pics and party

snörvel. harkel. party?
oyes. har inhandlat en fin tröjklänning nu. emelie var smakråd :) så nu ska jag bara fixa dit lite smink och fixa håret sen är jag redo för en utekväll.

Om bara den förbaskade förkylningen kunde ge med sig...

image93image94
2 bilder som jag tog innan idag. Gulingen och Silvia

Lördag

Jag mår fortfarande uselt. Jag orkar inte vara förkyld mer, orkar inte vakna av att man knappt kan andas och att allt gojs rinner bak i halsen. UÄÄÄ. Jag bilr som en barnunge så fort jag bir förkyld, ligger och tjurar och snörvlar ( enda skillnaden är att jag inte käkar snor.) men hey, jag mår bättre i kroppen idag tack och lov. Om bara den förbannade snoken kunde sluta rinna för en dag så jag kunde gå ut och dansa ikväll utan att ha fickan full med näsdukar ^^

Det blev 45års kalas i Hällevik igår. Mysig bilresa ner med Filip o Emelie och Joel som var chaffis. Fick se var Emelie bodde, jättefint hus som låg sådär precis som jag vill bo :)
Framme i Hällevik vid 17.30 ungefär. Lite kallt och så, men det gick bra. Sen blev det lite cider och grillad korv. Många skratt och lite tårta. Sen begav vi oss hemmåt till Älmhult igen och var hemma vid 22.30.
Skulle egentligen ha kollat på film, men jag var så trött så jag åkte hem coh stupade i säng och sov till nyss. Skönt att ha fått sova ut ordentligt.

Nu ska jag klä på mig, gå ner till byn och köpa något att ha på mig ikväll. Se om Emelie kan hjälpa mig hitta något tjusigt. modefashion som Joel skulle säga ^^

Oj, är det lite sol jag ser?

/ MLY


Fortfarande sjuk.

God eftermiddag.
Jag mår fortfarande jättedåligt, snoken rinner hela tiden och jag är helt matt i kroppen. Plus att gårdagens magont har gjort mig slö och jag vågar inte äta ordentligt, är rädd för att det ska komma tillbaka igen.

Har gått bra att jobba idag, men är så matt nu så jag överväger att stanna hemma från kalaset ikväll och vila upp mig. Ta en alvedon, nässpray, krypa ner i soffan med en bra bok och läsa till jag somnar. Låter mycket mer trevligt för stunden än att sitta på kalas med en näsa som rinner stup i kvarten och en kropp som säger nej.
Men ska avvakta lite till. Har 2 timmar på mig att bestämma mig.

Gårdagen var mysig.
Jag och Joel lagade tacos och så kom Emelie och Filip hit, vår första seriösa middag när vi bjuder folk på våran mat typ ^^ sen kikade vi på Hannibal Rising, men min mage gjorde så ont så jag missade säkert en kvart i början bara för att ajg inte kunde resa mig från toastolen ^^ har nog alrdig kallsvettats så mycket som när jag satt där inne på toan och inte visste vad jag skulle ta vägen, det kändes som om hela maginnehållet slets mitt itu och jag kunde inget göra, bara sitta där och kallsvettas till det gick över.

Vi började kolla på en till film efter Hannibal, men satte på en komedi istället, men det slutade med att alla utom Joel somnade. Filip och Emelie hade snyggast sovställning någonsin ^^


Nä, krypa ner i soffan nu och försöka vila lite.


E, hjärtat, jag är så glad för din skull. Var så orolig för dig, så skönt att höra ifrån dig igen!


/ snörveln MLY


blööö

Snörvel! MLY sitter här och snorar. Varför har jag blivit förkyld nu med då? räckte det inte med ont i halsen/ huvudvärk. No no, förkylning med, sen var visst han som bestämmer nöjd. Fuck.

Ska käka tacos ikväll med babis. Mysigt och gotte. Måste bli lite piggare bara.

Nä, näsduken nästa!

/ snoriga MLY

Pizza?

God kväll. Här sitter jag och kurar i min ensamhet. Jag har tråkigt, ont i huvudet och nu börjar snoken rinna med. Whoho. Kan inte påstå att jag gjort något av det jag skulle göra idag, men jag diskade faktiskt innan och det var ju inte med på att göra listan, så lite stolt blir jag.
Hungrig börjar jag med bli, åt en sparrissoppa innan, men det var inge vidare, så det fick bli en hel del godis och några kex med färskost med pepparotsmak för att bli nöjd. Hoppas på pizza ikväll när Joel kommer hem. Det hade varit fint. Pommespizza, den är bäst, för då kan jag äta upp pommesen och sno alla bacon som ligger under så kan Joel äta resten ^^ Det gäller ju att vara smart!

2 dagar att arbeta nu, sen helg. Ska bli skönt med helg, för då är det bara 7 dagar till min semester, 6 arbetsdagar, och förhoppningsvis går det fort. Frågan är ju bara vad man ska göra under semestern. Någon som har något förslag?

I helgen blir det hur som helst fest, med Fille o Emelie, sen får vi välse vilka mer vi vill ha med. Men sedan blir det silver iaf. Ska nog bli kul.
Och på fredag åker vi ner till Hällevik för att fira Joels pappa. Känner inte riktigt för att ut och åka någonstans alls, men man får väl offra sig.

Nu ska jag tvätta håret ( Ja, MLY, för fanken, tvätta håret nu, innan Joel kommer hem så han slipper se mitt skatbo ^^)

/ MLY

the loaded gun

God dag. Är hemma idag med, för att kunna vila upp mig ordentligt. mår mycket bättre idag, men de höll med på jobbet att det var nog bra om jag var hemma idag med. Skönt.

Igår kväll kom Fille o Emelie över. Vi kikade på Smoking Aces och Pulse. Smoking Aces var bra, pulse var kass, men jag och Emelie envisades med att se klart filmen. Mohaha, vi röstade ner Filip och Joel. GirlPower!
Sen skulle vi ge oss på ett försök att spela buzz, men då var knapparna trasiga så det blir reklamation. Tråkigt.

Sov gott inatt, vaknade vid 10 och låg och läste till syster yster kom hit för att låna lite filmer. Sen kom tesse förbi en runda med och nu har de precis kört och jag är ensam ;( Nädå, ska njuta av min ensamma dag, ta en lång dusch och städa upp lite här hemma.

Det var en sak som sårade mig så djupt igår så jag faktiskt inte vet var jag ska ta vägen längre. Ska jag skita i allt?


The teenage queen
the loaded gun
the drop dead dream
the chosen one
...

YES! no more vikarie ^^

YEAH! glädjens dag mitt i min sjukliga lilla skalle.
Bossen ringde nyss.
"Hej, hur är det med dig nu?"
"Jo, tack, lite bättre, men det är långt ifrån bra"
"Ok, jag har tyvärr en tråkig nyhet. Du måste tyvärr sluta i Göteryd den 30/9!
"Ok, ja jag förstår..."
"För du ska börja inne i Älmhult istället, Grattis, du fick jobbet!"
"VAAAA? Skojjaru med mig?"
"Nej nej, grattis!"

Fy fan. BIG UP MLY!

Nu är jag så lycklig så jag nästan känner mig frisk igen. FY FAAAAN! härligt härligt härligt.

Ska krypa ner i soffan nu, joel ska kila ner och hyra film och så kommer johanna hit snart. mys mys mys.

Alvedon nästa, typ.

sjuk

God middag, världen.
Lägesrapport MLY.
Sittande i datorstolen, nyss sjukskrivit mig och min kropp säger blä, mitt huvud gör ont, jag är helt fucking täppt i snoken och halsen är genomtjock. Jag känner mig febrig, men min lidltermometer säger 36,8 ( jag litar inte riktigt på den...) så blir en lugn dag hemma. Har extremt dåligt samvete ( som alltid när jag  blir sjuk och måste sjukskriva mig) men jag känner att jag inte skulle klarat av att jobba idag, klarade knappt av att stappla ur sängen i morse, och försökte verkligen känna efter i varje kroppsdel om någon skulle fungera att arbeta med, men nej.
Bossen var snäll och förstående ändå. Sa till han att jag självklart blev orolig att de inte skulle få in någon till kvällen, men han sa att jag inte skulle oroa mig, att det skulle lösa sig. Att jag alltid ska få så dåligt samvete. Är jag sjuk i huvet eller något? Ja man undrar ju..

Fått mail från mitt hjärta idag. Och jag vill helst av allt vara hos henne nu. Inte sitta här, sjuk, i pissiga älmhult. Utan krama, hjälpa, prata ut. Du och jag mot världen!

Johanna kommer förbi om en stund. Hon ville umgås med snoriga, harkliga MLY. Jag blir glad, för det är inte ofta vi träffas, så trots att jag är sjuk så ska jag försöka vara social. Måste kanske hoppa in i duschen, den här natten har varit svettig. Vaknade dessutom av att det åskade, så har legat tryckt mot Joel hela tiden, är så in i helvetes rädd för åska.

Latert / sjuklingen MLY

Halsont

Brööööl. Här sitter jag och har halsont från helvetet. Jag misstänker starkt att det är den långa vistelsen utomhus på fregsnatten/lördagsmorgonen som är boven i dramat, men kanske är det någon jäkel som smittat mig med det.. bäää. Satans ont gör det hur som helst. Och nu har Joel dragit på sig en förkylning med.

Övervägde starkt att sjukskriva mig idag, men insåg att det inte skulle se så bra ut, jag är ju inte döende, bara lite.  Så jag kämpade mig igenom jobbet mellan 7.30-16.00. Duktigt MLY!

Inhandlat ett gäng halstabletter och väntar på bättre tider. Typ.

/ MLY

Midsommar.

Midsommar är över, igen, och helgen har faktiskt varit kanon.

Fredagen, midsommarafton gick resan från älmhult vid 11 efter en frukost på café derés. Vid 14, är vi framme vid mattes stuga, efter att ha inhandlat midsommar maten. Packar in våra saker i friggeboden och sätter och sedan inomhus, då det spöregnar. Öppnar upp första cidern och väntar på bättre väder. vid 17 åker grillen fram och potatisen kokar, äter gott och leker lite lekar.



Efter lekarna och en god måltid bestående av nypärer, grillat kött och sill tog drickandet över och vi dansade och hade riktigt roligt.



Vid 23 snåret begav vi oss med taxi till peppes bodega. Det var riktigt kul, den första timmen, sen strömmade det in folk och det var så mycket backslicks, brats, ja allt, och vi kände inte riktigt att vi passade in. Joel blev rätt full och någon idiot slog han i bakhuvet, en backslick höll på att skalla Mattias och Henke trillade i en trappa ( han hörde "när vi gräver guld" och skulle springa in till dansgolet, men snubblade.) och fick bära ut av vakterna. Ingen taxi kunde vi inte heller få tag i, så vi fick lämna henke med Mattes syster ( hon hade taxi hem) och så började vi gå hem, efter en bra bits promenad kommer en taxi körande, vi stannar den och får skjuts hem.



Lördagen börjar riktigt segt. Vädret är på topp, men alla är riktigt bakfulla. Sitter i solen, åker och handlar mat och sitter sedan ute hela kvällen. Grabbarna bestämmer sig för att dra till peppes igen, men jag väljer att stanna hemma. David mobbar ner mig för att jag inte ska med, men i sista minuten bangar David med ut ( full som ett as) och vi stannar hemma båda två, jag för att sova, och David för att kräkas ( mohahaha) Vid 03 kommer grabbarna hem igen, utan Oscar ( som missade taxin ^^).

Söndagen vaknar vi vid halv 10, en av mattias systers vännera unge kommer in i friggeboden och börjar kasta fotboll på oss, vilken jävla helvetes dampunge, kastar skithårt, slår henke, kastar ner allt som ligger i sängarna osv ( och han är bara 4 år...) David försöker vara lite social mot den lille parveln och uttrycker " Du skulle väl velat sova här inatt?" med världens pervoröst. Alla i hela friggeboden brister ut i skratt. Det var så jävla roligt. Skrattar fortfarande när jag tänker på det.
Vi drar ner till havet vid 14 , och sen hem igen vid 15.30 för att packa ihop våra saker och möta upp Oscar som var rätt sur för att grabbarna hade kört ifrån honom. Men det ordnade upp sig rätt snabbt, tack och lov, hatar när folk är sura på varandra.
Vid 16.30 åker vi från stugan, tar en pizza och åker sedan hem.

Är riktigt skönt att vara hemma igen, ska bli skönt att få sova i en säng som är större än 80 cm bred och ja, att få sova utan grabbarna som fiser stup i kvarten.
Lite segt att gå tillbaka till jobbet imorgon dock, men hey, 11 arbetsdagar sen har jag semester ^^

Nu blir det duschen.

/ MLY

högtalarjävlarna...

Högtalarjävlarna passade inte, så får bli lång bilresa med mina sprängda högtalare. wohoo...
Bränt en partyskiva nu, fast jag är icke nöjd . fick för lite tid på mig att fixa låtar osv. dåligt MLY.

Imorgon vid 10 åker vi till Hemmeslöv. Mysigt.

En glad midsommar på er allihopa!

/ MLY

VAR???

Var faaaan är mina högtalare?
GAH, jag blir galen.

Nu åskar det med, ska slänga mig under täcket och hoppas att det hjälper mot de äckliga smällarna.

Beds are burning

God kväll.
Här sitter jag med en snus och lyssnar på "Beds are burning". Undrar hur vår säng ser ut om den brinner upp? undrar om grannarna blir sura om jag eldar upp den? undrar om jag vill sova på golvet? eh, nej, varför elda úpp sängen? och varför sova i en säng som brinner? om det inte är av lust då, fast då ska man ju inte sova, pucko ^^

Ska dra igång lite GH nu, och sen mysa med älskling ikväll. Japp, så blire.

Imorgon ska jag packa, men jag har fortfarande inte en väska att packa i.

E, hjärtat. Att avståndet ska vara så jävla långt att jag inte kan få finnas hos dig och hjälpa dig mot en ljusare värld ♥



How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

Snusprovning?

God eftermiddag.
Här händer ingenting. Fuck vad uttråkad jag är nu.
Jobbet har gått fort idag, trots att man som alltid blir styrd av surtanten, som tror hon är så mycket bättre än oss andra. Fuck you!
Imorgon ska jag jobba med en av de nyare tjejerna, och jag fasar lite för det, för hon är så himla, eh, oengagerad, förstår inte hur hon hamnade inom vården. Inte många av de äldre tycker om henne pga hur hon beter sig ( är otrevlig och slarvig osv) och nu har till och med chefen på huset klagat på henne för att hon sitter i grupplokalen alldeles för många timmar ( jag kan bara njuta av allt, att jaghar så mycket vett innanför pannbenet att ajg inte gör något av dessa saker.) Men då ska jag alltså åka ihop med henne imorgon. Och i den gruppen som jag är i en gång på 6 veckor. Jisses, men det ska nog gå bra. Hade hellre jobbat med J, men icke. tråkigt, hon är rolig och dessutom väldigt duktig på sitt jobb. Mer sådant, tack!
Hon som har sökt samma vik som jag har dessutom fått förlängt på sitt vik, så då kan jag ju pusta ut på den fronten iaf, 1 vecka kvar, sen vet jag hur framtiden ser ut ( HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!)

Har varit på maxi och inhandlat två dosor catch, funderade länge på om jag skulle byta sort för ett tag, undvika att få så allvarliga frätslador som eucalyptusen ger ( men ack, så god den är) men insåg att alla sorter jag testat hittils har gjort mig illamående, eller så har jag tröttnat och gett bort dosan till Joel, så jag körde på catch idag med. Men tids nog. Kan ingen anordna snusprovning måntro? så jag kan testa alla sorter och kanske hitta mig en ny favorit, det är ju aningens dyrt att köpa en dosa av varje sort för att sedan komma fram till vilken man gillar bäst. Och slösaktigt på de dosor man inte kommer snusa upp. nej ve och fasa. Snusprovning for life!

Ikväll ska jag ta det extremt lugnt. Är helt slut. Joel spelar match, men jag ska inte kika, ska ligga i soffan med en bok och sen glo på PCD.
Imorgon blir det jobb 7.30-15 och sen packa inför helgen, om jag hittar en väska vill säga...

Adjöken/ MLY

God natt.

God afton kära läsare.
Mly är nyss hemkommen från min älskades 21års fest. Det blev en liten mysig kväll med släkten, smörgåstårta stod på menyn och till efterrätt blev det crisptårta ( som jag ÄÄÄÄLSKAR)

Shoppingdagen idag blev även den lyckad, 2 linnen ( ett gult och ett rosa, halterneck), en grön kofta, en svart u ringad t-shirt ( modell längre), korta leggings, ett par söta skor i beige-grönt, nagellack och glittrigt bronzepuder och en bh med matchande trosor till. Så fint så fint.

Nu ska jag snart krypa ner och sova, är grymt trött.

God natt/ MLY

Det förflutna fuckar min hjärna ibland.

Kväll i Älmhult och jag är trött som en gnu ( damn, säger man ens så längre? Jag följer då knappast med i utvecklingen av "innefraser" osv ^^)

Har lirat lite GH nu, men jag fick huvudvärk då jag satt där och klonkade, så gav upp och gräddade pannkakor istället. den första blev så smörig, de resterande blev för tjocka och fluffiga. Så med andra ord, ingen vidare kvällsmat. Sötnosen Erica undrade över sin kvällsmat, vad man kunde kombinera med kyckling och ris. Jag föreslog bea, men hon valde svampsås, lite missnöjd blev jag allt ^^ Hon är så jädrans söt den tjejen! ♥

Kom på i helgen när min lilla mobil burrade till att P enbart skickar sms till mig på fredagar eller lördagar, och då slog det mig att det är nog för att han är lite på lyset då, och kanske bara vågar skicka till mig under de omständigheterna. Men den tanken slogs i spillror idag när mobilen så kärt faktiskt ringde. Antog att det var Joel och skulle precis svara "hej älskling" när jag såg P namn på displayen. Blev rätt ställd. Men vi pratade en stund och jag blev rätt så avundsjuk när han sa att han skulle till Arholma, en underbar liten ö i sthlms skärgård som jag spenderade några dagar på sommaren 2003. P frågade lite fint om jag hade lust att hänga på, och visst hade det vart skönt med semester ett tag, men icke. Sen undrade han ju givetvis när jag skulle komma upp och hälsa på igen. Och det hade jag ju helt förträngt att jag skulle upp igen, så blev lite paff, men antagligen så blir det i september, måste ju hinna åka mustangen. Mää, jag skulle till och med få köra :) way to go, MLY, jag får ju inte ens köra Joel bil och så kommer P och erbjuder mig att få köra hans mustang, yeah!
Så blir det ju även min tur att bjuda på middag då, eftersom han bjöd förra gången, hoppas jag är rik då när jag åker upp ^^

Det blir lite rörigt med tankarna och hjärnfunktionen när det förflutna gör sig påmint.

Take care, fuckers! / MLY


Jag hoppas nog att våra barn blir pojkar, jag får en stark känsla från de här bilderna att de kommer se bättre ut som pojkar, som tjejer ser de nog aningen för maskulina ut ^^

Fucking freakshow

"Love is just a car crash away" sjunger Marilyn Manson ur mina högtalare. Jag gillar hans nya låtar, men hade gärna önskat att det var lite mer Go i låtarma. som i Fight Song, min älskade låt. Men de nya duger gott och väl, ska inhandla skivan någon dag, när pengarna är lite mer på kontot.

Har ätit på Café Olé idag med Joel, Filip och Emelie. Tacotalrik. Gott, men blir alltid mätt så fort, så Joel fick äta upp min portion med.
Sen gick vi till Trend House där Emelie numera jobbar och hon var så duktig så i kassan :) och så har jag bett henne att bli min personliga stylist nu :)
Sen gick jag och Fille i lite i affärer och sen fick jag skjuts hem i Silvia.
Sen dess har jag legat i sängen och läst, mitt huvud har haft värk idag, måste vara åska i luften...

Imorgon blir det Växjö med klanen. Ska bli trevligt. och sen 21års fest på kvällen, synd att man jobbar på onsdag bara. Men men. Sånt är livet.

HIttade en jäkligt kul sida,
MorphThing.com Testa vet ja!


Mly goes Angelina, we are hot^^

Mly goes Gerard Butler, He´s hot, together we are not so hot ^^

Mly goes Christina, we are hot ^^

Mly goes Achton, not so hot^^

Mly goes Gollum, fucking freakshow!

/ MLY

Are you the rabbit?

God middag!
Väcktes av ett telefonsamtal i morse, ville helst skrika "Vafan ringer du så jävla tidigt för" men när jag såg klockan så var det ju inte så tidigt trots allt ( över 11^^), hemtjänsten undrade varför jag inte hade ringt angående ett städ. eh, det hade väl inte jag någon aning om, jag hade inte sett någon lapp. det var ju inte bara jag som jobbade den dagen.. blir så otroligt sur över sådant att bli beskylld för saker när det inte bara är jag som är på plats. ring och klaga på de andra med vet ja. Sur.
Sen gick det två sekunder, sen ringde det på dörren. På med morgonrocken. Fille.
Han var snäll och diskade undan här medan jag gjorde mig iordning ( TACK!)
Och nu sitter vi här och spelar GH, som alltid, men fy fan va svårt det har blivit, kommer aldrig klara 5stjärnigt på medium ( tjurar)

Jag är fortfarande irriterad. Jag förstår inte hur mycket mer sånt här man ska behöva uthärda.

"So ask your self before you get in
I know the insurance won't cover this
Are you the rabbit
or the headlight
and is there
room in your life
for one more breakdown"

image69

Love is a fire

"Love is a fire, burn down all that it sees..."

Bränt barn skyr elden, säger de, men jag älskar nog att leka vid flammorna, tänja gränserna, gå lite närmare, utmana ödet.

Om jag ska vara ärlig och sammanfatta gårdagen så har den varit katastrofal. Eller nej, jag menar, i mitt huvud har den varit katastrofal. För många känslor, på tok för många.
Är det bara hederlig pms eller är mitt psyke på väg att haverera?
Jag hoppas på det förstnämnda, det borde ju gå över fort.

Kvällen började med ett praktgräl med bäbis, som aldrig kan planera ( ehm, kom ihåg att nu är det min dåliga sida som pratar, i vanliga fall är bäbis underbar) jag blir skitarg och ledsen och hotar med utflytt osv. Sedan kommer Alex och Sara och jag hinner lagom in på toaletten för att försöka lugna ner mig lite, sen ut och på med den glada fasaden och sen drog vi till Mattias. Och där var Hon. En av alla fröken Ångest. Så fort jag såg henne raserade hela fasaden, jag vände nästan i dörren och precis när jag tänkte genomföra det så kommer fröken Ångest fram för att hälsa. Kämpar så gott jag kan för att inte vara hatisk och tackar gud för att jag åtminstone tog med en dosa snus dit ( var ju nyktert igår med, så annars hade ju en flaska sprit suttit ännu bättre...) Sitter med Sara hela tiden, tätt tätt, och pratar, vi känner oss nog båda lite eh, ångestladdade över fröken Ångest närvaro.
Det enda roliga med kvällen var Bunny, någon lek som Simon lärde oss, den får vi allt köra på våra fester med.

Vid tolvsnåret begav jag mig hemmåt, Joel fann mig i hallen och bad om ursäkt för allt som vi bråkat om innan, vi blev sams och jag kunde åka hem och sova gott.
Men det är ändå en massa som gnager inom mig, saker som jag låter vara osagda, men som gör så förbannat ont. Som en fet köttkniv i ryggen, ungefär.

"...Burns down everything you say."

Gratiskuponger och motorhuvar.

God eftermiddag.
Känner mig lite vresig idag pga det pissiga vädret. Erica skrev att de hade sol uppe hos henne, jag blir extremt avundsjuk :/ jag vill med ha sol!

Vaknade imorse av att Joel fortfarande inte hade kommit hem, för i sängen bredvid mig låg bara täcket och en kudde, precis som när jag gick och la mig, däremot var det något som inte stämde, för i hallen lyste en lampa, och den hade jag minsann släckt när jag gick och la mig, gjorde mig iordning och käkade frukost och funderade över varför den jäkla lampan lyste. När jag gick ut i vardagsrummet fick jag svaret - Joel hade däckat i soffan med kläderna på.

SKrattade lite åt hans klantighet, gick ut i köket igen, och insåg att min gratiskupong från libresse var slängd. WTF, den skulle jag ju använda idag. Blir jättesur på joel ( jag menar, bindor osv är ju inte gratis direkt, man får ju passa på när det är gratis^^) och skäller ut han efter noter att han absolut inte får slänga min post utan att fråga mig först om det är något som jag ska ha. Så nu får jag snällt KÖPA ett paket istället för att få det gratis. Yeay, lycka...

Har arbetat klart mitt första pass nu, det gick bra. Ida var extremt rolig idag då hon skulle fylla på spolarvätska och sen inte kunde stänga motorhuven, det gick inte hur mycket vi än försökte, så tillslut körde vi hem till Idas pappa som slog igen huven på 2 röda. Jahapp, det var så lätt? Vi kände oss lagom pinsamma och misslyckade efter det. Tilläggas kan ju att det inte var en vanlig huv, utan någon jäkla spak som skulle dras ut och sedan skjutas in igen och jadajadajada. Tacka vet jag Bettany, omodern, men jäkligt lätt att stänga huven på ^^

Nu ska jag mysa lite med Älsklingen, sen back 2 work vid 16 igen.

Fyllesvin.

Jag är trött. Huvudvärk har jag med, som alltid nu för tiden. Oerhört jobbigt, huvudet känns svullet och tungt och blä, jag blir så trött både av att och på att.

Har varit hemma i huset med Joel, Fille o Emelie nu. Mysig kväll med Guitarr Hero II och sen lite film, mer hann jag inte med för jag skulle skjutsa ut syster till sin ponke.

Ringer syster när jag är framme
"Hej, varför är du inte ute?"
"Men varför är du inte här?" frågar syster förvirrat
"Men är du inte där du var innan?" får jag fram
"Nej, vi är ju inte där, det sa jag väl innan?"
"EH... Nej?"
"OJ!"

Hämtar tillslut upp syster på rätt plats, då kommer, låt oss kalla honom X ( han är inte värd att ha ett namn i min blogg) fram och sliter upp min bildörr, kränger sig in och lägger sig halvt över mig, däckar sedan över Bettanys ratt och mumlar. Sen masar han sig tillslut ur den extremt obekväma ställningen och hänger utanför bilen och börjar beskylla min syster för att vara en hora. Jag blir så paff att jag inte får fram ett ord. Syster blir arg och säger ifrån. Jag är fortfarande helt paff och bara glor på X, känner hur mycker jag HATAR honom och vill mest bara trampa på gasen och köra över hans fot eller liknande. Tillslut ger han upp, drämmer handen i biltaket och går därifrån.
Kan säga att bilresan inte var munter efter det.

Att alkohol kan göra folk så patetiska, det vet vi ju alla, men hur fan kan man bara bete sig så, dessutom framför folk som man knappt känner, bara häva ur sig hemska ord som andra tar väldigt illa vid sig av?
Jag är oerhört tacksam att jag slipper umgås med den sortens människor, att de jag umgås med inte får sådana snedfyllor och beskyller den som råkar vara närmast för att vara en hora osv.

Med andra ord, jag är evigt tacksam för mina vänner, både killar och tjejer som alltid ( nåja, för det mesta^^) är likadan, nyktra som onyktra, som inte spyr ut fula ord till någon annan, som man sedan inte kan varken stå för eller försvara dagen efter. Tack älskade vänner, för att ni är de ni är, helt enkelt! ♥

Och syster, jag beundrar din styrka, men det är dags att släppa taget nu, dags att bryta upp med det onda och bege sig till den ljusare sidan. Jag vet att du kan klara det! ♥

Nu ska jag krypa ner med min Cosmo och läsa mig riktigt trött så jag lyckas somna inatt. Sov extremt dåligt igår, drömde att jag kvaddade jobbilen när jag körde av vägen och rätt ner för ett 30meter brant stup. Efter det kunde jag inte sova mer, hela känslan var så verklig, så otäck. Usch.

Bättre lycka inatt!

Later/ den ( för kvällen) nyktra MLY

En skock bäbisar...

Jag har haft ett mindre panik/raseriutbrott på jobbet idag.
Kommer dit pigg som en mört, tänker att den här dagen ska bli bra. Det gick ju åt helvete direkt när jag kom innanför dörren typ.
Frågar om de har löst midsommarhelgen. Japp, svarar alla i kör, vad bra att du tog söndagen mellan 8-14.30 MLY, jättebra.
WHAT????
Jag skulle absolut inte jobba då, jag sa att jag möjligtvis kunde jobba 16-21, men bara KANSKE, men då har min kära chef helt kört över vad jag sagt och skrivit in mig på söndagmorgon, då jag inte ens är hemma.
Ringer till chefen, som inte svarar. Pratar in ett mycket argt meddelande om att jag inte ens är hemma den tiden som han satt upp och att han gärna får höra med mig först innan han bestämmer saker över mitt huvud. Avslutar med "ring mig så fort du kan!" Men ingen ringer. Vid 10 ringer jag igen och då svarar han. "hej MLY, jag såg ditt meddelande" Jaha? och varför ringde du inte upp ville jag skrika åt han. Men det gjorde jag inte, istället sa jag mitt korta ärenda, "Jag kan absolut inte jobba då, jag är i båstad och kommer inte hem förrän söndag kväll, jag sa till dig att jag möjligtvis skulle kunna jobba söndagkväll, men nu kan jag inte det heller, så jag har strykit mig ut boken" "Ok" är det enda ajg får till svar. Sen "Men då fixar vi väl det på något annat vis...Hej då" Jag hatar att alltid få en massa dåligt samvete öst över mig.

När jag äntligen har fått ledigt till midsommar ( enbart fredagen dock) så blir alla i gruppen så inihelskottas sura på mig för att jag ska vara ledig. vissa hotar med att ta barnledigt osv, för här ska det inte vara tal om att jag ska få vara ledig. Jag som har jobbat och slitit i 4 år, ska jag inte ens få unna mig en enda ledig dag? Det är min första dag på 4 år som jag har tagit ledig för fan, det är inte hela världen. Ibland känns det som om jag arbetar ihop med en skock bäbisar....

Förresten så mördade jag en liten oskyldig fågel idag ( igen...) jag grät nästan en hel skur för den lilla kraken.

hot place ^^

Östergatan är ett hot place ^^

Mattias kikade inom vid middagstid, vi lirade en hel del rundor på guitarr hero. Den sa till mig att "You are a guitarr hero now, you will be rembered as a legend for many years" men ingen har ens hejat åt mig, fick en rungande applåd av publiken, och sen var nog min stund i rampljuset över. Jag ÄR besviken ^^

En glass på torget har vi med käkat, och sen hyrde jag och Älskling film och köpte gotte till ikväll.
Hunnit med en film nu, Marie Antoinette, helt ok.

Väntar på att F o E ska komma hit nu, så blir det pizza och två filmer till, därav en skräckis, alltid lika kul.

Imorgon är det jobb som gäller, och hela helgen :/ lite surt, men det väger ju upp med att jag bara jobbar 2 dagar nästa vecka, sen blir det Hemmeslöv (?) på fredag-söndag. MYSIGT!

Later/ MLY, guitarr hero ^^


Fel fel fel.

Igår var det studentdags igen, Älsklings kusin tog steget ut mot den riktiga världen. Ska man skratta eller gråta?
Han hälsade dock inte ens på mig, tackade inte för presenten, inget. Otrevlig liten parvel.
Maten var dock god, smörgåstårta slinker alltid ner, i ett stort lass, sen godis, chips och jordgubbar och glass. Det enda som fattades var snusen, men den låg ju hemma i kylskåpet :/
Sen bar det av hem till oss med Emelie och Fille. Trevlig kväll, först PCD och sen Jeepers Creepers. Jag somnade på golvet och snarkade (?). Bra att någon kunde få sig ett gott skratt från mig ändå.

Idag vaknade jag med ett så dåligt samvete över en sak jag sa igår, som jag VERKLIGEN inte menade. Förlåt mig, jag är rätt knäpp ibland. Hoppas ingen tog illa vid sig bara, för det var inte meningen, det skulle va ett skämt, men det lät så himla barskt. Sorry!

Nu är tvättningen i full gång, och som alltid tvättar Joel :) han är så söt. Iofs är detta min enda lediga dag denna veckan, så jag har avsatt mig alla jobbiga uppgifter i hemmet för dagen, jag kan max sträcka mig till att koka bullens ^^

Ikväll ska vi nog hyra film. Se om klanen ska samlas eller inte. Hade varit trevligt. En skräckis ikväll hade ju suttit fint. Och så en massa godis, me like.

Ska nog ner till torget sen och ta en glass, och bara njuta av solen ( eh, molnen?)

Later/ feltolkade MLY

tisdag

Sitter här och tidsfördriver lite.
Jobbet har gått bra idag, gick ovanligt snabbt.
Vår andra sommarjobbare har börjat gå bredvid nu och bossen kallade henne fel namn hela tiden, tills någon upplyste om att "hon heter faktiskt inte Ida...." mohahah.

Har legat ute i solen en stund, men gav upp när myrorna började invadera mina ben.

Ikväll blir det antagligen film.

Nu hägrar soffan, behöver vila.

Later / MLY

Ödlor i postlådan.

Är chockerad över att jag överlevt denna extremt varma dag. Första arbetspasset gick bra, men fick några anfall av värmeslag och extrema svettningar, så det blev in på toaletten och tvätta hela ansiktet med kallt vatten ett par gånger för att försöka fokusera på jobbet. det gick, men svårt var det.

Körde hem på timmar vid 12.20, köpte olja till bilen, tack och lov att de är så trevliga på bildelsspecialisten, så de hjälpte mig så snällt att hitta rätt olja, för hödpresterande bilar eller vad fan det nu stod ^^
Grabbade åt mig en 4 liters dunk när killen kollar lite oroligt på mig ( han vet nog inte att Bettany är Oljoholist^^)
- Ska du bara fylla på bilen, eller ska du byta ut oljan? Frågar han lite osäkert. För isåfall behöver du nog inte 4 LITER?
- Jomen visst, min bil gillar olja, det gör alla GTI modeller från peugeout, så jag tar 4 liter, det kommer gå åt på någon månad! svarar jag glatt
- Jaha, säger han lite skamset och går till kassan med min enorma dunk olja.
354 kronor fattigare, men Bettany är glad, hon lyser inte med stopplamporna längre iaf ^^

Efter oljehandeln åkte jag och älskling och storhandlade på Maxi. Till lunch idag blev det nypärer och sill med gräddfil och gräslök, så jädrans gott. Sen fyllde vi på olja i bilen och sen blev det Guitarr Hero.
MÅste skryta om att jag tycker jag är en naturbegåvning på detta extremt roliga spel. Klarade en låt med 99% idag och 381 noter i rad ( ALLA typ) så jäkla stolt, tyvärr fanns det ju ingen där som jag kunde dela min lycka med, så jag stoppade in en snus och njöt i min ensamhet av segerns sötma till jag kollade på klockan och insåg att om inte jag packar ur mitt arsle ur soffan inom fem röda så kommer jag komma försent till jobbet.

Anländer till jobbet prick 16.00 igen och drar igång passet med att hitta 3 små ödlor i en av tanternas brevlåda. Mitt i ösregnet står jag och en arbetskamrat där och försöker fiska upp de små liven. Får ut alla, men resultatet blir att jag är dyngsur om hela ryggen ( ej av svett då, utan regn^^) så får köra med stolsvärmen ( i denna hetta!?!) tills ryggen torkat, fast då började den svettas istället eftersom jag glömde slå av stolsvärmen igen^^

Nu har jag preis kommit hem, köpt på mig lite gotte till ikväll och tänker maila till Erica nu om en liten stund.
sen vid 23 kommer älskling hem, då ska vi mysa en stund, sen måste jag sova, tidig arbetsdag imorgon med.

Take Care, fuckers!/ ödleräddaren MLY


Helgen

Min soliga, härliga, extremt varma helg är snart slut. Jag fäller en liten tår, för jag vill inte jobba 6 dagar nästa vecka, jag vill ligga i solen och glassa, bada och dricka vin. Det är så mycket roligare än att jobba, men hur ofta får man betalt för att sola, bada och dricka vin ( om man inte är superkänd vill säga och kanske gör ett reklamjobb osv)

Fredagen vad faktiskt bra ( sorry Erica, kunde inte med att döda några studenter ^^, men några fick lite mördarblickar, jag hoppas det godtas?) Det var dock snorvarmt när vi stod och väntade på att de skulle springa ut, så varmt att näsan sprang läck och jag fick akut förkylning plus extrema svettningar från både rygg, panna och armhålor ( tur att jag hann preparera med absolut torr, annars hade jag luktat mök precis som resten av alla svettiga människor som vi stod med.). Vi åker hem till Jessikas studentmottagning vid halv 7 och får välkomstdrink och jättegod mat, hemmagjord potatissallad med kallskuret till. SÅ in i bombens gott. Till det blev det snaps ( aquavit) och vin. Blev rätt så påverkad efter bara 2 glas vin, vilket är extremt illa, men då hade man ju inte ätit något på hela dagen. Vid halv elva åker vi in till silverdalen och väl på plats ska jag göra ett snyggt toalettbesök i en skogsdunge och får panik och drar upp en stor reva i mina leggings. SNYGGT MLY. Efter det missödet så går vi in för att dansa, måste visa leg och blir lite tjurig för detta, det är ju faktiskt 18 års gräns, och en gamling som jag borde ju komma in utan sådana missöden. Men icke! Köper en cider och dansar som bara glada tjejer kan. Maria, Rebecca, Karolina och Lina kommer och vi har jätteroligt tillsammans. Sen letar syster upp mig på dangolvet ( hon kom däremot in utan legvisning och hon är inte ens 18...) och vi dansar till Umbrella och Värsta Schlagern. Folk måste ha trott att vi var galna. Vid o1 så är Joel sådär härligt full så han vill börja bråka med alla och skälla på mig, så jag tar beslutet att ta med honom hem. Får dock gå barfota, högklackat var inte precis lyckat för en vild danskväll  ( varför fattar man aldrig sådant?) Joel blir tjurig och sätter sig på en sten utanför Linda och Björns och protesterar, jag blir trött och går hem. Ringer Joel och ber han komma hem när jag kommit halvvägs hem, då säger han att jag ska komma hem istället. Fattar inte vad han pratar om, men när jag kommer till våran lägenhet så kikar han ut genom köksfönstret och ler. Jahapp, han hade kutat före mig den jäkeln. Somnar gott och sover till solen steker in i sovrummet vid halv 10 på morgonen.

Lördagen börjar med pommes och bea på stationen med Joel, Mattias och Amanda. Sen åker jag, Amanda och möter upp Mattias, Henke och Oskar i bökhult. Tar mitt första dopp och det var inte ens plågsamt. Åker hem vid 4 och käkar, sen kommer det fullt med folk och vi spelar Guitarr Hero hela natten, lätt det bästa och roligaste spelet jag någonson spelat.

Söndag och syster och jag intog badplatsen igen. Var dock för varmt, så åkte hem efter bara 2 timmar i solen. Väl hemma kommer Becca över och så spelar vi gitarr igen. Fasen, alla älskade verkligen det spelet ( bra köp, MLY) Sen blev det fotbollsmatch Älmhult - Rydaborg och Älmhult spöade skiten ur de och vann med 4-1, så jäkla gett. Efter det blev det hem till mamma och pappa för att äta middag och kela med katterna. och nu sitter vi här hemma och lirar gitarr igen :) sicket liv vi har.

Amanda och jag sitter på bryggan och kastar majs och ärtor till ankorna, helt plötsligt ser vi att Joel med kastar något till de
Amanda:
Joel, vad matar du ankorna med?
Joel ( jättestolt): LÄKEROL!

Later/ Gitarrfreaket MLY

Min älskling fyller 21

God morgon.
Vaknade allt för tidigt idag, rättare sagt vid klockan 4 på morgonen, det var så himla ljust ute så jag trodde att jag försovit mig till jobbet, kollade på klockan, insåg att det var på tok för tidigt att gå upp, tänkte ångestfyllt att jag inte ville till jobbet idag. Det tog en kvart, sen insåg jag att jag faktiskt var ledig idag, ännu mer ångest över att ha vaknat så ruskigt tidigt. Somnar om och vaknar när min klocka ringer 06.10, börjar fundera på varför den ringer, sen kommer jag på att baby faktiskt fyller 21 år idag. Drar hest och rossligt igång en "Ja må han leva" från början till slut och han ler mot mig och kramar om mig. Sen blir det presentöppning. Han fick guitarr hero först, han blev kanonglad. sen frågade jag om han kanske ville ha ett till paket. "Men du hade ju inte köpt mer än ett?" frågar baby lite osäkert. "HAHAHAH! Jag ljög" fick jag ur mig i min sömniga röst och gav honom det andra paketet ( som dock var inslaget i hyllpapper eftersom guitarr hero är ett sjuhelsikes stort paket och allt julpapper gick åt till att slå in det ^^) Gissa om min älskade blev glad över Buzz Big quiz med? Fan, perfekt, nu kommer han vara glad hela dagen :)

Somnar om efter att han traskat iväg till jobbet. Vaknar av att det ringer på dörren. Sneglar på klockan som blivit halv 10. överväger att inte öppna, men misstänker att det nog är Fille som ska lämna av hans och Emelies paket. Slänger på mig morgonrocken och öppnar och mycket riktigt var det Fille. Han skrattar  lite åt min snygga uppsyn, håret på ända, andedräkt från helvete och säkerligen dräggel i mingipan. Får paketet och lyckas vara lite trevlig och säga "Ha en bra dag på jobbet" sen kryper jag ner i sängen och inser att jag inte kan sova mer. Tar morgonsnusen och läser lite i "Singel i Sumpan".

På schemat idag står försöka hitta kläder att ha på mig till Jessicas studentfest. Köpa en blomma till Jessica och en blomma till Joel från mamma o pappa. Inte så svårt att fixa hoppas jag. Frukost och lunch ska med ätas, för jag vill inte bli cpfull idag.



image67
Att åka m3a under ljuva sommarkvällar är nog det bästa som finns.

Love Actually ( in Ä-hult)

Biltur med m3:an, härligt som alltid, Joel gasar mycket och kör fort på viadukten och vi upptäcker sisådär i farten 100km/h på 50 sträckan att polisen står sådär 20 meter framför oss och tankar. Panikbroms och skratt.
Drog några varv, sen blev det glasstopp.
testade den nya geishaglassen, men den fick bara betyg godkännt av mig, ingen superhöjdare.

Nu ska klanen kika film, Love Actually ( som fille döpte om till gay actually pga att det är romantisk komedi, men egentligen så gillar både joel och fille sådana filmer, de vågar inte erkänna det bara^^)

Ska dra i mig lite mat med, mums.

Min varmaste sommartanke går till Erica, den underbara tjejen som alltid finns där, som förstår mig som ingen annan gör och som bara är helt underbar helt enkelt. Du är som min andra hälft, du gör mig hel på ett sätt som nog bara du och jag förstår. Tack för att du finns! ♥

/ MLY med sommarkänslor ^^

Sunshine

Sol och fint väder.
me like!

Ska duscha, ut och glida i bilen med joel och bara ha det underbart idag.

Imorgon fyller han år föresten, min älskade gubbe blir 21, stora ponken nu^^ Ska bli så kul att se hans min när han öppnar presenterna.

Later/ MLY

Pics.

image62
kg, Linda, Mia, Becca o Johan

image63
KG o Linda

image64
Maria ser lite rädd ut för min Mongomin...

image65
MIa och Becca

image66
Becca o Johan. ( hade Johan varit singel hade de vart det ultimata paret, så söta!!!)

Bakfylla från helvetet

Fy hundan vilken dag.
Det var inte smart av mig att dricka alkohol igår, det var ABSOLUT inte smart av mig att bli full igår, och det var VERKLIGEN SÅ JÄDRANS DUMT av mig att bli full och sen rövpissebakfull idag. Dumdumdumt.

Kvällen igår var hur som helst jättetrevlig. Vi åt god mat, drack vin och sen förfest. och nu insåg jag att jag nog skrev om kvällen i förra inlägget ( men som sagt, jag var full, det är bara en känsla av att jag var onykter och satt vid datorn så jag tog mig en titt och mycket riktigt, ett litet inlägg från igår..)

Hur som haver, idag vaknade jag och trodde jag mådde bra,steg upp när klockan ringde, och insåg att mitt huvud kommer sprängas. Proppar i mig alvedon och dricker massa vatten och klämmer ner en skiva bröd. Det hjälper inte. åker till jobbet med ett huvud som känns som en luftballong. plågar mig igenom en 7 timmar lång arbetsdag med bakfyllan från helvetet. det gick, men det är inget jag rekomenderar för någon, "Don´t try this at home, kids!" som någon sleezy tvkille skulle säga om mitt liv var en reklamsnutt.

Nu väntar soffan på mig, den liksom stirrar på mig, försöker säga något i stil med

"Kom och sätt dig på mig, ät chips och kolla på tv. VAR ONYTTIG OCH LAT, MLY!"

Kvällen.

en aningn onykter MLY har hittat datorn.

Kvällen har varit kanon, fin mat på sorello, sen fest hos Linda och Björn. Hade ett trevligt snack med Maria, sen följde jag KG hem ( dsv ut genom dörren, ta två steg och sedan öppna hans dörr), berättade spökhistorier för honom och försökte klappa hans hajar ( det gick inte bra, jag fegade totalt).

Har precis kommit hem och känner mig grymt onykter, hur ska jag klara jobba imorgon?

Panik.

Har varit nere en runda i björkparken nu och kollat på Balen.
Träffade MARIA!!!! min älskade Maria är hemma igen!
Så ikväll ska vi ut och partaja, trots att jag börjar tidigt idag, men jag ska ta det lugnt ( försöka)

Ska iväg och äta med jobbet om ca 1 timme, måste göra mig iordning, måste hitta kläder.

Lite smått panik sådär.

Klanen

god kväll.

Nu sitter klanen samlad. eller ja, dvs jag, joel och filip.
Det liknar faktiskt våra gamla hederliga kvällar då vi ser på film, käkar pizza och dricker cola ( de bytte ölen mot cola idag, jag bytte inte alls, utan fortsatte i cola spåret)

Nu kommer pojkarna med pizza dessutom. haha. får tigga in mig på en bit, är ju inte så värst hungrig!

Imorgon ska vi på jobbet iväg på någon överraksningsgrej, undrar vad det är. jag är sugen på att spela brännboll, kan det inte vara det?? hoppas vi inte ska åka båt  någonstans som centrala gruppen ska, för då lär jag bli sjösjuk, och det vill jag icke!

Och till dagens bästa: Erica har kommit hem igen! Och jag har fått ett fint mail från henne. Min älskade erica ♥

Dags att vara social.

Adjö/ MLY

nr. 100

Ah, god morgon!
 och välkommen, inlägg nummer 100.

Har sovit som en stock inatt,skönt det, men vaknade allt för tidigt när joel gick upp för att åka med Filip.

Skulle köpt studentpresent till jessica idag, men jag orkar verkligen inte gå ner nu, sitter här med håret på ändå, påsar under ögonen som är stora som bakpotatisar och ja, inte ens påklädd. Så jag bad extremt snällt att Joel skulle göra det, och gissa vad, han gick med på det. Utan att bli tjurig. Skönt.

Idag är det jobb som gäller, inte sugen på att jobba kväll dock, men men. bara 4 jobbdagar denna veckan.

That´s nice!

Fucking psychokid, shut the fuck up!

Samtal från balkongen nyss

J: Älskling, hör du katten som skriker?
Jag: Nja, det är något som skriker...
J: Vad fasen är det som låter?

Vi går ut på balkongen båda två och ser en liten parvel runt 11-12 år som gallskriker alá psycho.

Kämpar med nöd och näppe för att inte skrika åt han att hålla käften.

Jag: Det där var ju ingen katt ju... ( skittjurig, jag som ville sno med katten in och ha den här för alltid ^^)

Efter 20 minuter ger parveln upp, och det tar inte ¨lång tid förrän en massa småfyllon traskar förbi.

Härliga tider.

pinsam förlust.

Kubbturneringen började trevligt, och slutade i katastrof.

Kan ju säga lite tyst att vårt lag förlorade med 8-0.

ILLA team syd, skit på er lag nord! ^^

För många döda djur, ingen bra dag...

Dagen började inte bra, det första jag såg när jag började köra hemifrån var en skata som ivrigt käkade på en liten fågel. När jag väl kör ut med jobbilen ser jag en överkörd katt. Mitt hjärta brister nästan när ingen ens har flyttat den från vägen, så jag tar på mig handskar och flyttar undan det lilla byltet till ett säkrare ställe. Tyvärr hade jag inte tid att köra runt och höra med folk om det var deras katt ( det är så in i helvetes skamligt av folk som kör på djur och låter de ligga, för fan, tänk på de som äger djuret, hur tror ni de känner när de aldrig mer får återse sin katt, kanske inte ens är medvetna om att den ligger någon km bort från deras hus)
På hemvägen höll jag på att splasha en ekorre, men eftersom jag är snäll, så tvärbromsade jag och den lilla rackaren klarade sig. Gick ur bilen för att försäkra mig om att ingen liten ekorre låg död under bilen, men icke, den satt uppe i en tall och kikade på mig och fräste ( jag kan förstå honom, hade jag med varit nära döden, och den som nästan orsakat detta stod och skrattade av glädje för att den klarade sig, så skulle jag med fräsa)
Hoppade in i bilen igen och tänkte, nu får det vara nog med dödsfall i djurriket för idag, så flyger en satans fågel rätt in i fronten på bilen och kolar.

Great...

Nu ska jag vila upp mig, sov allt för lite inatt. och sen ska vi spela kubb och se på film. mysigt.

image61
MLY - djurräddaren som råkade ha ihjäl en oskyldig fågel...

Chips i små mängder.

Har precis kommit hem från Greng. Haft en mysig kväll med Joel och Filip, kollat på matchen, skjutsat becca och tess och käkat lite chips ( kan inte äta mycket chips längre, tröttnar så fort..extremt jobbigt^^)

Nu ska jag krypa ner och försöka sova lite, ska ju trots allt jobba imorgon.

God natt!


Bada badkar

Badat badkar har jag gjort nu, extremt skönt och avslappnande.
med skön musik strömmande från datorn och varmt vatten, mm, känner mig som en ny person nu ^^

Ska vara fyllechaffis åt becca ikväll, tjäna lite kosing är ju aldrig fel.

Och nu kommer snart F hem, undrar om jag med ska dit ikväll en runda och vara social, eller ska jag sitta hemma själv och dega framför tvn med en fetegodispåse? bra fråga, svårt val..

Blåsigt värre.

Ah, härliga blåsiga morgon.

Hade fått mig en vision om att det skulle vara kanonväder idag, men av blåsten att döma, så är det nog någon som har ljugit för mig. Snyft!

Kvällen igår var skitskoj. Linda och jag hade så mycket att prata om, så mycket att skratta åt, ja allt var så jädrans bra. Pizza köpte vi med, men blev dödsmätta på 2 tuggor, ungefär, det var då vi insåg att vi kanske skulle delat på en pizza, inte köpt varsin gigantisk var. men man kan ju inte alltid vara smart. Jag tog även min SanFransiscooskuld, men det var ingen bra upplevelse, den var icke god!

Björn kom hem sådär lagom laddad vid 23, och då begav jag mig hemmåt, men tänkte, hey, jag vill dansa, så ringde becca och vi drog till puben. Dansade lite, sen blev becca hungrig och så mötte vi joel, köpte natta mat och gick hem.

image54




(Den stora bilden fick vara stor, mest för att den var finast ^^
Ursäkta strippet, men hey, Linda hade så snyggt bogyglitter, så jag var tvungen att glittra
ner mina behag och sen kom själva looken helt automatiskt.
Med andra ord, glitter är strippframkallande^^)

Grrr...

GRRRRR. Jag hatar tjuriga arbetskamrater som tror de är så mycket bättre än en själv. Fy skäms på er "översittare"!

nu ska jag slänga mig in i duschen, fixa mig iordning och traska 2 gator bort och träffa Linda, härligt!