Evil Pig

God kväll, alla trogna läsare!
Jobbet har flytit på extremt bra idag, skönt att tanten är hemma igen, så man har lite mer att göra på kvällen. Jobbigt bara att det alltid är så osäkert på vad man ska göra där/hur lång tid varje besök tar. Ska ta upp det på nästa möte, trots att jag nog blir nerslagen av de gamla, inbitna i hemtjänsten, men jag säger bara att ska hon ha saker gjort så ska det stå i hennes beslut, jag vill inte göra saker som hon inte har i beslutet, det känns så fel. så otroligt fel.
Men annars, som sagt, har det gått bra.
Har skrivit upp min första minustid idag, tänkte ta ledigt halva söndagen, men det ser inte ut som om de får in någon vikarie, så då är det ju bara till att surt jobba ändå. blä. jag som verkligen ville vara ledig, så det kunde bli utgång på lördagen, hatar att gå ut om jag jobbar morgonen efter, även om man inte dricker så är man förbaskat trött och mår konstigt hela dagen. så får se vad som händer.

Har varit hemma hos mamma och pappa en snabbis nu efter jobbet. lånade hem 2 böcker. Har ju läst ut alla mina minst 2 ggr nu, så nu jäklar behöver jag något nytt att läsa. Hämtade även hem joels filmer som Mandy hade lånat. Så nu bilr Joel glad^^

Min arm ser verkligen för jävlig ut, har aldrig sett ett så hemskt blåmärke innan. Sitter här och tycker synd om mig, det får man faktiskt göra ibland.

Kikar lite på youtube nu. damn, det här har förgyllt min kväll :D

http://www.youtube.com/watch?v=M7GmqUqVQEA
http://www.youtube.com/watch?v=_08OPkLx6JM&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=Fn2MyTFGVyM&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=lleQl8Qm2bo&NR=1

Kommentarer

Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback