Jag hatar....

Jag hatar:

Att stiga upp tidigt på morgnarna. Att vara bakfull. När magen lever sitt eget liv och inte alls passar in i mina planeringar. Avslagen öl. När människor som är lika gamla som mig helt plötsligt verkar vara 10 år äldre än mig och får mig att känna mig som ett barn. Mens. Att få slem i halsen. Rinnande snus som börjar rinna för tidigt. När man köper dagstidningen och det inte finns något vettigt att läsa i den. Att jag har femtioelva tv-kanaler, men inget bra visas. Att alla bra tv-program visas samtidigt. Att få skoskav. Att jag aldrig får post, förutom räkningar och reklam. Att vara extremt fisnödig i en situation när man absolut inte kan fisa. Att må illa. Ärtor. När alla mina jobbkläder ligger i tvätten och mina enda alternativ är skrynkliga, illasittande tröjor som jag inte kan gå till jobbet i. Att stryka kläder. Att kolla mitt kontoutrag. Svett. Att mitt hår är helt oformbart och jag inte har riktigt råd att klippa mig. Att vara pank. Att laga mat. Folk som kör med dubbelmoral. Spinning. Fulla människor när jag själv är nykter. Dryga människor.  Tjejer med vackrare figur än vad jag har. När en gammal lärare kallade mig för neger för att jag hade rastaflätor. Att mina ögon är olika stora. Mina leverfläckar. Otrevliga gamla damer. Otrevliga gamla gubbar. Otacksamma människor. Folk som frågar efter legitimation då jag är äldst bland de som tillfrågas. Att jag ser ut som jag vore 12 år. Att köa. Att inse att jag bara har en snus kvar och absolut inte har ork att gå ner och köpa mer snus. Att bli skitnödig utan en toalett i sikte. När bilen inte startar. När katten löper.  När man måste vara trevlig på jobbet, trots att vårdtagarna praktiskt taget mobbar ihjäl en. Whiskey. Släktmiddagar. Att handla present till någon som inte ens har önskat sig något. Att inse att vinet är slut. Att åka buss. Mormorstrosor. Att känna att man har något i näsan, som man inte kan pilla bort då man jämt är bland folk i sådana situationer. När håret fastnar i läppglanset. Att gå förbi fjortistjejer som vrålglor på en. När jag gör bort mig. När jag inte hittar en låt som jag verkligen vill ha. Att drömma mardrömmar. Lågstadiet. Ludd på kläderna. Mellanstadiet. Att ha hål i strumporna. Att köpa kondomer. Högstadiet. Att gå till gynekologen. Att bli behandlad som man vore ett barn ( pga att man ser ung ut...) Gymnasiet. Ångest. Panikångest. Att fastna med högklackade skor mellan gatstenar. Att göra nummer två hos någon annan än mig själv. Att kräkas. Att vara kissnödig, när toan är upptagen i 40 minuter, eller mer. 

Jag älskar;

Sovmorgnar.
Att ge mig ut i motionsspåret och bränna fett. Att supa mig full. Att få gulliga sms. Ulliga, söta kattungar. Att drömma om att bilda familj.  Choklad. Att kramas. Att telefonera. Jessikas skratt. När Hubban får spel och leker hej vilt. Att heja fram älsklingslag till seger. Göteborgs Rapé. Vitt vin. Långa samtal om sådant som intresserar mig. När någon har en parfym som luktar underbart gott, sådär så man måste luta sig lite närmare för att känna doften. Joel. Att få mail. Romantiska komedier. Ville Valo. Pumps. Fikor med vännnerna. Sexiga underkläder. Att gå ner i vikt. Marilyn Manson. Min mamma och pappa. Sommaren. Att kunna dra bikinin en bit åt sidan och skåda solbrännan. Min syster <3.
Guitar Hero ( I really do kick ass!). Erica. Handskrivna brev. När katten sover på min mage. Kylskåpspoesi. Inredning. Löning.  Linda. Att spela gitarr. Johanna.  Skatteåterbäring. En nyöppnad öl.  Kräftor. Snabba bilar. Att bara vara. Att väga mig och se resultat. Mitt nya schema. Becki. Massage. Laktritz. Att svänga mina lurviga. Hårdrock. Batman - The Dark Knight. Mina fräknar. Engelsk humor - Monty Python!!! Sara. Att sova. Att festa. Ta långa bad med ett glas vin i handen och bra musik i högtalarna. Klassisk musik. Att spela piano. Lättsaltade chips. Att få kommentarer. Att skriva poesi. Canon 400D. Lapin Kulta. Gerard Butler. Vackra människor. Daggvåta blad en tidigt sommarmorgon. Att ha ett mål att nå. Angelina Jolie. Fyllesamtal med fröken Gråberg. Silverchair. Picknic. Hoppa twist. Min skosamling. Tacksamma människor. Söta tanter och gubbar. När man står först i kön. Att åka berg och dalbana. Kent. Kärleken.


Kommentarer
Postat av: E

Huvudet på spiken! "När håret fastnar i läppglanset" - underbart. Dina listor var ju mycket roligare än mina :D


Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback