Avlopp och bikini

Nu har vårat avlopp äntligen blivit rensat. Hurra!
I förrgår när jag duschade och skulle kliva ur badkaret så var det en stor pöl med vatten som sakta flöt fram under badkarskanten. Heja! Innan har det "bara" läckt när man har badat, då har det varit en riktigt flod i badrummet med äckligt slammigt vatten över hela golvet så nästan kattlådan flöt bort. Inte roligt.

Men nu ska det väl äntligen vara riktigt gjort, jag orkar inte skura golv efter varje gång man har duschat, då blir man ju svett och får duscha igen.

Köksfläkten fick sig med en omgång, nytt filter, då det gamla var indränkt i flott. Det droppade verkligen rätt ner på spisen när vi tog väck det gamla. Men det gnisslar fortfarande lite, den jäkla fläkten, så de får nog komma hit igen och ta sig en titt på den.

Hämtat ut de kära bilarna har vi med gjort idag.

Nu ska jag och syster försöka beställa bikinis. Hoppas det går vägen.

Nu var det äntligen bestämt, ett steg frammåt.

Så har det äntligen blivit av. Var hos doktorn idag. Trodde jag skulle bli mer nervös innan, men då jag bara hann komma in i väntrummet och vänta i typ 5 minuter så hann jag inte bli nervös. Läkaren var trevlig, men ack så fort allt gick, ibland känner man sig inte riktigt som en människa då man slussas in i ett undersökningsrum, får vänta där, träffar läkaren, får sin diagnos och åtgärd och sen ska man vara nöjd? Jag hade nog behövt smälta allt lite innan jag kunde börja bearbeta fram frågor, för nu när jag kom hem bubblade hela jag av frågor. Lite väl sent.

Men men. Det blir operation. Det känns väl både bra och dåligt. Eller inte dåligt. Men nervöst. Men inte tänka så nu, förhoppningsvis är det ju ett tag kvar, även om det hade varit skönt att ha det avklarat nu.
Sjukskrivning sen i 2 veckor och inga tunga lyft på några månader. Hur ska jag klara av att jobba är ju min största fråga? Blir ju inte matkörning för min del iaf. knappt dubbelbemanning heller. Får prata med chefen nästa vecka, så vi kan komma fram till någon bra lösning, jag menar, jag vill ju inte känna mig otillräcklig på jobbet, även om jag måste ta det lugnt i början.

Kände mig dock lite särbehandlad när blodproven skulle tas. Jag menar, hallå, bara för att jag ser UNG ut behöver man inte tala till mig som om jag vore en lite unge.
"Så, Emily, nu ska du få sätta dig här, vet du vad vi ska göra nu?" Ser på mig med stora ögon och ett fånigt leende
"Ja" säger jag trött, allt har börjat lägga sig nu efter diagnosen och jag är mest trött och vill åka hem
"Vi ska ta blooodprov, i armen ( så pekar hon på sitt armveck) och i fingret ( håller upp sitt finger och demonstrerar)"
"Ja, jag vet"
svarar jag så vänligt jag bara kan
"Här, du kan få sticka i min vänstra arm om du vill, den är bäst" säger jag sedan, snäll som jag är erbjuder jag ju den som är lättstucknast
"Jamen, vad bra. Är du rädd för att bli stucken?" säger kanyltanten med sin lilla sammetslena gulligull röst
"Nej, jag är inte rädd, men jag tycker ju självklart det är roligare att vara den som sticker" säger jag med min sammetslena gulligull röst ( mohahahaha, trodde ni det? nej, jag sa det med min helt vanliga monotona röst)
"Jasså? Du är undersköterska?" frågar kanyltanten
"Ja, men det var ett tag sen jag fick sticka någon nu, tyvärr, vi gör ju inte sådant i hemtjänsten" svarar jag och märker att hon äntligen tittar på mig som om jag faktiskt vore 22 år, eller ja, iaf äldre än det barnet som hon tilltalade innan.

Tyvärr stasade hon för länge, och sen tog blodtryck på samma arm som venprovet, efter att hon tagit venprovet. Jag kunde ju bett henne ta på andra armen, men man förväntar ju sig att sjukvården vet vad de ska göra. Nu har jag hur som helst ont i min lilla vänsterarm. Dumma kanyltant!

Nu ska jag tycka synd om mig själv, krypa ner o soffan och titta på film. Imorgon är jag ledig, då ska Joel ställa på bilen igen. Trevligt.

/ MLY

Böcker, Toscakaka och inspiration

Godafton, kära läsare.
Nu har jag äntligen börjat bli människa igen, efter lördagens festande. Det märks att man inte är 17, 18 år längre, då kunde man ju festa jämt, kändes det som. Nu är jag zombie i flera dagar om inte mitt huvud får läggas på kudden vid 23-tiden. Så gissa då om jag var trött när sängdags blev vid 04.30 i lördags, och uppstigning vid 10 då huvudvärken och mensvärken hade brottning om vem som skulle vara jobbigast. Jag vann dock slaget med 2 alvedon och några glas vatten.

Igår var jag ledig ( tack och lov!) vilket gjorde att jag kunde sova ut, och det gjorde jag. Somnade vid 21.30 i soffan på söndagkvällen och sov ända till 11.30 på måndagen ( dock ej i soffan då Joel väckte mig och tvingade mig att gå in och lägga mig i sängen, tack!) Sen gjorde jag nog inget vettigt alls på måndagen. Önskade att min eyeshados sealant från MAD skulle ha kommit, men det gjorde den inte, önskade att Fyrinnae skulle fått ner sina leveranstider på något mirakulöst sätt så mina underbara skuggor skulle ligga i brevlådan ( men det gjorde de ju självklart inte). Så istället snackade jag med Erica på msn ( eller? var det igår?) jag minns fan inte.

Idag har jag däremot jobbat. Och jag kom upp i morse. Bara 20 minuters snooze, sen var jag faktiskt nästintill pigg. Hann sitta och gotta mig i soffan framför nyhetsmorgon ( som förövrigt har blivit rutin nu på jobbdagar) och sminkade mig, piffade till håret och hann välja kläder och kom i tid till jobbet. Heja MLY!

Efter jobbet satt jag i säkert en timme inne på pret-ty.se och bara storknade över alla underbara FOTD. Jag önskar jag med hade sådan inspiration, eller främst ork på morgnarna att få på mig en snygg make up. För min del blir det oftast bara mascara, eyeliner, foundation och rouge, om jag ens orkar det, vill säga ^^
Men jag får väl skylla min sminkbrist på att jag vill att mina arbetskamrater ska veta att jag både kan vara ohyggligt ful och sen vips, förvandlas till ohyggligt snygg. Gah. Who am I kidding. Jag är bara lat. That´s it!

Var nere på bokrean idag. Köpte tre böcker. Ska bli skönt att krypa ner ikväll i vettig tid och slukas in i en ny bok ( som jag inte redan läst femtusen gånger...) JAg har dessutom precis plockat ut en nygräddad toscakaka ifrån ugnen som ska avnjutas när Joel kommer hem ifrån träningen.

/ MLY

Fest

Sanitarium... Så sjunger Metallica så ljuvligt för mig, men allt jag har i tankarna är att supa. Sorgligt.
Eller?
Just nu är vi hemma hos söta rara Linda och Björn, vi festar nämnligen här ikväll/inatt. Vi har lekt fyllelekar, strippat framför kameran och sippat på gott vin.
Vi har skrattat och haft det riktigt bra.

Jag och Johanna, min älskade vän, har lagat mat ikväll innan festen. Vi lattjade runt i min lägenhet, lyssnade på musik, fixade och spexade. kollade på melodifestivalen gjorde vi med, men Patrik gick inte vidare. vilket gjorde mig DEPP!

Nu ska vi fortsätta vår trevliga kväll, imorgon kommer det upp massa med läckra bilder. Smarrigt värre!

Lev väl/MLY

Lovely in PINK

Idag har jag varit ledig. Men tro fan att jag vaknade vid 06.40 idag bara för det. Joel vaknade samtidigt, så vi låg och suckade i kapp i sängen ( av ren frustration, inget annat ;)) Lyckades tack och lov somna om, och vakna igen. Det gjorde jag i omgångar till jag inte orkade kämpa mer med sömnen, men då var klockan ändå nästan 11, så det blev uppstigning. Fick göra mig iordning för att möta upp syster i byn, köpa ett par gråa overknee benvärmare, och ett par lösögonfransar och två nagellack.

Sen blev det hem hit, fika lite och spela GH, och sen åkte Joel till jobbet och jag rotade fram sminket, min andra pojkvän kan man väl kalla det? Något som jag drar fram så fort Joel är borta. Älskade kanske passar bättre? ^^

Körde en rosa variant idag. Grundade med vanlig foundation, vilket jag ångrar, för färgerna kom inte fram snyggt, men skit samma. La först en gnistrande vit skugga från Isadora. Sedan la jag en ganska ljus rosa skugga från en HM´s palett Black Rose på hela nedre ögonlocket, för att sedan stärka upp färgen med den mörkaste rosa på paletten. I yttre ögonvrån lades sedan en svart skugga från samma palett. Sedan suddade jag ihop alla skuggor och ångrade mitt färgval, så körde över hela skiten med Coralee, en underbar rosa färg från MAD som jag använder nästan jämt nu för tiden. Coralee fick även hamna under nedre fransraden. Sedan åkte lösfrallorna fram ( det var ju enbart därför jag sminkade mig, för att få se helheten med frallorna på). Ingen Mascara, orkade inte.



Nu ska jag rensa ut i badrumshyllan, det börjar bli en hemsk oreda där. Allt smink huller om buller, ja alla de flesta känner väl igen de här problemen? Sen får jag nog sortera tvätten som ska tvättas på lördag, samt röja resten av lägenheten då Johanna kommer hit på lördag.

/ MLY

Envy Blackcherry

Idag har dagen bestått av jobb. Men bara till 14.15. och eftersom jag inte tog någon lunch kunde jag med gott samvete traska hem klockan 13.45, skönt! Hämtade upp Joel, skjutsade honom till hans föräldrar och sen hem till syrran för att lämna ett block som hon glömt i min bil. Sen blev det till att handla mat. Lika tråkigt varje gång. Men det blev gjort, och nu är vi i full gång med matlagningen, eller ja, jag gör sallade som alltid och Joel steker och donar. Min lilla kock ;)

Passade på att göra en snabb sminkning med. Blev så sugen på MAD´s Black Cherry, så den åkte på, först ett lager löst, sedan ett lager med fuktad pensel. Sedan la jag på den gröna Envy, och gjorde även en eyeliner av Envy som lades på med fuktad pensel. Undre fransraden fick med ett svep med Envy och sedan på med lite kajal och mascara. Klart.



image236

/ MLY

Fresh

Igår var det stora köttardagen. For real! Började härja loss på en stackars hudflik på fingret, som resulterade i blodbad och smärta. Fick plåstra om, men tro fan att all handsprit som används dagligen går igenom plåstret och har mörat upp mitt skadade finger. AJ! Sen slog jag halt ihjäl mig i bildörren igår, skulle försöka ta mig ur jobbilen lite snabbt och smidigt, men istället slog jag i armbågen, rätt på en sån där härligt öm punkt och trodde jag skulle svära sönder hela omgivningen, men det kunde jag ju inte, så jag ruskade argt på huvudet, blängde på bilen och gick in till min vårdtagare istället.

Idag jobbar jag kväll, jag vill helst vara ledig, men det är jag imorgon, och då ska jag hämta mina linser, de jag ar nu börjar ta slut, och jag pallar inte ha glasögonen mer, jag är så less på de. Dessutom måste jag alltid visa leg när jag köper snus när jag har glasögonen på, så jag ser det som ett tecken, jag ser för ung och dum ut i de, så jag får passa på att köpa snus när linserna är på, så man slipper förnedringen.

Jag kom på en sak. Bara sådär. Nej, men igår såg jag en av alla dessa Fröken Ångest, eller fröken X kan vi ju med kalla henne, men nej, inte mitt ex. I alla fall. Varje gång jag springer på henne ser jag så urbota hemsk och skabbig ut. Alternativt mjukisbyxor, flottigt hår, glasögon och värsta snusläppen, eller sådär bakisflottig som man bara blir en dag efter en hård suparkväll. Varför ska hon då se sådär piffig och fräsh ut, hela jävla tiden? Kanske för att hon just jobbar där jag alltid springer på henne. Men WTF! Nästa gång ska jag banne mig se FRESH ut. Sådär, "hej-jag-är-PERFEKT", det hade varit något.

MSN med hjärtat, snus på plats och jag börjar fundera på vad jag ska laga för mat, det måste betyda att denna dagen är igång.

Vi hörs/ MLY

Alla hjärtans...

Jaha, så var det den där kommersiella dagen idag. Vad hette det nu. Alla hjärtans dag?
Ja just det. Jag blev fint påmind igår som sagt av Hjärtat. Det uppskattade jag. Särskilt att hon hade lagt ner tid på att hitta ett kort med fjärilar istället för med hjärtan på, det blir så himla mycket mer personligt, så därför har jag köpt ett kattkort till joel, det är tusen gånger sötare än ett glittrigt kort med hjärtan på. Jag lovar!

När jag steg upp i morse fann jag en låda After Eight och ett brev från Joel. Så fick jag ångest för att inte jag köpt något, så nu har jag inhandlat en låda choklad och ett kort. Man får ju inte vara den som är klen.
Vi firar inte iår. Som oftast. Vi älskar ju varandra varje dag, ändå. Och för att visa lite extra att Alla hjärtans dag är som vilken dag som helst har vi ju bråkat lite med. Men det slutar väl förhoppningsvis i hett försoningssex sen istället. Hoppas jag :P

Imorgon är jag ledig, vilket jag firar med en cider. Wohoo. pallar inte korka upp en flaska vin, jag är för lat.


image233




































Fjärilar

Så var det redan onsdag igen, och min slappevecka närmar sig med stormsteg, som jag längtar!
Dagen har bestått av jobb ( som vanligt) och personalmöte. Riskbedömningar och semester. Synd på tidig semester iår, men jag får se det positivit, jag är ledig till Midsommar, vilket betyder att vi kan fira i Båstad igen, om Mattias vill, vill säga ^^

När jag kom hem låg det ett vykort på bordet. Ett vykort med massa fjärilar på, jag vände det snabbt, och läste texten och blev så full av glädje. Från min Ängel, från min bästaste bästa E. Det gjorde verkligen min dag. Tack söta!

Nu ikväll ska jag och Joel laga mat, vi har ju satt upp matdagar nu, dagar då vi båda är hemma samtidigt på kvällen och lagar mat tillsammans och har det mysigt. Det blir lite mer rätsida på dagarna då. Kanon.

Imorgon är det föreläsning om läkemedelshantering, ska bli intressant. Sen jobba kväll. Inte lika intressant, men det går, jag slipper ju köra mat iaf :P

/ MLY

Växjöfest

Jahapp. Då var man hemkommen igen. Rätt så skönt måste jag säga, då jag har haft värk i diverse delar av kroppen under det knappa dygn som jag var borta.

Gårdagen började ju bra iaf. Vi körde till Café Olé vid 16 och käkade för att sedan bege oss till Växjö. Anlände vid 17 snåret och det blev till att korka upp direkt. Då hade tyvärr min huvudvärk smugit sig in, som alltid.

Killarna började med att hälla upp en massa små snapsar i hur många glas som helst, för att ställa upp en spelplan och sedan spela något nytt suparspel som Mattias och Fabian hade kommit på. Det såg ju roligt ut, men för mig som inte kan snapsa så var det ännu roligare. Jag fick ju se alla andra bli fulla, må illa av äckliga snapsar på tysk lågbudgetsprit och dessutom se chocken när vissa snapsar innehöll vatten, dock en bra idé, man ska ju varva med varannan vatten ^^.

Efter ett tag anlände det faktiskt en jäkla massa folk till festen, vi lekte lite suparlekar och helt plötsligt mådde jag piss. inte för att jag var full, det bara kändes oerhört konstigt i huvudet. Så jag bosatte mig på balkongen, drack 1½ liter vatten och sen mådde jag jäkligt bra igen. Så då kunde festen fortsätta med dans i vardagsrummet, lite ölspill på golvet och lite mer vattendrickande tills det blev dags för utgång. Det var här allt gick snett.

Vi kommer fram till Ladan ( jag tror det hette så iaf), där det är megalång kö. Men vi är positiva och intalar oss att vi kommer in, men efter ett tag säger vakterna att det är fullt och det är "en ut, en in" som gäller. Men vi är fortfarande positiva och står snällt kvar. Då börjar folk bakom oss bli hetsiga, de trycker på, knuffas och tränger sig före. Fabian försöker försvara sig då han tappar sin öl, böjer sig ner och hämtar ölen och när han kommer upp så får han ett slag rätt i ansiktet och så bryter det ut ett jäkla bråk. Jag som inte riktigt såg, utan trodde det var Joel som blev slagen blir fly förbannad, går fram till killen som slog och skällde ut han efter noter, men han var så jävla snobbig och bara ignorerade mig, så jag tog tag i hans arm och då blev han sur för att jag "drog i hans dyra jacka"... Gick därifrån och fick reda på att det inte var Joel som blivit slagen, men Fabian var arg som ett bi så vi fick hålla tillbaka honom. Sen blir det kaos i kön. Alla knuffas, staketen välter och Henke, Joel och Simon trillar, vi får upp Simon och Joel, men stackars Henke ligger kvar, när ytterliggare två personer trillar, rätt över stackars Henkes huvud. Vi får tillslut upp han, omtöcnkad, sönderskrapar och med två stora bulor i pannan.

Vi går ur kön och i just det ögonblicket anländer två polisbilar. Alla vill gå hem, utom F som pratar med killen som slog honom, och H som pratar med polisen. Helt plötsligt kommer en ambulans med och då får vi nog. Jag, Joel och Mattias åker in till stan, äter på Donken och åker hem igen. Vi möter upp F som lugnat sig och går till lägenheten.
Tyvärr kom vi inte längre än så, då både Simon, Janni och Henke ( som redan var i lägenheten) hade somnat och ingen ville svara när vi ringde, så vi stod där utanför en låst port och började planera om vi skulle sova på en bänk eller i bilen. Tack och lov blev vi insläppta av en so bodde i en annan lägenhet.

Blev dock inte mycket sömn ändå, för när jag väl var trött så spelade Joel och Mattias musik, och när de väl somnat så var jag pigg och låg vaken till klockan var över 05 på morgonen, sen somnade jag tack och lov.

Jag undrar varför alla fester ska se ut såhär? Varför lär man sig aldrig att hemmafesterna oftast är bäst och att man ska skita i utgången, för det är då det går utför?

Hur som helst så mår jag rätt så prima idag, trots lite sömn. Skönt att vakna upp och inte vara bakfull iaf. Det gör mycket.

Nu väntar jag på att Joel ska komma hem så vi kan sätta på en film och mysa.

/ MLY

Coralee Daydreamer Quiet Storm







Idag ska vi göra Växjö osäkert. Ska bli riktigt trevligt.
Blev kanske inte de bästa bilderna på sminket, men det får duga för stunden.
Alla skuggorna är från MAD. Rosalila Coralee, Isblå Daydreamer och Svarta Quiet Storm.
Är riktigt nöjd med resultatet. Det blev faktiskt kanon.
Försökte mig på lösögonfransarna idag, det gick inte alls då de flög hit och dit och vissa har jag inte hittat ännu, så det fick vara mina naturliga idag.

Nu väntar jag på att mannen min ska komma hem, så vi kan åka och äta innan vi kör till Växjö.

Ha en fin kväll, allihopa!

/ MLY

Quiet Storm

Min hals börjar göra ont, min näsa börjar rinna och jag känner mig matt i hela kroppen. Ritkigt härligt.
Jag orkar inte bli sjuk nu, har dock kännt mig krasslig ungefär hela 2008, men inte nuuuu, jag som har planer inför helgen, och en mängd nya ögonskuggor som jag ska testa. Det är ju katastrof om jag blir sjuk. Buhu.

Har haft rätt tråkigt nu ikväll, Joel stack på fotbollsträning så jag rotade fram sminket och gjorde då stycken med mina nya härliga färger  från MAD.

Den första blev i lite lila toner. Denna sminkningen gjorde jag utan någon bas alls, utan la färgerna lite fuktiga istället. Först la jag Plum Dream som bas över ögonlocket, men den blev jag inte så nöjd med, så la istället Black Cherry och sedan Coralee i inre ögonvrån samt lite ut över ögonlocket. Som avslut använde jag Spruce som eyeliner, tycker den är riktigt fin och det blev lite lagom kontrast till de andra färgerna. Längst upp mot ögonbrynen samt på brynbenen la jag en ljus beige/orange skugga från HM.

         

Den andra makeupen fick gå i gröna toner, då jag hade kikat på Sminkans snygga sminkning i grönt och grått.
Men jag tänkte mig något mer mörkt, då jag var sugen på Quiet storm.
Jag började med att lägga Dignity från Face över ögonlocket och upp mot brynet. Sen la jag Cat´s Eye på brynbenet och lite ner mot globlinjen. Därefter la jag Spruce från globlinjen och ner till fransraden. Sedan tog jag Quiet Storm, en underbar svart skugga med stänk av silverglitter i, jag la den först längs fransraden för att sedan lägga den i ett svagt vi i yttre ögonvrån. 7300 användes som highlighter. Som avslut la jag även Quiet storm som eyeliner, dock inte så markant, mer som en lite gnistrande färg över fransarna. Svart kajal lades även. Samt mascara från Lancomé.

 

Nu ska jag laga kvällsmat, krypa ner i soffan och förhoppningsvis somna.

/ MLY

Skit

GAH! Att den här huvudvärken aldrig släpper. Jag förstår faktiskt allvarligt talat inte vad den ska vara bra för. Har haft sådan sprängande huvudvärk i 3 dagar nu. Igår tog jag mig en långpromenad, i hopp om att det skulle göra susen, men det gjorde det inte, och jag spenderade hela kvällen igår med att ha ont i huvudet och alvedonvägra, då det ändå inte hjälper med värktabletter.
Att vakna med huvudvärk mitt i natten har jag heller aldrig gjort, förutom de gångerna jag är sjuk, men jag är ju inte sjuk, jag har bara fucking jävla ont i huvudet.

Så nu sitter jag här, tycker synd om mig själv gör jag med, och dricker en kopp kaffe i väntan på att Joel ska komma hem från jobbet och pussa mig och ge mig en kram och säga att allt blir bra. Han är bra på sådant.
Igår fick jag ju ta hand om honom, det uppskattade han. vet inte hur många gånger jag fick höra det imorse om hur underbar jag var som kört ner med magtabletter till jobbet åt han, lagat mat till honom, samt hjälpt honom komma i säng och pysslat om honom. Jag är nog allt en riktigt bra flickvän, och jag är tacksam att jag får ha en riktigt bra pojkvän med.

Nu hör jag ett par nycklar i dörren, så nu får jag sluta.

/ MLY

Nytt från MAD

Vilken härlig dag. Fått en riktigt bra sömn inatt, gick och la mig redan vid 22, och vaknade vid 09.00 imorse och var riktigt utvilad. Hämtade min nya bok, Känn pulsen slå och läste ett tag, gick sedan upp för att ringa och beställa nya linser, och sen blev det en lång härlig dusch.

Efter det sprang jag ner för att kolla posten, och äntligen hade mina och Lindas ögonskuggor kommit. 10 nya, härliga färger att testa. Idag blev det Coffee och Ruffles. Två härliga färger. Coffee var sådär riktigt mörkt, härligt brun, passar perfekt för en helt vanlig arbetsdag, men samtigt perfekt för utgång, möjligtvis ännu snyggare i en kombination av någon sprakande färg.
Imorgon får jag testa lite nya kombinationer, Eggplant såg riktigt snygg ut, så den står näst på tur.

Idag jobbar jag 16.15- 21.30 och efter det har baby lovat filmkväll med mys. Ska väl kolla på någon av filmerna som jag fick hem igår.
Sen jobbar jag 7.15 - 16.15 både torsdag och fredag, och sen är jag ledig till på tisdag.
Lördagen har vi planerat in en tripp till Växjö för att hälsa på Simon och Janni, och festa.

Har tyvärr kommit av mig lite i mitt snusavbrott, då jag igår kände ett enormt snussug, och var tvungen att testa hur det kändes. Den första snusen kändes inte bra, men sen blev jag tvungen att testa en till, och slutligen en till, och idag har jag med syndat och snusat. Men jag vet inte hur det ska bli. Helgen kommer ju bil förskräcklig utan snus, så kanske börjar jag igen. men jag får försöka att inte köpa en dosa, utan snällt be av Joel, så han kan hålla koll på att jag inte tar för många. Jag vill ju sluta, men det är så förbannat jävla svårt.

/ MLY

Kattfnatt och lila piller

I´m caught in a trap, I can´t walk out... Amanda Jensen skrålar i mina högtalare, och jag har en busig katt som härjar bredvid mig. Min låda där mina böcker kom i är tydligen ett riktigt hett byte.
Jag fick ju då mina böcker, samt 2 filmer idag. Riktigt jävla gett, ska läsa hela dagen. Förutom promenad och handla mat, samt byta kattlådan och göra sit-ups, jag ska bli fit inför Beach 2008, tänkte jag. ( nej, det där säger jag absolut inte varje år....)

Mina ögonskuggor har dock fortfarande inte kommit, vilket känns riktigt surt, då det var ett bra tag sen jag beställde de. Hoppas på att de kommer imorgon.

Har haft MSNsnack med Erica, som alltid blir jag på så bra humör när vi drar igång.
Lämnat små lila piller till min kära älskling har jag med gjort. Min stackars Joel har varit krasslig hela natten, så när jag mötte upp han utanför IKEA såg han ut som ett lik, grådassig i ansiktet, stora påsar under ögonen, han såg inte ut som min baby alls. Försökte övertala honom att sjukskriva sig och åka hem istället, men karln är ju riktigt jävla envis och skulle absolut jobba klart sitt pass, för att sedan träna fotboll. Jag hoppas innerligt att han klarar av det bara, vill inte ha en man med vätskebrist, som svimmar på fotbollsplanen..

Köpt hem finmiddag till ikväll, kotletter med svampsås ska det bli. GOTT.

Nu tänkte jag städa lite här hemma, lägga på en ansiktsmask medan jag städar, och sedan gå ut och gå, känner huvudvärken komma. Härligt. tur jag köpte alvedon innan idag.

Paranoid på mattan. Great....

Great. Jag ska aldrig mer sitta vid soffbordet och sminka mig.
Var precis färdig med skuggan när jag skulle lyfta upp burken för att kolla vilken färg det var jag valt, och vips så gled den ur handen på mig, studsade på bordskanten, ner på mattan och rullade sedan över halva mattan.
Snyggt jobbat, MLY!

Jag önskar jag kunde säga att det var typ Alter Ego, eller någon annan ljus färg, men NEJ, det var ju självklart Paranoid, fucking jävla mööörk brun. på vår vita matta.

Konstigt nog så fanns det otroligt mycket skugga kvar i burken ändå, när den väl avslutat sin vansinnesfärd över mattan, men fuck, ett spår av brunt och glitter över hela jävla skiten.

Skrubba, skrubba, skrubba. Hoppas det går bort.

Ska snart bege mig till jobbet, har dock huvudvärk from HELL idag. KÄnner mig lite slut, men jag är ju faktiskt ledig imorgon, då ska jag bege mig ut på långpromenad. Skönt.

Erica, vad vore jag utan dina ord som förgyller min vardag?

/ MLY

Bara för att...

Suck. Stånk. Bröööööl.
Ja, så låter det här på Eaststreet, och nej, det är inte några hemska sexljud, det är min tristess som bara blir värre och värre.
Jag pallar fan inte sitta här och uggla mer, det gör mig depp. Jag pallar inte göra något annat heller iofs, och det gör mig mer depp.

Beställde 2 böcker och 2 filmer, i ren panik, nästan, bara för att ha något att göra, och att ha något att längta efter. Erica tipsade ju mig om Syskonkärlek, så den la jag hastigt ner i min kassakorg, sen känn pulsen slå, jag måste ju bunkra upp med något bra att läsa, att läsa är bra tidsfördriv, och dessutom sover jag bra när jag läst mig riktigt trött.

Duschade mitt äckliga hår innan, nu luktar det gott, som en blandning av ananas, melon och jordgubbe. Jag är en fruktcocktail ^^ Synd att ingen finns här för att avnjuta min härliga doft. Hubban flyr väl för livet om jag sticker fram ruffset mot henne, hon är ju trots allt livrädd för fruktdofter, det sticker väl för hårt i nosen?

Efter duschen slängde jag på mina lösfrallor. Bara för att. För att jag kan? Ja, typ. Sen var jag ju dum nog att vägra ta på linserna, eftersom jag är så sjukt jävla snål så jag använder typ ett par linser i veckan, högst. Ok, de håller länge, men saken är ju den att jag måste ringa och beställa hem fler från min optiker, och det är väl mest samtalet som gör mig lite nervo, så jag sparar mina 15 par linser som jag har kvar så länge som möjligt. Har jag då tur så räcker de ju i 15 veckor. Walla, värsta bra grejjen!

Har dragit fram guran. Jag har spelat så mina fingrar ömmar, men det var trevligt iaf.
Sen har jag druckit två glas vin. Och nu har jag ont i huvudet. Bra jobbat, MLY!

Nä, nu tar orden slut.

/ MLY

Lilla Ego






MLY o1o2o8

Black Tangled Heart



Maybe your luck has changed
Settle down
Maybe I'm just deranged
And on the rebound
Maybe love was the thing
Holding me back from all
Maybe I'm just the thing
To break my own fall

Take the rope to my heart, and fall

[ maybe you´ll kill yourself before I get a turn?]

[ Maybe I fall in love, and never learn?]

Sex dagar

Sex dagar utan snus nu. Det här går mig på nerverna. Det är tveksamt om jag fortsätter så länge till. Jag blir ju galen av det här. Men å andra sidan vet jag ju att jag klarar att ha uppbrott. Kanske ska fortsätta snusa, men ha några mindre uppbrott då och då? Jag får överväga saken lite till...

Erica tipsade mig om en bok igår, så jag funderar på att dra ner på byn och försöka hitta den. Sen vill jag ha Känn pulsen slå, så får se om jag köper den med isf. Har ju som sagt kommit in på andra läsningen nu av alla mina böcker, så är kanske dags att fylla upp med lite nytt?

Joel hade sina kära kompisar här igår. De drack öl, jag drack cola. Vi kikade på K1, pratade massa skit och hade faktiskt riktigt roligt. Bästa var ändå Fabbe som inte alls trodde Hubban hette Hubbe; "Men han heter väl Greger???" Hahaha, Greger? No no no, ingen jäkla kåt gubbe med magväska och kilt, Hubban är sockersöt och rar och dessutom en tjej. Det är ingen som fattar att hon är en tjej. Alla säger han. Stackarns. Schizo nästa eller?

Nu ska jag brygga mig lite kaffe i min nya kaffebryggare. Eller, det är en kaffepressare. Ha. det här kommer gå illa.
Jag återkommer om jag överlever pressandet.

/ MLY