Midsommar och semester

Midsommarhelgen är slut, och det betyder bara en sak; SEMESTER! :D

Helgen har varit perfekt, och den har bjudit på så mycket trevligheter. Brännboll, kubb, god mat, mys, promenader, solsken, grillat, båttur, fiske, och ord som verkligen sätter sig på hjärnan, och i hjärtat!

Jag är så sjukt jäkla nöjd med var jag är just nu. Jag trivs med den personen som jag håller på att bli ( hitta tillbaka till) och jag är glad att den personen är någon som faktiskt tilltalar andra människor, att jag är en bättre människa nu.

Det är så mycket som händer nu, så mycket fint och vackert som jag önskar aldrig skulle ta slut, jag vill vara kvar i den här euforin länge. Jag vill gotta mig i allt, i alla färger och dofter och intryck och bara må bra.

Jag är så tacksam för allt som händer just nu, och jag är faktiskt lycklig, och jag försöker för var dag som går att komma på ett sätt att visa exakt hur tacksam jag faktiskt är. Jag har inte kommit på ett sätt än, för det jag är tacksam för är något som jag aldrig på något sätt kan gengälda, det går bara inte, men jag ska komma på ett sätt att någon gång säga "TACK, för allt du har gjort för mig"

Nu firar jag semester, SKÅL kära vänner!


l y c k a

Glad. Trivs. Lycklig!

I fucking love it


Let´s have some fun.

Tjoho!

Ännu en kanonhelg ( haha, skrev faktiskt kaninhelg först och det var ju inte riktigt så jag skulle skriva...) har passerat och jag är så lycklig. Allt är faktiskt väldigt fint i mitt liv just nu :)

Fredagen bjöd på middag hemma hos mig med A, M o F. Det var verkligen kanonkul. God mat och god dricka och bra sällskap :) 
Lördagen bjöd sedan på slappe och sänghäng för att kurera bakfyllor, sedan blev det sexparty hos Fröken Andersson. Mycket mycket kul.
Söndagen spenderades mest i sovandes tillstånd, man är lite för gammal för allt det här festandet, men kul har man ju haft. Sedan blev det gooood mat och Avatar, vilken bra film, att jag inte har sett den förrän nu är ju rätt illa!

Nu väntar en kväll med dammsugaren och skurmoppen, förstår inte hur det jämt är så smutsigt här hemma, Hubban måste verkligen dra runt mycket när jag är på jobbet!


i tanken...

Jag skulle skrivit något här, men jag raderade skiten och vill inte tänka på det.

Jag borde helt klart sova, men jag är för upptagen med att lyssna på musik som fyller mig med känslor.

Det är så mycket jag skulle vilja skriva om, men jag håller det i tanken så länge.Visioner i mitt huvud när du ler

Så mysigt det är att få känna sig som Emily igen. Att få vara den där knäppa tjejen som säger konstiga saker, som klantar sig ( ok, det skulle jag iofs kunna vara utan), och få känna att man lever igen. HEJA!

Att få skratta, flina åt konstiga saker och bara leva livet, helt fucking underbart! Hur kunde jag missa att världen faktiskt var ljus? Att det fanns så mycket vackert, att allt faktiskt inte är nattsvart och åt helvete.
Det känns skönt att ha kommit ur det djupaste hålet, mörkret, att faktiskt se att solen skiner på mig med.
Sakta men säkert så vågar jag nog testa mina vingar mer och mer. Jag känner mig stabil, faktiskt. Kanske att jag vågar lyfta ena foten och känna hur vinden tar tag i mig? Ja, jo, det gör jag nog!

Helgen har bjudit på så mycket trevligheter att jag inte vet var jag ska börja. God mat, vin och öl, åka båt och fiska, sola, åka inlines och bara ha det så bra som man kan ha det. Mycket mycket trevligt och sjukt uppskattat.

Veckan som kommer bjuder på jobb i 4 dagar, sen ledig helg och då vankas det sexparty. Grymt taggad, ska bli kul. Imorgon är det planering av mat inför partyt, tror Linda och jag kommer komma fram till riktigt bra saker :)

" Jag har hittat nånting vackert vännen, ser du vad jag ser?"