Bidrag, någon?

Min första dag på nya schemat har just avslutats, och det var verkligen kul! Söta, underbara tanter, inte en enda gång idag kände jag "suck, nu vill jag vidare", utan nej, söta och rara. Helt perfekt.
tyvärr kunde inte min mage glädjas med mig, utan satte igång att löpa amok så fort jag kom till jobbet ( som vanligt), men med 3 loperamid kunde jag iaf jobba klart min dag, om än lite stressigare, men desto mindre, eh, ja, ni förstår nog...

Eftersom jag har snorat som en gris inatt, och snarkat så Joel skrattat sig sömnig så var jag tvungen att slinka inom apoteket efter jobbet. Det blev ännu mer Loperamid, ny tandtråd och nässpray.

Jag var hos tandläkaren igår. fy tusan så nervös jag var för det. Hade ångest och var på vippen att gå därifrån varannan minut eftersom min ångest gjorde att jag inte vågade andas, för då fick jag mer ont i magen, så jag var så svimfärdig till slut att de andra i väntrummet måste ha trott att jag var knäpp. 15 minuter efter utsatt tid fick jag äntligen komma in. Jag tycker fan inte att 15 minuter över utsatt tid är ok. Inte när man lider av tandläkarskräck och hellre skulle hålla fram en blodig arm mot en hungrig haj, och dessutom har en mage som reagerar väldigt negativt på oro, ångest osv, så var det med en aning ilska som jag stegade in i det hemska, vita rummet som luktar sådär äckligt som det bara kan göra hos tandläkaren.

Min tandläkare sa inte ens ursäkta för att de var sena. Han sa faktiskt inte så mycket alls. ung var han med. Och otrevlig. ( jag föredrog nog min gamla tandläkare, han som rotade runt i käften så mycket att skinnet sprack i mungiporna på en...)
Jag hade föreställt mig en hel predikan om att jag inte borde snusa, men han sa inget om att jag snusade, hur man nu kan undgå att se det? Däremot fick jag ju bannor för att jag inte tandtrådade. Men det gör jag ju.... när jag kommer ihåg det. Samt att jag är så duktig som sköljer med flour varje kväll. Men nej.

Röntgenplåtarna skavde ( barnstorlek, please???), min tand som gick sönder för två veckor sedan hade ett hål som antagligen var så djupt att det måste rotfyllas, plus att jag hade två små hål under gamla lagningar. Och då tycker jag faktiskt inte att man kan skylla på mig om hålen sitter under lagningarna.. Då får man ju faktiskt skylla på tandläkaren som har slarvat med lagningarna isf.

Jag traskade hem 450 kr fattigare och med en provisorisk lagning för "Jag hinner tyvärr inte laga din tand ordentligt nu" ( nej ok, men kalla in mig i tid nästa gång så kanske du hinner det....). Dessvärre trillade skiten bort så fort jag kom hem, och då hade jag inte gjort annat än att svälja saliv och hosta lite.

Men men, nu ska jag fundera ut hur jag ska kunna finansiera en rotfyllning, skaffa nya linser, Ditecbehandla bilen samt serva den, betala resan och klippa mig.

Bidrag mottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: /sol

Låter som mitt liv det där...

Min tand sprack ju för någon månad sedan... Jag hade en tandläkartid i går men fick avboka efter som jag skulle jobba... lika bra annars får jag väll domen och kostnaden. Bilen ÄR nyservad, det är ju sällan gratis, klippa mej .. fotmassagen och naprapaten jag borde gå till får vänta... resa, sånt gör jag inte, det her jag min mage att tacka för, jag lägger dom pengarna på apoteket istället. Nyinköpt studielitteratur och allt det där andra har redan spräckt budgeten för flera månader framöver.. även sånt känns i magen.

Tack för dina ord i min blogg.

Postat av: Sara

Låter härligt att du fått nytt schema med söta tanter. Osöta tanter och gubbar kan man ju få spel på ibland... ;) När flyttar ni upp till Niklagården?

2008-09-05 @ 12:04:45

Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback