Deep shadows and brilliant highlights

Sortera, sortera, sortera. Damn, så tråkigt.
Har rensat ut min bil nu, på allt som låg däri. Massa, massa cdskivor och en del papper och skor.
Så nu har jag börjat med skivorna. Har fått in de flesta i rätt fodral, men vissa saknas och jag förstår inte var de är.
Det värsta är Deep shadows and brilliant highlights", den är borta. BORTA! Snyft. Ska jag behöva köpa en ny?

Träffade Claes på konsum innan. Haha, världen är allt bra liten.
Fick med mig 2 L glass hem, samt lite mat för veckan. Inget onödigt, bra gjort MLY.
Har beställt mina kläder från HM nu med. det gick på 1000, men det är det värt. Många fina tröjor och en kjol och ett par shorts. Najs. Jag längtar!

Nu ska jag sortera klart skivorna, sen ska jag och Älskade kolla på "Crash" och äta glass.
Ska försöka lägga mig relativt tidigt ikväll, har ju en del att fixa imorgon innan jobbet.
Får inte glömma att ringa banken. Nej nej!

God kväll/ MLY


Chasing Cars?

Jisses. Vilket ringande det har varit nu ikväll. Har ringt runt som en galning hitan och ditan.
Claes ringde innan angående bilen, som jag nästan helt glömt bort att vi hade pratat om. Sa först tack, men nej tack. Men nu när priset är ändrat så är jag back on track.
Så har pratat med min far och han ska kolla med försäkringsbolaget imorgon och jag ska ringa banken och höra om lån.

Sen kommer det jobbiga, att jag isf måste sälja min älskade Bettany. Som troget har varit med mig sen ja, vad är det nu. 3 år? Så måste putsa upp henne, städa henne och lägga ut annons ifall lånet går igenom. Men sen får jag ju en ny fin bil. Ah. Det skulle vara härligt.

Ska ta tag i disken nu, slänga lite sopor osv. sen ner och handla något mys på konsum.

ja, det låter bra.

image149
Bettany. Min älskade Bettany.

image150
Ungefär såhär ser Bettanys ersättare ut. Ah. Vackert.


Sunday

Nu har snart denna helgen med gått.
Men den har varit helt ok, faktiskt.
Arbetade ett rätt kort pass på lördagen, endast 7-11, för att få ihop mina timmar, så på måndag släpps jag ut själv i abetet. Ska bli kul.

Efter den korta jobbdagen kröp jag i säng och sov till nästan 15, behövdes verkligen. Sen var det bara att göra sig iordning för att åka hem till familjen. Fick 6 vinglas av morbror, samt ett kniv-set.
Syster ville färga håret, så vi åkte hem till mig och satte igång. F sprang in och ut för att låna rakapparat och laddare. Fixade klart systers hår som blev snyggt och sen åkte vi hem och åt.
Är så härligt att åka hem till mamma och pappa och äta god mat och bara slappa. Måste göra det oftare.

Sen fixade vi oss iordning, jag och sis. Sminkade oss, jag fixade hennes hår med locktång och sen åkte vi ner och köpte godis och hamnade hemma hos oss igen. Korkade upp vinet, kollade på NileCity och sen kom Jessika, Mattias, Aron och Joel.
Vi kollade på 1408, en riktigt sjuk film. Usch, kommer nog inte vilja bo på hotell på ett bra tag.
Sen spelade vi Buzz, det gick rätt så dåligt, men det är så jäkla kul.

Somnade rätt sent och vaknade sent idag med. vid 12 närmare bestämt. Riktigt skönt med sovmorgon.
Så nu har älskling precis åkt till jobbet, jag har lovat att ta hand om disk och så till han kommer hem, samt köpa lite mys till ikväll. Så det ska fixas. Måste byta kattlådan med. Och duscha. Men jag har gott om tid på mig.
Ska även kika in på hm.se lite med och se om jag hittar några nya kläder att beställa. Är så sugen på att uppdatera garderoben lite. Slänga ut gammalt och lägga in nytt. Ja, det ska jag göra.


image148


Dra mig baklänges

Sug min röv och dra mig baklänges. Jag är trött. Och mätt. Har arbetat mycket, mycket hårt idag, jag är riktigt stolt över mig själv.
Gick på mitt pass 11.00 idag, fick köra matrundan och det gick alldeles utmärkt. Jag hittade till alla, och de flesta var så glada och trevliga och uppskattade att jag stannade och pratade lite vardag med de med, inte bara slängde in maten på bordet och sprang ut igen, som vissa tydligen gör.

Linda anlände vid 13.30 och då pratade vi lite, sen ut vid 14.00 för att slita lite. Sen påbörja kvällsrundan 16.40 och det gick utmärkt. JAg fick köra, och jag hittade ju till alla, och det gick bra överallt. Så jag ska nog klara det här nästa vecka. Oyes, det ska bli riktigt kul. Jag ser verkligen fram emot att komma igång med schemat, komma in i rutinerna och allt. Härligt. Är nog första gången som jag verkligen ser fram emot något sånt här. Har jag äntligen hittat rätt?

Skulle egentligen hem till Linda ikväll, men jag orkar inte. Jag ska krypa ner i soffan med en cider och bara glo på vad tvn erbjuder för att sedan krypa i säng i lagom tid och vara utvilad till imorgon då jag jobbar 7-13.
Sen ska jag faktiskt hem till päronen. Morbror kommer på besök, så ska vara lite social. Kanske får man sig lite kvällsmat med om man är snäll. jomenvisst, jag är alltid snäll!

Bara 1 timme kvar till min älskade slutar jobba. Skönt. Hoppas han vill vara hemma med mig ikväll. Somna tätt intill mig och blåsa sina andetag i min nacke. Kärlek.


Erica - Det är vi mot världen.


Hush, it´s ok...

Tja tja. Nu är man här igen.
Jag fick min efterlängtade sovmorgon, eller, nära på.
Bossen ringde 10.30, tydligen ville han att jag skulle följa med en vårdtagare till las. imorgon. Sa tveksamt ja, men insåg sen att jag inte ens träffat människan, visste ingenting, så ringde upp igen, förklarade situationen och nu ska jag börja 11 imorgon, förmodligen köra matrundan och sedan gå på eftermiddagsarbetet och sedan jobba kvällen. 11-21.30, damn, det blir en sjuhelsikes lång dag. Kanske skippar lördagen då, får kanske ihop mina timmar. Ska räkna lite på att.

Älskling har nästan nyligen begett sig till jobbet och jag vet inte vad jag ska göra nu i eftermiddag.
Jag måste åka och handla, måste hem och lämna en bok samt pengar till syster och sen hem och slappa? LÅter bra. Ska nog köpa glass som jag ska mumsa  på ikväll, och vänta på min älskade, så vi kan ta igen lite mys som vi inte hann med igår.

Lyssnar på lite musik från gamla goda tiden. Placebo. Damn, var längesen nu. The Bitter End, Without You I´m Nothing, This Picture, Every You Every Me, Sleeping With Ghosts. Ah. Beautiful.


"Hush
It's okay
Dry your eye

Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
'Cause soulmates never die"

Min tredje blir på alviska

I mitt väldigt ambitiösa sinne har jag nu gjort klart min tredje tatuering.
Jag är mycker nöjd. Ska boka tid imorgon eller på fredag.
Den kommer bli kanon.

Nu blir det sängen.

God natt.

image147

Utan att ta det där lilla extra steget

Bröööl. Jag är som en valross igen. En full sådan. Som bökar sig in mot sitt näste (? eh. ja det lät bra i mitt huvud?)
Vin är bra, i små mängder. I stora mängder kan det bli livsfarligt, det kan ändra på hela ens livssituation, om man råkar ta ett liten steg åt fel håll.
Men ikväll höll jag mig på min egen kant. Jag satt stadigt i min sköna fotölj, slängde upp mina lurviga på fotpallen och njöt av alkoholen som pulserade i mitt blod.
Kände lugnet.
Det där lugnet som inte har funnits i mig på länge.

Jag kunde le, jag kunde tillochmed skratta. Helt obehindrat. Fri. Som en fågel. Så flög mitt skratt över stämbanden och ut ur min mun, över mina rostrosa läppar. Ett ärligt skratt.
Är jag bara ärlig under alkoholens kontroll?
Onej.
Men det blir så mycket lättare att vara jag när jag har alkoholen i mig.
Eller nej, inte lättare, det är fel att säga.
Men jag känner mig lättare, som om det är mer OK att säga saker då.
Och nej, få inte fel uppfattning om mig, jag kan absolut hävda mig i de mest tryckta situationerna om jag så är spiknykter, men ibland är det bara så skönt att sjunka in i den bedövade världen, slippa tänka på morgondagen och bara låta alkoholen ta över utan att ta över helt, inte låta den göra så man tar det där lilla steget för långt.
Att slippa allvaret för en stund. Att bara sjunka in i sin egen lilla värld, då glaset sköljs ner en efter en och man känner sig mer och mer lugn, avslappnad och ( försöker hitta ett bra ord) tillags ( är det ens ett ord? jag tror det..)

Kvällen har hur som haver varit väldigt slapp. Vi kikade på nya Beckfilmen. Den var helt ok, men lite missnöjd över hur den slutade. Nu har F och E gått in till sig, Joel har krypit ner och jag ska snart göra honom sällskap.
Har smsat med mitt hjärta ikväll, hon som alltid förstår mig, hur jag än mår. Hon som alltid finns där, vad jag än säger. Hon är underbar. Det finns ingen som är som henne, och jag tycker det är synd att det är så långt avstånd mellan oss. Hon borde finnas här nu, runt hörnet, så jag kunde kila över när det behövdes, bjuda på starkt kaffe de dagar jag behöver sitta uppe länge och prata ut, sippa vin med när vi ska flamsa över skrattretande saker och laga middag till när jag vill visa min uppskattning över det hon gör för mig. Erica, du är fanimej den underbaraste på denna jord.

Nu kallar sängen på mig, jag börjar bli trött.
Imorgon ska jag och älskade laga mat innan han pyser till jobbet, ska bli mysigt.
Jag älskar den mannen så jäkla mycket. Hur han skickar så söta sms till mig när jag är på jobbet, att han ringer bara för att säga "tack för mig" och hur han ler mot mig när han ser på mig.
Det, kära vänner, är kärlek, och jag är så jäkla tacksam.

Men nej, det slutar inte där. Det är så mycket annat jag är tacksam för.
Joel, Erica, Linda o Böööne, Becca, Sara, Amanda, Johanna, Jessika o Mattias. Tack, för att ni är ni. För allt vi gör och för allt vi kommer göra. Alla galna fester, lugna fikastunder, filmtittande, bakisdagar, promenader, smsande, msnkonversationer osv. Ni är helt jävla fantasiska, ni är en så jäkla stor del av mig.

God natt, sov gott / MLY

image146

Ett glas vitt

image145


Nyss hemkommen från jobbet. Snussugen som en gris och hungrig då jag inte hunnit äta något mer än fikat på personalmötet och en banan.
Vi gjorde en hälsoundersökning idag. Det var ju rätt deprimerande när man kom till dryckesvanorna. Linda insåg att det inte fanns en ruta för "mer än 10 glas". Det måste nog ha framstått som att man är alkoholist när de läser våra dryckesvanor, men konstigt nog hade de inte med en enda fråga om snus. De hade massa frågor om rökning, men där stod det klart och tydligt att snus inte räknades in på den punkten. Skönt att veta.

Har gått bredvid för den andra kvällsturen nu. Det har gått bra. Tror jag kommer klara av den galant på måndag, då det var rätt så enkla saker man skulle göra hos gamlingarna.

Nu ska jag strax ställa mig vid spisen och laga lite kvällsmat och sen hälla upp ett glas vitt. Är ju ledig imorgon så ska njuta av kvällen. Vi ska dessutom kolla på film med F o E, nya beckfilmen bland annat.

Imorgon måste jag nog handla, börjar bli lite tomt i skåpen.
Städa behöver jag tack och lov inte göra, för det har Joel gjort idag. Skönt.

En sak är säker, och det är att jag ska sova länge imorgon, ingen klocka ska väcka mig. Skönt skönt skönt.
Kanske kan ta mig ut på en promenad med, den där enkäten var allt deprimerande, då jag insåg att jag inte ens tränar och dessutom behöva skriva ner det i en enkät som sedan ska sammanställa mina svar och skicka hem de till mig och ge mig tips, typ. Yeay!

/ MLY

Jag somnade...

Å vilken morgon. Forfarande förkyld. Fortfarande inte utvilad. Känner mig grymt trött. Och frusen.
Vill sova. Men icke. Jag ska arbeta hårt idag med.
Gå bredvid på kvällsrunda 1 ikväll. Som jag sedan kommer jobba en gång på 6 veckor. Yey.

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Jag och älskling hade planerat mys i massor.
Jag kom hem från jobbet, käkade. Och somnade. Great.
Får försöka ta igen det ikväll istället. Jag är ju ledig imorgon, och älskling börjar inte förrän 1500.

Idag är det personalmöte med. Mitt första med nya jobbet. Spännande.

Nä, slänga sig i sängen och väcka min sovande man kanske?


Medelmåttiga MLY

Grått grått grått. Vilket jävla väder det var idag. När klockan ringde vid 09.30 trodde jag att jag ställt den fel, för det var så jäkla mörkt ute, men icke. det var rätt. så jag låg kvar en timme till, bara för att envisas.
Ska gå bredvid på kvällsturen ikväll, men Linda. Skönt att gå med någon man känner.

Är nyduschad, ska strax laga till mig lite mat, klä på mig, sminka mig och gå ner och handla kvällsmat och lite så. Sen arbetsdags.

Men när jag tänker efter så vill jag inte gå ut. Nu spöregnar det ute. Det är verkligen höst.

Igår kom jag att tänka på en sak.
Jag har ingenting som jag är riktigt, riktigt bra på.
Alla människor verkar ju ha en viss talang, något som de är bättre på än sina vänner, familjemedlemmar osv. Men vad har jag?
Frågade dystert Joel om han visste något som jag var bra på. Han föreslog att sitta vid datorn. Det godtog jag inte. Så tillslut sa han "Du är en jävel på GH", ok, jag kan väl sträcka mig till att vara bra, men det beror på att jag spelat det så mycket och för att jag tycker det är kul. Men annars då? Nej, jag är nog bara medelmåttig på allt annat.

Vad dystert.

Fika, sol och elgitarr

Guitarr Hero.
For sure ^^
Nu har den anlänt. Min älskade elgitarr. Jag har inte sett den på ett år, så det blev ett kärt återseende.
Det tog dock lååång tid innan jag lyckades stämma den rätt, den var rejält ostämd, men nu klingar den så fint. Måste bara köpa en ny sladd till förstärkaren, den nuvarande glappar något hemskt.

Har träffat Johanna idag efter jobbet. Vi tog en fika på Hartmans. Skogsbärspaj med vaniljsås och satt ute i det fina vädret och pratade.
Sen traskade vi lite i Älmhult, för att sedan besluta oss för att gå och sola. Så 16 minuter i solariet blev det.
Varmt och skönt. Måste börja sola lite igen, jag är så fasligt blek.

Hon åker på måndag, Johanna. Det kommer bli tomt. Synd att vi började umgås så pass sent. Hon är verkligen en jättego tjej. Vi får ta upp det där mer sen när hon är hemkommen igen.

Nu ska jag kika på idol, och sen slappa resten av kvällen.
Joel verkar sur, vet inte varför. Han är väl emot gitarren. Han gillar inte när jag för oväsen här, men det är ok för han att spela hög musik och ha hit skrikiga vänner. Förstår inte riktigt det där...


image144
Varför har jag väntat så länge?
Det är ju det här jag brinner för.

Dipping

"Det blir mycket roligare att dippa då". Oyes. Verkligen.
Nu har helgen gått, och det gick bra, trots sjukdom.
I lördags kom Mattias och Jessika hit. Jag var först lite osäker på om jag orkade umgås med folk, men så fort de klev innanför dörren blev jag faktiskt pigg.

Vi beställde pizza, kikade på porr, men enbart för att Joel hittat en scen med två tjejer, där den ena senare visade sig vara en shemale och hade en liten, liten snopp. Sen blev det Knocked Up, sockersöt film. Verkligen sevärd.

Efter det så buzzade vi. Vilket sjukt roligt spel. Mattias vann tyvärr alla gångerna. Jag är en dålig förlorare, men jag tyglade mitt humör och kunde gratulera honom till vinsterna.

Sen idag så har vi haft bakissöndag, fast utan bakis, då det inte blev någon fest igår.
Käkade pizza, spelade GH, kika på fotboll och hyrde film och krängde godis.
En alldeles fantastisk avslutning på helgen. Me like.

"Nej, vi gjorde det i köket, det blir mycket roligare att dippa då"
MLY på tal om någon helt annan dip


image143

Tidsfördriv

kan du visa dig ute helt osminkad?
Absolut.

nämn någon skönhetsprodukt du aldrig skulle klara dig utan?
Lypsyl och mascara.

kajal eller eyeliner?
Eyeliner.

vad är dyrt smink för dig?
Över hundra, sen får jag lite ångest, men tyvärr ligger ju det mesta sminket som är bra på över 100...

vad skulle du aldrig sätta på dig?
Tantklänningar

vad är det fulaste en tjej kan ha på sig?
Ingen aning, det beror väl mer på hur det ser ut på tjejen ifråga. Något kan ju se underbart snyggt ut på vissa, men förjävla fult ut på andra.

och det finaste?
Som ovan. Skitsvårt.

vad är fulast på en kille?
tjejkläder?

och vad ska en kille klä sig i för att behaga dig?
Som Joel, typ.

är du trendmedveten?
Nja, jag kikar väl lite på modet, men följer absolut inget slaviskt. Tar på mig det som jag själv tycker är snyggt.

dömer du människor efter deras yttre?
Nej.

vilka tre inre karaktärsdrag värdesätter du högst?
Mod, omtanke och konsten att ställa upp för andra

skulle du kunna ha ett förhållande med någon som var fin på insidan, men långt ifrån lika fin på utsidan? 
Ja

beskriv dig själv med tre ord!
Knäpp, ettrig och konstnärlig

har du några talanger?
Dolda talanger. Hmm. Jag har ett rätt bra musiköra. När jag spelade piano innan tog jag lätt ut de flesta låtar bara sådär.

hur är det med karaktären?
Den är rätt dålig.

går du upp när väckarklockan ringer?
Nej. aldrig. jag ligger alltid kvar minst 15 minuter. Det är illa.

du har bestämt att ha en vit helg. men så får du nys om värsta festen. vad gör du?
Jag går nog dit ändå.  som sagt, dålig karaktär.

hur blir du när du är packad?
Jag blir nog som en bättre version av det nyktra jag. Lite gladare, lite spralligare. Mycket knäppare.

minnesluckor?
Inte ofta. Eller. hur var det nu?

har du nångång blivit ombedd att gå från nån krog?
Nej, men joel har däremot, så då tog jag beslutet att vi gick båda två.

Can she fix it?

MLY the plumber, can she fix it?
 No she can´t.

Fan i jävla helvetes röv. Allvarligt.
Skulle ta ett skönt, avkopplande bad, med peeling och hårinpackning och så vidare för att försöka må lite bättre. Badet var hur avkopplande som helst. Men sen, när vattnet skulle ur badet, schampoot var i håret för att verka och jag var nöjd, så kikar jag ut över badkarskanten och ser att hela badrummet flyter i vatten. Stänger till pluppen, sköljer ur håret i rasande fart och springer omkring. Håller på att halka och slå ihjäl mig på köpet. INTE bra!

Hämtar massa papper, torkar vatten. Sliter loss badkarskanten i ren förtvivlan och ser en massa äckel därunder.
Letar upp ett par handskar och börjar plocka väck allt jävla äckligt gojs.
Det tar säkert 20 minuter att få allt vatten att rinna ut eftersom jag fick ta det i småsmå omgångar.
Sen var det bara att torka upp allt vatten från golvet och slå dit badkarskanten igen.

Världen har nog aldrig skådat snyggare svordomar än de jag högljutt skrek ut i badrummet.
"Jävla helvetes jävla cpfitta" fick bli min favorit för dagen och användes riktigt flitigt, tätt följt av " UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄCKLIGT jävla skit"

Så nu har ju golvet blivit rent. mitt hår är lite äckligt. Hann ju inte få i balsam, så tog massa leaveincreme istället. Hoppas det duger någorlunda.

Nu måste jag nog återgå till soffläge, jag är helt slut.

Tvätta, snora, klunka whiskey.

Vilken strålande dag det verkar bli. Och så är man sjuk. kan ju inte bli bättre.
Fick tips av Linda och Björn att dricka whiskey igår, så jag klunkade lite. Tack och lov att man är så täppt, kände ingen smak alls, men eftersom man redan vet hur äckligt det smakar fick jag sansa mig för att inte hosta upp allt.

Älskling kom hem sisådär lagom när jag vaknade idag. DVS klockan 06.00. Alltid lika härligt att han hör av sig så man vet var han är och vad han gör. Så vem fick ta hand om tvätten idag för att älskling visst råkar vara lite dragen och måste sova ut innan matchen som är vid 15. Jo jag. Som är snorig som en tjurig barnunge ska springa trappor upp och trappor ner med tvätt. Jippie. All tvätt är hur som helst i maskinerna nu, så beräknar att de ska tas upp om 15 minuter kanske.

Sen ska jag bara slappa idag med. Hade gärna druckit lite ikväll, men vad är poängen när man inte ens känner smak på det man dricker eller ens kan andas medan man dricker.

Nä, en lugn tvkväll får det väl bli.


If I was you...

Just nu är jag fylld av minnen. En del glada. Ja mestadels glada minnen.
Och den där tiden som jag gärna vill tillbaka till. Jag saknar det.
Jag saknar det så mycket.

Vad hände?

Is there an end ?

where does this end?

If i was you i'd fucking hate me too


Vattenfall

Tjo vad det var livat här på eaststreet. NOT!
Jag är så förbaskat igenkorkad i snoken så jag knappt kan andas. Jag flåsar bara jag ställer mig upp från stolen, gissa då hur vackert jag måste ha låtit när jag gick uppför trapporna till lägenheten. nej, inte snyggt. som en trött gris.

Men jag masade mig till jobbet idag. Jag klarade hela dagen tack vare tusen snytpapper i varje ficka. Det är ju inte klokt hur jäkla mycket man kan snyta sig på en enda dag. Sådär, nu har jag väl dragit av nr. 562 snytningar. Härligt.
Min snok är sådär härligt rödskimrande och den svider som om någon satt och eldade under den.
Det är ju jäkla härligt det här med förkylningar.

Och då ska vi nog inte tala om hostan. Fick en sån sjuhelsikes hostattack på jobbet. Hann in på toan, tårarna bara sprutade och där satt jag, på toastolen och kämpade för att inte hosta upp mitt maginnehåll. Blöö. Jag vill vara frisk.

Nässprayen funkar inte längre. Jag är besviken.

Ikväll blir det en extremt lugn kväll hemma i min soffa. Med mat, choklad, ostbågar och coca cola. Smaskens.

Om jag bara kunde känna lite smak...


Nässpray is the shit

Blöö. Så slö jag är. Har nu avverkat båda filmerna jag fick på posten idag.
Girl Interrupted är nog fanimej bland en av de bästa filmerna jag sett. Både Winona och Angelina spelar så sjukt bra.

Älskling har precis vaknat från sin tupplur och har begett sig ut i köket för att laga mat, pyttipanna blir det ikväll. Sen ska jag knapra lite mer alvedon och krypa i säng tidigt. Har meddelat bossen att jag kommer imorgon, så måste vara utvilad och relativt pigg och frisk imorgon.

Nässpray is the shit!

Snörvel.

Snörvel, snörvel, attjooo prosit. Urggg!!!
Jag vill inte vara förkyld, det här suger.
Har skickat bud till min älskade att köpa nässpray och alvedon till mig. Nässprayen var slut nu imorse när jag skulle ta min dos, buhu, så min näsa är helt fucked up mot mig nu. Men hade tack och lov 3 alvedon kvar, så en sådan har jag intagit, men känner mig inte särskilt mycket piggare nu. Tyvärr.

Har fått mina filmer nu, så ska snart slänga i den första i dvdn och krypa ner i soffan och njuta. Kanske koka en kopp te och bli lite varm.

Sjuk.

Jamen, yes...
Jag är sjuk. Fucking förkyld, riktig såndär äckelslemhosta och jag är så matt i kroppen. Det här var ju ingen vidare bra början på nya jobbet, så fick snällt ringa bossen och sjukskriva mig idag. Och direkt efter jag lagt på fick jag som alltid det sämsta samvetet i världen. Jag vill ju verkligen jobba, men jag kände mig svimfärdig så fort jag ställde mig upp. Bossen förstod, tyckte mycket väl jag skulle vara hemma idag, men ändå. Jag tycker själv det ser dåligt ut när man sjukskriver sig, har man feber är det en sak, då är man riktigt sjuk, men jag har ju inte det. Jag känner mig mest allmänt nedsatt i kroppen. Men jag ska knapra alvedon och duscha min nos i nässpray idag så ska jag nog kunna gå till jobbet imorgon. Jag vill ju lära mig allt, nu, det är ju inte lång tid kvar till jag börjar gå på schemat. Känner mig lite stressad.

Ska läsa igenom mina anteckningar från igår, lära mig vad man gör hos de olika gamlingarna, lära mig adresserna osv, kan ju se det här som en hemmastudiedag, typ.

Förhoppningsvis kommer mina filmer idag. Hoppas, hoppas, hoppas. Då har jag något att göra iaf.

Får ringa bossen sen med, och säga att jag ska försöka jobba imorgon, att jag verkligen måste, för att lära mig allt.
NU, mat.

Första.

Första dagen på nya jobbet är avklarad. Och det gick faktiskt jättebra. Kändes bra att Linda var med första stunden. Det gjorde mycket. Kändes inte så nervöst då när man redan känner henne från långt tillbaka.
Men visst, det är mycket nya namn, adresser och vägbeskrivningar att lära sig. men det går. Jag har ju hela nästa vecka på mig med.

Imorgon jobbar jag samma pass som idag, så blir sängen tidigt igen. men hade tack och lov inga problem att gå upp tidigt idag. Vaknade redan vid 4 imorse och kände mig pigg, men lyckades somna om och vaknade 05.50 som jag ställt klockan på. Snoozade dock till 06.10 då jag insåg att jag inte behövde ha så lång tid på mig innan. Så imon blir det upp vid 06.10 istället.

Känns redan som att alla arbetskamrater är trevliga. Skönt skönt skönt. Vissa märker dock ut sig mer, men så är det ju på alla ställen.

Ikväll ska jag vara hemma själv. Joel ska vara med Filip och kolla på fotboll och dricka öl, så jag har hela soffan samt tvn för mig själv. Ska även passa på att skriva ett långt mail till Erica, mycket lättare att skriva av sig när man inte har en nyfiken man i hasorna hela tiden.

Ska förstås även kela med min lilla bäbis Bubba Sparks. Hon hoppade ner i mitt knä så fort jag satt mig vid datorn, hon har det som en vana nu, att ligga på hyllan ovanför datorn, vänta till jag sätter mig för att sedan ligga i mitt knä. nu ligger hon dock bredvid datorn och slickar på ett papper med gammalt snusrinn på. Mysigt, hubban!

Måste inom FHtvätten med. Mina byxor som jag skulle få upplagda är, eh, för korta. Vi hade mätt ut precis hur långa de skulle bli, satt nål och allt. och när jag provade de igårkväll så ser jag, de slutar långt över fotknölen. Jikes, inte snyggt. Inte snyggt eller händigt eller något alls, utan rent förjävligt förjävligt helt enkelt. Så ett par nya byxor, tack.

Later/ MLY

Andetag

Nu ska vi snart ner och handla, jag och min älskade. Har haft matdiskussion nu. Han vill äta ute. Jag vill inte det. Vill hellre äta något enkelt som inte kostar skjortan. Så vi kom fram till grillade revben och potatissallad. smaskens.

Ikväll ska vi tydligen samla ihop gänget igen och kolla på film. Visst det är kul, men lite information i tid någongång? men vi vet ju alla att killar inte kan planera.

Imorgon börjar då nya jobbet. Nervös? nej inte så farligt, faktiskt. Ska köpa ett block som jag ska skriva upp allt i. Köpa lite frukt att ta med, kolsyrat vatten o massa halstabletter.
Det kommer nog gå bra imorgon, bara jag får gå med någon som kan rundan och som lär ut bra. Jag vet ju en, eller vad säger du Linda, som jag inte vill gå med.



Kan inte minnas din röst, dina ord du sa, dina andetag.
Blickar ut i intet
Har glömt bort hur du log när du såg på mig,
sa "jag älskar dig"
Söker trösten inom mig

Patrik Isaksson är och förblir en av de bästa svenska musikerna, men Lars Winnerbäck kommer alltid ligga på toppen tätt följt av Jocke Berg i Kent.

Svart och vitt.

Disorder RatingInformation
Paranoid: Highclick for info
Schizoid: Lowclick for info
Schizotypal: Moderateclick for info
Antisocial: Moderateclick for info
Borderline: Very Highclick for info
Histrionic: Moderateclick for info
Narcissistic: Highclick for info
Avoidant: Highclick for info
Dependent: Highclick for info
Obsessive-Compulsive: Moderateclick for info


http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

Det här var ju ett rätt deprimerande resultat.
Borderline? Jag?

Har mest legat och slappat idag. Mår fortfarande jäkligt dåligt. Hur ska jag orka med jobbet imorgon? Jaja, det återstår att se imorgon.

Ska försöka umgås lite med min man nu.

Har föresten beställt 2 filmer nu. Stulna År och Mupparna på Skattkammarön ^^, Stulna år är så jävla bra. Mupparna har jag inte sett på år och dar. Men minns då vi såg den på halloween, vi skrattade så vi skulle storkna. Det ska bli kul att se den igen.


Jag är sjuk.

Fy sjuttsingen.
Jag är sjuuuuk. Så jäkla tråkigt. ont i halsen som tusan, nosen börjar snora lite och jag mår allmänt pissigt. Hej o hå vad roligt det ska bli att börja på nya jobbet imorgon om jag mår såhär. Nej.
Får nog känna efter under dagen och se hur jag mår, vore ju bra snyggt att komma snorig och rosslig första dagen på jobbet.

Idag ska jag ta det extremt lugnt. ligga i soffan och äta upp resterna av pizzan från igår. Kika på någon film. Sova lite mer kanske?

Vi kollade på film igår, alla fyra. Och åt pizza. och Emelie bjöd på smaskig hallonpaj.

Nä. soffan, pizza och film, nu!

image140
Joels bil. Han brukar säga att han har sommarbil och vintertjej. Gissa om jag ser fram emot
vintern ^^

image141
Joels bil till höger och Filips till vänster.

image142
Solnedgång över Älmhult.

Lista

Ja, men YES. Äntligen något roligt. En lista att fylla i ^^

Något smeknamn?
MLY, prutten, Ekorren.
Vilken är din favoritdryck? Kolsyrat vatten, coca cola och vin ( nej, inte blandat. var för sig)
Tatuering? två. det ska bli en till nu i höst
Piercing?
två. det ska kanske bli tre.
Hur mycket gillar du ditt arbete?
Jag gillar faktiskt mitt arbete. mycket.
Favoritsemesterort? Har ingen
Drömresemål? Har inget, bara det är varmt och soligt.
Någonsin varit till Afrika? Nej
Någonsin stulit en trafikskylt? Jag försökte en gång. En "varning för lekande barn" som jag tänkte sätta upp på väggen övanför sängen. Tyvärr fick jag inte loss den :/
2 dörrar eller 4 dörrar? På bil? 2. På hus? 2, kanske 3 om man har övervåning och har en balkong.
Salladsdressing?
På sallad ja. På annan mat, nej.
Favoritpaj? Rabarberpaj.
Favoritnummer? Har inget
Favoritfilm? Monty Pythons filmer är alltid lika bra.
Favorithelg? De helger jag är ledig på ^^
Favoritdag?
Inte måndagar iaf.
Favoritmärke på kroppstvål?
Kroppstvål? Duschtvål heter det väl? Men men. Jag tager vad jag hittar i duschen.
Favorit TV-program? Vänner, Sex and The City, 2 and a half men.
Favoritdoft? Hillary Duff - With Love
Vad gör du för att koppla av? Tar en snus
Hur ser du dig själv om 10 år? Lite äldre, lite snyggare ^^
Vad gör du när du är uttråkad? Snusar och bloggar
Vad blir du glad av att få?
Kramar, beröm, uppskattning.

Gunning down romance

Nu har jag faktiskt varit duktig och varit ute och gått 5 km med Linda.
Känns skönt att röra på sig, att komma ut från lägenheten lite.
Har grymt ont i halsen nu. Känner mig dessutom helt matt i kroppen. Härligt härligt. Har inte riktigt tid att bli sjuk nu.

Ikväll ska vi hyra film med F o E. Ska bli trevligt. Frågan är ju bara om jag klarar av att vara social idag. Vill helst ligga under täcket och bara stirra i taket.
Men men, jag ska försöka.



Love and other moments are just chemical reactions in your brain
And feelings of aggressions are the absence of the love drug in
Your veins
Love come quickly
Because I feel my self-esteem is caving in
It's on the brink
Love come quickly
Because I don't think I can keep this monster in
It's in my skin

Love and other socially acceptable emotions are morphene
They're morphene
Cleverly concealing primal urges often felt but rarely seen
Rarely seen
Love I beg you
Lift me up into that privileged point of view
The world of two
Love don't leave me
Because I console myself that Hallmark cards are true
I really do


I'm gunning down romance
It never did a thing for me
But heartache and misery
Ain't nothing but a tragedy

Love don't leave me

Take these broken wings
I'm going to take these broken wings
And learn to fly
And learn to fly away
And learn to fly away
And learn to fly away

I'm gunning down romance



Just me and you


I'm fighting all this power coming in my way
Let it take me straight to you,
I've been running night and day
I'll be with you soon
Just me and you
We'll be there soon
So soon


Running through the monsoon
Beyond the world
Til' the end of time
Where the rain won't hurt
Fighting the storm
Into the blue
And when I lose myself I think of you
Together we'll be running somewhere new
And nothing can hold me back from you
Through the monsoon

¢¾Joel, just Me and You!¢¾

Nu är Nu

Host host. Nejmen, vad härligt. Här sitter jag och är sjuk. ont i halsen och känner mig lite febrig.
Vad mysigt.
Men annars mår jag faktiskt bra idag. Jag har vädrat mina tankar till Hjärtat och nu börjar jag om. Nytt kapitel.

Har sovit sådär inatt dock. Mardrömmarna avlöser varandra. Och det är alltid samma sak. Ond bråd död.
Inatt var det dock lite zombietema på drömmarna. Älmhult hade blivit infekterat av ett virus. Jag skulle ta mig till becca, med cykel, men fick inte upp låset och alla dessa infekterade människor samlades runt mig. Jag flydde. Till mamma och pappa. Där vi trodde vi skulle vara säkra. men det var vi inte. De tog mamma först. Sen pappa. Jag vet att mina drömmar är helt knäppa, men det var så verkligt. Och jag grät så hemskt när de tog iväg de. Usch. Så hela natten och hela morgonen har jag vaknat kallsvettig och tittat mig omkring för att försäkra om att jag är hemma och inget har hänt. Sen somnar jag om och drömmen upprepades gång på gång.

Idag är jag tack och lov ledig. Ska bara ta det lugnt, med undantag en promenad med Linda. Sen laga mat med min älskade Joel och fira våran 3 år och 9 månaders dag ^^

Nu lägger jag det som var då bakom mig. Nu är Nu.

För min skull, för din skull, för vår skull

Emily ♥ Joel

Min älskade, underbara, vackra man.
Att du ens står ut med mig när jag deppar ihop totalt eller blir superspeedad av glädje.
Mina känslostormar kan inte vara lätta, men ändå står du kvar hos mig.
Jag har inte alltid varit en ängel mot dig, det vet vi båda två. Men du förlät och gick vidare.
Men jag gräver fortfarande i mina minnen, jag kan inte förlåta mig själv.
Det gör ont.
Det kommer alltid göra mer eller mindre ont.
Och jag måste få genomlida det här.
Det är mitt straff för min dumdristighet.
Det har gått år, men minnet skaver fortfarande.
Jag kommer ta mig ur det, jag ska bli starkare.
Jag lovar.
För min skull.
För din skull.
För vår skull.

Joel, jag älskar dig. Nu och för alltid.



Kom med mig hem


Patrik Isaksson - Kom med mig hem

Här står vi nu igen 
Din vackra skepnad väcker saknaden
Allting snurrar
Hjärtat slår och slår
Kom med mig hem
Tillbaks till det vi skapade
Kom med mig hem
Det finns så mycket kvar här
Vi skildes åt så lätt
Du sa: "Förnuftet speglar sanningen"
Jag vill aldrig mera se dig gå
Kom med mig hem
Tillbaks till det vi skapade
Kom med mig hem
Det finns så mycket kvar här
Ingen annan kan förstå
Vad vi hade då
Ingen ger och tar som du och jag
Och när vi träffas här igen
Efter alla åren
Kommer känslorna tillbaka
Kom med mig
Kom med mig hem
Kom med mig hem
Tillbaks till
Tillbaks till det vi skapade
Kom med mig hem
Det finns så mycket kvar här











Helgen i bilder


Sara och jag. Hot stuff!


Emma och Oscar.


Oscar vill hångla, det vill inte Philly


Mly

Lugnet före stormen.

Tudelooo. I´m still here.
Trots knas och skit.
Gårdagen var helt ok. Ja till en början. Förfesten var jätterolig. När pojkarna hade gått så kikade vi flickor på Jenna Jameson. Mycket underhållande.

Vi begav oss ner till Silverdalen på tok för tidigt. Inget folk på dansgolvet, massa ingångar till dansgolvet = skitkallt där inne, så fick hämta ut jackan igen och ha den på resten av kvällen. Träffade en jäkla massa folk man kände. Gamla klasskamrater, arbetskamrater, gamla ragg, ja allt.

Träffade B som jag hade det lite på gång med innan jag blev tillsammans med Joel. Var inte meningen att jag skulle träffa han, för jag var på väg att hälsa på Sasse och så sprang jag rätt in i B. Så fick ju snällt hälsa. Och då vräker den idioten ur sig "Så du ska vara med mig ikväll för att trösta dig efter att du och Joel har gjort slut?" Jag bara stirrade på honom. Idiot. Jag vände på klacken och gick därifrån direkt. Usch.

Hamnade tillslut på dansgolvet med F och Becca. Vi dansade ett tag sen ville vi gå hem.
F och jag gick ut. Vi ringde till Emelie och hon fattade inte att det var mig hon pratade med ^^ Men det var jag.
Jag sprang på toa och helt plötsligt var jag tydligen ute. Gick hem och diskade (?) och plockade undan. Lånade ut nässpray till F och la mig för att läsa.
Älskling kom hem sent och vi däckade tillsammans efter en vild omgång.
Damn, jag måste vara knäpp.

Idag känner jag enbart ett stort lugn. Hela jag känner mig så lugn. Som om pulsen har gått ner, hjärtat slår knappt och andningen är så lätt. Och det brukar inte båda gott. Lugnet före stormen. Typ. Det värsta är att det här lugnet försvinner så fort jag sluter ögonen. Då stormar ett svart hav inom mig. Ett stort, mörkt hav slår sina vågor mot mig. Och jag får kämpa för att inte hamna under ytan. Men jag är simkunnig. Jag ska nog klara mig ur det här.

Jag är inte mer än människa.
Jag har mina up´s and down´s.
Jag gör misstag.
Jag säger fel saker vid fel tillfällen, misstolkar och har för mycket känslor inom mig och jag tänker oftast inte längre än vad näsan räcker.
Jag kan inte hjälpa det.
Det är bara sån jag är.

Idag är jag lugnet före stormen.

Drunk?

Godkväll.
Min bakfylla har äntligen gett med sig. Jag mår lite bättre nu, men fy, nu börjar jag bli full. Igen. Jag som bara skulle dricka sådär 2 glas vin ikväll. Eh. nej. det blev visst en flaska. Men fan. Vi har kul. Och jag mår bättre än innan.

Dagen har spenderats i vågrät ställning, med undantag då jag gick ner för att äta en sillamacka, städa lägenheten och duscha. Försökte sova lite, men det gick inte. Men hey, jag är ledig till på onsdag, jag hinner nog vila ut mig.

Ikväll ska vi iaf ut och röja. Igen. Gårdagen var riktigt rolig. Massa folk man kände, och riktigt härlig stämning. Kanon.
Ska snart bege oss ner för att kolla på The Creeps.
Sen svänga våra lurviga på dansgolvet.

Nä, nu ska jag dricka upp det sista av mitt vin och njuta av kvällen.

Lev väl/ MLY

Det är över nu

Så var det bara slut.
Det känns tomt.
Jag har just avslutat mitt första riktiga jobb.
4 år.
Och nu.
Slut.
Hjälp.
Undrar om jag kommer gråta när jag inser att jag inte ska tillbaka dit något mer?

Ska iväg på fest nu ikväll. Hos Linda och Böööne. Roligt roligt. Måste hoppa in i duschen nu. Måste sminka och fixa håret. Och värst av allt, välja kläder eftersom mina HMkläder fortfarande inte har kommit och Älmhults enda två klädaffärer inte hade något som lockade mig i smaken, så nej, nu får jag gå och rota i min garderob.

Fick en så jävla söt bild av hjärtat idag. På henne, macke, mig och joel. Hihi. Det bästa på hela bilden var Nipslipen ^^ Hon är grym, min brutta.


Möt mig i duschen så sjunger vi en duett
 

/ MLY


Huvudvärk from hell!

Å fy. Har haft en sprängande huvudvärk hela dagen. Har inte hjälpt med alvedon, så har snällt fått genomlida 7 timmars jobb med huvudvärk från helvetet. Inte roligt.
Jobbat har tack och lov gått bra. Det var Johannas sista dag idag, jättetråkigt. Kommer verkligen sakna henne. Men ska försöka hinna att träffa henne något mer innan hon åker.
Och imorgon är det min sista dag. Känns med lite tråkigt. Usch nej. får inte bli gråtfärdig imorgon.

Håller på att planera min bredvidgång nu. Hade tydligen 16 timmar för mycket på nuvarande schemat, så får ta bort några dagar. Så planeras börja gå bredvid på onsdag nästa vecka.

Nu ska jag och Älskling ner till systemet och inhandla drickan inför i helgen.
Sen kanske se om jag hittar några kläder då mina kläder som jag beställde från HM fortfarande inte har kommit, men nu står det leverans på sidan, så kanske att de kommer på måndag eller så.

Mitt hår var fint idag. Fick mycket beröm på jobbet. alltid roligt.

Sweet like chocolate

Sådär. nu har färgen kommit fram. Det blev bra, men hjälp vad mörkt det blev. Men jag är nöjd. Jättetjusigt.
Hoppas bara frisyren blir lite mer lättskött. Luggen är jag bara ovän med för tillfället. den ligger inte alls på plats, vilket är väldigt syns. Men jag försöker överleva. Det finns ju klämmor.

NU ska jag kolla på Idol med älskling och smygäta från hans pizza när han inte ser.

image133

Ursäkta att jag ser skabb ut, men jag är trots allt trött, hungrig
och arg på luggen som inte ligger som den ska.
Men,
man ser ju färgen på håret, och det var ju det som var meningen ^^

Barret ändrar färg

Jaha. jag känner mig lite stiff. Håret är för tillfället proppat med färg som ska ge mitt hår en härlig cacoabrun färg. Yeay. Bara ungefär 15 minuter kvar. Sen får man se resultatet då. Spännande.

Har börjat läsa lite i Jennas bok nu,riktigt bra. Ska fortsätta så fort färgen är ursköljd.


image132
Så här såg barret ut innan. Väntar med spänning på nya färgen

Halvtorrt.

Färg färg färg. Mitt hår ska få lite ny fräsh färg om ett tag. Det ska bara torka först. Trodde det var en sån färgning som man tar i i blött hår, men icke, det skulle vara torrt. Men eftersom mitt torra hår dessutom hade tonvis med spray, skum och liknande i sig så var det tvunget att först tvätta det. Suck. Så nu sitter jag här med halvtorrt hår coh väntar på att det ska torka. sen jäklar.

Köpte Jenna Jamesson bok idag. Det är med lite iver i kroppen som jag nu sätter mig ner för att läsa i den medan håret torkar.

För övrigt. En bra dag. Jobbet bra. Lugnt och trevligt.

Och. Grattis Hjärtat! Hoppas din dag blir kanon!♥

Som en valross.

Brööööl! Här sitter jag och sträcker på mig, likt en valross. Jag är absolut på tok för galen i att sova länge. Jag får alltid sån huvudvärk om jag sover länge, så ska försöka bättra mig. Lite.

Idag ska jag på datorkurs med nya jobbet. Känns lite nervöst. Eller innan gjorde det inte det. Men sen frågade Linda om det skulle bli nervöst att träffa alla nya arbetskamrater och då slog det mig att JA, det är nervöst. Mycket nervöst. Men Linda och jag ska gå dit tillsammans, så det känns inte lika farligt då.
Så vid 13.30 är det dags. Lite synd när det är min lediga dag och allt. Men kan vara rätt bra att kunna det här med datorerna nu till man börjar. Oyes.

Igår hade vi mys, jag och älskling. Jag hade precis plockat fram maten, ugnen höll på att bli varm och dukningen var klar när han kom hem, tidigare än vad som var sagt. Fick lite panik över att jag inte hunnit börja med något än, men han var så glad att jag faktiskt skulle laga mat och så stolt över mig. Sen lagade jag mat medan min älskade höll om mig, kysste mig i nacken. Ah. Han är så mysig.
Maten blev god ( jag kan nog laga mat ^^) och proppmätt blev man.
Sen kikade vi på Top Model och Aeon Flux, men jag somnade såklart i filmen och vaknade av att den var slut. Som vanligt. Så gick och la mig.

Imorgon blir det hårfärgning. Spännande. Hoppas färgvalet blir bra. Gjorde hudtestet igår ( eftersom det stor klart och tydligt att om man har en tatuering så kan risken finnas att man får en allergisk reaktion, och det vill jag ju icke.) men det har inte utgett något ännu, så ska vänta till imorgon och se.

Nä, lite frukost och kläder samt lite smink så jag kan visa upp mig inför nya arbetskamraterna kanske?

/ MLY

Kärlekens Tunga

"Tala till mig.

Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten ,
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans .
När man är tillbaks där allt började.

Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen,.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.

Åh Jag älskar dig mer än du
nånsin kommer att få veta.
Lycka till med allt,
men du kommer att få leta."

Hur mår du? Jag mår bra, tack!

-Hur mår du? 
Bra/dåligt. Mitt mående är ett stort fan av bergochdalbana
-Vad har du gjort idag?
Klippt mig, handlat mat, packat upp maten, läst Solo, spelat GH och gjort salladen till kvällsmaten.
-Och vad ska du göra i helgen?
P A R T Y !
-Grönsaker eller kött?
Kött, är inget stort fan av grönsaker. Möjligtvis majkolvar.
-Techno eller pop?
Techno. Nu blev jag sugen på att stampa ^^
-Rosa eller svart?
Svart. 85 % av min garderob går i svart.
-Vit eller gul?
Vit
-Glas eller plast?
Glas.
-Enfärgat eller randigt?
Byxor; alltid enfärgade. Tröjor får gärna vara randiga. Men enbart svart och vitrandiga.
-Armband eller halsband?
Halsband.
-Groggar eller cider?
Cider.
-Hardcore eller hiphop?
Allt utom hiphop, tack.
-Natt eller dag?
Dag
-Lång eller kort?
Jag är kort. Jag vill vara lång.
-Brända skivor eller ej?
Brända is the shit, så länge de inte blir repiga.
-En öde ö eller big brother?
BB. Jag hade lätt varit den tråkigaste deltagaren genom tiderna. Tänk själva. Soffan är min största hobby, tätt följt av snusen. Tittarsiffrorna kommer ju stiga till skyarna...
-Sova eller vara vaken?
Vaken, så man kan gå och lägga sig för att sova.
-Alkoholism eller nykterism?
Jag kan leva utan alkohol, men jäklar vad gott det är med vin.
-Droger eller rökning?
Snus.
-Dator eller tv?
Tv
-Action eller komedi?
Komedi
-Ja eller nej?
Eller kanske?
-Godis eller choklad:
Jag trodde choklad var godis?
-Mobil eller dator:
Mobilen.
-Morgontrött eller nattuggla:
Jag är morgontrött. middagstrött, kvällstrött. Darn it. jag är rätt och slätt Trött.
-Köpa eller sälja:
Köpa.
-Vegetarian/vegan eller ej:
Ej

Har Du Någonsin...
-konfirmerat dig? 
Ja. jag ville ha presenterna
-sagt något korkat i Göteborg?
Varför säga korkade saker i GBG när man kan säga det här hemma i lille Ä-hult?
-sagt till din mamma att du hatar henne?
Ja, det kan jag tänka mig att jag sagt
-bett till Gud?
När jag hade sönder videospelaren så bad jag till Gud att den skulle bli hel igen. Det blev den inte. Så sen dess har jag inte bett till Gud mer.
-dansat i köket helt ensam?
Jag har nog dansat runt ensam i hela lägenheten
-velat ligga med en skallig man?
Vissa säger att Joel är skallig, men han är bara rakad. Så ett svagt ja då kanske?
-lurat någon på pengar?
Nej, jag är för snäll för sådant
-stulit från ett barn?
Nej.
-sökt till Big Brother?
Nej.
-varit med i Big Brother?
Nej
-slagit en vän?
Nej.
-tyckt att du själv varit jobbig?
Ibland
-spelat in ett avsnitt av Antikrundan?
Nej
-vaknat i en främmande lägenhet bredvid en främmande person?
Aldrig
-hävdat att man ska "vara sig själv"?
Säkerligen.
-köpt en skiva med death metal?
Nej.
-ljugit om din nationalitet?
Nej
-gråtit i slutet av Titanic?
Troligtvis, jag gråter till nästan alla filmer, det bara blir så.
-bakat in droger i ett bakverk?
Nej, jag bakar ju aldrig
-hånglat till Oasis? 
Nej
-önskat att du vore någon annan än den du är?
Ja.
-nypt en tjej i baken på krogen?
Nej, men någon kille har säkerligen fått sig ett nyp
-varit på en hårdrocksbar?
Nej. men jag vill
-städat och tyckt att det var kul?
Är du spritt språngande galen?
-förolämpat någon så grovt att de börjat gråta?
Ja
-blivit beskylld för att ljuga när du sagt sanningen?
Ja
-luktat svett och tyckt att det är charmigt?
Onej!
-rakat bort ögonbrynen?
Aldrig!
-ätit middag med en lärare?
Why?
-muckat gräl med en skinnskalle?
Jag muckar inte gräl.
-konverterat till islam?
Jag vill inte konvertera till något. Kanske min egen religion dock, MLY är bäst. Dyrka henne. Älska henne.

no more slitna toppar

Nyklippt. Och tjusig. Är så skönt när håret är sådär mjukt och lättskött precis efter man klippt sig. Och nu är lockarna tillbaka. Innan hängde de mest där i topparna och fluffade till att, men nu har jag lockigt igen. Fint. Längtar så till helgen när jag ska ordna till frisyren ordentligt innan festen. Ska bli kul.

Köpte även en sån där plattångsspray som ska skydda håret. Kan behövas, då luggen jämt plattas och övriga håret med blir rakt då och då.

Usch. Nu fick jag huvudvärk med :/ satan.
Ska ner till byn och handla med älskade älsklingen snart. Myspys. Och köpa hårfärg.

Sen ska jag slappa i soffan hela jäkla dagen, för det är jag värd.

Slitna toppar.

Godmorgon.
Fan va skönt jag har sovit. Steg inte upp förren.. ja..nyss.
Jag och Älskling skulle egentligen ner och spela lite tennis, men det regnade så vi stängde av klockan som ringde ivrigt och somnade om. tätt omslingrade. Mysigt.

Ska klippa mig nu vid 13. Ska bli skönt. Håret är så jädrans slitet och luggen är för lång. Sen ska jag köpa hem lite färg och färga själv nu i eftermiddag. Så det så.

Ikväll ska jag laga middag till min man. Marinerat kött med klyftpotatis och sås. Mums!

Candles

Whoa, I never ment to brag... Men nu har jag plockat upp mina nya fynd från IKEA. Eller. det var ju bara ljusen som var fynd. Nedsatt pris; Hallelujah! Köpte 12 ljus för 27 kr. Inte illa pinkat. Så nu doftar det vanilj här inne i vardagsrummet. Mysigt blev det med. Med det svarta fatet och den bruna sanden och de vita ljusen. Passar alldeles utmärkt ^^

Har  även börjat rensa lite i badrumshyllan. Slängde 6 halvtomma deos som bara stod där och skräpade. De två fulla fick snällt stå kvar i skåpet. Lite gammal mascara och något fult halsband fick med gå den hemska soptunnedöden, rip!

Oj. Dörrklockan. Filip. Låna byxor. Nej inte mina. Arbetsbyxor av Joel. Ok. Fint fint.

Nu är det 15 minuter till darling slutar. Jag längtar faktiskt efter honom. Kan man längta efter någon som man bor tillsammans med och träffar varje dag? Jag tror faktiskt det. Längtar efter hans underbara värme, hans kyssar, hans doft. Ah, jag är så förbannat kär i den där mannen.


Whoa, Happy Days!

Helgen lider mot sitt slut och min ledighet närmar sig med stormsteg. Två hela lediga dagar. Vad fanken ska jag hitta på?
1) Klippa mig ( om jag får en tid vill säga)
2) städa lägenheten ( om jag orkar..)
3) Sova ( läääänge!)
4) Umgås med min Man. Älskade underbara Joel.
5) Kela med Bubba Sparks så mycket jag kan ( katten)
6) Ut och röra på mig ( om jag orkar...)
Jamen, se där. Jag kan nog få ihop några av ovanstående punkter. Typ 3, 4 och 5.

Har arbetat hårt hela helgen. Jag är så stolt att jag överlevde utan att klaga för mycket. Inte för att jag klagar på att jobbet är tråkigt. Nej nej. Jag älskar mitt jobb och kommer nog inte tröttna i första taget, annars skulle jag ju inte utbildat mig till USKA? Men just att gå upp tidigt på helgen när alla andra droppar i säng efter efterfesterna så ska jag stiga upp och jobba. Det känns oftast tugnt. Men det har gått bra.

Igår åkte jag till Mattias efter jobbet. Joel, Aron och Jessika var där och kollade på fotboll. Matchen var sådär. Men vi hade trevligt ändå. Orkade inte stanna så länge, så åkte hem och satte mig vid datorn för att varva ner. Syster ringer och snäll som jag är så får hon sova här.

Idag har jag då varit aktiv och gått på IKEA för att shoppa lite ljus, fat och badrumshanddukar. Ska fixa iordning lite här hemma innan Joel kommer hem från jobbet. Jessika hämtade upp mig precis när jag kommit hem från IKEA och vi hann se sista halvtimmen av ÄIF matchen. De vann. Vi var glada.

Ikväll ska vi kolla på Bridget Jones och mysa hela natten lång. Me like ^^

Se upp för dårarna

God kväll. Ja minsann, det har det varit.
Slängde in mina lurviga i bilen och körde till Linda vid 15.30.
På plats lagade vi kycklingsallad ( mums) och kikade på "Se upp för dårarna".
Sen gjorde vi efterrätt sådär lagom till Becca kom dit, men tyvärr levde den inte alls upp till sina förväntningar ( efterrätten, inte Becca). Så vi var lite besvikna.
Har haft en alldeles fantastisk kväll. Tack tjejer!

Imorgon blir det jobb hela dagen. men jag klarar det nog. Ska krypa i säng nu och sova riktigt gott. Hoppas jag ^^

God natt! / MLY

Är det så?

Jag kom att tänka på en sak.
Det här med motsatser hos partnern och ja, att motsatser dras till varandra. Jag undrar verkligen om det är så.
För att göra mina lilla fråga kort har jag nu gjort en undersökning med mig själv (!) för att få fram bästa möjliga svar.

Ok. Here we go.

Vi börjar rätt och slätt med min älskade man.
När vi träffades hade vi inget gemensamt.
Jag, som på den tiden såg ut som ja.. vad ska vi kalla det. Lite åt det punkgothiga hållet. Svart, svart, svart och randigt. Lyssnade på deppmusik och spelade gitarr. Festade ibland och umgicks med mina vänner så ofta jag kunde.
Joel, vanlig kille med snygg klädstil, åkte inlines, spelade fotboll, hinkade öl och strulade runt med femton brudar per kväll. Typ. Lyssnade på rock och rap.
Och bara sådär så möttes vi. Utan något gemensamt. Och vi föll för varandra. Ändå. Fast att han tyckte jag var en Kent-tönt som satt i ett hörn och var tyst ( eh, hallå?).

