Längtan

Ojojoj, så trött jag är.
Har först kört en heldag på jobbet, sen blev det upp till Växjö för att dumpa bilen på Peugeot. Snyft. Jag hoppas verkligen de finner vad som är fel på den, och att det inte kostar skjortan. MLY är pank den här månaden...
Amanda tog snällt följe med mig upp till Växjö och efter att bilen lämnats så åkte vi ner till Samarkand för att jag skulle kunna köpa solglasögon. Vilket jag även gjorde. Hurra!

Sen blev det Systemet såklart, och Donken, sen åkte vi hem och jag tillbringade 1 ½ timme med att se på när familjen samt Joel la ut gräsmattan. Så fint det blev, roligt för mamma och pappa att de blir de första som har gräsmatta i Paradiset.

Imorgon tänkte jag färga håret. Jag är egentligen i stort behov av att klippa mig, men jag är riktigt osäker på om ekonomin tillåter det, så jag nöjer mig med att färga det nu, så kanske jag kan klippa det lite längre fram när man ser hur mycket pengar som går åt den här månaden.

Jag måste erkänna att jag har en sådan hemsk längtan efter att det ska bli lördag. Jag har liksom börjat planera hela dagen i huvudet redan ( jag vet, jag är kocko...) men jag tänkte typ melon, ost, kex, filtar, kubb, alkohol, grill, musik och det underbara sällskapet. Åh, det ska bli så sjukt roligt. Till och med kläderna har jag börjat fundera på. Det märks väl inte att jag behöver socialiseras?? ;)

Nu ska jag ställa in dipen i kylskåpet och bege mig så smått mot sängen, det är en lång dag imorgon med.

/ MLY

Kommentarer
Postat av: Olessia

nice :)


Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback