Vidrigt.

Idag är jag ledig, riktigt, riktigt gött. Har hunnit med att ta hand om soporna, diskat och torkat rent balkongräcket. Givetvis några avsnitt av Desperate Housewifes med, och lite slötittande på internet OCH en gudomlig sovmorgon.

Igår hade vi finbesök av Jessika, Mattias och Aron. Drack lite öl och planerade inför våran grillfest på lördag. Ska bli så jävla roligt. Grilla ute på gården, spela kubb och andra spel och dricka massa alkohol. Tjoho vad jag längtar!

Igår hade jag tidernas värsta städ på jobbet. Jag lovar, det var så svinigt så jag tänker inte ens skriva mer om det. Usch. Mådde ruskigt illa när jag kom tillbaka till kontoret kan man ju sammanfatta det hela med iaf. Linda, du vet nog vad jag menar?

Nu ska vi alldeles strax bege oss ner till byn för att ta en glass med Holm. Sedan ska jag träffa Johanna.

Imorgon är det jobb som gäller. Har städ hos en av tjabbisarna imorgon. Suck. Kommer ta tid.

/ MLY

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, det var faktiskt lite begåvat att förstå vad jag menade =) Med tanke på allt som har hänt och hur många nyfikna människor det finns så tänkte jag att det var lika bra att sätta på ett litet lösenord... kan ju inte skada liksom, även om jag känner mig paranoid =) Dansuppvisningen gick jättebra, särskilt andra... fick lite blackout innan vi skulle in på andra dansen i första showen, men det gick vägen =) Låter bra att du finns där, håller på att våldgästar runt bland folk för jag vill inte vara ensam, livrädd för en panikångestattack, så risken är väl rätt överhängande att jag våldgästar dig också inom en snar framtid =) Puss

2008-05-27 @ 22:40:45
Postat av: Rebecca

Det var jag =) Namnet försvann av någon anledning... Puss

2008-05-27 @ 22:41:38
Postat av: Jessica

Hej beauty, vill mest bara tacka för senast. Riktigt trevlig, och roligt som vanligt i ert sällskap. Tänkt att en vanlig måndag kan bli så roligt. Så vill jag ha det hela sommaren =).

Nu är jag nog din största fan, älskar din blogg. Hade inte en aning om att du skrev, så jag har massa rolig läsning att gladerligen gå igenom.

Det ska bli riktigt roligt på lördag. Både jag och Mattias ser fram emot det och längtar.

Jag slår en signal till dig och Aron, på fredag angående fotbollen. Jag ska ner och titta, och göra det mer än gärna tillsammans med er. Kanske kan hitta på något efteråt. Lite "fredags- mys", som uppladdning inför lördag? Vi hörs. Puss.

2008-05-28 @ 11:24:34

Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback