Inte längre sjukskriven!

Idag blev ju en bra dag ändå.
Jag har varit så nervös inför mitt återbesök. Ja, helt sjukt nervös. Det började redan igår när vi var hos F & E, jag blev rädd. För att konfontera läkaren. Rädd för att börja gråta och skrika. Men det gick bra.

Jag fick svar på mina frågor, sållade dock bort en hel del, kände att jag inte ville ställa alla frågor, utan jag vänder mig nog direkt till patientnämnden ( hette det så? direkt med det. Så får de ta smällen åt mig. Usch vad konflikträdd jag är, särskilt för auktoriteter.
Men hur som helst. Såret läkte bra, jag fick ett stygn borttaget, och förklarat för mig exakt vad bråck är och hur det hade uppkommit. Lite nedstämmande att veta att jag alltid kommer leva med rädslan för att det kan komma tillbaka. Antingen på samma ställe, eller på andra sidan. Tunga lyft, graviditet. Ja, jisses. Men det kommer ju inte hindra mig från att i framtiden skaffa barn eller jobba normalt. Jag får bara tänka mer på arbetsställning och lyssna mer på min kropp.

På tisdag får jag börja jobba igen. Det ska bli skönt att få komma tillbaka igen, det har ju gått en månad nu. Visst kommer jag få mjukstarta ett tag, inga tunga lyft på ytterligare 1-2 månader, men jag är iaf tillbaka. Heja!

Imorgon ska jag tvätta, wow. Det har jag inte kunnat göra på 4 veckor. Jag får ju självklart hjälp av mannen. Annars hade det inte gått. Bära tunga tvättkorgar är inget jag ska göra nu.

Det blir nog grillning imorgon, om jag inte ska ha vinkväll med J. Inte bestämt ännu. Och sen blir det födelsedagsfest på lördag. Trevligt. Inhandlade ett lager på systemet idag.

Var förresten ute och fotade m3:orna i veckan. Skickade över bilderna till F innan. Han var till och med så snäll att han frågade om lov innan han publicerade bilderna, inte illa! ( kanske berodde på att jag copyright-märkt det, men ändå!)

Bjuder på en bild, bara för att. Det är lite för lite bilder i min blogg.


Vi åkte ut på en biltur och så fotade jag bilarna i det soliga vädret

Kommentarer

Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback