5 veckor sen jag jobbade nu, så blir nog en del att läsa in och en del att lära sig. men det får la gå. I need money you know!

Fick MVG på sjukvårdsprovet. Duktig Kicka! :)

---
Jobbet gick bra
Jag vill inte ha förändringar. nej tack. jag vill ha mitt jobb kvar. eller nej, rättelse; Jag vill ha ett jobb!
NU!!!!!

Snackar med min gamla polare Tobey nu. Gudars vad längesen det var, precis samma som förr. så skoj.

ska snart bege mig hemmåt till baby. se hur hans möte har gått. och ta en snus. är sugen :) mums.

Fredag, regn och ingen mer APU

Jaha. APU´n är slut. för alltid.
Jag är inte nöjd med betyget. Jag är däremot grymt nöjd med att jag vågade, jag vågade vara kvar där i 5 veckor. Bland dessa extremt läskiga människor, som inte alls var så farliga som jag trodde. Jag kämpade verkligen mig fram, och jag klarade 5 veckor. skönt :)
men som sagt, betyget kunde ju bli bättre. men men. Jag kommer nog ändå inte få mer än G i psykiatrikursen ändå.

Och så var det då fredag igen. Härliga regniga fredag. Huvudvärken och yrseln har malt i huvudet hela dagen och jag bara väntar på att det bryter ut i ett yrselanfall som ska förstöra min dag, men ännu har inget hänt. Den där yrseln är nog en sjukdom konstaterade doktorn i onsdags, på innerörat skulle den sitta och göra så det blev för högt tryck där och på så sätt orsaka yrsel, huvudvärk, trötthet mm, låter ju rimligt, men varför får jag då så jädrans lågt blodtryck varje gång yrseln faller på. Nä, får vänta på att bli kallad till örondoktorn så de kakn börja utreda mig.

Ikväll ska jag agera fyllechaffis åt mina kära föräldrar, man får ju faktiskt ställa upp, så mkt som de har skjutsat på mig i sina dar. Sen ska jag hem till mitt och käka mat med Joel och kolla på Idol. hej då, vad spännande.

Adjö!