Kickstart my heart

Ooh, are you ready girls?  Ooh, are you ready now?
Whoa! Yeah!
Kickstart my heart


Håller på att bli galen på min man som har blockerat toaletten för att raka skallen. Great. Jag är grymt pissnödig,  men kommer ju inte in, och dessutom liggger det saker över hela toalocket, så jag får snällt sitta med benen i kors och vänta.

Ska på föreläsning idag vid 14, om mat. Undrar om de bjuder?
Sen jobba 16.15-21.30. Sen är jag ledig på fredag. Skönt som fan.

Igår drack jag vin med mig själv, totalt meningslöst egentligen. Körde epilatorn över benen och sen stupade jag i säng och hade nästan lyckats somna när Joel kom in.
Vi tog sovmorgon idag, det var välbehövt.

E har startat upp sin nya blogg nu. BLev lite orolig först när jag inte kom in på den gamla, men sen kom jag ihåg att hon skrev ju igår att det skulle skapas en ny.
E hade skrivit så fint, jag blev nästan tårögd då jag läste.
Hon är en ängel, hon är min ängel och hon kommer alltid finnas vid min sida, följa mig genom livet. Genom framsteg, bakslag, lycka och ångest. Hon finns där även om jag fuckar upp allting, hon dömer mig inte för hårt, för vi är ju inte mer än människor.
E, jag älskar dig. Du gör mig hel!

Nu är nog toaletten ledig, dags att pysa.



Whoa! Yeah!
Kickstart my heart , give it a start
Whoa! yeah!
Ok boys lets rock the house!

Död paprika

Då matlagningen tog vid fick jag en enorm lust att stycka en paprika. Och det var där som idén till kvällens bilder kom fram.
Är faktiskt riktigt nöjd med bilderna, idag med. Härligt ljus i de, fick till ett bra "stativ" åt kameran, pallade upp den på skärbrädan med en uppochnedvänd skål samt en bok och sedan var det bara att testa olika inställningar.



   

/ MLY


Fyra Dagar...

4:e dagen utan snus och fortfarande inget återfall. 3 koppar starkt kaffe däremot, men det var frivilligt, mest för att förskjuta tankarna från snuset.

Har dessutom påbörjat min Silica Forte - kur nu, tack och lov var tabletterna inte stora, de gick ju faktiskt att svälja.
Köpte även en ny ansiktskräm, som jag dock inte är så nöjd med, den känns lite väl fet för min hud, men jag får väl ge den några försök till innan jag slänger den i soporna.

Nu ska vi snart laga mat, sen kika på tv och kanske dricka lite vin? Jag har ju trots allt sovmorgon imorgon, ska bli skönt!

/ MLY

Ljuslyktor i fokus

I min lilla snuspanik så rotade jag fram 400D´n och tog några kort. Lite knepigt att fota inomhus då jag fortfarande inte har något stativ, men det gick relativt bra. Försöket ju lära mig den manuella delen igen, det var ju på tok för längesedan jag fotade manuellt, automatiska inställningar är ju så smidiga, men tjusningen finns ju inte riktigt där. Så jag gav mig på lite manuellt, av med blixten och fram med en lampa som enda ljuskälla, upp med ett svart skynke som bakgrund och stödde mig på fönsterbrädan/elementet för att hålla kameran stilla.




image211


image212

På den understa vände jag helt enkelt på steken och lät ljuskällan vara längst bak i bilden, tycker det blev en sjuhelsikes kontrast, kanske lite för skarpt, men kom ihåg gott folk, jag håller fortfarande på att lära upp mina kunskaper igen. Jag tycker det blev rätt coolt ändå.

/ MLY

3:e dagen utan snus...

Dra mig baklänges och kn****a mig hårt. Typ.
Ursäkta, men jag börjar bli smått galen här.
I Lördags kom jag på den briljanta idén att sluta snusa. Planen såg extremt bra ut, jag hade precis portionerat klart min dosa, schemalagt precis så alla snusarna skulle hålla hela kvällen, för att sedan ha en kvar till läggdags, och sen skulle det vara slut på söndag morgon när jag vaknade.

Tyvärr blev avbrottet mycket mer drastiskt. Någon på festen tog min snusdosa och därmed fanns det inga snusar för mig att snusa upp. Så min planerade "Sista kvällen med snusen" blev kaos. För alla som känner mig vet att alkohol utan snus = skit. Alkohol skapar ett grymt snussug, liksom tristess, ångest, rastlöshet, stress, trötthet, pigghet. Ja, allt är fanimej snussugsframkallande. Fuck.

Men nej, var var jag nu? Jo. Jag fick snällt 2 avskedssnus av Joel. Som jag avnjöt så länge jag bara kunde. Det satt fint.
Sen kom söndagen med lite bakfylla, trötthet och ja, det vanligt gamla köret, så vad är inte mer perfekt än att sluta snusa när man är bakfull? Så det var det jag gjorde.
Och nu är jag inne på tredje dagen som snusfri.

Det började fint, inget sug alls i söndags, men igår, ack, igår kom suget som en svallvåg över mig. Men jag har hållt mig än så länge. Och idag drack jag kaffe för första gången på månader, just för att snussuget blev så stort, så nu har jag köpt hem ett paket kaffe, så jag får väl börja missbruka det istället.

Nu insåg jag att kaffet smakade piss. Bra MLY att du ska vara så snål och köpa någon billig skit som smakar röv. MMMMM.....

Nä, nu ska jag faktiskt ta och städa här hemma. Älskade Joel är borta, han kanske har träning? Det låg en lapp på bordet där det stod "Me ♥ You, baby!" . Han är söt.

It´s partytime, dude

Lösfrallorna sitter fortfarande kvar. Jag är riktigt impad.
Vindrickandet får nog ta sig ett slut nu, om jag ska vara människa imorgon. Så för tillfället blir det vatten, allt för att hindra bakfyllan.

Festen här hemma har varit kanon. Vi har diskuterat praktiskt taget allt. Jag och sasse har tagit fina kort, och vi har bestämt att vi ska besöka tattoostudion i Ä-hult, mest för att kolla utbudet. Fan, det är härligt med killkompisar. Jag uppskattar de av hela mitt hjärta. Jag funkar bra ihop med mina manliga vänner. Oerhört bra. Det känns bra. Det är bra.


Imorgon blir det bakfyllesöndag. Misstänker pizza, någon kass film för att sedan äta kvällsmat med mina föräldrar. Kanon.

Sminkan var snäll och kommenterade min fransar. Känns roligt när någon som är så duktig på smink säger att det ser bra ut, då vet jag ju att det verkligen ser bra ut.

Paranoid Cat´s Eye

Kvällens sminkning går i grönt och brunt.
Som avslut blev det lösögonfransar, som verkligen gjorde sitt.
Bilderna kanske inte är det bästa, men det får duga...



Just nu är det fest, så jag får väl återgå till vinet.

/ MLY


Lördag

Fy fan, värsta monsunregnet i Ä-hult. Orka mer regn nu? Begav mig ut på byn för att inhandla en ny kajal, då kära katten har lekt med min hela natten, och nu hittar jag inte den, så då fick det bli en ny. Köpte även en ansiktsmask som jag ska lägga snart, och lösfransar, tänkte det kunde vara kul att testa ikväll då vi ändå inte ska göra något seriöst ^^

Min dragkedja till jackan dog tragiskt i förrgår, men min kära pappa lagade den idag, så nu kan jag knäppa jackan igen, det var lite jobbigt att gå hem från jobbet i ösregn igår med en jacka som inte går att knäppa.

Hade långa mailkonversationer med min ängel igår. Tragikomik, vårt nya ord. Det är oss. Det är vi. E&E, som M&M, fast inte. Hon är så rar, "du förstår" och det gör jag, det är nog ett av våra mest använda fraser, "du förstår" och vi förstår, så väl. SÅ VÄL.

Var hemma hos mamma och pappa innan, jäklar vad vatten det är där. Där finns ju ett dike där, just in case vattnet får för sig att dräpa ner, och nu är dte jävlar i mig som en flod i det där diket. Pappa funderade på att sätta sig med metspö och se om det fanns fisk, haha, han är grym, min kära far.

fredag, fredag, fredag

God kväll.
MLY petar smidigt in snusen på plats och päser ner i stolen.
MIn fredag har faktiskt varit bra.

Jobbade 7.30-14.15, slapp tack och lov köra matrundan i byn, tack tack tack, det var verkligen befriande att slippa kånka på tunga matväskor upp för trappor och sen ut i ösregn.
Jobbet gick faktiskt ovanligt snabbt idag, så det var ju bra.
Sen begav jag mig ner på byn, tänkte att eftersom lönen kommit så får man ju unna sig lite shopping.

Hittade en supersöt tunika på Trend House, i en grön ton med virkade detaljer på, och till det ett brett mörkbrunt skärp. Gissa om jag kommer vara snygg imorgon när skatboet är duschat och tillfixat och kläderna är på ^^
Sen hittade jag ett par jeans på rean på JC, det är fan så mycket bättre än att punga ut olidligt mycket pengar på jeans, oftast ser ju modellerna mer eller mindre likadana ut ändå säsong efter säsong, med undantag för lite vidd och midjehöjd vill säga, men inga höga midjor för mig!

Efter kläderna blev det en tripp till systemet för att fylla på skåpen hemma lite. Guntrum till morgondagen, som förmodligen ska spenderas hemma med lite trevligt sällskap.
Efter systemet traskade jag hem och fick finbesök av Linda som skulle sambeställa lite ögonskuggor med mig. Denna gången satsade jag på lite rosa/röd/lila toner, ska bli spännande när jag får hem de, synd bara att Eye Sealant var slut, det hade jag ju tänkt satsa på...



Onsdag

Vilken extremt seg dag det har varit. Haft en stor lucka nu på eftermiddagen där jag mest suttit på min söta röv och inte gjort något alls. Härligt.

Nu har jag pillat klart med bloggen, det blir inga mer förändringar än såhär. Det får duga.

Ska nog hoppa in i duschen nu, känner mig så frusen, det här snövädret var inte välkommet...

/ MLY

Sådär

Nu har jag ju lyckats med Headern. Men resten funkar inte alls som jag vill. Brööööl. Vad tjurig jag blir.

Hubbe har dock kul. Hon har bökat ner sig i en påse full med skräp där hon just nu är i full gång med någon kattlek. Härligt. Kanske får ta tag i det istället...

/ MLY

Designhjälp!?

Jikes, jag blir ju inte klok på alla dessa koder.
Någon som kan tipsa mig om hur man gör så header-bilden blir större, min verkar inte vilja bli större än vad den är nu :/

Glädjeskutt

Mitt hjärta tog ett glädjeskutt idag när jag satte mig vid datorn och såg att jag fått mail från E, tack gode Gud, eller vem man nu ska tacka. Så orolig som jag varit.
Men nu är jag lugn, jag är till och med glad. Mitt ängel finns, och hon mår bra. Det är underbart.

Idag ska jag städa ur byrålådorna, det ser för jävligt ut däri. Jag köpte några förvaringslådor igår, så ska fylla de istället.
Sen ska jag faktiskt baka. Är sugen på äppelkaka, men Joel var sugen på chokladbollar, så får se vad det blir för något.

Jag ska dessutom använda min underbara hårinpackning idag, så mitt hår får lukta underbart härligt av ananas. Mumma!

För övrigt är jag ledig idag, vilket är fucking fantastic. Och jag är ledig i helgen, så jag kan dricka lite vin utan att oroa mig för att jobba med bakfylla. Great.

/ MLY

Helgen

Nu har snart denna helgen med passerat, jag blir alltid lika förvånad över hur snabbt det går.
SKönt att man snart jobbat klart sin del av helgen iaf :), känner mig lite trött, faktiskt.

Fredagen spenderade jag först med att slappa, för att sedan ge mig ut på promenad och sen följa med grabbarna för att äta på Sorello. Där stannade vi till klockan blev närmare midnatt, och sen pös jag hem och sov.

Lördagen var det jobb 7.30-13 och sen hem och vila, för att sedan hoppa in i duschen, testa en nu makeup och sedan bege mig till Oskar. Var en trevlig kväll, men jag var på tok för trött för att umgås, så vid 22.30 var jag hemma igen, läste i en timme och somnade sen som en stock.

Idag jobbar jag delad dag, så har kvällspasset kvar. Sen ska jag och älskade kolla på film ikväll. Och dessutom har jag sovmorgon imorgon, skönt!

Nu blir det nog lite mat för att sedan vila lite.

/ MLY

Daydreamer

Usch, huvudvärken gav inte med sig. Nu är den ännu värre, och 3 glas vin hjälpte inte det minsta, så nu väntar sängen, ska försöka sova och gå upp relativt tidigt imorgon för en härligt promenad. Tänkte börja mitt nyttiga jag imorgon, minska på snuset, börja röra på mig mer, ja det låter ju inte helt fel.

Fastnade som oftast vid
sminkans blogg, där hon hade gjort en snygg makeup i bruna och blå toner. Har funderat på just de färgerna ett tag, så nu slängde jag på mig Day Dreamer på min redan lagda makeup, bara för att se hur det blev. Och visst är det snyggt.



Som grund har jag lagt Dignity från FACE, sedan la jag Alter Ego från brynbenet och uppåt, för att sedan först lägga Delirous på hela rörliga ögonlocket, samt suddat upp mot brunbenet. Därefter la jag Solitude i ett V ut mot yttre ögonvrån, samt i globlinjen. Sedan suddade jag kanterna. Men sen ångrade jag ju färgvalet och la på DayDreamer på inre delen av rörliga ögonlocket, den las på med fuktad pensel eftersom jag inte tyckte den framhävdes så mycket utan fukt. Alla skuggor från MAD

Nä, nu ska jag banne mig sova.

God Natt/ MLY

MLY, mästerkocken?

God kväll! Huvudvärken är på topp, mitt humör har varit kasst, men jag försöker härda ut.
Har handlat hem god mat som jag strax ska börja tillaga, så fort ugnen blir varm vill säga.
På menyn står klyftpotatis, fläskkarré och kall sås samt wokgrönsaker.
Har idag gjort en egen marinad till köttet, hoppas vekrligen den blev god, men den luktade himmelskt gott, så håll tummarna för mig nu :)

Öppnade min flaska med rosévinet som jag köpte, men fy tusan så äckligt det var, jag kände inte alls några av smakerna som var beskrivna på etiketten, men jag ska göra ett fjortisförsök imorgon och blanda med sprite, det brukar göra äckligt vin lite mer drickbart.

Pratar med syster på MSN, jag har fått ny tatueringstid nu, 19 mars istället för 23 maj, SKÖNT. Ska bara kontrollera att mönstret ser bra ut, men det gör det nog. Jag har dessutom bestämt mig för att inte köra på allt, utan bara på Emily, det blir nog för blaffigt annars, och det vill jag inte ha.

Var var jag nu? Jo just det. Ikväll ska jag kolla på Girl Interrupted, en av mina favoritfilmer. Till filmen ska mitt vita vin avnjutas, verkligen finvin som jag bytte med Linda ^^ Haha, NOT, men det är drickbart, och har jag tur så försvinner kanske min huvudvärk? Orka knapra alvedon hela tiden, nej nej.

Har även skrivit ännu en lista på nya skuggor som ska beställas. Tänkte göra detta imorgon, men först måste jag gå igenom utgifter osv, är ju ändå 10 dar till lönen, och fortfarande någon räkning som ligger här obetald. Illa.

Nu är ugnen varm, så på återseende!
/ MLY

It´s messy on eaststreet.

Jag är mäkta imponerad av mig själv. Jag har verkligen varit i fixartagen idag.
Steg upp 06.50 för att packa tvättkorgarna fulla med tvätt, sen ner i tvättstugan och tvätta. Medan tvättmaskinen gjorde sitt började jag röja i förrådet. Rensade ur en hel flyttkartong, tog upp ugnsformar, glas och vinkaraffer till lägenheten, slängde en stor kasse med gamla tidningar och annat skit. Har diskat en massa samt organiserat garderoben.

Nu har jag precis hängt upp all tvätt i garderoben och dessutom plockat ner alla julsaker i kartonger, så det ska ner i förrådet. Ska diska ur ytterligare några vinglas och sedan ge mig på köksskåpen för att organisera lite där.

När allt stök är gjort ska jag testa mitt nya schampo, som luktar himmelskt gott och sen ska jag och älskade laga god mat. Jag blev sugen på kycklingfilé, så kanske att det blir det. Sen krypa ner i soffan och bara njuta av att jag har varit så ruskigt ambitiös ^^

Jag har ju inte hunnit skriva så mycket om helgens bravader. Men jag kan sammanfatta det med att det var riktigt skoj.
Lördagen tillbringades hos oss, Syster och Becca kom över, vi kollade på Stjärnorna på Slottet och drack vin. Sminkade Becca och pratade lite strunt. Ringde E för att kolla så allt var ok, och det var det, så då kunde jag äntligen andas normalt igen. Sen begav vi oss hem till Henke där det var en massa grabbar, så vi hade riktigt trevligt. Gick hem vid 03 ungefär, lagade makaroner och falukorv och somnade sedan sött.

Söndagen mådde jag faktiskt riktigt bra på, ingen bakfylla så långt ögat kunde skåda, så jag och Becca beställde pizza. Satt här hemma och gottade i oss massa flottig pizza medan vi kollade på något program och riktigt stora människor som kämpade för att gå ner i vikt. Dte kändes rätt mumsigt i det läget att kunna frossa i en pizza. Mohahah.

Nej, back to the mess.

/ MLY


Fylla på eaststreet

Tjingeling. En glad, men aningens bakfull MLY äntrar bloggen.
Gårdagen var mucho trevlig. Jag hade finbesök av Linda o Björn, vi spelade GH, Singstar och Buzz. Becca anlände lagom till Buzz, så vi spelade ända till klockan var nästan två på natten. Syster kom med förbi. Vi pratade, tröstade, kramades. Sen sov hon här och hon har hållt mig sällskap hela dagen.

Ikväll ska vi förmodligen dricka lite och ha det trevligt. Men först ska vi hem till familjen och äta. Och jag måste köpa snus. Fuck. Jobbigt.

Jag blev förresten nöjd med klippningen. Luggen blev kanon. Kanske orkar ta en bild och lägga upp. Om jag orkar göra mig iordning vill säga, är ju som sagt lite sleten idag ^^

E, hjärtat. Lova att inte försvinna från mig. I need you!

Fullt upp och nu är jag ledig.

Nu ska jag berätta, jag är så jäkligt nöjd. Jag är ledig i 4 dagar nu, nästa arbetspass blir på tisdag. Skönt skönt skönt.
Har inte varit så aktiv här på bloggen den här veckan, har haft fullt upp med mitt mående och jobbande.
Var sjuk i söndags, sen mådde jag bättre frammåt kvällen och fick då grym ångest över att jag var sjukskriven, så pallrade mig till jobbet på måndagen, fortfarande inte på topp, en bättre. Sen jobbade jag extra för Linda på tisdagen som låg sjuk i förkylning, sen jobb onsdag och idag. Nu känner jag mig helt slut och min hals börjar rossla, så jag väntar med spänning på att se om jag blir mer sjuk eller inte. Skulle ju inte förvåna att jag blir det bara för att jag är ledig.

Nu sippar jag på ett glas rött, jag som faktiskt inte tagit ett enda glas sen i lördags, trots att det är så gott. Så får förtjäna det nu, när ledigheten slår på :)
Läser lite sminkbloggar och får ett starkt sug av att dra fram skuggorna, så det gör jag säkerligen nu efter jag bloggat.

Imorgon ska jag klippa mig. Äntligen. Har fortfarande inte kommit på hur. Jag skulle behöva klippa det kort, mycket kortare, för det är så skirt och slitet. Jag behöver låta mitt hår få en nystart, men jag kommer aldrig passa i kort hår så det blir nog inte allt för drastiskt. Tror jag.

Nä, nu blir det nog sminkväskan ^^

/ MLY

Cat´s Eye

God kväll!
MLY är en aning slö ikväll, så orkar inte direkt göra något alls. Testade dock några nya skuggor idag, Cat´s Eye och Solitude, även dessa blev underbara ihop. Mjau. Synd bara att man inte kan gå ut och visa upp de bedårande färgerna, utan att man ska sitta hemma pga att det är jobb som gäller imorgon.

Idag jobbade jag bara 730-1300, otroligt skön tid. Imorgon blir det lite värre med 7-2130, men det går rätt fort när man väl sätter igång.
Efter jobbet idag åkte vi och handlade, sen kikade vi på en film och åt lite mat. Sen somnade jag i soffan och vaknade vid 1900. Då började vi med kvällsmaten, köttfärsmackor med bearnaisesås och ost. Ritkigt gott. Efter det tog jag mig ett glas rött och kikade på Stjärnorna på Slottet.

Nu står jag i valet och kvalet ifall jag ska gå in till F o E och kolla på film, eller om jag ska stanna här inne och ha det skönt med tända ljus och en bra bok. Svårt val.



/ MLY

Kväll på eaststreet

Kvällen här på eaststreet har varit lugn. VI blev hungriga, men insåg att det var omöjligt att få Thai-mat, så jag bestämde att det skulle bli Kina istället. 3 små rätter, med friterade räkor, friterad nötkött och biff med bambuskott stod på menyn. Alltid lika gott, och jag blir varje gång imponerad av att en portion faktiskt räcker gott och väl till två personer. Så vi blev mätta båda två.
Till maten blev det ett glas rött, av mina nya favorti Black Granite. Ett underbart rött vin med otroligt fruktig smak. Inte alls sådär rödvinsbeskt som jag annars upplever rödvin, utan riktigt njutningsfullt. Det är en riktig höjdare att hälla upp ett glas, sjunka ner i soffan och bara sippa. Ni som inte provat Black Granite borde verkligen göra det.

Under kvällsmaten passade vi på att kika på Reine och Mimmi i fjällen, lite sådär lagom fjollig kvällsunderhållning.
Jag har dessutom smsat till min prinsessa och fått höra hur hon har det ikväll.

Jag testade förresten mitt nya smink nu tidigare ikväll. Körde med en bas av Face Highlighter Dignity, för att sedan lägga vackra Dark Green från Viva la diva på yttre rörliga ögonlocket och i globlinjen. Resterande oifyllda del av det rörliga ögonlocket lades Day Dream från MAD, och jag måste säga att färgerna verkligen flöt in i varandra, på ett snyggt sätt. Joel blev till och med positivt överraskad och sa att det såg snyggt ut, så då måste det ju ha varit det. Än så länge har inte skuggan lagt sig i veck, och då har jag haft den på i 5 timmar. Mycket bra.
Ska testa en ny kombo av skuggor imorgon, har glömt bort hur jäkla kul det faktiskt är att bara leka loss med färger.

Hann med att tvätta håret med och testade John Frieda´s Frizz.Ease Dream Curls Style,  en hårprodukt som ska vara perfekt för lockigt hår, utan att göra det frissigt och hålla lockarna lockarna mjuka utan den där krispiga känslan som man annars lätt får av andra stylingprodukter.
Jag märkte inte så stor skillnad av produkten, mer än att det faktiskt inte blev krispigt i håret, utan att det höll sig mjukt. Visst arbetar den upp lockarna, och håret känns lite fylligare, men det måste nog vara allt. Jag får ge den några fler försök innan jag kan uttala mig helt om den.

 Bild från John Frieda.

Nu ska jag snusa vidare, dricka upp mitt vin, för att sedan lägga mig och läsa Vingklippt Ängel, för andra gången. Jag älskar verkligen att läsa om böcker. KOnstigt nog har alla böcker jag köpt varit bra, och det är ett rent nöje att läsa om de igen.

Imorgon är det jobb som gäller, likaså söndag, men ska försöka klämma in något vettigt med, såsor fotografering, städa lägenheten osv.

/ MLY


Shopping

Har spenderat dagen i Växjö med shopping.
Vädret var totalt värdelöst, det snöade och blåste kallt som satan, så humöret var inte direkt på topp i kylan.
Men jag hann med några fynd iaf:
En brun långärmad tröja med knäppning
Ett brunt längre linne
En benvit kofta med knäppning
3 par hipsters
1 svart väska, modell större
Face Highlighter, Dignity
En ögon skugga från Viva La Diva i färger Dark Green
En ögonskugge pensel
Stylingprodukt för lockigt hår som ej ska göra lockarna hårda, utan mjuka och utan friss.
Ett par öronhängen
Ett svart, smalt diadem

Samt beställt tid för tatueringen. Den 23 maj blir det av, Jag vet, Skitlång väntetid, men men. What to do liksom.

Frågan är bara om jag ska nöja mig med att göra bara Emily, eller om jag ska köra på resten av namnet med.
Lägger upp två förslag, som jag ritade i all hast, allstå inte allt för seriöst, men så man får en hum om hur det kommer se ut.

Vilken gör sig bäst?

Skuggor från MAD

Nyårsafton gick ju faktiskt bra.
Serveringen klarade jag med en guldstjärna i kanten, faktiskt.
Har dock grymt ont i min vänsterarm från fatserveringen. hade ingen aning om hur jävla tungt sådant faktiskt var, särskilt inte när man ska ta ett bord på 30 pers. med ett stekhett fat över underarmen som bränner. Har fortfarande ett litet brännmärke kvar samt då smärta från helvetet i vänsterarmen. Ajajaj.

Ringde hjärtat vid hemgång, trodde jag pratade med mannen hennes, ända till jag insåg att så inte var fallet. Haha. Sen ringde E upp och så pratade vi lite. Hon är så rar- Söt söt söt.

Nyårsdagen var sjukt seg.
  Knappt fått någon sömn alls och sen jobba på det. Skönt att jag fick ta minustid och traska hem vid 13. Sen sov jag lite för att sedan bege mig till Becca där Julklappsleken skulle äga rum. SKitskoj!
Sen spelade vi Melodifestivalspelet där jag och Linda vann :)

Idag har jag jobbat för fullt. När jag kom hem på middagen hade mina ögonskuggor från MAD kommit. De är så ruksigt fina. Har hunnit testa 3 av de 10 färgproverna.



Alter Ego, Merlot, Sultry Wine.
Färgerna är sjukt fina, Lägger man på de med fuktad pensel blir färgen riktigt intensiv och glänsande.
Just nu har dessutom MAD 28% rabatt på sina varor, så bara att klicka hem ett par fina ögonskuggor. De har praktiska 10, 15 eller 20 prover som man kan köpa för en billig slant. Jag testade 10 olika färger, och då får man dessutom ett gratisprov på köpet. Leveransen är snabb, jag beställde mitt under julhelgen och det tog ca 1 vecka att få hem proverna. Dessutom har de väldigt bra service om man vill ställa frågor.

Nej, nu ska jag inte prata mer smink. Joel får väl nippran på mig då. Han förklarade snällt för mig att han inte kunde något om smink och dessutom inte brydde sig. När jag visade upp mitt nysminkade ansikte så kollade han frågande på mig. "är det lila? Det ser ut som du fått en blåtira!" Fick snällt förklara att det faktiskt var mörkt bruna färger och att det bara var lite svagt lila shimmer i den ena skuggan. Senare kom han fram och sa att det såg fint ut. Bäst för honom :P

Just i detta nuet sippar jag på ett glas rödvin. Vi har precis avslutat våran finmiddag med fjärilskotletter, svampsås och klyftpotatis ( MUMS!). Jag har gått igenom en ny sats med 10 skuggor som jag ska köpa och ska snart lägga mig i soffan och glo på film med min vackra man. Livet är allt bra härligt ibland.

Jag har dessutom fått fina sms av Erica idag, hon var ute på skidor och jag blev grymt avundsjuk. JAG VILL MED! Sist jag åkte skidor var i tvåan på gymnasiet. Det är ju på tok för längesedan. Bättring, MLY!

Sänder en snöig hälsning till alla mina söta vänner/ MLY