Så exempel nr. 2. Petter.
Jag, lite mer normal, men fortfarande samma person.
Han, reggae kille, hobbyknarkare, många tjejer omkring sig, allmänbildad och intresserad av vad som händer i världen.
Som sagt, inget gemensamt och vi föll för varandra. ÄNDÅ.

Nu ska jag försöka få fram en liten slutkläm för att få ihop hela den här tråden.

.
Petter och jag höll ju inte. Kan ha varit avståndet. Kan ha varit att vi var på tok för OLIKA. Inga gemensamma intressen. Ingenting.
Joel och jag höll. Vi har tillochmed gemensamma intressen nu, och enligt min mening är vi relativt lika både i tanke och handling.

Kan det ha varit så att jag inte var tillräckligt kär i Petter för att kunna leva med våra olikheter och att det är därför det blev jag och Joel, för att jag verkligen älskade honom och vi lärde av varandras olikheter?
Jag vill nog tro det. Så så får det bli.

Slutkläm:
Motsatser dras till varandra om kärleken finns där. Från början.

Kan det vara så enkelt?


Soffan, min bästa vän.

Fy FAAAAN. Jag är så trött i huvudet.
Har inte orkat resa mig ur soffan sen älskade åkte till jobbet, förutom ett undantag för att åka till MAXI och handla lite mat och kolsyrat vatten.

Tänkte spendera resten av min kväll i soffan, lär nog somna snart. Kanske knapra lite alvedon med mot huvudvärken som jag känner är på G. Härligt.

Nu. Idol.

Turned my heart into a tomb

Fy hunnan. Jag har ju vart duktig idag.
Åkte ner till FH-tvätten vid 12, valde med stor omsorg ut ett par svarta byxor, 3 t-shirtar ( lila, svart och vit) och en fleecetröja i svart. Och behövde inte betala ett öre själv. Great!

Under tiden jag var på FH var Joel nere på Netto, skulle köpa Madagascar som skulle finnas där idag för en billig liten peng. men den fanns inte. Snyft.

Nu har mannen precis kört till jobbet och jag ska.. Jag vet inte. Ska kolla lite på hm.se och se om jag kan beställa något därifrån. Snusa lite ska jag med göra.

Fan. Jag drömde en så sjuk dröm inatt. Vi var i någon stuga som var byggd uppe i ett träd. Johanna skulle tydligen ha sitt kalas där och bjöd på tårta. Jag skulle precis gå in och hämta min tårtbit och en påfyllningsbit åt Johanna. Kommer fram till tårtfatet och ser att all tårta är slut. Och jag börjar storlipa, för att tårtan är slut. Sen vaknar jag, och skäms över mitt beteende. Haha.


With the venomous kiss you gave me,
I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
The killing loneliness that turned my heart into a tomb
I'm killing loneliness

Vad ska man välja?

God morgon! Här sitter jag och sträcker på mig som en nöjd katt. Praaaauuuu.
Har äntligen fått sova riktigt länge. Det behövdes vill jag lova. Och idag är jag ledig. Vilket betyder att jag ska pyssla runt lite här i lägenheten. Kanske traska in på IKEA med senare idag och handla lite nytt smått och gott.
Ska även till Fanhultstvätten och välja ut arbetskläder, känns som det är på tiden nu. Jobbigt bara att veta vad jag vill ha. Byxor? t-shirt, busarong, fleecejacka, skor? Hittar väl något som kan komma till användning. Hoppas jag.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar. Huset blir så jäkla fint. Köket är helt underbart. Ekskåp med mörgråa luckor, ekgolv, stort fint bord med stolat med skinnklädsel. Jag vill med. Och Joel vill. Men vi har inte råd än. Måste börja spara lite mer. Misstänker att jag borde få dubbel lön denna månaden eftersom jag går på min fasta tjänst 1 oktober. Det vore skönt. Kunna lägga undan en hel månadslön och sen spara någon tusenlapp i månaden. Ja, så ska jag göra.

Vi grillade igår. Jättegott, och åt avokado med räkor och drack vin.
Sen åkte vi hem, kikade på film med Filip o Emelie. En rumänsk skräck var det nog. Baserad på en sann händelse. "Them" hette den om jag inte minns fel. Var lite för kort film. Var inte sådär hemsk som jag trott, men obehaglig. Att det faktiskt kan hända så. Men inte här. nej nej. eaststreet är safe ^^

Somnade tätt omslingrad med min älskade. Så mysigt och underbart. Kärlek.

Nu har jag krängt frukost. En smörgås med ost och rädisor. Gott. Morgonsnusen är på plats och jag ska väl snart klä på mig och åker ner till fanhultstvätten då.

/ MLY


Take me to bed

Jag har kollat på Idol. Jag är lite missnöjd. Skulle sett Top Model 8 istället.

Känner mig inte kry i kroppen, trött och hängig, det enda jag tänker på är sängen och det där härliga man kan göra däri...

...SOVA!

Är jag sjuk?
Ska man inte i min ganska gamla och sexuellt aktiva ålder tänka på annat då, än att sova?

(ok, jag kan ju alltid drömma om ett härligt gök med mannen, men förtillfället orkar jag inte ens ta av mig byxorna)


Här sitter jag och degar

Här händer det grejjer på eaststreet.

Jag har:

- ätit mat
- betalat räkningar


och jag planerar att ta en dusch nu.

Bara korv...

Ännu en lugn dag på jobbet. Men har arbetat undan i en hiskelig fart. Skulle tydligen upp allihopa och träffa chefen vid 11, vilket gjorde att handel och städ fick gå rätt fort. Men väl på plats 11.05 fanns ingen chef i sikte. Han kom sisådär vid 12.00 istället. heja.

Har varit och hälsat på föräldrarna med nu efter jobbet. Bestämde att vi ska grilla där imorgon. Har längtat så efter grillad mat. Bara ätit grillkorv denna sommaren :/

Har även handlat lite mat, var så ekande tomt i kylskåpet. Och nu håller jag och älskade på att laga korvstroganoff ( stavning?). Ska bli riktigt smaskigt.

Ikväll blir det en lugn, skön kväll framför tvn. Myspys ^^

Sträcka de lurviga

Atjooo. Min näsa kliar.

Har varit ute och gått 5 km med Linda innan. Var riktigt skönt att sträcka på de lurviga. Magen kunde ju må bättre. Det gör förbaskat ont. Hugger och svider i den. Min lilla kagge. att den aldrig kan må bra :/
Hjärtat gör med lite ont. Men bara lite. Jag vill inte ha det såhär.

Ska kika på Top Model sen, käka kitkat och snusa snus, krypa ner och sova är med efterlängtat. Förstår inte att jag jämt ska vara så trött. Kommer knappt upp på morgnarna längre. Ligger alltid för länge vilket resulterar i att jag alltid är sönderstressad när jag kommer till jobbet. Dåligt MLY.
 
Måste skärpa mig.

En kort sammanfattning av helgen

Sådär. Jag har nog återhämtat mig från helgens galna festande. En aning iaf.

Fredagen blev det som sagt möhippa.
Var jättetrevligt. Kändes lite fjortisaktigt att sitta utanför ikea och pimpla cider ur läskflaskor dock, men kul var det.
vi gjorde en skitsnygg klänning i svart sopsäck åt den blivande bruden och sen blev det puben. hade inte riktigt så kul på puben, men det blev roligare mot slutet men då förstörde ett slagsmål allt. Jävlar vad de slogs. Med flaskor och allt. Sen upp på övervåningen och kastade stolar och det var blod överallt. Fy fan så skrajsen man var.

Lördagen mådde jag rätt pissigt. Tog lång tid att må bra, men vid 17 hälldes första groggen upp. Hade förfest här och det var mycket trevligt.
Kickoffen däremot var hemsk. Kände inte en kotte. Joel gick hem ( utan att säga något) blev nerknuffad på dansgolvet av ett gammalt par som sedan skällde ut mig för att ha varit i vägen (?) bråkade med F och gick hem till Emelie och plockade glasbitar. hade precis krypit ner i sängen när Mattias kom över för att hämta sin jacka. tog lång tid att somna och mådde piss hela söndagen.

Kikade på film igår hos Mattias. Var trevligt. Hem sen och läste Mossvikenfruar. Somnade tidigt och vaknade trött som tusan imorse. Tur att man bara jobbade kort dag idag.

Nu kommer snart Linda hit, så ska väl hoppa in i duschen innan dess.