Nä nu jävlar!

I förra veckan fick vi en räkning på hyran av hyresvärden. Den räkningen skulle vara betald senast den 20 september, så duktiga som vi är så betala vi den så fort vi fick den i handen. Sen sa de att nästa hyra skulle dras i slutet av september. Vi tänkte inte mer på saken utan åkte glatt och shoppade i Växjö. Sen blev det dags att betala utlandsresan, så sparpengarna fördes över till kortet och vi cyklade glatt ner till resebyrån för att betala. Bara det att då går inte kortköpet igenom. Inte andra gånger vi provar heller. Efter en telefonsamtal med banken ( som gav nada eftersom de inte lämnar ut information via telefon) så fick vi dra till bankomaten istället.

Chock! Då har hyresvärden ännu en gång dragit hyra. Samma hyra som vi redan betalat för 6 dagar sedan. Ner till ÄBO´s kontor där de inte förstår varför det har blivit så. Kollar de inte sina insättningar? Varför då lämna ut pappersfakturor när de ändå drar det från kontot sen? För nu var det inte den hyran som skulle dras i slutet av september som drogs, och jag hoppas för bövelen att de inte drar hyra ännu en gång den här månaden för då knakar det som faaan i de ekonomiska knogarna.

Vi cyklade hem under en minst sagt bitter stämning då hatorden över ÄBO haglade lika tätt som pedalerna på cykeln trampades runt. In på internetbanken, föra över ännu mer pengar från våra ( alltmer) sinande sparkonton, för att sedan åka tillbaka till resebyrån och äntligen betala resan.

Blir man inte trött i huvudet så blir man helt klart trött i själen. Fy bövelen, drar de hyra en gång till den här månaden så kommer jag nog gå lös med en motorsåg eller gräsklipparen, får se vilket som är lättast att frakta ner till byn på cykel.

Kommentarer
Postat av: E

... "får se vilket som är lättast att frakta ner till byn på cykel." Fan Baby, du ser solsken i tunneln.


Tassavtryck:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

URL:

Vad har du på hjärtat?

Trackback